İlgini belli etmek

Geçen gün twitter da elemanın bir tanesi sana ‘ilgimi belli etmek gibi bir hata yaptım’ şeklinde bir cümle kurmuş , sende kadına ilgi belli etmek , afc davranışı değil erkekadam davranışıdır demişsin çok da doğru söylemişsin. Bu arkadaşın bu cümleyi sana kurma sebebi şu , kadın erkeğin ilgisini gördükten sonra , kendini geri çekmeye başlamış , naz yapmaya , soğuk yapmaya başlamış ( BENİM TAHMİNİM ) , eleman da bunu gördüğü için , yanlış birşey yaptığını düşünüyor.

(Soru metni şurada.)

Kadın erkeğin ilgisini gördüğünde kendisini geri çekiyorsa bunun iki nedeni vardır: (1) Ya kadının erkeğe ilgisi yoktur ya da (2) erkeğin gösterdiği ilgi kadından daha çoktur ki bir erkeğin bu şekilde bir kadından daha fazla ilgi duyması için o erkeğin muhtaç olması lazımdır. Yani durum (1) ise ilgini belli ederek vakit kaybetmezsin. Tabii bu arkadaşların çoğu olmayacak kızın yörüngesinde hayaller kurmayı reddedildiklerini anlamaya tercih edeceklerinden açıldıklarına pişman olacaklardır.

Durum (2) ise burada sebep ilgini belli etmek değil, kadınsı bir ilgiye sahip olmaktır. O ilgiyi istediğin kadar kendine saklasan ne olacak? Bir işine mi yarayacak? Kadınsı bir ilgiye düştüysen senin o kızla işin olmaz zaten.  Bu adamların aşırı ilgiye düşmemeleri lazım, ilgilerini belli etmeleri değil.

Bu arada ilgini belli etmek demek, bir kızın telefon numarasını istemek ya da buluşmaya davet etmek ve muhabbeti kurup öpmeye girmektir. Bu elemanların ilgiyi belli etmekten kastı saatlerce mesajlaşmak, “senden hoşlanıyorum” veya “benimle çıkar mısın?” demek, hediyeler almak, iltifatlar etmek vs. ise evet o sapşallıkları yapmamak lazım.

Özetle sosyal çevresinden bu şekilde tavsiye alan kadınlar , erkeğe ilgi duysa bile , biraz kendimi ağırdan satayım ki adamın gözünde ‘basit kadın’ olmayayım , kıymetim bilinsin şeklinde düşünüp , kaçan kovalanır mantığıyla hareket ediyor ve kendini ağırdan satıyor.

Satsın. Sen her şey için 2 şans veriyorsun ve ilgin belli. Ağırdan alıyorsa NEXTliyorsun. Kızın sana ilgisi varsa ve sen NEXTledin mi ne olacak sanıyorsun? Senin ilgin vardı ama kız ağırdan alınca sen bıraktın gittin? Büyük ihtimalle seni arayıp olayı daha fazla şevkle devam ettirecek. Ettirmeyen de zaten NEXT.

Bazen erkek 2 adım daha atsa olacak şey olmuyor. Sorun değil. Çoğu kadın bu durumda ileriye adımı atar. Atmayan 20 – 30% ile de olmayıverir. Olmaması da iyidir zira böyle oyunlar oynayan hatundan çok iyi karın ağrısı olur.

Bu durumda trp ile yeni tanışmış bir erkekte de şu düşünce oluyor . Baktı kadın kendisine soğuk yapıyor ‘ oldu amk , ben seni kovalıyacam , sen kaçacaksın , ondan sonra sen beni parmağında oynatacaksın , ilişkiyi sürekli yöneten taraf sen olacaksın , seks vermeyeceksin , ben sana çerçeve mi dayatamayacağım , nazla , triple , gitmekle tehdit ederek , beni duygusal anlamda manipüle edeceksin, sana karşılıksız , zamanımı , enerji mi , kaynaklarımı vericem en sonunda bu senaryo da sonuç = erasmuslu muharrem ‘ diye düşünerek kadına HAMLE yapmıyor.

TRP’de bin yerde homo mesaj arkadaşı olma hemen buluşma teklif et + 2 kere yürü olmazsa NEXT + 2 – 3 buluşmada bir yere gitmezse NEXT üçlüsü varken ne vakit kaybından, ne enerji harcamasından, ne ersamus muarreminden bahsediyorsunuz?

Artı bir kere dünyaya siyah – beyaz at gözlüğü ile – yani işe yaramaz bir mantıkla – bakmaya başladın mı, ilgini belli edip 2 – 4 hamlede sonuç çıkmıyorsa nextlemenin yani bir miktar enerji ve zaman harcamanın karşısına 7 sene bir kızın peşinden mesaj maymunu olmuş ekstrem ruh hastasını koyarsın. Dikkat et. Aklına Erasmus Muharrem gibi ekstrem bir olayın gelmesi tesadüf değil.

Ha hiç yatırım risk etmeden kazanacağını sananlar buyursunlar denesinler.

adına HAMLE yapmıyor

da ne yapıyor? Ya hiçbir kadına hamle yapmıyor 31 çekiyor ya da hamle yapmadan bir kadının çevresinde dönüp uygun zamanı ya da ilgiden emin olmayı bekliyor. Yani = UYDU! Ya da kadın reddedildi sanıp adamı bırakıyor. Ya da daha atağı kızı kapıyor.

Burada özellikle flört ün ilk başlarında MUHTAÇ erkekle ERKEKADAM’ın farkı nedir?

Erkek Adam flört etmez. Kızla biraz muhabbet eder ve kızın ilgisi varsa kızı buluşmaya çağırır. Kızın ilgisi yoksa kızı bırakır. O buluşmada kıza yürür. Kızın ilgisi varsa kızı öpmeye gider. Kızın ilgisi yoksa kızı NEXT eyler. Kızla 2 -3 buluşmada bir şey olmazsa kızı NEXTler. Bunu birden fazla kızla paralel yapar.

Erkek adam ne sıklıkla kadına hamle yapmalıdır.

Bir kadına diye soruyorsan cevap yukarıda. Kaç kadına diye soruyorsa işi / okulu / havuzu el verdiği sürece bunun sınırı yok. Genelde aynı anda 3 kadına paralel yürümek iyidir.

Bu hamlelerden ne zaman vazgeçmelidir.

Cevap yukarıda.

Flört hangi kıvama geldik ten sonra kendini geri çekmeli

Flört dediğin beta erkek oyunu. Flörtü kıvamına getirmek ise tam dipte beta oyunu. Reddedilmeyle yüzleşmekten korkan erkeğin yörüngede dönüp uygun zamanı, vs. beklemesi. Bunlar kadınsı şeyler, erkek davranışları değil. Erkek adam şöyle oynar.

Bu soruları samini soruyorsan senin zihin yapın mavi haplı oyunu kırmızı hap taktikleri ile en iyi nasıl oynarım kıvamında maalesef. Bu telegram grubunu, siteyi okuyup anlayan insanlar yönetmiyor sanırım. Zira bunların temel ve bariz olması lazım.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

166
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
50 Comment threads
116 Thread replies
9 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
56 Comment authors
SebilDesperadoAdsızAbrahamAli Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Atera
Guest
Atera

Abi instagram yürümelerimde genelde kızlarla 15-20 dakika konuştuktan sonra kız ilgiliyse ”işin yoksa şu gün şu saatte şurda buluşalım” gibisinden bir mesaj atıyorum ve genelde ”haberleşiriz” cevabı geliyor ben de salıyorum hatalı olduğum bir kısım var mı sence ya da yapmam gereken başka bir şey?

Ali
Guest
Ali

Mahmut abi bu sene yaşadığım bir durum var ben üniversite okuyorum bölümünün birincisi olan bir kız beni görünce sırıtmaya falan başladı. Hani nasıl desem sınav bitmiş arkamı dönüyorum kız bana odaklanmış gülümseyerek bakıyordu. Daha tanışmamıştık o zaman gittim tanıştım kendisiyle o gün de konuştuk ders öncesi baya ama utangaç olduğu belliydi her halinden. Birkac gün sonraki derste birkaç arkadaşı da yanında bana doğru bakıyorlardı hep birlikte bir arkadaşı da hatta geldi yanımdan geçti gitti ben tabi ne yapmak istediklerini pek anlamadım. Ondan sonra ben arkadaşımla konuşurken onun da duyacağı şekilde hayatımda biri olmadığını belirttim dolaylı yoldan o gün bana karşı… Read more »

Abraham
Guest
Abraham

Abi sosyal medyayı aktif kullanan 1500 2000 takipçisi olan kızlar uzun ilişki materyali olabilir mi sadece kadınların sosyal medyayı kullanma şekli olarak yorumunu merak ediyorum

Adsız
Guest
Adsız

Abi dün metrode kapının önünde thomas shelby stilimle ciddi-ciddi duruyodum. Şimdiye kadar hiç yürümem falan olmadı sadece YD ler bu stilimle gerçekten ama gerçekten yüksek oluyor. Dün bunlardan biriydi, önümdeki kızla yaklaşık 7-8 saniye bakıştık durmadan. Ama gülümseme kısmına geçemedim çok ciddi durdum, sonda gözümü kaçırmak zorunda kaldım. Şimdi pişman oldum gerçekten yürüseydim büyük ihtimalle bişey olabilirdi. Bunada buraya yazdım belki bişey söylersin bana

Desperado
Guest
Desperado

Merhaba sadık olduğunu düşündüğüm feminen,rahatsız etmeyecek şekilde giyinen,yeri geldiğinde gitme dediğim burası hoş değil bence dediğim yere gitmeyen bir kadınla beraberim.Bos zamanlarının hepsini benimle geçirmek istiyor.Gecmisindr 6 yıllık bir ilişkisi olmuş evlenme yolundayken olmamış.Onun dışında 1-2 yıl diyebilecegim uzun süreli bir ilişkisi daha olmuş.Uzun süreli ilişkilerinin dışında benimle tanismadan önce 2-3 aylık süren ve cinsellik barındıran 2 ilişkisinden dolayı bu konuda ilk başta rahatsız olacağımı bildiği için yalan söylemiş ama üzerine gidince doğruları söyleyen biri için stratejimiz ne olmalıdır? Hayatıma artık duygusal yatırım yapabileceğim evlilik yoluna girebilegim birini istiyorum.Sırf bu cinsel ilişki muhabbetinden dolayı o tarza uygun olup olmaması konusunda… Read more »