İlgini belli etmek

Geçen gün twitter da elemanın bir tanesi sana ‘ilgimi belli etmek gibi bir hata yaptım’ şeklinde bir cümle kurmuş , sende kadına ilgi belli etmek , afc davranışı değil erkekadam davranışıdır demişsin çok da doğru söylemişsin. Bu arkadaşın bu cümleyi sana kurma sebebi şu , kadın erkeğin ilgisini gördükten sonra , kendini geri çekmeye başlamış , naz yapmaya , soğuk yapmaya başlamış ( BENİM TAHMİNİM ) , eleman da bunu gördüğü için , yanlış birşey yaptığını düşünüyor.

(Soru metni şurada.)

Kadın erkeğin ilgisini gördüğünde kendisini geri çekiyorsa bunun iki nedeni vardır: (1) Ya kadının erkeğe ilgisi yoktur ya da (2) erkeğin gösterdiği ilgi kadından daha çoktur ki bir erkeğin bu şekilde bir kadından daha fazla ilgi duyması için o erkeğin muhtaç olması lazımdır. Yani durum (1) ise ilgini belli ederek vakit kaybetmezsin. Tabii bu arkadaşların çoğu olmayacak kızın yörüngesinde hayaller kurmayı reddedildiklerini anlamaya tercih edeceklerinden açıldıklarına pişman olacaklardır.

Durum (2) ise burada sebep ilgini belli etmek değil, kadınsı bir ilgiye sahip olmaktır. O ilgiyi istediğin kadar kendine saklasan ne olacak? Bir işine mi yarayacak? Kadınsı bir ilgiye düştüysen senin o kızla işin olmaz zaten.  Bu adamların aşırı ilgiye düşmemeleri lazım, ilgilerini belli etmeleri değil.

Bu arada ilgini belli etmek demek, bir kızın telefon numarasını istemek ya da buluşmaya davet etmek ve muhabbeti kurup öpmeye girmektir. Bu elemanların ilgiyi belli etmekten kastı saatlerce mesajlaşmak, “senden hoşlanıyorum” veya “benimle çıkar mısın?” demek, hediyeler almak, iltifatlar etmek vs. ise evet o sapşallıkları yapmamak lazım.

Özetle sosyal çevresinden bu şekilde tavsiye alan kadınlar , erkeğe ilgi duysa bile , biraz kendimi ağırdan satayım ki adamın gözünde ‘basit kadın’ olmayayım , kıymetim bilinsin şeklinde düşünüp , kaçan kovalanır mantığıyla hareket ediyor ve kendini ağırdan satıyor.

Satsın. Sen her şey için 2 şans veriyorsun ve ilgin belli. Ağırdan alıyorsa NEXTliyorsun. Kızın sana ilgisi varsa ve sen NEXTledin mi ne olacak sanıyorsun? Senin ilgin vardı ama kız ağırdan alınca sen bıraktın gittin? Büyük ihtimalle seni arayıp olayı daha fazla şevkle devam ettirecek. Ettirmeyen de zaten NEXT.

Bazen erkek 2 adım daha atsa olacak şey olmuyor. Sorun değil. Çoğu kadın bu durumda ileriye adımı atar. Atmayan 20 – 30% ile de olmayıverir. Olmaması da iyidir zira böyle oyunlar oynayan hatundan çok iyi karın ağrısı olur.

Bu durumda trp ile yeni tanışmış bir erkekte de şu düşünce oluyor . Baktı kadın kendisine soğuk yapıyor ‘ oldu amk , ben seni kovalıyacam , sen kaçacaksın , ondan sonra sen beni parmağında oynatacaksın , ilişkiyi sürekli yöneten taraf sen olacaksın , seks vermeyeceksin , ben sana çerçeve mi dayatamayacağım , nazla , triple , gitmekle tehdit ederek , beni duygusal anlamda manipüle edeceksin, sana karşılıksız , zamanımı , enerji mi , kaynaklarımı vericem en sonunda bu senaryo da sonuç = erasmuslu muharrem ‘ diye düşünerek kadına HAMLE yapmıyor.

TRP’de bin yerde homo mesaj arkadaşı olma hemen buluşma teklif et + 2 kere yürü olmazsa NEXT + 2 – 3 buluşmada bir yere gitmezse NEXT üçlüsü varken ne vakit kaybından, ne enerji harcamasından, ne ersamus muarreminden bahsediyorsunuz?

Artı bir kere dünyaya siyah – beyaz at gözlüğü ile – yani işe yaramaz bir mantıkla – bakmaya başladın mı, ilgini belli edip 2 – 4 hamlede sonuç çıkmıyorsa nextlemenin yani bir miktar enerji ve zaman harcamanın karşısına 7 sene bir kızın peşinden mesaj maymunu olmuş ekstrem ruh hastasını koyarsın. Dikkat et. Aklına Erasmus Muharrem gibi ekstrem bir olayın gelmesi tesadüf değil.

Ha hiç yatırım risk etmeden kazanacağını sananlar buyursunlar denesinler.

adına HAMLE yapmıyor

da ne yapıyor? Ya hiçbir kadına hamle yapmıyor 31 çekiyor ya da hamle yapmadan bir kadının çevresinde dönüp uygun zamanı ya da ilgiden emin olmayı bekliyor. Yani = UYDU! Ya da kadın reddedildi sanıp adamı bırakıyor. Ya da daha atağı kızı kapıyor.

Burada özellikle flört ün ilk başlarında MUHTAÇ erkekle ERKEKADAM’ın farkı nedir?

Erkek Adam flört etmez. Kızla biraz muhabbet eder ve kızın ilgisi varsa kızı buluşmaya çağırır. Kızın ilgisi yoksa kızı bırakır. O buluşmada kıza yürür. Kızın ilgisi varsa kızı öpmeye gider. Kızın ilgisi yoksa kızı NEXT eyler. Kızla 2 -3 buluşmada bir şey olmazsa kızı NEXTler. Bunu birden fazla kızla paralel yapar.

Erkek adam ne sıklıkla kadına hamle yapmalıdır.

Bir kadına diye soruyorsan cevap yukarıda. Kaç kadına diye soruyorsa işi / okulu / havuzu el verdiği sürece bunun sınırı yok. Genelde aynı anda 3 kadına paralel yürümek iyidir.

Bu hamlelerden ne zaman vazgeçmelidir.

Cevap yukarıda.

Flört hangi kıvama geldik ten sonra kendini geri çekmeli

Flört dediğin beta erkek oyunu. Flörtü kıvamına getirmek ise tam dipte beta oyunu. Reddedilmeyle yüzleşmekten korkan erkeğin yörüngede dönüp uygun zamanı, vs. beklemesi. Bunlar kadınsı şeyler, erkek davranışları değil. Erkek adam şöyle oynar.

Bu soruları samini soruyorsan senin zihin yapın mavi haplı oyunu kırmızı hap taktikleri ile en iyi nasıl oynarım kıvamında maalesef. Bu telegram grubunu, siteyi okuyup anlayan insanlar yönetmiyor sanırım. Zira bunların temel ve bariz olması lazım.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

166
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
50 Comment threads
116 Thread replies
9 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
56 Comment authors
SebilDesperadoAdsızAbrahamAli Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Zaza
Guest
Zaza

Mahmut abi telegram grubu yerlerde. Bayagi bayagi les bi ortam, 1 gun dayanamadim kactim. Halbuki discord ortaminin 10 da 1 olsa yeterdi.

Schneider
Guest
Schneider

Siteye uzun zamandır bakmıyordum aklıma geldi bir uğrayim dedim yazı zaten önceki yazıların özeti gibi olmuş genel hatlarıyla aynı gibi ayrıca discord bilmem de telegram grubuna bir kere gireyim bir bakayım dedim eğer oradaki herifler bu yazıları okudukları halde o haldeyse onlara kh yı fitil olarak versek bile kurtarılmazlar

Haydar
Guest
Haydar

Soruda ,ilgimi erkenden belli ettim,kız ilgi duyduğmu anlayınca ağırdan almaya,çerçevesini dayatmaya başladı, minvalinde bir serzeniş var sanırım!
İlgini nasıl belli ettin?direk senden hoşlanıyorum,bulusalım filan mı dedin?
Pualar veya redpilli iyi özümsemiş erkekler kendine güvenir bir şekilde hafif ukala,espirili bir dil kullanarak,etkilendiğini göstermeden,çekim yaratarak muhabbeti ilerletirler.
Muhabbet ilerleyince,bir yandan pozitif cinsel gerilim tırmandırılır,bir yandan da zaten kızın ilgi duyduğuna dair işaretler gelmeye baslar ve artık zamanlamayı çok iyi öğrenmiş erkek,doğru anda hamle yaparak buluşma teklif eder ve yüzyüze buluşmada tecrübeli bir erkek isin nereye gideceğini bilir

Eskialfayenibeta
Guest
Eskialfayenibeta

Hocam grupta yönetici değilim artık. Bıraktım. Bu veya buna benzer durumlar yüzünden, orda ki arkadaşlar, bilmedikleri şeyleri bildiğini iddia ediyor, birçok kitap, bilimsel makele, skeptico +siteyi okuyun dedim. Ama hala sıkıntılar vardı. Önemli olan benim için grup değil. Yönetici olmuşum olmamışım buda önemli değil. Ben genel anlamda trp ile yeni tanışan insanlar da yukarı da bahsettiğim türden kafa karışıklığı olduğunu gördüm. Kaldı ki Twitter da size sorulan soru da bunu gösteriyor. Hapta 5. Yılım siteyi komple hatim ettim. Kendim de 30 yaşındayım. Zaten bir yaşanmışlığım var. Benim derdim bilmeyen insanlar bunu öğrensinler idi. Teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.

Caesar
Guest
Caesar

İnsanları yanlış yönlendiriyorsun. Her şeyden öte sen ve şu 3 yukarıda yazan eleman Mahmut Abiyi bile yanlış yönlendiriyor. Telegram grubunda yaklaşık 5 aydır varım, orada yaklaşık 1250 civarlarında kişi var. Discord muhabbetine göre Telegram daha anlık ve bir çok fikrin ”kırmızı hap” usullerine uygun bir şekilde tartışıldığı yer. Yanlış yapan mı var? Hemen uyarılıyor. Bunu sadece yönetici arkadaşlarda değil, normal ”üye” arkadaşlarda yapıyor. Senin telegrama giriş yaptığın günleri çok iyi biliyorum. Aynı dediğin gibi o tarz şeyleri önerir dururdun ama burada yazdığının tersi olarak ”kırmızı hap” usulune göre anlık cevap verdiğine çok az şahit oldum. Telegram grubunu kötüleyen arkadaşlar, yıkamadıkları… Read more »

KH237
Guest
KH237

Telegram konusunda yanlış şeyler söylüyorsun. Nasıl davrandığını biliyoruz. Set açmak muhtaçlıktır gibi muhabbetler ediyordun? Telegramdan herkes -bende- memnunken, buraya gelip Mahmut Abi diye ağlayan tipler ne ayak anlamadım zaten.

Eskialfayenibeta
Guest
Eskialfayenibeta

Arkadaşlar ben bu soruyu kendim için sormadım. Mahmut abiye bir tweet atılmış , ben bu tweet i gördüm , insanlar da bu gibi (örn : ‘ kadına ilgimi belli etmek gibi bir hata yaptım ‘) durumların var olduğunu gözlemlediğimi söyledim. ( Bu gözlemi de en çok telegram grubunda yaptım ki orda yöneticiydim ) Bu yazıyı o arkadaşlar için yazmasını istedim . Şimdi gelelim şikayet etme , ego savaşı vs olayına. Bunu neden söylediğinizin farkındayım . O gruptan çıktım . Bunun sebebi o grupta ki insanların içinde (grupta faal yazmayanları tenzih ediyorum , çünkü onların zihin yapısını bilmiyorum) hapı YUTMUŞ insan… Read more »

Yalazgı
Guest
Yalazgı

Bi hatuna instadan yazdım konuştuk biraz, daha sonra hoşlandığımı söyledim malum buluşamıyoruz üniler falan tatil aynı yerde değiliz. Böyle bir deneyeyim dedim olursa olur olmazsa farketmez. Kız bana yakışıklı çocuksun boyun uzun özgüvenlisin de iyi bi adaysın ama şu aralar ilişki istemiyorum dedi. Eski sevgilisinden ayrılalı 5-6 ay olmuştu lakin onu tam unuttuğunu sanmıyorum ne kadar tersini söylese de onla ilgili birkaç şey anlatmıştı. Kızla normal konuşurken hoşlandığımı söyleyince soğuk konuşmaya başladı. Senin benden hoşlandığını bildiğim için senle normal konuşamıyorum falan diyor. Zaten birkaç aydır hiç konuşmadım okula dönünce yazıp buluşmak isticem. Biraz analiz yaparsan bu konuyla ilgili sevinirim abi.

KH237
Guest
KH237

“ama şu aralar ilişki istemiyorum dedi” beynim artık bu cümleyi “SENİNLE İLİŞKİ İSTEMİYORUM BUNA DEĞER GÖRMEDİM” olarak okuyor. Bunu duyduktan sonra oradan 320km/s ile uzaklaşın.

Uzaklaş deyince sorun hatunda gibi görünüyor da, DEĞİL. Sorun sende, bi dahaki maçlarda “senden hoşlandım” ponçikliğine girme :d.

Yalazgı
Guest
Yalazgı

Zaten biliyorum öyle olmayacağını bir deneyeyim dedim belki işe yarar çünkü kız sürekli beni kesiyordu ama o aralar ilişkim vardı bi hamle yapmamıştım. Bazı şeyleri tecrübe ettiğin zaman daha iyi kavrıyosun ki kaybettiğim bir şey de yok zaten. Ben kh ile tanışmadan önce bile kendimi hep ödül olarak görürdüm gerçektende öyleyim yani kendimi alçaltmam buna değer görülmediğimi vs düşünerek.

hmm
Guest
hmm

bu ne kardeşim görücü usulü gibi, ben senden hoşlandım bi çay içelim de deseydin bari. malum diyerek de kendini haklı çıkarmaya çalışmışsın ama üniler tatilse buluşma yoksa senden hoşandım diyerek kızı rezerve mi etmeye calışıyosun? senın hıç mi yürüme sahan yok kı bu kıza olta atıyosun?

Yalazgı
Guest
Yalazgı

Yav tabaklarım var zaten, canım istedi denedim ne kaybederim? Hem görücü usulü diyip geçme boşanma yüzdesi çok daha düşük normal evliliğe göre.

Burak
Guest
Burak

Mahmut abi selam sokakta tanıştığım bir kızla güzel muhabbet ettik numarasını aldım buluştuk ilk buluşmada herşeyi tam yaptım 30/40konuşma 70/80 dinleme ardından kino dokunma bariyerinide aştım fakat ilk buluşmanın sonunda kız öpmeye pek yanaşmadı ikinci buluşmada ise sporda buluştuk orda yine kino dokunma yaptım ve sonrasında bir kahve içtik Kız hadi kalkalım eve gidicem dedi sonra kızı evine bıraktım 3.buluşmada öpüşmeye falan yanaşmassa nextlesem dahamı iyi olur çünkü ağırdan alıyo sanki bu kız ben ne kadar kino dokunma yapsamda kız rahat davranmıyo

Cengizham
Guest
Cengizham

Benim kafam karıştı flört etmek=oyun değil mi ?,

Mesela kizla konusurken
senden de iyi sekreter olur.Gelip benim yanimda isine baslasana,iyi para veririm dedik.Mesela kizda bir seyler soyledi.

Ondan sonra senle ara sira dosya karistiririz(cinsel anlamda) dedik muhabbet ettik ufak ufak teasing yaptik beta mi oluyoruz boyle olunca,

E o zaman kiza dokunuyoruz felan o da florte giriyor.E o zaman kino yapan herkes beta oluyor dediğine göre.

Eskialfayenibeta
Guest
Eskialfayenibeta

Burda ki ‘flört’ popüler bi tabir. Kadınla erkek arasında ki etkileşimi, ifade etmek için feminen kültür tarafından uygulanan bi tabir. Bizler günümüz erkekleri bu kelimeyi yanlış anladıkları için, bu kelimeyi kullanmayı tercih etmiyoruz. Onun yerine erkekadamlar bu çekimi nasıl yaratır, nasıl bir ileri aşamaya taşır, bunlar üzerinde duruyoruz.

Eskialfayenibeta
Guest
Eskialfayenibeta

Ha birde flört = oyun demek değil. Hemde hiç değil. Oyun bizim sosyal becerilerimizdir. Sadece kadın erkek ilişkilerinde kullanmayız. Sitede bununla ilgili yazı çok, bir göz at istersen. Birde benim gördüğüm insanlar yazıların %30-40 ı nı okuyorlar, sonra hap yuttuk sanıyorlar. Bir çok insan gördüm bu şekilde. Telegram gurubunda bi kardeşimiz, kadın erkek ilişkileri konusunda insanlara tavsiye veriyor, ama başka bir gün bi baktım özelden bana ‘abi intihar etmeyi düşünüyorum’ diyor. Hapı yutmuş, duygusal güç ün ne olduğunu sibdirmiş bi insan, nasıl olur da intihar düşüncesine sahip olur, pek aklım almıyor doğrusu. O yüzden siteyi bol bol okumayı tavsiye ediyorum… Read more »

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Zamanında telegram grubunda her ne kadar denetlemek zor olsa da kadınların olmaması gerektiğini, bizim önce kendi hemcinslerimize yardımcı olmamız gerektiğini söyledik ve bu konuda herhangi bir aksiyon alınmadı malesef. Discord’daki durum tam nedir bilemiyorum tabii. sadece potcast için gelmiştim.

lindecis
Guest
lindecis

İyi akşamlar, yukarıda yazanlar aslında gerçekten uygulanması kolay şeyler bana kalırsa. Yaklaşık 2 aydır ne zaman biriyle konuşsam, aynı şehirde olduğumuz sürece direkt buluşma ayarlıyorum.

Yine de kafamı şu karıştırıyor önceki yazılarda da yazdığım üzere: birisiyle konuşuyorsak, bu kişi bir süre sonra yaşadığım yere gelecekse ama muhabbet iki tarafı da sarmış şekilde devam ediyorsa, böyle bir olayda nasıl ilerlemeli? İki tarafın da ilgisini belli ettiğini de söylemeliyim.

Dex
Guest
Dex

Dostum buluşana kadar kızı ondan daha fazla mesajlamaman önemli. Muhabbetin iki tarafı sarması sana güzel geliyor ama bunun sanalda uzun sürmesinin dezavantaj olduğunu göremiyorsun. Çünkü telefondan cinsel gerilim yaratmak çok zor ve buluştuğunuz zaman konusacağınız muhabbeti de kısıtlamış oluyorsun. Kız sana daha çok yazıyorsa neşeli ve eğlenceli ol flört et ama mesajlaşmayı abartma. Sadece onu, ondan çok mesajlama. Telefondan belli edilen ilgi de senin kendi kuruntun olabilir. Kızın sana gerçekten ilgisi olduğunu buluştuğun zaman anlarsın mesajlaşmalar üzerinden değil.

Burak
Guest
Burak

Mahmut abi selam şimdi buluşmaya çağırdığım bir kız olabilir haberleşiriz gibi bişey yazıyorsa buluşma günü mesajı ondanmı beklemeliyiz yoksa bizmi atmalıyız çünkü olabilir ilgisi yetersiz gibi geliyo bana next yapsak dahamı iyi olur ?

KH237
Guest
KH237

Mahmut Abi, bi ara sevgilisi varken bacaklardan temas olan kız vesaire 2-3 yorumlaşmıştık. Sevgilisinden de 3 ay önce ayrılmıştı vs. Ben kızla görüştüm ve kinoları iyi düzeyde tuttum fakat öpmeye uygun olmayacak bir lojistik sorunu yaşadım. Olmadı. Daha sonra bir daha görüşmek için yazıştığımızda geçerli bir nedenden (hastaneye gitti vs) ertelendi. Sonra kendisi şu şu zamanlar müsaitim dedi ama 5-10dk muhabbet ederken ben günü ayarlamayı atlamışım diğer gün yazacaktım ama kızın eski sevgilisinin fotoğrafını sosyal medyasında paylaştığını gördüm ve bu yüzden bi şey yazıp etmedim. (Buluşmuşlar bi mekandan görüntüydü) Bu bana kızın özgüven problemlerinin olduğunu gösteriyor. Pandemi sonrası görüşmeden sonra… Read more »

halis
Guest
halis

Tinder’da tecrübe olsun diye sağa atarken HB5.5-6 diyebileceğim bir kızı da sağa attım ve kız diğer birçok kızın aksine çok ilgiliydi. Kıza buluşma teklif ettim ve kabul ettikten sonra bana inceliğim için teşekkür etti. İşin garibi shit test bile atmadı ve sürekli konuşmak istiyor. Benim mal olmamdan olsa gerek ilk başta fena değil dediğim hatun bu kadar ilgili çıkınca ne olduysa bir soğuma geldi. Zaten ilk başta da beğenmemiştim ama şimdi hiç buluşasım gelmiyor. Bu kadar ilgili olması normal mi acaba ve güzel kızların da bu kadar ilgili olduğu oluyor mu? Vaktin varsa cevabını okumaktan keyif alırım Mahmut Abi. Bayramınızı… Read more »

Dex
Guest
Dex

Sen kızla buluşup seks eşiğinden aşırmaya çalıştın mı yoksa mesaj tavşanı mı oldun? Kıza ilk fena değil diyorsun sonra beğenmemiştim diyorsun sonra da güzel kız diyorsun ne söylediysen hepsi birbiriyle çelişiyor. Sen sana ilgisi olan kızlarla buluşma, sana ilgisi olmayan kızları koşturarak abazan şekilde devam etmek senin tercihin.

Melkoy
Guest
Melkoy

Kusura bakma şuan işim var diyip konuşmayı bitiren kızın yazması mı beklenir yoksa kıza mı yazılır 4 gün olacak ses yok hala.

BSS
Guest
BSS

İşim var diyip bitirmiş konuşmayı. Aslında “ya kusura bakma geçen kapatmak zorunda kaldım” şeklinde bir girişle sana dönüş yapabilirdi. Bence onun yazması gerekir. Konuşmayı bitiren o.

Yngwie Malmsteen
Guest
Yngwie Malmsteen

Kızlarla buluşmalarda (özellikle güzel kızlarla) hep üzerimde hafif bir gerginlik oluyor. Gülme işini ölçülü yapıyorum %30-%70 kuralına doğal olarak hep dikkat ediyordum fakat bazen dışarıdan bakıldığında nasıl göründüğümü merak ediyorum. Çok mu gergin duruyorum, o an saçım başım düzgün mü vs. Genel olarak kızla olan eğlenceme yansımıyor fakat bu durum beni içten içe rahatsız etmeye başladı.

Bunu aşmanın bir yolu var mıdır abi?

Dex
Guest
Dex

Gerginlik olmasının sebebi kızın yerine düşünüyor olman. Sen öyle mi gözüküyorum, yok şöyle miyim diye düşünmek yerine ana odaklanıp eğlenmene ve güzel vakit geçirmene bakacaksın. Eğer aklını öyle düşünceler kaplıyorsa ve geriliyorsan kızın yanında oturmasına gerek bile yok 100 metre öteden kokusunu yine alır. Sen farketmesen de emin ol o gerginlik senin konuşmanı ve hareketlerini betalaştırmaya başlar sonunda sen zararlı çıkarsın. Bunu aşmanın yolu da çok basit. Böyle gereksiz şeyleri düşünmek yerine kızla güzel vakit geçirip eğlenmene bakacaksın. Kinolarla ilerlet, cinsel gerilimi tırmandırmaya çalış ve seks eşiğinden aşır. Bunları yaparken de doğal akışında ilerlesin hiçbir şey için kasma kendini. Ben… Read more »

Thor
Guest
Thor

Mahmut abi merhaba dün bir kızla görüştüm bu kızı nextlemiştim fakat 1 sene sonra aradı beni bende buluşma ayarladım ama bu kız bu flört konularında biraz zoru oynuyo gibi ben ilgimi belli etmek için en fazla 3 4 tane küçük kinolar yaptım saçına falan dokundum omuzuna dokundum falan ama bu kız bayaa zoru oynuyo bana ilgisi olup olmadığını bir türlü anlayamıyorum öpüşme olayına bile geçemedim daha bu kızı nextliyim mi ? yoksa kinolara devam edip kızın tepkisine göremi hareket ediyim mahmut abi ?

lrksttp
Guest
lrksttp

Hocam çok bilindik bir yanıtı var, buraya bırakayım, umarım işine yarar; daha önce neden nextledin kaç defa buluştun bilmiyorum, aradığında da ne dedi de buluştun bilmiyorum, yazmamışsın ama genel şablon aşağı yukarı şu şekilde: ilk buluşmada fiziksellik yükselmediyse, ikinci buluşmayı teklif edersin, kız buluşursa fizikselliği yükseltmeyi denersin, kız buluşmaları kabul ettikçe (ya da kız kendisi buluşma teklif ettikçe, ima ettikçe), bunun 3 hatta 4 buluşmaya kadar yolu var.. Fakat senin daha önce next ettiğin bir durum da olmuş bu sebeple en fazla 2 buluşmada denemek yeterlidir.. Hala sonuç çıkmıyorsa, o zaman next edebilirsin.. Ama bence yine de next etme, yani… Read more »

1 2 3 4