Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3424
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2329 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
SedatMahmut AbitylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
yucewalden
Guest
yucewalden

Bipolar bozukluğa sahibim biraz para kazanmak amacı ile abimin yanına çalışmaya gittim daha 3 4 gün oldu duygu durumumdaki o ani değişimler beni çok zorluyor ne zaman değişip ne zaman değişmeyeceği de belli olmadığı için normal bir insan işte çalışırken 1 zorlanıyorsa ben 2 yeri geliyor 3 zorlanıyorum bir yandan para kazanmak istiyorum ama dediğim gibi gerçekten çok zor bu şekilde çalışmaya çalışmak bu işte çalışmayıp da yazı boş geçirmek de çok mantıklı gelmiyor ama evde kendi çapımda bir şeyler yapıyorum kendim için evdeyken, bu durumda sence nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum yardımcı olur musun abi? Bir ekleme yapayım bu… Read more »

Anonim
Guest
Anonim

Bipolar bozukluk düzenli ilaç tedavisi ile etkisiz hale getiriliyor ve kişi normal bir hayat sürebiliyor. Alanında uzman birini araştırmanı öneririm, anlattığın gibi hayat geçmez.

Tarık
Guest
Tarık

bende aynıyım 14gün sonra psikolog randevum var

Gökçe
Guest
Gökçe

Merhaba Mahmut Abi 18 yaşindayim bir senedir ilişkim var sevgilimde 17 yaşında daha bu konuda küçüğüz. Ama ben yaşıma göre çok olgun bir insanım sevgilimin bazen çocuksu haraketleri ve düşünmeden yaptiği cok şey oluyor. Bu beni fazlasıyla yoruyor ara verip tekrar birleştik ama devam ederken sorun yaşıyorum ben en azından. Şu an arkadaş ortamimda birisi var o da sevgilisiyle sorunlar yaşıyor ama toparliyor gibi de ikimizin arasinda bir çekim varmiş gibi hissediyorum ama bu doğru bir durumda değil. Sanki birbirimize iyi gelicekmisiz ama bağlılıklarimiz yuzunden gelemiyor muşuz gibi. Sevgilimle aram şu an kötü onunla konuşurken rahatsız hissediyorum. Dikkatimi çeken çocukla… Read more »

Ahmet kerem
Guest
Ahmet kerem

YARIN BULUŞACAĞIM YARDIImmm!!!!!! Merhaba Mahmut abi iyi olduğunu umarak yazıyorumm. Ben liseyi yeni bitirdim daha first kissimi almadım. Kırmızı hapı geçen sene arkadaşım önermişti ve ilk başta ilgimi çok çekmesede youtube sayfasındaki podcastlerin 100/70ini dinledim diyebilirim. Sınavım olduğu için daha yeni uygulamaya başladımm (Okumak için vaktim yoktu şuan var ve okuyorumm) benim derdim şu kızla buluşma ayarladım ki yaklaşık 3 dakika sürdü(instadan yazdım kıza) okuldandı daha önce hiç konuşmamıştım. Sonra çok hızlı şekilde buluşma ayarladım. Yarın buluşacağız. Kızla ilk buluşmada teması hangi çizgide tutmam lazım? Kızı ilk gördüğümde sarılmak istiyorum (instadan neredeyse hiçbir şey konuşmadık direkt buluşma ayarladım) Sarıldıktan sonra… Read more »

Kerem
Guest
Kerem

Mahmut abi selamlarr tavsiyelerin çok teşekkürleeeer. Kızla buluştun ister istemez heyecanlı da olsam saklamadım hatta kendimle dalga geçtim kız baya güldü falan çok komikti. Şindi çok kısa bir soru soracağımm sitede bir yazıda buluşma günü kız sonradan aynı gün mesaj atsa bile bir sonrali buluşmadan gelecekten bahaetmeyin yazıyordu. Eğerki kız aynı gün buluşmadan sonra gelecekten bahseden bir mesaj atıyorsa bizim tutumumuz ne olmalı? Ne zaman buluşacağız va gibi. Olur sana haber veririm yazmak mantıklı mı? Çok kafam karıştı abi. Ve son olarak erkek adam olma yolunda bana ve diğerlerine destek olduğun için ne kadar teşekkkür etsem az. Artık daha aktif,… Read more »

Mehmet
Guest
Mehmet

Abi helâl olsun. Yazının başında, önce makalelere bakın yeterli gelebilir demişsiniz. Takdir edilecek bir davranış.

Hope
Guest
Hope

Abi merhaba senden bir saatlik koçluk satın aldım, görüşmeyi ne zaman yapabiliriz ve nasıl iletişim kuracağız ?

Tiserand
Guest
Tiserand

Selamlar Mahmut abi. Sitenizin yeni okurlarından biri olarak başımdan geçen bir hadise hakkında değerli yorumlarınızı beklemekteyim. 3-4 sene önce sosyal medya üzerinden bir kız ile tanışmış ancak 3-4 sene boyunca çok nadir konuşmalarımız oluyor henüz birbirimizi bile tam olarak ranımıyorduk. Tabi bu süre zarfında ciddi olmasa da görüştüğüm insanlar da olmuştu. Ancak yaklaşık 10 ay önce yine aramızda bir sohbet olmuş ve artık bu konuşmalar gün geçtikçe sıklaşmaya başlamak ile birlikte birbirimizi de o sırada tam anlamı ile tanımaya başlamıştık. Tanıştıkça iyi anlaşabileceğimizi, bazı ortak yönleri mizin olduğunu farketmiş ve birbirimize hisler besler olmuştuk. Tabi bu süre zarfında görüşme ayarlamaya… Read more »

saron
Guest
saron

Mahmut abi selam yaşım 29 sosyal medyadan tanıştığım bir kızla sevgili olduk. 7 ay sürdü daha sonra kendisi beni terk etti. Birkaç sorun yaşadık ama temel sebebi bu süre zarfında mutsuz olduğum işten ayrılmamdı. Daha sonra işsizlik süreci uzadı ve bu durum beni çok fazla etkiledi. Özgüvenim yerle bir oldu. Kızın beni terk edeceğini biliyordum ama bu kadar etkileneceğimi tahmin etmemiştim. Benimle evlenmek istiyordu ama maddi gücüm yetersiz olduğu için bunun altında çok ezildim. Annemle birlikte yaşıyorum bu süre zarfında kızla yalnız vakit geçirme imkanımız da az oldu. O da ailesiyle yaşıyordu. Bu durum da beni çok etkiledi stres yaptım.… Read more »

Broccoli
Guest
Broccoli

Mahmut abi selam görüşmeler sadece skype üzerinden mi? Discord’dur Zoom’dur başka platformlar da kullanılıyor mu?

Miraç
Guest
Miraç

Skype android olursa bi sıkıntı çıkar mı ya da pcyle bi farkı var mı?

Sapphire
Guest
Sapphire

Merhaba 8 ay süren bir ilişkim oldu. 10 gündür ayrıyız. İlk bir ay mükemmel giderken birden soğuk yaptı ve ne yaşadığımı bilerek ilerlemek istiyorum diye uzak davranmaya başladı ilk zamanlar gibi değildik ama iyiydik. 4. Ayda ilişki beni kastı diyerek ayrıldı bitmesin diye uğraştım ama çok uzatmadan kabul ettim 5 gün sonra geri döndü devam ettik. Tabi bu süre zarfında bir çok kez kavga ettik ayrılık muhabbetleri hep döndü güya hep bi ayrıl barış olduk 2-3 gün ama bu sürelerde hep ben aradım yazdım. Bir ara işi gereği 3 hafta şehir dışına gitti geldi orda da berbat bir haldeydik ama… Read more »

Semih
Guest
Semih

Abi iki gün önce o gün tanıştığım kızla aşırı yakın zamanlar geçirdim. Beraber olmadık ama yatağında opusup koklaştık. Kız biraz yobaz bir şehirden geliyor sadece bir iliskisinde beraber olmus. Abi sabah 4e kadar beraberdik. Ertesi gün mesaj attım, cevap yok tik yok. 1,2 gün daha geçti. Üstüne instaya da foto atmış.
Napiyor abi bu kız ya ?

Yorek
Guest
Yorek

Abi ekran görüntüsü çektim ancak gönderemedim çekici erkek kitap setinin tamamını alacaktım fiyat 247 yazıyor tıklayınca 400 çıkıyor

KırmızıHaplıKullanıcı
Guest
KırmızıHaplıKullanıcı

Selam Mahmut Abi yarın için sanal görüşme almayı düşünüyorum yarın için müsait misin? Soracağım ve konuşacağım şeyleri buradan yazıyla da yazabilirim tabii ama muhtemelen uzun olur ve tabii sesli görüşmeyle aynı olmaz. Birde buradan soruları bazen cevaplıyor bazen cevaplamıyorsun cevaplamama sebebin ne genelde konu dışında soru sormuyorum.

ömer
Guest
ömer

mahmut abi yaşım 18 , 17 yaşında bana aylarca platonik kalmış bir kız içinde beni kendi içinde oldukça büyütmüş ve kızlarla asla konuşmayışım dışardan kız kovalamayan halim onu çekmiş ve benle bir şekilde iletişime geçmişti 3 aylık bir ilişkimiz oldu benim için ölüp bitiyordu 2 ayın her gün 12 saati aynı ortamda 2 saati de başbaşaydık 2 aydan sonra bana baştaki gibi olmamaya başladı ilgisi azaldı her yönden bende bunu ona 2 defa dile getirdim ilk dile getirdiğimde ilişkiyi toparlamaya çalıştı ciddi düşünüyordu fakat 2. si öyle olmadı benim onu sürekli bıktırdığımı ve takıntılı olmamdan yorulduğunu söyledi herşeyi düzeltiriz kendimi… Read more »

1 44 45 46 47 48 73