Resmi olmayan ilişki (casual dating)

Son yazıya gelen yorumlar, ilişkiler konusunda yaygın olan bir başka siyah beyaz ekstem düşünme şeklini belirginleştirdi. İnsanlar genellikle ilişkileri iki kategoriye ayırıyorlar ve bu iki uç kategorinin bir ortası olduğu akıllarından bile geçmiyor: Rastgele seks ve resmi olmayan evlilik (bildiğin tek eşli uzun süreli ilişki). İki kişi ya birkaç saat ya da kere vuruşup sonra birbirlerini tamamen unutacaklar ya da ilk buluşmada birbirlerine göbekten bağlanıp dünyanın geri kalanını umursamayacaklar! Bunun ortası yok!

O nedenle mesela iki buluştuğunuz hatuna uzun süreli ilişkideki kız arkadaşınız gibi davranmayın dediğimde, aslında ağzımdan böyle bir tavsiye çıkmamasına rağmen, çoğu erkek ve kadınların ezici çoğunluğu rastgele seks / pompala – bırak tavsiye ettiğimi düşünüyorlar! Oysa tek dediğim şey şu: kızın numarasını aldınız ve buluştunuz. Kızı bir iki gün sonra arayın tamam ama KIZI BOĞMAYIN. Bir iki kere buluştunuz diye sanki hayat boyu bağlılık yemini etmişsiniz gibi davranmayın.

Kulüplerden, partilerden veya sokaktan bir kızla tanışıp sadece seks yapmak çoğunuzun hayat tarzına ters, bunu biliyorum. Bu tür bir hayat tarzını illa kötülemesem de aslında ben size “iki buluştuğun kıza kız arkadaşınmış gibi yapışma” derken pompala bırak keyfine bak demiyorum. Resmi olmayan ilişkiyi (casual dating) tavsiye ediyorum.

Resmi olmayan ilişki, iki kişinin birkaç buluşma sonrası girdiği fiziksel ve duygusal bir ilişkidir ama uzun süreli ilişki değildir. Bu potansiyeli taşısa da.

Aslına bakarsanız, Rollo Tomassi’nin tabak çevirmek olarak teorize ettiği ilişki türü resmi olmayan ilişkidir. Rollo bunu bin kere söylemek zorunda kaldı: Tabak çevirin derken pompalayın – bırakın ya da her tabakla seks yapın demiyor. Tabak çevirirken kızla aranızda bir ilişki var, o nedenle tabak diyoruz (tek gecelik ilişki, fuck buddy veya friends with benefit demiyoruz veya o tür münasebetlerin kendi isimleri var). Fakat kızla aranızda olan ilişkinin içinde henüz tek eşlilik sözü yok (bu illa çok eşlisiniz demek değil ama bunun olmaması için bir neden yok).

Resmi olmayan ilişki genellikle şöyle olur: Kızın numarasını alırsınız ve buluşursunuz. Birbirinizden hoşlanırsınız. Muhtemelen öpüşürsünüz  hatta seks yaparsınız. Aranızda bir ilişki var ama bir söz yok, sevgililik yok. Kadın merkezli toplum erkeğin bağlılık sözü verdiği uzun süreli ilişkiyi ya da vur-kaçı pompaladığı için (alfa siker beta öder gibi) bunların ortası olabileceğini çoğu erkeğin kafası almıyor. Eğer resmi olmayan evlilik değilse, ben kadınları sikip atan, kullanan bir piç olurum ve annemin altın günündeki teyzeler beni çok ayıplarlar moduna giriyorlar.

***

Şimdi bu aşamada şöyle bir dengesizlik var. Birçok erkek, birçok kadından daha hızlı aşık oluyor. Bunun nedeni erkeklerin görsel olarak kadının cinsel pazar değerini hemen tartıp eldeki değere göre olur bu diyebilmeleri, kadınların ise erkeğin cinsel pazar değerini hemen anlayamamaları (bu değerin çoğunlukla göze görülmeyen şeylere bağlı olması nedeniyle) ve “olabilir bu” demeleri. Mesela çoğunuzun ilk başlarda çok heyecanlı ve ilgili bir kızın sonradan soğuması ile ilgili dertlerinizin sebebi bu. Siz “belki” alanındayken kız heyecanlı ama sizi tanıdıkça belkiden “olur bu” alanına değil “aman aman olmaz bu” alanına düşüyorsunuz.

Bu nedenle erkeğin iki üç buluşma geçmeden ve uzun süreli ilişki isteği kadından gelmeden (belki alanından olur bu alanına geçmeden) kendisini frenlemesi ve hatta opsiyonlarını açık tutması kendi yararına. Sadece sonradan “olmaz bu” alanına düşebileceğinden değil, bizzat bu acelecilikleri nedeniyle normalde başka her özellikleriyle “olur bu” alanına geçebilecekken “olmaz bu” alanına düşmeleri!

Neden?

Kadınların erkeklerin cinsel pazar değerlerini tartma mekanizmaları antik. Bu kadar antik bir mekanizmaya karşı erkeklerin de kendi doğal ve antik mekanizmaları var. Yani kadınlarda “belki” mekanizması varken, bir erkeğin bir kadınla ilişkisinin başlarında temkinli olması ve opsiyonlarını hemen kapatmaması bekleneceği üzere DOĞAL ERKEK PSİKOLOJİSİ. Adaptasyon bunu gerektirir.

Kadın daha belki derken (ve belkide hiçbir zaman tamam demeyecekken) bir erkeğin DOĞAL ERKEK PSİKOLOJİSİNİ bastırıp hemen ilişki diye bastırması doğal değil. Aceleyle yapılan her şey takdir edeceğiniz üzere KORKU ve ENDİŞE temellidir (muhtaçlık temellidir yani). Bu nedenle zaten ilişki kadın tarafından gelmedikçe (biz neyiz konuşması) erkeğin sevgili moduna girmesi  kadın tarafından bir sorun olarak algılanabilir.

Kadınlar bazılarınız öyle düşünse de hiç de saf ya da aptal falan değiller (bu piyasada böyle düşünen adamı yerler …. çiğ çiğ Y.E.R.L.E.R!) . İlişkiye değecek bir ERKEK ADAMIN vahşi ve özgür bir AYGIR olduğunu, ilk buluşmadan sonra yularım nerede, bok çuvalım nerede, at gözlüklerim nerede diye soran fayton BEYGİRİ olmadığını bilecek kadar erkekleri tanıyorlar 🙂  Kovboy filmi izleyin azıcık. Bir kovboy mustangı (yabani at) evcilleştirmek için ahırın kapısını açıp içeri davet etmiyor ya da AYGIR aç kapıyı ben geldim diye uslu uslu ahıra girmiyor. İple, yularla ter döke döke AYGIRI evcilleştiriyor. AYGIR dediğin öyle kendi uslu uslu evcilleşmez.

Neyse, resmi olmayan ilişki diyorduk. Evet, size vurun – pompalayın – gerisini siktir edin demiyoruz. Resmi olmayan ilişkiye girin ve eğer hatun buradan resmiyete geçmek isterse o zaman durup düşünün diyoruz.

Bu nedenle aslında erkek olarak işiniz kolay. Siz buluşmaları ayarlayacaksınız, planlayacaksınız, iyi vakit geçireceksiniz, olayı fiziksele taşıyacaksınız (kadın istese de bunu erkekten bekler) ve bu sayede aranızdaki filminin setini kuracaksınız. Bu sette bir “aşk hikayesi” çekilsin istiyorsanız bile  bundan fazlasını yapmanıza gerek yok. Siz niyetinizi bunlarla belirtiyorsunuz zaten. Yılların feminen öncelikli kültürü ile annelerinin gururu ve teyzelerinin göz bebeği İyi Çocuklardan olup, kaka çocuk görünmekten ödünüz koptuğu için, sete bir sürü çiçek, çikolata ya da “bak Necla ben Piç değilim anam babam var benim, dün yüzüme güldün bugün seninim” draması da getirmenize gerek yok. Daha doğrusu bunları getirirseniz o setten aşk hikayesi değil Sezercik filmi çıkar (Hayır siz Kartal Tibet değil Sezercik oluyorsunuz).

Peki ama ahlaksız Mahmut ben kız arkadaş istiyorum!

20li yaşlarınızda özellikle başlarında neden resmi olmayan evlilik istiyorsunuz bilemem ama tamam, istediğiniz olsun. Fakat şunu unutmayın. Bir kızla iki buluştunuz diye o kız illa sizin kız arkadaşınız olmak istemeyecek. Çoğunuzun kızların hangi devirde olduğundan haberi yok, birçok kız sizinle yatsa bile kız arkadaşınız olmak istemeyecek! Siz kız arkadaş istemeye devam etseniz bile şunları göz ardı edemezsiniz:

(a) Siz BİR TANESİ elmayı seviyorsunuz diye elma da sizi sevmek zorunda değil. İLLA BU kız kız arkadaşınız olmacak diye bir şey yok.

(b) Siz yine de özgür ve vahşi bir AYGIR olun, bırakın kız sizi dizginlesin ve buna uğraşsın. Doğal olan süreç bu.

ÖZGÜR olun derken illa uçkuru çözün, Pook üstadın çok komik bir şekilde tanımladığı gibi amacı skor – pompala – bırak olan DİLDO VATANDAŞ olun demiyorum. Bir TUTKUNUZ olsun (hayır, kadınlar ERKEK ADAM TUTKUSU olamazlar, olmamalılar), onun peşinde koşun, zamanınıza ve ilginize önce siz saygı gösterin (başkalarından talep etmeden önce) ve bir ilişki, ne kadar iyi olursa olsun o tutkunuza ayıracağınız zamandan alacağı için ilişkiye az çok dirençli olun.

Ve Allah aşkına, kendinizi kadın takdiri ile değerlendirmeyin.Kadınlar sizin cinsel pazar değerinizi belirleyebilirler ama sizin ERKEK olarak değerinizi, maskülenitenizi, hayattan alacağınız zevki, koparabileceğiniz faydaları belirleyemezler. NOKTA. Ah ah eskiden inseller doldurup çene şekillerini ölçüp birbirlerine sarılarak ağlamadan ve “şeytan kadınlara” lanet ayinleri düzenlemeden önce MGTOW buydu işte: Kadın takdirine bağlı olmayan bir yaşam!

Artı, sizin masküleniteniz başka erkekler gözündeki bel bağlanabilirliğinizce belirlenir, bunu unutmayın.

(Hayır abiciğim, Welcome to Gay Club olmuyoruz. Valla. Okuyun.)

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

124
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
36 Comment threads
88 Thread replies
5 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
51 Comment authors
1980Candağlar bağlarHellynurr Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Namoproblema
Guest
Namoproblema

Bu siteyle tanışan şimdiki gençler, ne kadar şanslı olduklarının farkında bile değil. Ben de gerçi tanışmama rağmen, alfayım maskülenim diye burada ahkam kesecek değilim elbette; ama siteyle tanıştıktan sonra genel durumum şöyle:

1- Yaş 32
2- Kariyer hazırlığı içerisindeyim (KPSS ve meslek okulu çalışmaları)
3- Biri pasif olmak üzere üç tane de tabak..

Şimdiki aklım olsa, tüm bunları 10 yıl önce yapardım…

Teğmen
Guest
Teğmen

Günümüzde kızlar tek gecelik ilişki kovalarken,erkekler hayatımın aşkını arıyorum moduna giriyor. Tanıştığınız kızlara asla uzun ilişki aradığınızdan bahsetmeyin hatta hissettirmeyin bile her zaman eğlenen erkek modunda olun bu size hem daha fazla kız hemde daha fazla seks kazandırır, bu kızların içinden sizinle ilişki isteyen varsa bunu dile getirir zaten ama unutmayın bizim amacımız seks kız bizimle ilişki istiyorsa kendi belli etmeli biz değil.

L1n
Guest
L1n

Kesinlikle.Günümüzde ki çoğu kız,serseri bir alfaya siktirme derdinde.Emin olun sadece bu.O yüzden Para-statü yada diğer siktiriboktan şeylerin özellikle de bu dönemde okadar etkisi yok. Sağlam bir özgüvenle davrandıktan sonra mıknatısa çekilir gibi çekiliyorlar. Bukadar NETFLİX dizileri,pompalanan feminizm angaryasından sonra kızların hipergamisini dizginlemesi inanılmaz güç. Bugün bakire kızlarla dalga geçiliyor.Bir kız size bu dönemde özellikle seks vermiyorsa pas geçin. Meriçler-Netflix dizilerinde ki alfalar. …Abim söylerdi; Eskiden biz kızlarla sevgili olmasak bile arkadaş olmazdık.Olanla da taşak geçerdik.Şimdi durum öyle değil. Kızları sevenler olarak bu konu da avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. Eğlenmek lazım.Kızlar benim eğlence kaynağım öyle bakmak lazım.Niye yanımıza birtane kız arıyoruz? O… Read more »

Özgür
Guest
Özgür

Günümüzde kızlar tek gecelik ilişki kovalarken,erkekler hayatımın aşkını arıyorum moduna giriyor. Paralel evren gibi lan Hahah malesef doğru.

ben
Guest
ben

aslında sürekli erkeklerin elindeki kaynakları , gücü , agresifliğini bir şekilde kanallze edilmesini istiyor toplum tarafından…evlilik bunun için var anladık ama dediğiniz gibi iki elleşip s*ktiğini de hemen evlenilecek ve ya bağlanacak kişi olarak görmesi de ilginç…
aslında hipergaminin açığa çıkarılması ve kolaylaştırılması , feminen buyruğun güç kazanması , erkeklerin submissive tarafına yüklenilmesi (bunu erkek çocukların yetiştirilişindeki hatalara bağlıyorum),hedonizme gittikçe önem verilmesi , bencilliğin artması gibi şeyler ataerklik ve dinin tutkallığını surpass ediyor…

Don
Guest
Don

Abi yazı için teşekkürler.Şu an bahsettiğin gibi bir ilişkinin içerisindeyim-resmi olmayan ilişki-aramızda bir duygusal bağ var,aynen dediğin şekilde başladı buluşma,seks ve ardından gerçekten bu kızdan bir kez bile biz neyiz sorusu gelmedi fakat günden günede bana olan yakınlığı ve bağlılığı arttı.Tabiki bende ilişki lafı falan açmıyorum sormak istediğim şu, casual datingde mevzu ilişkiyi lafa dökmemek mi yoksa sanki sevgiliymiş gibi davranmamak mı hiçbir şekilde bahsettiğim ilişki 5 ay içerisinde kendiliğinden gelişti aramızda ”adını koymak” tarzında sevgililik yok fakat o şekildeyiz mesela şu an tabak çevirmiyorum bahsettiğine uygun davranıyor muyum yoksa iliişkiden söz etmeyip yinede öyle davranmak buna aykırı mı ?

Haydar
Guest
Haydar

Fiziksel gücü yeterli olmayan kadın,empati kurarak hayatta kalmıştır,ve kendini korumustur.Empati kadına zayıflıktan çok güç verir, başkalarının stresini ve duygularını icsellestirdigi için,duygusal tramva konusunda çok deneyimlidir. Ayrıca bebeğin hayatta kalması için Annenin duyguları okuması ve empati kurabilmesi gerekir. Bu nedenlerle kadınlar,karektere kişiliğe,enerjiye,duygulara odaklanır. Evrimsel süreç içerisinde zayıf fiziğine rağmen duygusal olarak daha da güçlenen kadın,gerektiğinde bencil, ikiyüzlü,umursamaz,tutarsïz davranışları gösterirken stress ve suçluluk duymaz..çünkü hayatta kalabilmek evrimsel süreç içinde en önemli amacïdır Bu bağlamda kadının duygusal yatırım yapma hızı erkekten daha yavaştır,kadın sürekli tartar,shit test atar,yoklar,diğer tabaklara bakar,duygusal stress icine sokar, sonuçları bekler.. Ve önemlisi sizinle diyalog halindeyken daha iyisini bulursa o… Read more »

Omega
Guest
Omega

Ya gerçekten bu kızlar neden hayatta hic bir sikinti cekmiyor tum sorumluluk erkeklerin üzerinde istedikleriyle beraber oluyorlar güvenceleri var erkenlerin cok kısa olanları yoksul olanları her şeyden mahrum kalırken ağır işlerde çalışırken karisiliginda da hicbir şey alamazken yorumlara bakıyorum millet ne hayatlar yaşıyor aile ici şiddet yoksulluk kötü genler hepsi bende toplanmış

İswaq
Guest
İswaq

Çok siyah beyaz bakıyorsun. Bütün kadınlar istediğini elde mi ediyor, nerede. Kadını zihninizde abartmayın artık

Anakin
Guest
Anakin

Kadınlar sıkıntı çekmiyor mu? Sen güzelliği 6 olan bir kadına yanından 9 olun bir kadın geçerken bak anlarsın))

Misafir28
Guest
Misafir28

Bu yorumun alnını öperim

ÜniliRedpillci
Guest
ÜniliRedpillci

abi ilk kez yazım hatanı gördüm uyarmak istedim. saygısızlık olmaz umarım. klüp değil kulüp oluyo

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Güzel bir yazı. Şimdiki nesile bazen şansız diyoruz bizim tattığımız bazı şeyleri tadamadıkları için, ama, bazı açılardan çok şanslılar. kızlar sizinle ilişki beklentisi içerisinde olmadan takılabiliyorsa daha ne istiyorsunuz. Bu, starbucks’ta para ödemeden kahve içmekten farksız. İlişki sizin cebinizdeki para ve onu dikkatli harcamalısınız.

Biz Sizin yaşınızdayken bunları bilmiyorduk. En azından ben bilmiyordum.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Yukarıda birisi para, statü gibi siktiri boktan şeyler falan demiş, parmaklarınızdan önce aklınızı kullanın oğlum şunları yazarken ne saçmalıyorsunuz? oyunu iyi olan, ağzı laf yapan ipsiz-sapsız biriyle yatıyo olmaları diğerlerini önemsizleştirmez. O kadar emek verilmiş, yazılmış-çizilmiş, okuyun, doğru algılayın.

ben
Guest
ben

@Alphaisloading Tanıdığım bir abi vardı 35-36 yaşlarındaydı , lise mezunu ve hayatı gündelik işlerle geçmişti.bir süre büfe işletti kapattı şimdi bir kafede müdür 😀 gerçek bir eğlenen ustalık var herifte.takıldığı hatunlar 21 yaşında bile var 35 de .Lise mezunu olmasına rağmen sinefil. Her türlü film/dizi yönetmen konuşursun adamla. Bu hayattan keyif almak mı çekici yapıyor onu bilmiyorum ama ondan çok şey öğrenmiştim trp öncesi. Az kazançla tek yaşayıp hedonist takılırdı.Belki de yarını umarsızca düşünmemsiydi onu çekici yapan kadınlara.Halen arada hocam diyip muhabbet ederiz başka şehirlerde olsak da şimdi… Dediğine gelirsek ; bu adamın takıldığı hatunlar gerçekten iyiydi ve okul okumuş… Read more »

L1n
Guest
L1n

Hayatında ki en önemli değerlere mi sövdüm? Sakin ol hahaha. Yukarıda birisi para, statü gibi siktiri boktan şeyler falan demiş, parmaklarınızdan önce aklınızı kullanın oğlum şunları yazarken ne saçmalıyorsunuz? Kızlar konusunda öyle.Erkeğin hayatında değil.Kafan direk uç noktaya gitmiş.Siktiriboktan şeyler derken sokakta yaşayan adamı kastetmiyoruz herhalde.Ayrıca çulsuz,meteliksiz adam bile götürüyor dediğin gibi. Buluşmaya götürebilecek paran olsun,bide ev olsun yeter(gerekli olmayabilyor). Ha senin için yetmeyebilir tabii :d Özgüvenli-cesur-sağlam çerçeveli-duygusal olarak güçlü bir erkek için para ve statü önemsizdir.(Kızlar konusunda) Bu tip bir adam parası ve statüsü olsa bile kıza kendi istediği için güzellikler yapabilir,kızları etkilemek için değil. Gençken parasız-statüsüzken deli gibi kızları… Read more »

UzaktanAlfa
Guest
UzaktanAlfa

Hocam bence bunun bir diger nedeni de “sözde” sahiplenme duygusu.
Halbuki kiz bizimle 2-3 kere sex yapti veya 1-2 aydir sevgilimiz diye 40 yillik anamiz yada karimiz gibi davraniyoruz.
E diger yandan sadece seninle olsun butun bunlar istiyorsun ama, uzgunum sadece bizim siramiz o kadar.
Yazi cok guzel. Kadini merkeze alinca ne kendine ne de ilgine saygin falan kalmiyor. Konu “sahiplenmek” se kendi degerlerinizi ailenizi hedefinizi işinizi sahiplenin.

Astro
Guest
Astro

Abi selam. Diyelim tabak çeviriyoruz ve sonra tabaklardan birisi bize ilgiyi arttırıyor ileri gitmek istediğine dair ve kız hb6 olsun diyelim diğerlerine göre bi tık daha iyi sadece fiziksel olarak değil karakter olarak da öyle olsun biz bu kızla uzun ilişki yapıp tabak çevirmeyi bırakırsak bu bi hata mı oluyor? Bir de abi cevabını bildiğim bi soru ama senden de cevabını duymak istediğim bi soru var. Uzun ilişkiye girmek mi betalık yoksa uzun ilişkiyi yönetememek mi? Bi de resmi olmayan ilişkide tamam arada bi mesajlaşma falan var peki ya uzun ilişkide bu mesajlaşma vs ne sıklıkla olmalı?

adamların füzesi var
Guest
adamların füzesi var

Tabaklarım arasından yükselen bir tabak var. İlişki için çok heyecanlı sürekli hayaller kuruyor. Karantina yüzünden görüşemiyoruz ( 19 olduğu için çıkamıyor ) fakat sorunum şu ki son zamanlarda bana fotoğraf atmamaya başladı duygusallığı yükseldikçe cilveleri azalıyor. Ve sürekli olarak onu artık cinsel anlamda istemediğimden şüphe ettiğini söylüyor eğlenen ustalıkla atlatıyorum. Atladığım gözümden kaçan ne var ?

greek god
Guest
greek god

Mahmut abi eski bir tabağımla 1.5 ay önce muhabbetimiz öylesine kesilmişti. (normal muhabbet ediyoduk muhabbet bitti, sonra da ne ben ne de o yazdı. Ben daha iyisini bulmuştum muhtemelen o da aynı şekil.Kızı unutmuştum bile) Şşşt naber yazmıyosun hiç unutulduk tarzı bir şey yazmış şimdi. Fena da değildi kız deneyebilirim tekrar. “Yazmıyosun hiç,unutulduk” u shit test olarak algılıyorum çünkü comfort test olamaz ilişkide değiliz. En iyi eğlenen ustalıkla nasıl bunu savuşturup muhabbeti açarım?

Tarı KAKAN
Guest
Tarı KAKAN

“Şu geçenki kıvırcık saçlı kız değil misin sen ?😀” de(kıvırcık değilse tabi kız) ya da benzer bişey.

Magnus
Guest
Magnus

Bu konu aslında sitedeki bir çok yazıyla paralellik gösteriyor erkekler adına. Bir işe uğraş veren adamın, kısa veya uzun zamanlı ilişkiye girdiği kız hakkında gelecek odaklı düşeneceğini yada kızın nereden kısa sürelü ilişki denediğni sorun edeceğini sanmıyorum. Büyük konuşmak istemem ama bu sorun erkek bireylerdeki umutsuzluktan geliyor. Ülkedeki bazı sosyolojij olayları anlatmak istemem ama gençlerin çoğu üniversiteyi bitirdiğinde pek iş sahibi olacak mentalide ve kafada değil malum eğitim ve devletin verdiği olanaklardan dolayı. Buda erkekleri duygusal olarak birine bağlanmaya itiyor. Hatta buna çocukluktan beri itildiğimizi düşünüyorum. Hep ödül, bir şeyler ile mutlu edilmişizdir çocukluktayken. Hep bir şeyler ile oyalanmışızdır duygusal… Read more »

raven
Guest
raven

selam abi bi kız var, gördüğüm en kültürlü en zeki en sorumluluk sahibi düzgün kaliteli insan. hem çok güzel, hem çok seksi, çok komik ve eğlenceli, çok tatlı, çok hanımefendi, yetenekli, saygın, işinde başarılı, arkadaşları arasında sevilen böyle filmlerden çıkmış gibi mükemmel bir kadın ama abi kızın gözlerinde sürekli bir hüzün vardı sanki hep mutsuz hep acı çekiyormuş gibi biz bunla ortamda arkadaşlar vasıtasıyla tanıştık ve ısındık birbirimize hemen. önce biraz mesafeliydi ama bana ilgisi olduğunu anlamıştım. bana diğerlerinden farklı davranıyordu. diğer herkese mesafeli ya da arkadaşça davranırken sadece bana erkek gibi davranıyordu. senin yanında duygularımı göstermek, sana kendimi anlatmak,… Read more »

GreenCrow
Guest
GreenCrow

Anladığım: Bir erkek olarak hoş bulduğunuz kızla sadece iyi vakit geçirin ve eğlenin. Ciddi ilişki ya da adını koyma safhasını kadına bırakın. Çünkü erkek tarafı bunun beklentisine girdiği vakit, kadında her ne kadar problem yoksa bile bir gerginlik oluşuyor. Erkek, ilişki ya da bir şeylerin adını koymak konusunda talepkar olduğunda, kadın bunun yükünü hissedip, erkek hakkında bazı bir takım şeyleri sorgulamaya başlıyor. Özellikle yeterlilik konusunda. Rollo Tomassi’nin The Red Pill konusundaki giriş konularından biri bu aslında. Fakat sık tekrar edilmedikçe ya da yaşanmadıkça öğrenilemiyor. Bir de klasik popüler kültür miti (netflix-türk dizileri) de buna çanak tuttuğu için pek kimse casual… Read more »

Adolf
Guest
Adolf

Mahmut Abi, Skeptico ve Tristan falan kayıp mı oldular? Yoksa hâlâ buralardalar ama ben mi göremiyorum? Ne zamandır aklıma takılıp duruyor.

GreenCrow
Guest
GreenCrow

Tristan boş yapıyor. Daha kırk fırın ekmek yemesi lazım:)

Teğmen
Guest
Teğmen

Tristan kırmızı hapın k sını bilmeyen bir adam, yazdıklarını dikkate bile alma ama yanlış bilmiyorsam skeptico bu işleri bıraktı galiba çünkü kendisini sosyal medyadan tamamen sildi

1 2 3