Erkek Adam Türkçe Podcast – İlk buluşmada neler yapılır / neler yapılmaz?

30 Mayıs 2020 tarihli “İlk buluşmada neler yapılır / neler yapılmaz?” yayını.

Yayınları sitemizin Odysee kanalından ya da  spotify kanalından da izleyebilirsiniz.

Yayında ismi geçen yazılar:

Yayını Youtube’da izlemek için.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

88
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
30 Comment threads
58 Thread replies
7 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
39 Comment authors
DolarGibiErkekTorresIronmanYodaTorata90 Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Taktak
Guest
Taktak

Mahmut ortama girince öbürlerinin sesi ergen cıvıllara döndü ahahaha 🙂 Boy pos tip başka ses başkadır, ses bacak arasındaki makinanın ağırlığından kalibresinden haber verir. Her an çıkartıp tak tak masaya vurur gibi konuşacaksınız gençler.

Tiger
Guest
Tiger

Evet ses çok önemli ve koca sitede tek bir yazı görmedim. Ses inanılmaz bir avantaj. Yukarıda konuşan erkeklerin hepsine saygı duyuyorum ve bilgileri de eminim doğrudur ama erkeklik konusunda konuşacak biri varsa ciddiye alınacak tek kişi; sesi sağlam çıkan adam. Bu bilinçaltında gelişir , mesela fred denilen arkadaş gerçekten iyi ama bilinçaltınız onu fazla ciddiye almaz. Sesi kalın, tok ses olan adamın söylediklerini ciddiye alır. Bilinç seviyesinde olmasa bile erkeklerin ses konusunda evrimsel olarak değerlendirmeleri var. 2 metre, yakışıklı hatta kaslı dediğim arkadaşlarımı bitiren en önemli unsurlardan biriydi. Kadın yanında ciyak ciyak ses duyunca konsantre olmaz. Tok ses, masaya vuracakmış… Read more »

Koolest
Guest
Koolest

Bence konu pazarlama falan değil. Ses tonu içerideki özgüvenin dışarıdaki ekosu gibi geliyor bana.

ChanChin
Guest
ChanChin

Sunucunun sunumu yönlendirmesi , keşke şunu da sorsa dediğim soruları sorması ,pozitifliği, çok iyi tebrik ederim kendisini. (Galiba nicknmami ozi ) Ozinin pozitifliği yüzümde dinlerken gereksiz tebessüm oluşturdu. Mahmut abiyi söylememe gerek yok sanırım. Bazı yerlerde sesi çok kesildi ve robotik bir ses geldi. Kendimce önemli bulduğum yerlerin bazılarını ses sorunundan tam duyamadım. Onun harici on numara bir podcast olmuş. Gelecek podcastte daygame hakkında çekilirse çok mutlu olurum. İlla belli bir ortamda sürekli bulunmanızdan kaynaklı ( okul , iş yeri ) veya arkadaşlarınızın arkadaşları kaynaklı değilde dışarıda hiç tanımadığınız bir kıza , Nerede yaklaşıldı , Hangi kızlara yaklaşıldı ( tek… Read more »

Arkad
Guest
Arkad

Mahmut abi selam, ilk buluşmaya giden yol açısından paylaşım olduğu için buraya yazıyorum. Tinder gibi uygulamalardan tanışıp numara aldığım kızlarda muhabbeti biraz ilerletip ilerde bir şey yapabileceğimize dair planlar ( kahve içmek vs gibi) sallayıp olumlu tepki alınca konuyu buluşmaya getiriyorum. Bazen elde olmayan sebeplerden kaynaklı (hastalık gibi) buluşma biraz ertelenmek durumunda kalıyor. Lafı döndürüp dolaştırp fotoğrafa getirip görüyorum kızın ağız burun kaymış yatak döşek yattığını. Tabi benden önce başka adaylar varsa ya da bahane olarak bu aksilikler kullanılıyor olabilir. Pekçok kızda bu sorunu yaşadığım için bilemiyorum tabi. Ben elimden geldiğince kızın doğru söylediğini kabul edip öyle varsayarak hareket ediyorum.… Read more »

Erkek
Guest
Erkek

Aynı anda kaç kıza yaziyorsun? Genellikle bu sorular aynı anda 1-2 kıza yazan erkek sorunlarıdır. En az 3 tabak olacak. Aynı anda en az 3 tabağın oldu mu davranışların kendiliğinden olması gereken dengeyi bulacaktır.

Çözüm basit 3 veya 3+ tabak.

Arkad
Guest
Arkad

Bu bahsettiğim farklı farklı kişilerle sürecin uzamasıyla gelişen benzer durumlar. Aynı anda ne kadar denk gelirse o şekilde. Bazen bir bazen birden fazla. Şu an sosyal izolasyondan kaynaklı sayı bulmak zorluyor tabi.

Benim bu sorulardaki amacım, biraz daha sürece yayılan durumlarda tecrübelerden faydalanmaktı aslında. Çünkü bu yöntemde aksilik çıkmaması durumunda zaten buluşmaya gidiyor. Bu tarz bir durumda nasıl idare edip götürülebilir onu merak ediyorum biraz.

Mahmut abi yetiş. 🙂

Polimer
Guest
Polimer

Mahmut abi bir kızla görüşme için haftaya diye sözleştik ve numarasını aldım. Bu gibi durumlarda sence haftaya buluşma ayarladığım anda mı yazmalıyız yoksa o buluşma günü gelene kadar ara ara laflamalı mıyız?

phenomenon456
Guest
phenomenon456

mahmut abi ilk buluşmada öpüşme veya yakınlaşma olmaması ikinci buluşmaya kadar olan kozumuzu zayıflatabilir mi?

kvothe
Guest
kvothe

Benim kafama takılan soru şu. Oyun sırasında kızla numarasını alana kadar göz temasını kesmiyoruz. Ama 7 dakika süren bu konuşma boyunca göz temasını kesmemek karşıdaki kişiyi ürkütmez mi? Amaç bu baskın olduğumuzu hissettirmek ama beceremiyorum şu olayı. Bunun dışında buluşmada sık göz temasına girmiyoruz bunu neden yaptığımızı anlamadım ilgisiz davranmak için mi?

GÖKTUĞ
Guest
GÖKTUĞ

Bu sayfayı daha yeni yeni tanıyorum ve çömezim. İlk buluşmamda fazla sırnaşık bulundum. Evet cevap belli yapılmaması gerenleri yapıp kuralları çiğnemişim. Kırmızı hapla yeni tanışıyorum ve ne kadar saçma yaşadığımı yeni yeni idrak ediyorum. Yaptıklarımı yazarsam instagramda bir sonraki paylaşım benim yorumum olur ve bu adamın yaptığının tersini yapın diye de paylaşılır. Gerçekten ilk buluşma için çok iyi deseler dahi belirli hatalar yapıldığında kadınlar bunları içlerinde sindire sindire gün yüzüne çıkıyorlar ve senden olmayacağını zaten ilk defada anlamıştım diyip tekmeyi basıyorlar. Galiba bende burada hep kendimi kandırdım buluşma hatalarımı görmezden gelerek. Benim sorum şu olacak; zaten seven bir kadın olsa… Read more »

Dex
Guest
Dex

”zaten seven bir kadın olsa aşırıya kaçmayan hataları göz ardı edemez mi?” Dostum daha ilk buluşmada sevmekten ve sevgiden bahsedemezsin. Olsa olsa beğeni olur ve oyununu çok iyi oynarsan kız gerçekten senden hoşlanabilir. Bu işleri daha yeni öğrenen ve oyunu zayıf biri olduğun için daha ilk buluşmada kızdan daha çok konuştun, kıza fazla muhtaç davrandın ve kıza kendinden fazla bahsederek bütün gizemini öldürdün. Genel olarak kuralları çiğnediğini kendin de kabul ediyorsun. Daha başka hatalar da yapmış olabilirsin. İstisnasız her kadın diyemezsin ama hayat istatistiki çalışır. İlk buluşmada yaptığın bu hatalar, çoğu kızla ikinci buluşmayı ayarlayamamana sebep olur. Hadi diyelim istisnalar… Read more »

Sordid
Guest
Sordid

Alkol kullanmayan biri olarak önerini rica edeceğim Mahmut Abi. İlk buluşmada önce kahve içip ardından yakın oturabileceğiniz alkollü mekana (roof barlara) geçmeyi önermiştiniz yanlış hatırlamıyorsam. Sağlık sorunları sebebiyle artık alkol kullanamıyorum.
İlk mekan olarak kahve içebileceğimiz starbucks vb. bir mekana gittik diyelim. Eğer alkol kullanmıyorsak ikinci mekan olarak nereye gitmeli? Mekan değiştirip yine kahve içmek abes olur diye düşünüyorum.

lrksttp
Guest
lrksttp

@ Sordid

sıfır alkollü biralar vardı, onlar olabilir, vişne soda olabilir, ama var ya en güzeli “alkol alıp fazla gevşemek istemiyorum, yoksa benden yararlanabilirsin” diyerek dalgaya almak, ben sık sık deniyorum (mekanizmasını bilmem ama) çok işe yarıyor, bu muhabbetin sonrasında eli kazayla çarpsa benden yararlanmaya mı çalışıyorsun diye şakayla takılıyorum. Bir dene istersen.

Relaxed
Guest
Relaxed

peki 3. buluşmada sinemaya gidilir mi Mahmut Abi ?

Kenny
Guest
Kenny

Mahmut abi, instagram üzerinden yazdığımı burdan da yazmak istiyorum.

Ben normalde eğlenmeyi bilen biriyim, lakin zann ediyorum ki, bir az ciddi olmalıyım. Eğlence cinsel gerilimi öldürüyor mu? Azacık gülümseme ile enerjimi nasıl yansıta bilirim? Sakin, lakin eğlenceli nasıl olunur? Teşekkür.

İskender Büyük
Guest
İskender Büyük

Hocam uzun zamandır kanka diyebileceğim bir kızla daha yakın olduk bu dönemler şuanda ne olduğumuzu bilmiyorum birbirimize kalp falan atıyoruz bundan ne çıkarabiliriz? Buluşmada tatlı yerken şey dedi “Şevval diyor ki Okul çalkalanıyormuş biz çıkıyormuşuz” biraz utanarak biraz da gülerek dedi ( hoşuma gittiği için anlamamış gibi yapıp bidaha söylettim ) ben de güldüm ondan sonra sohbet sırasında bir şey olunca veya şunu yaparsak okul yıkılır gibi espriler yaptım.Orda ne yapmam gerekirdi veya bu tür şaka yapabileceğim bir yer gelirse yapsam yanlış olur mu? Kızla akşam sohbet ederken şevval de hayal dünyasında yaşıyor tarzı bir şey dedi acaba çıkmıyoruz mu… Read more »

Charles Francis
Guest
Charles Francis

Selamlar. Buluşmaların sonunda hatunla ayrılırken -buluşmada öpüşme olmadıysa ve birlikte eve geçmeyeceksek- yanaktan öpmenin doğru olmadığını okumuştum. Sadece sarılmalı mıyız veya nasıl olmalı?

çekirge
Guest
çekirge

İyi gittiğini düşündüğüm ilk buluşmanın sonunda dudağa gittim ve kız kendini geriye çekti. Gülüp sarıldıktan yanından ayrıldım. İlk buluşmada öptürmem kızı olduğunu varsayıp nextlemeli miyim? Yoksa yürümeye devam etmeli ikinci buluşma şansını vermeli miyim? Kısaca; Dudaktan öpüşmeyle bitmeyen ilk buluşma zaman harcamaya değer mi?

Kazanova
Guest
Kazanova

2 gün önce doğa yürüyüşü etkinliğinde tanıştığım kızı bugün buluşmaya çağırdım kahve içtik eğlenceli şeyler yaptık keyifli geçti elimde geldiğince (trp tanışalı 2 ay oldu) alfa davrandım, akşam mesaj attı keyifliydi teşekkür ederim diye bana yemek borcu olduğunu söyledi tekrar buluşalım bu hafta dedi sorun şu ki ;kız haftaya üniye gidecek ben de farklı bir şehre üniye gideceğim, ben bu yemek buluşmasını bu hafta yapmalımıyım yoksa daha sonra okul kapanma ihtimali ve tatilde memlekete dönüp tekrar buluşma da kullanmalımıyım