Eski Sevgili Nasıl Geri Döner? – İletişimi Kes Kuralı (No Contact Rule)

115 Sayfa | Eski Sevgili Nasıl Geri Döner? | İletişimi Kes Kuralı (No Contact Rule)
(E-Kitap)

(Shopier’de sepete 225 TL ve üstü alışverişte %30 indirim var.)

Sevgilinizden/eşinizden ayrıldınız daha doğrusu terk edildiniz. Sizden önce sayısız insanın deneyimlediği bir şeyi yaşıyorsunuz ve hissettiği şeyi hissediyorsunuz.

Eski sevgiliniz size nasıl geri dönecek? Bu kitapta size bunun garantili yolunu yani yalan vaadetmiyoruz ama sayısız kere denenmiş ve başarıya ulaşmış bir yöntemi (İletişimi Kes Kuralı – No Contact Rule) kullanmayı öğretiyoruz.

Bu kitapta eski sevgilinizin ayrılık sonrasında sizi özlemesi ve daha sonra sizi araması için neler yapacağınızı, o aradıktan sonra nasıl buluşacağınızı ve buluşmada aranızdaki ilişkiyi yeniden alevlemek için neler yapacağınızı anlatıyoruz. Ama bunlar bu sürecin temel problemleri değiller.

Biz problemin kökenine ineceğiz. Ayrılığınız muhtemelen bir hastalık belirtisi idi, hastalığın kendisi değil. Hastalığın belirtisini değil kendisini iyileştirmeye odaklanarak hem eski sevgilinizin size dönme ihtimalini en üst seviyeye çıkaracağız hem de yeniden başlayan ilişkinizin daha sağlam temeller üzerine oturmasını sağlayacağız.

Bu kitapta öğrenecekleriniz cinsiyetinizden ve cinsel eğiliminizden bağımsız olarak işinize yarar. Yani eski kız arkadaş için de çalışır, eski erkek arkadaş için de. Heteroseksüel ilişki için de çalışır, homoseksüel ilişki için de. Ve yine bu kitapta öğrenecekleriniz eski sevgiliniz, eski nişanlınız ya da eski karınız için de çalışır.

Not: Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz.

Kitabın içeriği ile ilgili fikir edinmek istiyorsanız şu videolara ve yazılara bakabilirsiniz:

Eski Sevgili podcast serisi (Youtube)

Eski sevgili nasıl geri döner?

Beni engelledi ne yapmalıyım?

No Contact Kuralı Başarı Yüzdesi

Eski sevgili nasıl pişman edilir?

Bu öğrenecekleriniz uygulaması zor şeyler. Sabır ve disiplin kadar duygusal olarak güçlü olmanızı da gerektiriyor. Fakat bir kez neden böyle davranmanız gerektiğini anlarsanız, size gerekli olan sabır ve disiplin için gerekli motivasyonu da kazanacaksınız.

Hadi, daha fazla vakit kaybetmeden, siz daha fazla yanlış adım atmadan başlayalım ve çok geç olmadan eski sevgilinizi size döndürebilecek bu sürece başlayalım.

Eski Sevgili Nasıl Geri Döner? | İletişimi Kes Kuralı (No Contact Rule)
kitabını satın almak için tıklayın.

Kitabı Türkiye dışından satın almak için tıklayınız.

Kitabın içindekiler bölümü (pdf)

İçindekiler:

Terk edildim nasıl davranmalıyım?
İletişimi Kes Kuralı
Ayrılık Acısı Nasıl Atlatılır?
Ayrılık Süreci
Eski Sevgilim Mesajlarıma Cevap Vermiyor
Eski Sevgilim Beni Engelledi
Zihin Okuma (Eski Sevgilim Ne Düşünüyor?)
Gizli Ajan (Eski Sevgiliyi Stalklamak)
Eski Sevgili ile Arkadaş Kalmak
Eski Sevgili ve Özel Günler
Eski Sevgili ile Aynı Yerde Çalışmak
Eski Sevgili Nasıl Geri Döner?
Eski Sevgilinizi Sonsuza Kadar Kaybetmenize Neden Olacak Hatalar
İletişimi Kes Süreci
Eski Sevgilinin Geçtiği Aşamalar
Yüceltmek
Eski Sevgilim Beni Düşünüyor mu?
Eski Sevgilim Beni Arayacak mı?
Eski Sevgilim Yeni Limanlara Yelken Açar Mı?
Eski Sevgilinin Yeni Sevgili Yapması
Rebound İlişki, Kıskandırma İlişkisi, Daldan Dala Atlayan Maymun İlişkisi
Eski Sevgilinin Araması
Eski Sevgilinin Aramasına / Mesajına Cevap Vermemek
İletişimi Kes Sürecinde İlk Arama / Mesajlaşma
Buluşma Teklifinizin Reddedilmesi
Eski Sevgili İle Buluşma
Eski Sevgili ile Yeniden … Peki Şimdi Ne Yapacağım?

How to get your ex back? – No Contact Rule

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

1793
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
432 Comment threads
1361 Thread replies
105 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
473 Comment authors
Mahmut Abiatillabadem çilekFukuuruMert Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Water
Guest
Water

Mahmut abi merhaba kiz arkadasimin 2.5 ay önce hamile olduğunu öğrendik ve çocuğu ikimizin karariyla aldirdik. O süreçte bana karsi tavirlari biraz değişti bitirmek istedigini soyledi ve aramiz baya acildi. O donem yaninda olmam gerektiğini düşündüğüm için yaninda oldum. Oturup problemleri konusup devam etmeye çalıştık ama bu surecten sonra surekli bir seylerden sikayetci oluyordu ben de problemlerden ötürü cok normal dusunemedim ve duygusal gücümü kaybettigim ve bunu belli edecek hareketlerde bulundum ama son zamanlarda istemedigi halde onu gormeye gittim ve ardindan konusmayi kestik aramama cevap vermedi. yaklasik 4 gun sonra sonra is yerine gittim ve benimle konusmak istemedi. Aksamina bir… Read more »

Mahmut Abi
Admin

2.5 ay önce hamile olduğunu öğrendik ve çocuğu ikimizin karariyla aldirdik. O süreçte bana karsi tavirlari biraz değişti bitirmek istedigini soyledi ve aramiz baya acildi. Normal. Böyle bir şey sıklıkla ilişki bitirir. ben de problemlerden ötürü cok normal dusunemedim ve duygusal gücümü kaybettigim ve bunu belli edecek hareketlerde bulundum ama son zamanlarda istemedigi halde onu gormeye gittim ve ardindan konusmayi kestik aramama cevap vermedi. Sen de bitsin diye iyi uğraşmışsın. yaklasik 4 gun sonra sonra is yerine gittim ve benimle konusmak istemedi. Seni istemeyenin peşinde koşma. Ne olursa olsun. Büyük hata yapmışsın. Fiziksel olarak ayağına gitmek, aramanın 10 katı etkili… Read more »

Water
Guest
Water

Cevabin icin tesekkurler abi. Oncelikle kurtaj sonrasinda ayriligin yuksek olma sebebi nedir sence. Bir bebek icten belki isteniyor olabilir ama suan beklenen bir bebek degildi.

Mahmut Abi
Admin

Çok travmatik bir durum, bence sen fazla hafife alıyorsun.

İsmini vermek istemeyen kullanıcı
Guest
İsmini vermek istemeyen kullanıcı

Biraz daha açıklayıcı olabilir misin rica etsem Mahmut abi belki toyluğumdan anlamıyor olabilirim neden o kadar travmatize bir durum oluyor ki ? İstenen ve hayali kurulan hazırlığı yapılmış bir çocuk değil kaza kurşunu ve alınmış bitmiş gitmiş artık?

TidalWave
Guest
TidalWave

Kardeş senin sonradan mı haberin oldu ya da yanında değil miydin bilmiyorum fakat bu işlem öyle kolay, MR çektirmeye benzeyen bir şey değil içeri girip kadının rahmini kazıyorlar resmen işlemden sonra 1 hafta falan kanamaları, ağrıları oluyor ben şahsen çocuktan ziyade kız arkadaşımın bu çileyi çekmiş olmasına üzülmüştüm, sırf yapılan işlemin kendisi gayet travmatik çocuk kaybının vicdanına gelene kadar.

Orhann
Guest
Orhann

Mahmut abi 5 yıllık ilişki sonrası kızın karşısında aglama yalvarma fiziksel olarak başka şehire yanına gitme sonrası saygımı yitirdim bana da saygısı kalmadı. Onun gözünde bu kötü imaji nasıl düzeltebiliriz?

Mahmut Abi
Admin

Kızı tamamen bırakıp, arkanı dönüp giderek.

Orhann
Guest
Orhann

Abi 5 yıllık güzel anılar yerine en son halimle hatırlanacak olmak can acıtıyor. O negatif etkiler gözünde zamanla azalıp yerini iyi duygular iyi anılar almaz mı

Mahmut Abi
Admin

Sen onu unutup peşini bırakmadığın sürece asla almaz.

Orhann
Guest
Orhann

Abi yalvarma aglama geri dönüşsüz bitirebiliyor bunu anladım. Abi peki böyle durumlarda geri dönen hiç olmuyor mu? istisnalar var mı? No contact yapıyorum

Mahmut Abi
Admin

Böyle durumlarda geri dönen oluyor ama ben sadece ayrılık günü, bilemedin ikinci günü yapıp da sonra bırakanlara döneni gördüm. 2-3 hafta sürede bunu yapan geri dönme ihtimalini sıfır kabul etmeli.

Bu arada yalvarmasanız bile doğru zihin yapısı geri dönme ihtimalini sıfır kabul edip en hızlı şekilde geride bırakmak için uğraşmak. Yani iletişimi kes uygularsan sorduğun sorunun bir anlamı yok.

Güney
Guest
Güney

Yıllardır yazdıklarınıza uydum, dediklerinizi yaptım. Bir kişi için hiçbir işe yaramadı bu. Eşyaları çöpe attım. Ardından çok kadın tanıdım türk-yabancı. Kızı stalklayabileceğim yer yoktu. Sosyal medya kullanmıyor. Unuttum, günlük hayatım etkilenmiyor. İş- spor devam. Yakısıklıyım, başarılıyım, para var. Kadın bol. Ama her ilişkimin sonunda o aklıma geldi. Her kadın aynı kalitede değil. 5 sene oldu. Bana yaptığı bir şeyi onun da silmediğini fark ettim. Sizce ona bir şekilde ulaşmalı mıyım?

Mahmut Abi
Admin

Bir psikoloğa ulaş.

namS
Guest
namS

Oneitisi normalleştiemeye çalışıyor bu, tutuklayalım lütfen.

Güney
Guest
Güney

Sizi dinlemeyip ona ulaştım, öbür gün buluştuk. Bugün birbirimizi yeniden tanımaya karar verdik.
Burada yaptığınız şeyleri doğru buluyorum. Birçok ilişkimde işime yaradı.
Ancak bu ilişkinin dinamiği farklıydı. İlişkide olgun olmayan kızı üzen ve ona hak etmediği gibi davranan bendim. Kız barışmak istediğinde bile egoist davranıp sırtımı döndüm, önüme baktım. Daha iyisini bulurum dedim. Buldum ama sevildiğimi hissedemedim. Sanırım egomdan döndüm kıza. Ama sevginin değerini biliyorum. Sanırım herkese öğüdüm, sevdiğinizi değil, sizi sevene şans verin.

Nocomment
Guest
Nocomment

Merhaba Mahmut Abi ,3 gün önce benden ayrılan (mesajla)eski kız arkadaşım dün gece beni aradı.Neşeli ve keyifli bir şekilde konuştum o da nasıl olduğunu merak etmiştin arayabilirsin demiştin ,baya iyisin şaşırdım madem bu kadar iyi olcaktın biz niye uzattık bu kadar vs)son3 ay çok görüşmedik )vs dedi.Uzun uzun(3 saat-görüntülü )az da olsa eski ilişkiyi de içeren ama genel anlamda gülmeli bir sohbet yaşadık.Bana muhtemelen bugün ya da yakın bir zamanda evimin anahtarlarını bırakmak istediğini söyledi,bugün bir terslik olmazsa muhtemelen görüşeceğiz bugün olmasa bile yakın bir zamanda anahtar için görüşeceğiz gibi.Aynı zamanda yurt dışına uzun süreli çalışmaya gitme durumu var zamanında… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Uzun uzun(3 saat-görüntülü )az da olsa eski ilişkiyi de içeren ama genel anlamda gülmeli bir sohbet yaşadık Kız ulaştığında telefonda konuşmayı veya mesajlaşmayı kısa tutmanız lazım. Uzaktan uzaktan 3 saatlik görüşme genelde olacak işi oldurmaz.

Benim bu olayı burdan çevirebilmek için yapabileceğim en iyi şey sence nedir ? Sana bir daha ulaşırsa sanal lak lak etmek yerine buluşmaya çağırmak.

Fatih
Guest
Fatih

Mahmut Bey Merhaba. Geçen haziran ayında eşimden boşandım. Gücünü kaybetmiş bir beta idim. Boşandıktan sonra genç bir kızla görüştüm. İlk birkaç ay hâlâ betalık özelliklerim vardı. Zamanla kendime çekidüzen verdim. Kız bendeki değişime hayret etti. Tezime odaklandım. Spora başladım. Kıza eski ilgimi azalttım. Son birkaç ayda kendisi de beni sayısız kere denedi. Ben her defasında sakin ve kararlı durdum. Bir ara yanlışım, o bir hafta yazmayınca dayanamayıp mesaj atmamdı. Hem bilinçaltında hem bilinçli olarak zeki bir kız. Denenmiş olabileceğim ihtimalini unuttum. Tabiî her şeyden deneyim edindim. Değer verdiğim ve sevdiğim bir kızdı. Onu tam olarak nereye koyduğumu belli etmemeye çalıştım.… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Son birkaç ayda kendisi de beni sayısız kere denedi. Bu kadar deneme iyi bir şey değil. Senin erkek olarak değerinden büyük şüphe duyduğuna ya da arıza olduğuna işaret. Onu tam olarak nereye koyduğumu belli etmemeye çalıştım. Kız bir yerde değil ki? Neden hayal dünyasına daldın? Ciddi de ilerleme kaydetmiştim. Ama son iki ayda kendini bayağı geriye çekti. Fazla düştüğün üzerinden akıyor olabilir. Fazla çekingenlik yapıp atak yapmadığından sıkılmış olabilir. Maalesef, ne kadar erkek olsak da kadınlar bir yolunu bulup endîşe yaratabiliyor bizde. Yaratabilir. Endişene kapılmayacaksın. Bu da bana bunu yaptı. Peşine düşmemi sağladı. Beta oğlana dönmeyi kendine böyle de rasyonelleştirmezsin.… Read more »

Keml
Guest
Keml

Mahmut abi iyi günler,içinde cinsellik ve keyifli vakit geçirme olan ,bir iki gün öncesinde seni çok özledim hemen yarın olsun diyen 1 aylık flört döneminde kız ilişki istemiyorum diyerek ayrıldi,bende içimden bu kız ilişkiyi benimle istemiyor kabul ederek,tamam sana ilgimin olduğunu biliyorsun,fikrin degisirse beni ara diyerek kabul ettim,6 ay boyunca no contac uyguladım ,bu süreçte hayatıma başka flortler girdi,ve kesinlikle kızın hikayesine,profiline bakmadım ,önce selam gönderme ,hikaye beğenme şeklinde giden sürecin sonunda mesajla bana ulaştı ,bende sizin dediğiniz gibi haber almak güzel görüşelim dedim,buluştuk,beni çok özlediğini, Erkeği asıl ilişki sonrası tanıdığını ,onu hiç rahatsız etmemenin onu etkilediğini minevalinde konuştu.Gece püşme… Read more »

Mahmut Abi
Admin

6 ay boyunca no contac uyguladım Sadece 1 aylık flörtü bir ayda tamamen aklından çıkmış olması lazım. Ona no contact değil unuttum denir. Umarım öyledir. beni çok özlediğini, Erkeği asıl ilişki sonrası tanıdığını ,onu hiç rahatsız etmemenin onu etkilediğini minevalinde konuştu. Özlemesi biraz uzun sürmüş. Öbür tabağına atladı muhtemelen onunla bitince de kendisini hiç rahatsız etmeyecek kadar özgüvenli davranan sana geldi. fakat condom takınca ereksiyon sorunu yaşadım ve birleşme yasanmadi Himm, bundan sonra kız seni bırakırsa şaşırma. bende hafif gülümseyerek biraz utandigimi belirttim Bunu söylemesen iyi ederdin. Eğer tekrsr arasa nasil bir pozisyon almalıyım ? Misyoner olur, doggy olur, bacak… Read more »

Theador
Guest
Theador

Mahmut abi merhaba, 1 seneye yakın güzel bir ilişkim vardı. Kariyer desen var eğlence desen var. Birlikte harika vakitler geçiriyorduk. Ama kabul ediyorum son zamanlarda biraz monotonlaşmıştık ikimizde. Hayatımız biraz kargaşa içinde geçiyordu ve sürekli aynı şeyleri yapar olduk. Birgün eski sevgilim için önemli bir günde onun yakın kız arkadaşı bir plan yapmış güzelde bir plan. Ama sorun şu benim olaydan haberim yok. Bende kendimi değersiz ve ikinci planda hissettiğim için o gün biraz geri durdum herkese. Ertesi gün yine aynı insanlarla ortamdayız ama eski sevgilim benim suratıma bile bakmıyor. Mesaj attım buna konuşalım diye, ortam pek müsait olmadığından hızlıca… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Ama kabul ediyorum son zamanlarda biraz monotonlaşmıştık ikimizde. İlişkide hayatı monotonlaştırmamak erkeğin işi. Bende kendimi değersiz ve ikinci planda hissettiğim için o gün biraz geri durdum herkese. Kızın önemli gününde gereksiz trip attın yani. Birde üzerine eski sevgilimin kız arkadaşı bu süre içerisinde bana arkadaş ortamında ciddi bir kötü söz söyledi fakat bizimkinden ne ses çıktı ne soluk bende içerledim durumu, lafı yuttum ortam gerilmesin diye. En azından bunları dinlemek zorunda değilim, bana müsade diye kalkmalıydın. Seninki muhtemelen orada kalırdı ve durumu daha net görürdün. Ben sakince niye diye her sorduğumda olay hemen bir tartışmaya ve sürekli sen şunu yaptın… Read more »

Vyacheslav Tikhonov
Guest
Vyacheslav Tikhonov

Kitapta “Eğer mutlu, sağlıklı ve görece uzun (3 aydan fazla) bir ilişkiniz oldu ise” diye bir ifade geçiyor. Peki kısa ilişkilerde durum nasıl olur? Kısa sürdüğü için net anlaşılması adına biraz uzun ve ayrıntılı anlatmak durumundayım; Benim ilişkimde yaklaşık 1 aylık konuşma ve flört, 1 hafta ise sevgililik olmuştu. Birbirimizi çok beğeniyorduk ve genel olarak mutluyduk ve fiziksel olarak da yakınlaştık(O yakınlaştı). Fakat benim ilk yakınlaşmadan sonra, son görüşmemizde tamamen sevgimden kaynaklı da olsa daha fazla yakınlaşmak istemem ve heyecanlı tavırlarımın etkisi olsa gerek, ilişkinin hızlı gittiğini, çok istekli olduğumu ve gelecekle ilgili verdiğim sözlerin hoşuna gittiğini ama samimiyetsiz olduğunu… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Kitapta “Eğer mutlu, sağlıklı ve görece uzun (3 aydan fazla) bir ilişkiniz oldu ise” diye bir ifade geçiyor. Peki kısa ilişkilerde durum nasıl olur? Kısa ilişkilerde genelde hiçbir şey işe yaramaz. 3 aydan önce biten ilişki biten değil başlayamayan ilişkidir. O 1-2 ayın ne kadar yoğun geçtiği hiç önemli değil. ilişkinin hızlı gittiğini, çok istekli olduğumu ve gelecekle ilgili verdiğim sözlerin hoşuna gittiğini ama samimiyetsiz olduğunu ve artık bir şey hissetmediğini, yalnızca beğeni olduğunu söyledi ayrılırken. Kızın fazla içine düşmüşsün. Bu muhtaçlığa girer, sevgiye değil. Hızlı gitmesine neden olan sinyallemeleri yapan da kendiydi ve ben olumlu karşılık veriyordum Kadınlar sizi… Read more »

Vyacheslav Tikhonov
Guest
Vyacheslav Tikhonov

Ama bu verdiği kararın kesin olduğu anlamına gelmez değil mi? Beni tümüyle kesin olarak reddetmiş mi oluyor? Bundan sonrası için hiç ihtimal yok mu? Farklı biri olarak denk gelsem de bir şey ifade etmez mi?

Mahmut Abi
Admin

İhtimal çok düşük. Pratik olarak yok diyebilirsin.

Can
Guest
Can

Merhaba satin aldim ve okuyorum. Pdf olmasi guzel ve hizli oldu istedigim bolumlere hemen gectim fakat suan soyle biseyin icindeyim ve karar veremedim: 2.5 yillik kiz arkadasim ortada hic bir sebep yokken hic bir sogukluk sex her sey cok iyiyken: dusunmek istedigini ve beni ozlemek istedigini ama bir sure vermiyorum sana gbi seyler soyledi. Bende okey dedim ama ertesi gun aradim ve biraz gozlerim doldu gitmemesini soyledim o da ayrildik bitti dedi fakat tarihimiz hala instagraminda yaziyordu. 1 hafta hic iletisime gecmedim. Kiz kardesine arattirmis soylemedi tabiki onun arattirdigini ama nasil oldugumu ve hayatimda kimse olup olmadigini sordu, bende kimse… Read more »

Mahmut Abi
Admin

dusunmek istedigini ve beni ozlemek istedigini ama bir sure vermiyorum sana gbi seyler soyledi Bu genellikle senin kızdan daha fazla aşk böceği olmandan kaynaklanır. Özellikle her şey iyi gidiyordu, ortada bir neden yoktu sözleri her şeyin iyi gittiğinden çok, erkeğin masal dünyasına daldığı için hiçbir şeyi göremediğine işaret. Daha düşük ama önemli bir ihtimal de başka biri. 1 hafta sonra tarihi kaldirdi, biliyorum aramam icin bi yemdi, hata ettim dayanayamayip aradim. Araman için yem değil, ayrılık sonrası normal bir durum. Ayrıldıktan sonra eski sevgilisini sosyal medyadan takip eden adam her türlü zayıflığı yapar. Takip etmeyecektin. Cok mu sert oldu acaba… Read more »

Can
Guest
Can

Hocam sagol cevap icin devam ediyorum no contacta kendime odaklandim. Kitapta sizin mesaj atmaniz icin tuzak diye bir bolum var. karsi taraf benden soguduysa olabilir, sevmiyorsa artik neden mesaj atmamiz icin engelle kaldir gibi veya baska seyler iste bianda eglenirken fotolar falan boyle oyunlara giriyor karsi taraf ?

Mahmut Abi
Admin

Bana bu soruları sormayın. Ben karşı taraf ölse haberiniz olmayacak şekilde, engellediğinden bile haberiniz olmayacak şekilde haber almayın diyorunm. Bunu dinlemeyip karşı tarafın oyuncağı olunca, beni neden oyuncak ediyor diye bana sormayın.

Can
Guest
Can

Abi bugun geldi esyalarini aldi kiz kardesi de yanindaydi. Buz gibiydim giderkende; işim var ben de sizle birlikte çıkayım dedim, tam o anda da arkadasım aradı merak etti bi baktı, ona göstermeden meşgule attım. Bi 40 dk sonra “benim icin yaptigin her sey icin tesekkur ederim ikimiz icinde hayirlisi olsun yolun acik olsun yazdi” Abime sordum “baska kariyla ciktigini dusunup araya girmeye calismis, yuzune de soyleyebilirdi 🙂 ” dedi “Kararına saygı duyuyorum beni her zaman arayabilirsin” dedim ve gittim yanından. (2 hafta toplamda 5-6 kere ağlamalı bitirmryelim konuşmalarımın üstüne oldu bu.) Doğru ayrıldım mı ? Bir de ben kadinlarin boyle… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Çok taze olduğu için umut arıyorsun. Bu kızın sana mesajla, arayarak ya da yüzyüze söylediği şeylerin dışındakilerin %99’u senin fantezi dünyan. Sadece direkt iletişim önemli. Yok şurada tshirt bıraktı, yok instasında amuda kalkmış, vs. Bunların bir önemi yok.

Fatih
Guest
Fatih

Merhaba Mahmut Abi 2 senedir birlikte aynı evde yaşadığım kız arkadaşım beni ailenden kimse ile tanıştırmadın diyip benden ayrıldı ben onun ailesi ile tanıştım ayrılıktan sonra çok üstüne düştüm iki günde bir içip evi bastım sonra bıraktım arkadaşlarla haberler yolladım olmadı geri gelmedi yaptığımın hata olduğunu yaklaşık 1 ay sonra anladım.benden ayrıldıktan sonra hemen arayışa geçip yeni birisini bulmuş onunla birlikte olduktan sonra şuan yeni birisi ile tanışmış görüşüyorlar.Ortak arkadaşlar aracılığıyla öğrendim. benim gibi birini bulamayacağını biliyorum ve benim içinde elimi sallasam ellisi olacağını biliyorum . Bana geri gelmesini ve ona hayatının dersini vermek istiyorum.fikrine danışmak istedim sence bu saatten… Read more »

Mahmut Abi
Admin

2 senedir birlikte aynı evde yaşadığım kız arkadaşım beni ailenden kimse ile tanıştırmadın diyip benden ayrıldı Evlilik kararı almadıysanız, senin için iyi olmuş. ayrılıktan sonra çok üstüne düştüm iki günde bir içip evi bastım sonra bıraktım arkadaşlarla haberler yolladım olmadı geri gelmedi Geri dönüş ihtimalini geri dönüşsüz sıfıra yaklaştırmışsın. olmadı geri gelmedi Bunları yapmasan büyük ihtimalle geri gelirdi zira başta seni harekete geçirmek için terk etmiş olabilir. Gerçi artık seni istemediğinden terk edip bahane diye bunu da sürmüş olabilir ama peşinde koşarak gelmemesini sağlamış olma ihtimalin daha yüksek. benden ayrıldıktan sonra hemen arayışa geçip yeni birisini bulmuş onunla birlikte olduktan… Read more »

Çağrı
Guest
Çağrı

Abi selam, 3 gün önce 2 yıllık sevgilimden ayrıldım onu çok sevmeme rağmen. Bir tür fiziksel hoşnutsuzluklar beni bu noktaya itti aslında. Öğlen vakitlernde konuşma çok soğuk ve sakin ilerlerken bir anda tartışma başladı ve ona 5-6 ay önce yaptığı hatalardan dolayı bana saygısızlık yaptığını ve bunları yok saymay çalışarak kendime saygısızlık yaptığımı söyledim. Kendisi tüm bunlar için özür diledi tekrardan ve çözüm odaklı yaklaşto. Ben de tabii yollarımızı ayıralım dedim. Kararına saygı duyarım dedi. Tabii 2 yıllık bir ilişki olduğu için öyle hemen olmuyor bu işler. 1 gün sonra dayanamadım aradım dün çok öfkeliydim seni kırdım akşam görüşelim ilişkimiz… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Şimdi nocontact uygulamadan önce yapmam gereken bir şey var mı? Yok.
Ne yapmalıyım? No contact.

İlkyaz
Guest
İlkyaz

Mahmut bey bir kadın takipçinizim. Ortak arkadaşımızın çocuğunun doğum günü partisinde bir beyefendi ile tanıştım. Çok ilgili nazikti. Kahvaltıya davet etti çok istekliydi. Kahvaltı yaptıktan sonra iş için yurt dışına gitti 40 gün yoktu ve hergün benimle bir şekilde iletişimi sürdürdü. Çok eğlenerek mesajlaştık konuştuk. gelince hemen beni görmek istedi. 4 kere buluştuk ve ilişkiye başladık. İlişki başladıktan sonra yavaş yavaş ilgisi azalmaya başladı. Bende bunu hissettiğim için ayrılalım dedim. Hemen tamam dedi ve iki hafta konuşmadık. Önemli bir cenazesi olmuş ben iletişime geçtim ve ayrılığın değerlendirmesi gibi bir kaç mesajlaşma oldu ama ben mesajları olumlu algılamıştım. Arada ortak arkadaşlarımızın… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Bir insanın size ilgisi azaldığında ayrılalım dediniz mi, ayrılırsınız ve dönüş ihtimali de az olur. Bir insanın size karşı ilgisi azaldı mı, kendinizi geri çekersiniz. Tabii ayrılmak istiyorsan doğru yapmışsın ama ayrılmak istiyor olsan bana gelip sormazdın. Bu arada özellikle kadınlar karşılarındakini sopalamak için blöf ayrılığı yapabiliyorlar. Blöf ayrılığı genelde ters teper, sadece özgüven ve özdeğer problemi olan erkeklere bir süre işler. Sen değerli bir insansın ama ben kafa olarak ilişkiye hazır değilim … bla … bla = Ben seninle ilişki istemiyorum. Sosyal medyadan takipten çıkılması doğru. Ayrılan sen olduğun için sürekşi ulaşmadıysan peşinden koşmuş olmuyorsun. Cinsellik ve yakınlaşma olunca… Read more »

Desin
Guest
Desin

Bir buçuk yillik bir ilişkim vardi. İliskinin 4. Ayinda kiz arkadasimi aldatmistim. Tam olarak bir cinsellik yasanmadi bir kere oldu ama sonucta bu bir aldatma ve sonrasında bu ortaya çıktı. Ben de kendimi olan olayi ona anlattım. Sonrasinda ilişkiye devam ettik. Ben de elimden gelen gayreti gösterdim. Genel olarak çok iyi anlaştığım, gerçekten olumlu uygun ve iyi bir insan. Fakat 20 gün önce benden ayrılmak istedigini söyledi. Ben de bir süre rahat biraktim. 1-2 hafta sonra açıklayıcı bir mesaj attim ve oturup bir seyler yapabilecegimiz bir zaman yaratabilecegimizi soyledim. O da iki gün sonra yazdigimi okudugunu ve uzerinde düşündüğünü soyledi.… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Aldatma hemen hemen her ilişkiyi geri dönüşsüz bitirir. Şu an kızı bırakmalısın, sizden bir daha olmaz. Sen sonuna kadar hak etmişsin, sana iyi olmuş. Bir daha böyle bir şey yapmama dersi alırsın belki. Ama senin hak edip etmemenden bağımsız olarak, bu iş bir daha toparlanmaz. Boşuna bekleme.

pete
Guest

Bir kadının bir erkeği anlaşamıyoruz diyip terkedip ayrılıktan 1 yıl sonra dönüş yapması araması, iletişime geçmesi sağlıklı bir şey mi? Aradığını bulamadığından dönmüş olma ihtimali nedir? hayatımıza almalı mıyız? Hayatımıza alırsak yeniden ayrılma riski var mı?

Mahmut Abi
Admin

Aradığını bulamadığından dönme ihtimali az değildir, ne kadar bilemem. Kadına bağlı.

Yeniden ayrılma riski vardır özellikle hemen ağzın kulaklarında bir şekilde aşk böcüğüne dönüşürsen.

sigma
Guest

Eski sevgilimle 9 ay aradan sonra onun adım atması iler birleştik ve beraberiz ama bana 9 ay kaybettirdi ve bunun farkında sen bana dargınsın gibi SÖYLEMLERİ VAR sezmiş ama ilişkiye yansıtmıyorum ufak tartışmalarda vazgeçişleri oluyor mesela anlamıyorsun beni gibi…Maddi konularım zaman zaman sorgulanmakta, evlilik konusu açmakta, yalnızken çok mutsuzmuş bir el olmalıymış hayatında ama benim aklımdada bu 9 ayda neler oldu kimler geldi geçti::((( kadına adımlarımda tereddüt ettiriyor bu düşünce.

Murat
Guest
Murat

Mahmut abi merhaba kız arkadaşımla 3 yıllık bi ilişkimiz vardı kavga ettik ve sonrasında ayrılmak istedi ben istemedim peşinden koştum biraz ve yalvardımda denilebilir ayrılmamak için kendimi çok küçük düşürdüm her neyse sonra 1 ay iletişim kurmadım ve sonunda yazdım istemediğini belirtti bende bu olaydan 1 hafta sonra engelledim kitapta engellemeyin demişsin engeli açsam daha küçük düşer miyim ? İlişkide genel olarak alfaydım ama son zamanlarında betalaşmışım onu fark ettim son yaşananlar pek olmadı beta gibi hareket ettim ama hatalarımdan ders çıkardım yaklaşık 2 aydır no contact yapıyorum hiç bi bilgi almıyorum hakkında engeli açmalı mıyım sence?

Mahmut Abi
Admin

ayrılmak istedi ben istemedim peşinden koştum biraz ve yalvardımda denilebilir ayrılmamak için kendimi çok küçük düşürdüm Geçmiş olsun o zaman. Başka limanlara.

1 ay iletişim kurmadım ve sonunda yazdım istemediğini belirtti bende bu olaydan 1 hafta sonra engelledim kitapta engellemeyin demişsin engeli açsam daha küçük düşer miyim ? Sen kendini yeterince küçük düşürüp olasılıkları sıfırladın zaten. Engeli açma ki bari sen bir daha ulaşma.

ama son zamanlarında betalaşmışım onu fark ettim Bittiğinde de ilişkideki betalaşma yetmemiş olacak ki 10 kat daha betalaşmışsın.

engeli açmalı mıyım sence? Açma. Önüne bak. Engel hata ama olmuş bir kere.

Emir B
Guest
Emir B

No contact kızı engelleyip onunla iletişime geçmemenin yanı sıra onu hiç düşünmeme, o hiç yokmuşçasına hayatını sürdürme gibi bir anlama da geliyor bence. Uyguladığın eylem no contact ona şüphe yok ama bence kızı bilinç altında yoldan geçen bir insanmışçasına değersizleştirmelisin ki önüne daha iyi odaklanasın. Kadın senin ona verdiğin değer kadar, fazlası değil.

Mahmut Abi
Admin

No contact’da engelleme olmaz.

Murat
Guest
Murat

Engelleyerek hata yaptım belkide hiç bilgi almamak adına engelledim. No contact insanın iyileşme süresini hızlandırıyor böyle bi durumda olan arkadaşlar kesinlikle uygulasınlar. Ben benimle bi şekilde iletişime geçeceğini düşünüyorum Mahmut abi ama geçmezsede toparlanma sürecindeyim. Ulaşan bi şekilde ulaşır diye düşünüyorum ama yanlışta düşünüyor olabilirim.Engeli şimdilik kaldırmayacağım. Birde bi sorum daha olucak şimdi dediğim gibi ilişkide genel olarak alfaydım sonları hariç bu kız alfa dul olmuş sayılıyor mu ?

Mahmut Abi
Admin

Engellemek karşınızdakinin size ulaşma ihtimalini ciddi ölçüde azaltır ama engellemeden karşınızdaki kişiye ulaşmaya ya da bilgi almak için ona bakma dürtüsüne karşı koyamıyorsanız engellemeniz ve tamamen bitirmeniz daha iyi.

Birde bi sorum daha olucak şimdi dediğim gibi ilişkide genel olarak alfaydım sonları hariç bu kız alfa dul olmuş sayılıyor mu ? Çok büyük ihtimalle hayır. Birincisi sonlarında betalaşman kızın seni unutmasına yeter, ikincisi her alfa karakterli adamdan ayrılan kız alfa dul olmaz.

Murat
Guest
Murat

Mahmut abi şimdi dediğim gibi ilişkinin başında alfaydım son 1 ayına kadar bu kız peşimden çok koştu bu kız alfa dul oluyor mu bu durumda ?

Mahmut Abi
Admin

Bana yar olmayan umarım başkasına yar olmaz fantezin var ama ilişki bitti mi bir süre sonra herkes herkesi tarihte bırakır ve unutur. %99 öyle bir şey olmayacak.

Zaten sen son dönemlerde yalvaran biri olduğun için %99.99 öyle bir şey olmayacak.