Eski Sevgili Nasıl Geri Döner? – İletişimi Kes Kuralı (No Contact Rule)

115 Sayfa | Eski Sevgili Nasıl Geri Döner? | İletişimi Kes Kuralı (No Contact Rule)
(E-Kitap)

(Shopier’de sepete 225 TL ve üstü alışverişte %30 indirim var.)

Sevgilinizden/eşinizden ayrıldınız daha doğrusu terk edildiniz. Sizden önce sayısız insanın deneyimlediği bir şeyi yaşıyorsunuz ve hissettiği şeyi hissediyorsunuz.

Eski sevgiliniz size nasıl geri dönecek? Bu kitapta size bunun garantili yolunu yani yalan vaadetmiyoruz ama sayısız kere denenmiş ve başarıya ulaşmış bir yöntemi (İletişimi Kes Kuralı – No Contact Rule) kullanmayı öğretiyoruz.

Bu kitapta eski sevgilinizin ayrılık sonrasında sizi özlemesi ve daha sonra sizi araması için neler yapacağınızı, o aradıktan sonra nasıl buluşacağınızı ve buluşmada aranızdaki ilişkiyi yeniden alevlemek için neler yapacağınızı anlatıyoruz. Ama bunlar bu sürecin temel problemleri değiller.

Biz problemin kökenine ineceğiz. Ayrılığınız muhtemelen bir hastalık belirtisi idi, hastalığın kendisi değil. Hastalığın belirtisini değil kendisini iyileştirmeye odaklanarak hem eski sevgilinizin size dönme ihtimalini en üst seviyeye çıkaracağız hem de yeniden başlayan ilişkinizin daha sağlam temeller üzerine oturmasını sağlayacağız.

Bu kitapta öğrenecekleriniz cinsiyetinizden ve cinsel eğiliminizden bağımsız olarak işinize yarar. Yani eski kız arkadaş için de çalışır, eski erkek arkadaş için de. Heteroseksüel ilişki için de çalışır, homoseksüel ilişki için de. Ve yine bu kitapta öğrenecekleriniz eski sevgiliniz, eski nişanlınız ya da eski karınız için de çalışır.

Not: Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz.

Kitabın içeriği ile ilgili fikir edinmek istiyorsanız şu videolara ve yazılara bakabilirsiniz:

Eski Sevgili podcast serisi (Youtube)

Eski sevgili nasıl geri döner?

Beni engelledi ne yapmalıyım?

No Contact Kuralı Başarı Yüzdesi

Eski sevgili nasıl pişman edilir?

Bu öğrenecekleriniz uygulaması zor şeyler. Sabır ve disiplin kadar duygusal olarak güçlü olmanızı da gerektiriyor. Fakat bir kez neden böyle davranmanız gerektiğini anlarsanız, size gerekli olan sabır ve disiplin için gerekli motivasyonu da kazanacaksınız.

Hadi, daha fazla vakit kaybetmeden, siz daha fazla yanlış adım atmadan başlayalım ve çok geç olmadan eski sevgilinizi size döndürebilecek bu sürece başlayalım.

Eski Sevgili Nasıl Geri Döner? | İletişimi Kes Kuralı (No Contact Rule)
kitabını satın almak için tıklayın.

Kitabı Türkiye dışından satın almak için tıklayınız.

Kitabın içindekiler bölümü (pdf)

İçindekiler:

Terk edildim nasıl davranmalıyım?
İletişimi Kes Kuralı
Ayrılık Acısı Nasıl Atlatılır?
Ayrılık Süreci
Eski Sevgilim Mesajlarıma Cevap Vermiyor
Eski Sevgilim Beni Engelledi
Zihin Okuma (Eski Sevgilim Ne Düşünüyor?)
Gizli Ajan (Eski Sevgiliyi Stalklamak)
Eski Sevgili ile Arkadaş Kalmak
Eski Sevgili ve Özel Günler
Eski Sevgili ile Aynı Yerde Çalışmak
Eski Sevgili Nasıl Geri Döner?
Eski Sevgilinizi Sonsuza Kadar Kaybetmenize Neden Olacak Hatalar
İletişimi Kes Süreci
Eski Sevgilinin Geçtiği Aşamalar
Yüceltmek
Eski Sevgilim Beni Düşünüyor mu?
Eski Sevgilim Beni Arayacak mı?
Eski Sevgilim Yeni Limanlara Yelken Açar Mı?
Eski Sevgilinin Yeni Sevgili Yapması
Rebound İlişki, Kıskandırma İlişkisi, Daldan Dala Atlayan Maymun İlişkisi
Eski Sevgilinin Araması
Eski Sevgilinin Aramasına / Mesajına Cevap Vermemek
İletişimi Kes Sürecinde İlk Arama / Mesajlaşma
Buluşma Teklifinizin Reddedilmesi
Eski Sevgili İle Buluşma
Eski Sevgili ile Yeniden … Peki Şimdi Ne Yapacağım?

How to get your ex back? – No Contact Rule

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

1778
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
426 Comment threads
1352 Thread replies
105 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
468 Comment authors
Mahmut AbiMisafirBetaliktan kurtulmaya adanan ömürestebanHakim Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Av. Bey
Guest
Av. Bey

Merhaba öncelikle direkt konuya gireyim. 2 senelik bir ilişkim vardı en son kız başkalarına attığım mesajı gördü ve evlenmek isteyen kız benden anında soğudu sonra bozuntuya vermedim ben 1 ay sonra döndü barıştık 2 3 ay böyle gitti ama artık soğuduğunu hissediyordum o olaydan sonra beni başkalarıyla da kıyaslıyordu giderim diye ses çıkartamıyordu. En son 1 hafta buluşmadı ayrıldım 15 gün sonra geldi ama deprem olduğu için 3 ay görüşemedik sanırım fiziksel bağımız koptu. Bu arada uzaktan evleniriz diyen kız tam istanbula geldi bana soğuk attı buluşmak istemedi şaşırdım öfkelendim sonra yalandan bi sebeple benden ayrıldı gitti asıl olay burada… Read more »

Mahmut Abi
Admin

2 senelik bir ilişkim vardı en son kız başkalarına attığım mesajı gördü ve evlenmek isteyen kız benden anında soğudu Başkaları dediğin başka kadınlara attığın mesajlar sanırım. Soğuması normal. sonra bozuntuya vermedim ben 1 ay sonra döndü barıştık 2 3 ay böyle gitti ama artık soğuduğunu hissediyordum o olaydan sonra beni başkalarıyla da kıyaslıyordu giderim diye ses çıkartamıyordu. Böyle bir olayın hasarı büyük oranda kalıcı olur ve düzelmez. Ben daha önce alfa olup sallamayan biriyken evde yalnız başıma zayıf düştüm kıza yazmaya devam ettim kız ikaz etmesine rağmen çok zayıflık gösterdim yalvardım haliyle kendini üstün gördü bana saygısı tamamen bitti. Erkek… Read more »

Av.bey
Guest
Av.bey

Haklısınız mental sağlığım biraz bozuldu zaten artık kabul ettim onu yaptığımda 20 yasındaydım böyle olacağınj tahmin etmiyordum başka ilişkide yapmadım zaten arkadaşlarımın gazına gelmişim iyileşmeye çalışacağım bazı hataların geri dönüşü olmuyor geriye bakıncq üzülüyorum ama yapacak bişey yok lütfen yorumu siler misiniz.

Mahmut Abi
Admin

Soru sorup sonra cevabı alınca sildirmek, benim zamanımı sadece kendi faydan için kullanman oluyor. Burada bana ve başkalarına faydalı olacak şekilde içerik oluştuğu için sorulara cevap veriyorum.

Av.bey
Guest
Av.bey

Tmm hocam peki 20 yaşında birinin böyle başka kızlara yazmak gibi bi hata yapması affedilir değil midir? Kız 23 yaşında daha olgundu tabi. Ben çok çocukca davranıyordum yaş ve tecrübeyle biraz olgunluk oluyor diye düşünüyorum bida asla yapmam.

Mahmut Abi
Admin

Birçok kız affeder, çoğu kız affetmez. 2 senelik kız arkadaşın varken başka kızlara yazdın mı, yakalandığında bu işin büyük ihtimalle geri dönüşsüz biteceğini bilmen lazımdı, şimdi öğrendin.

Av.bey
Guest
Av.bey

Kral insanlara bilgi olsun diye yazıyorum hiç uğraşmayın değmez yeni sevgili yapın 3 günlük kız her dakika yazıyor her gün dışarı çağırıyor seviyor dokunuyor ilgileniyor kız bırakıyorsa yazmıyosa bulusmuyosa sevgi yok zaten o alışkanlık bi ayrılık olduğunda tamamen sona erdirip hemen yeni cıvıl cıvıl bi kız ayarlayın keyfinize bakın.

Derbeder
Guest
Derbeder

Mahmut abi 6 aydır görüştüğüm biri vardı ilk başlar gerçekten çok güzeldi bağlanmıştım ciddi olarak düşünüyorduk taa ki mart ayına kadar son aylarda sürekli fikir ayrılıkları oluşmaya başladı, kız kıza tatil planlarını bana anlatıyordu yok şuraya gideceğiz tabi ilk başlarda beni buna dahil etmeden, bende ilk başlarda sitem ettim kendisine sevgilisinden ziyade arkadaşıyla tatil planını bana anlatmasını, gözümün arkada kalacağını tabi kendisi bu duruma “iyi gitmem öyleyse” dese dahi yine lafı aralara sıkıştırıyordu, giyim konusunda ailesinin yanında giyinmediği kıyafetleri dışarda giyiniyordu, giyimi absürt değildi ancak mini etek giymesi, crop diye tabir edilen karnı açık kıyafetleri ile fotoğrafının olmasının beni rahatsız… Read more »

Mahmut Abi
Admin

beni rahatsız ettiğini kendisine dile getirmeme rağmen kulak arkası yaptı, ben kendisini değer veriyordum bir şey istese 2 etmedim Bariz ayrılman gerekiyorken vıcık vıcık değer verince, kızın uşağı olunca ne oluyor? Kendini küçülttüğünle kalıyorsun. dışarı çıkmasını kız arkadaşları ile vakit geçirmesi konusunda kendisini daima teşvik ettim Sebep? Bilemiyorum Mahmut abi hayatımın merkezine koyduğum biri benim için 1.plandaydı Bir kadını hele senin gibi hayatının merkezine alan adam genelde terk edilir. Terk edilmeyi sonuna kadar hak etmişsin. Mahmut abi içimde bir burukluk var baskıcı biri olmadım. Tekrar iletişime geçmeyi düşünmüyorum. Ben nerede yanlış yaptım. Her adımın yanlış. Öncelikle ancak ve ancak kendine… Read more »

Derbeder
Guest
Derbeder

Haklısın Mahmut abi. Zaten yol vermek mecburiyetinde kaldım. Bitmeye yakın sınırlarımız var, ben seni olduğun gibi sevdim değiştirmeye çalışmadım dedi. Bende keza değiştirmeye çalışmadığımı ancak rahatsız olduğum konularda harekete geçmediği için artık devam edemeyeceğimi söyledim. Bilmiyorum heralde baskı yaptığımı düşündü, ya da benim gibi sevmedi mi bilemiyorum.

Melih
Guest
Melih

Merhaba kız arkadaşım benden ayrıldı onunla tekrar görüşmek ya da mesajlaşmak da istemiyorum, fakat ona verdiğim kitaplar vardı bunları isteyeceğim. Bunun için kıza mı yazmalı yoksa arkadaşıma yazıp kitapları alabilirsin mi demeli?

Bu arada kavga etmedik. Yaptığım bir şey travmasını tetiklemiş devam edemeyeceğini söyledi ben de kabul ettim.

Takribi iki hafta oldu ayrılalı yoksa onun geri vermek için yazmasını mı beklemeli?

Mahmut Abi
Admin

Bunun için kıza mı yazmalı yoksa arkadaşıma yazıp kitapları alabilirsin mi demeli? Arkadaşına söyleyebilirsin.

Hakim
Guest
Hakim

Kaygılı bağlanması olduğunu söyleyen ve aşırı ilgi eksikliği çeken kadın da geri döner mi? Bir yorumunda bunlar dönmez demişsin. Odun olduğumun farkındayım derslere çok odaklanmıştım. Eşekklik ettiim geri düzeltme şansım var mı merak ediyorum. Şimdi olsa her şeyi farklı yaparım. O çok iyi birisi. 2,5 yıllıktı ilişki

Mahmut Abi
Admin

Hangi yorumumda dönmez demişim, bağlamı ne? Dönme ihtimali var, ne kadar onu bilemem. Ama ilgi açı bir kızla olmak iyi bir fikir değil, gitmişken öyle bırak daha iyi.

esteban
Guest

6 ay oldu terkedilmiştim yanlış anlaşıldım ve böyle bir karar aldı hiç aramadım no contact yaptım kendisinin whatsup ekliyim bende silmedim ama paylaşımlarına asla bakmadım başka kadınlarda oldu hayatımda boş durmadım ama 6 aylık bir zamana rağmen şu aralar özlem duymaya eski beraber geçirdiğimiz mutlu anlara özlem duymaktayım mesela az önce beraber gezdiğimiz sokakta anılarım canlandı aynı şehirdeyiz ve 6. ay bu özlemin oluşması normal mi? şu an fuck bodym var eski sevgilime göre dahada seksi ve alımlı ama o özel anlar şu aralar aklımda canlanmaya başladı çözümü nedir bu arada aramakta aklımdan geçiyor bunca zaman sonra merhaba demeli miyim?

Mahmut Abi
Admin

başka kadınlarda oldu hayatımda boş durmadım ama 6 aylık bir zamana rağmen şu aralar özlem duymaya eski beraber geçirdiğimiz mutlu anlara özlem duymaktayım Kızla alakası yok, henüz yüksek duygularla birlikte olduğun biri olmadığı için o duygulara özlem duyuyorsun. Özellikle de o duygular bağımlılık derecesinde gereksiz yüksek dopamin içeriyorsa, kurtulması daha zor. 6. ay bu özlemin oluşması normal mi? Ara sıra normal. Çoksa anormal. şu an fuck bodym var eski sevgilime göre dahada seksi ve alımlı FB ilişkinin yerini tutamaz. çözümü nedir bu arada Birincisi zihin yapısını değiştireceksin. Yüksek duygulu ilişki insanın karşısına 1-1.5 senede bir çıkar. Aradaki boşluğu bekarlık sultanlıktır… Read more »

Betaliktan kurtulmaya adanan ömür
Guest
Betaliktan kurtulmaya adanan ömür

mahmut abi, burada yüksek duygulu iliski derken kafama takilan bir konu var. karsilikli olarak gelistirilen yüksek duygulu iliskiden mi bahsediyorsun yoksa, bizim daha cok kendi kendimize oneitis yaptigimiz aramizda dogru düzgün bir iliski bile olmayan durumu mu? (örnegin 1 aylik bir sey)

sanirim kendi kendimize, zayifligimiz nedeniyle, kiza göre cok fazla duygusal yatirim yaptigimiz seyi kastetmiyorsun.

Mahmut Abi
Admin

Bu saçmasapan soruyu cevaplamayı reddediyorum.

Misafir
Guest
Misafir

Sadece ilişkinin bittiği gün yalvardığım 5.5 senelik bir ilişkim vardı. Dediğiniz gibi no contact yapıyordum fakat ayrılığın üstünden 3 hafta geçtikten sonra yanlış bir zamanda (başka bir işin ortasındaydım) ortak arkadaşımız aradı, ayrılık hakkında konuşmak istedi, ben de konuşulacak bir şey yok iyiyim diyerek reddettim fakat sonda fikri değişen döner dedim. Dönmesine gerek var mı diye sorduğunda zaman gösterir tarzı bir cevapla savuşturmaya çalıştım fakat o telefonu açmak başından beri hataydı. Bu konuşma kıza iletilirse “zaten beni bekliyor” tarzı düşünür mü? Açıkçası umut vermek veya bekleyen bir kişi izlenimi vermek istemiyorum ama telefonu açma sebebim konuştuğumuz arkadaşlarımızla son derece yakın… Read more »

Mahmut Abi
Admin

ortak arkadaşımız aradı, ayrılık hakkında konuşmak istedi, ben de konuşulacak bir şey yok iyiyim diyerek reddettim fakat sonda fikri değişen döner dedim. Evet ortak arkadaşla bu işi konuşmayın. Ama dönmesi kısmını söylemesen iyi olurdu.

Bu konuşma kıza iletilirse “zaten beni bekliyor” tarzı düşünür mü? Evet muhtemelen.

Misafir
Guest
Misafir

Peki sizce buradan sonra nasıl bir yol izlemeliyim? Bir dahaki aradıklarında ve bu konuyu açmaya çalıştıklarında rest çekmeyi düşünüyorum fakat bu insanlarla arkadaşlığım kuvvetli, No contact’e rağmen onlarla iletişimi uzun dönemde kesmek istemem. Ben kendi hayatıma bakıyorum dememe rağmen ek olarak araya sıkıştırdıkları bir bilgi vardı (herhangi bir şekilde istemememe rağmen) daha kendi ailesine ayrıldığını söylememiş. Bu kafa bulandırmaya çalışmak kızdan mı geliyor yoksa arkadaşlarım beni yardıma muhtaç olarak mı görüyor, verdiğim cevaplar merakını giderip onu rahatlatıyor mu anlamadım.

Mahmut Abi
Admin

Bu konuyu konuşma yeter. İstediğin kadar yakın ol, zorla mı konuturacak?

1 27 28 29