Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3423
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2328 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
Mahmut AbiSedattylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Alphonso
Guest
Alphonso

Mahmur abi aradığında açmayan geri de aramayan ve bunu tekrarlayan kişi arkadaşlıktan çıkarılmayı hakeder mi

Jallow
Guest
Jallow

Merhaba çalıştığım yerin altında başka bir iş yerinde bir kızdan hoşlanıyorum nasıl açılabilirim bazen mola yerinde denk düşüyoruz kız çok nadir bakıyor hangi kitabı almamı önerirsiniz?

Alive
Guest
Alive

Mahmut abi ciddi ilişki diyebileceğimiz bir ilişki içerisindeyim 2.5 yıl oldu, her şey güzel olmasa da %70-80 güzel gidiyor ilişki ama ben buna rağmen sıkılıyorum ve ayrılasım geliyor sence ben uzun ilişkiye gelemeyen sıkılan kaçan o adamlardan mıyım? daha önce öyle bir prototipten bahsettiğini hatırlıyorum 40-45 yaşında hala hiç evlilik yapmamış tipler

Kimmik
Guest
Kimmik

Mahmut abi. 2bucuk senelik kiz arkadasimin narsist oldugunu oyrendim. Ayrildim. Bir az zod surec geciriyorum. Bana yardim edersen sevinirim. Yurt disindan nasil sanal gorusme yapa biliriz? Mailinize yaza bilirmiyim?

Ertan
Guest
Ertan

Redpill bilmeyen beta bir arkadaşım yeni tanıştığı kızla 2 kere buluşuyor.Buluşmadaki beta ve muhtaç davranışlarını anlattı. Mesajlarını gösterdi kızla yazıştığı okurken utandım baştan aşağı rezalet. Ona rağmen haberini aldım sevgili olmuşlar. Nasıl oluyor bu iş çok şaşırdım.

İtülü genç
Guest
İtülü genç

Mahmut abi odtüde okuduğunu bazı yazılarından hatırlıyor gibiyim özel değilse eğer bölümünü de paylaşabilir misin ben de itüde okuyorum 20 yaşındayım ve kariyer planlaması noktasında çok kafam karışık buna ek olarak ilişki noktasında da sıkıntılarım var görüşme almayı düşünüyorum. Görüşmede sadece ilişki değil biraz da üniversite kariyer ve sektör hakkında fikir almak istiyorum. Son olarak öğrenci indirimi gibi bi olay var mı sitede

M.yüksel
Guest
M.yüksel

Mahmut abi merhaba, hafta sonuna kız istemeye gideceğiz. Daha önce özel gunler haricinde ne çiçek ne de hediye alma gibi bir durum söz konusu olmadı. Ancak istemede gelen kahve tepsisine çiçek koyma adeti var bilirsin. Ben oraya çiçek yerine küpe koymayı düşünüyorum. Sence uygun olur mu

Jesus
Guest
Jesus

Mahmut abi selamlar sence Özgüven ve Cesaret birbirleriyle çok ilişkilimidir bu iki sorunu yaşıyorum senin değerli fikrini almak istedim esenlikler.

Mikeyy
Guest
Mikeyy

Merhaba Mahmut abi 2 haftadır takıldığım bir kız var. Benden 5 yaş küçük (20-25) İşler biraz daha ciddiye biniyor gibi gözüküyor. Hızlı başladık yani daha ilk tanışmamızın gecesinde beraber olduk bu 3-4 defa daha tekrarlandı. Problem şu ki kız 4 yıllık bir ilişkiyi yeni bitirmiş bitirdiği gece biz tanıştık ve beraber olduk. Bana zaten daha önce bitmişti uzatmaları oynuyorduk tarzı konuştu. Ama çocukla da snapleşmeye devam ediyorlar instadan vs de takipleşiyorlar. Onu seviyorum ama aşık değilim artık dedi bana. Dürüst bir kız direkt ne varsa söylüyor fakat ben şahsen yarabandı ilişki modelindeki yarabandı olduğumu düşünüyorum. Eski sevgilisi oldukça toksik bir… Read more »

tylerrr
Guest
tylerrr
Kafa karisik
Guest
Kafa karisik

Mahmut abi selam,
Yakın arkadaşım (erkek) 6 yıllık sevgilisiyle ayrıldı. Kendi sevgilimle onun yanına gittik ve hikayesini dinledik. Dinlerken (biraz kötü hikayeydi) sevgilim arkadaşımın koluna dokundu 2-3 kere, inceden rahatsız oldum ama o an bir şey demedim. Bunun üzerinden 2 ay geçti, dün sevgilim her dokunma gereksizdir dedi. Ben de sen de arkadaşıma dokunmustun neden dedim? Hatırlamıyorum, bilmiyorum falan dedi. Evet gereksizmis dedi.
Bir rahatsızlık duyuyorum. Abartıyor muyum? 14 aylik sevgili, yaslar 25. Meslekler mühendis.

Teşekkürler, saygılar.

Adanalı
Guest
Adanalı

Mahmut abi selam, öncelikle büyük ikilem yaşıyorum ve senden bu konuda tavsiye istiyorum kısa kesmeye çalışıcam; yaklaşık olarak 8 aydır düzenli konuştuğum sevgilim ile ciddi adım atma yolunda ilerliyorum. Sevgilim bana daha önce bir takım cinsel ilişkileri olduğunu belirtti. Bekaretini üni 1.sınıftayken kaybettiğini, belli bir zaman sonra başka bir erkek arkadaşı edindiğini ve onun evine evine taşındığını ve bu sürenin toplamda 8-9 ay kadar olduğunu söyledi. Bu kadar süre boyunca bir erkeğin evinde ne kadar cinsel deneyim olmuştur hayal bile edemiyorum (zaten belirtti yaşadık diye).. Bazı şeyler tolere edilebilir ama sonu evlilikle sonuçlanması pek güç olan bu eylemi neden gerçekleştirdiğini… Read more »

Rot
Guest
Rot

Abi merhaba. Kız arkadaşım ile yaklaşık 2 aydır sevgiliyiz. 1 gün önce ilişkiye girdik. Ben istemsizce (yanlışlıkla) kız arkadaşımın içine geldim. Benden sabah hemen ertesi gün hapı almamı istedi. Yaklaşık 5 saat sonra ertesi gün hapı içti. Şimdi ise bana karşı çok soğuk davranışlarda bulunuyor. Sebebini sorduğum da ise biraz yalnız kalmak istediğini belirtti. Ben de tamam dedim. Arkadaşlarıyla arası gayet iyi. Ben, sizce şimdi ne yapmalıyım. Hayatımda ilk kez böyle bir durum ile karşı karşıyayım.

AnonimAdam
Guest
AnonimAdam

Selam Mahmut Abi, ben belli aralıklarla spaya-masaj salonuna gidiyorum tabii masaj salonu adı altında fuhuş yapan yerlere değil gerçekten masaj salonu olan yerlere gidiyorum zaten para karşılığı sekse karşıyım. Birkaç gün önce spaya gittim, sauna ve hamamdan sonra masaj yaptıracaktım. Masaj yaptırmaya geldim masajı yapacak kadın genç ve güzel bir kadın denk geldi. Sonrasında masaj yaparken sohbet ediyorduk o bana sorular soruyordu ben ona soruyordum falan tabii başta kız sizli bizli resmi konuşurken bana bey falan derken baktım sohbet iyi gidiyor ben sohbeti senli benli şekle çevirdim sonrasında kız da öyle konuşmaya başladı. Bu arada ben 19 yaşındayım kız yaşımı… Read more »

Yardım
Guest
Yardım

Mahmut abi 17 yaşımdayım. Spor yapıyor ve boş zamanlarımda dil öğreniyorum. Büyük bir şehirdeyim, çalışıyorum ama dışarıya çıkacak bir arkadaşım yok. Nasıl en baştan sosyalleşebilirim?

1 56 57 58 59 60 73