Vaka çalışması – Kadından fazla ilişki öncelikli erkek

Mahmut abi selam, 28e-20k yaşlarımız. Kızla bir işyerinde tanıştık ben müşteriydim. Instagram’dan ekledim vs kız çok şaşırdı. Baya hevesli bir şekilde konuştuk 10 gün falan. iş sebebiyle şehirdışında olduğum için 10 gün sonra buluşabildik. İlişki isteyen taraf kız olmuştu. 2 günde fiziksel yakınlığımız oldu. Her şey gayet güzel gidiyordu fakat kızda enteresan bir soğukluk hissettim.. Eskisi gibi çok soru sormamaya başladı.

Sanırım bu kızla 2 bilemedin 3. haftada oldu. Burada eskisi gibi demen bile aslında senin nasıl kendini kaptırdığına işaret. Ne eskisi?

Yani wp’da sürekli benim sorularımla dönüyordu muhabbet. Bir problem mi var dediğimde kız neşeli bir şekilde hayır yok falan diyodu.

BAM. Burada yıkmışsın olayı. Şöyle davranman lazımdı. Sen ise problem yaratmışsın. Kız muhtemelen “yaşına başına baktık erkek adam sandık ama bu da 2 haftada kendini kaptıran opsiyonsuz oğlan çıktı” demiştir.

Benim iyice canım sıkıldı. Birde birkaç kez 1-2 erkekle baş başa arabaya bindiğini görünce iyice sinirlenip engelledim kızı.

İlişkiyi ilk soranın kız olması seni kurtarmıyor maalesef. Onun hemen ardından kız 90 – 120 gün değerlendirme altında olacak ve kız arkadaşı materyali mi yoksa takılmak modunda mı onu test edeceksin.  Sen ise henüz 10 – 15 gün tanıdığın ve üstelik başka erkeklerle arabaya bindiğini gördüğün kızla hemen sevgili moduna girmişsin. Hatan bu. Kız seninle tam olarak sevgili modunda değil ve muhtemelen de senin hemen kendini kaptırmandan soğudu (soğuması konusunda tahminim, tam olarak bilemem tabii). Buradan yokuş aşağı gitmiş zaten. Kız 20 yaşında ve eğlencesine bakma yaşında. O yaşta her kız böyledir demiyorum ama sanırım bu kız hafif ilişki modunda.

Baya peşimde koştu. Daha sonra bir şekilde yine barıştık. Fakat davranışları hala garipti. Sevgiliydik fakat 2 sevgili gibi bir muhabbetimiz kesinlikle yoktu. Arkadaşıyla konuşur gibi konuşuyordu.

HAYIR siz henüz sevgili değildiniz, daha doğrusu kız için daha çok tabaktın sen ise onu sevgili olarak gördün gibi. Bu kızdan şahane tabak olurdu ama o başkaları ile arabaya binmeler yüzünden muhtemelen sevgili olmazdı. Sen kendini kaptırarak 28 yaşında 20 yaşında mis gibi tabağı da kaçırdın!

Sen ilişkiyi ilerletme işini maalesef ilişkinin kadını rolüne bürünerek üzerine almışsın. Kadınlar için ilişkiye değer bir erkek bu kadar ilişkiye dalayım modunda olmaz. Kadın onu ilişkiye çeker. Pook’un Kitabını hatırlayın:

“Bir kuş kadar özgür olmalısınız, oradan oraya kanat çırpıp, şakıyan ve hayatın tadını çıkaran bir kuş. Kadınlar bu kuş ile sikişmek ve onu kafese koymak isterler (kafes = bağlılık / ilişki).

Sen o kuş değilsin maalesef. 20lik bir kızla güzel güzel takılma şansın var ama aşk meşk masalına onu da harcıyorsun.

Tekrar ayrıldım bu sefer engellemeden.

Allahım sana geliyorum. Abi senin yaşın böyle duygusallıklar için çok büyük! Kız (1) ya sevgili materyali değil, (2) ya ciddi bir sevgililik istemiyor (3) ya da en azından 3 haftada 1 senelik ilişki moduna girmek istemiyor. Sen bir erkeğe göre çok hızlı gidiyorsun. Bir kadın gibi hızlı gidiyorsun. Gelmiş sana beni tabak yap  (ya da yavaş gidelim) ama lütfen sünepe erkek gibi hemen aşk böcüğü olma diye kendisini gümüş tepside sunmuş, sen ise ağlak sevgili muhabbetindesin!

Biz yine bir şekilde barıştık.

Sanırım burada sen peşinden koştun.

Ama sorunlar aynı sorunlar değişen hiçbirşey yoktu.

Kızda bir sorun yok sorun sensin. Aynı aptallığı yapıp aynı sonuçları alan sensin. Kız belki kız arkadaşlık değil tabaklık (araba olayı) ve belki en azından kız arkadaş bulana kadar tabak kalmalık. Ya da en azından hızlıca kapılan biri değil. Erkeğin kadından hızlı ilişki manyağı olması kadar itici bir şey yok. Opsiyonsuz tercih edilmeyen erkeğim diye bağırıyorsun. Öyle misin bilmem ama öyle olup olmaman önemli de değil. Bunu bağırıyorsun. Sen aşk böcüklüğünü bıraksan bu kız sıklıkla birlikte olduğun bir tabak olurdu.

AMA benim bu sitede tecrübe ettiğim şey şu ki fiziksek yakınlık kelimesi yiyiştik ama seks yok demek. O zaman zaten ne işin var bu kızla? 28 yaşında yiyişmek seni tatmin mi edecek? Bırakacaksın giderdi. Seks varsa tabii şahane tabak oradan da uygunsa sevgili. Kızın belki zaten fazlası aklında yok. Ama düşünsene ilişkide A kişisi hovarda, daha gözü dışarda, daha hafif ve B kişisi ise daha bir ayda kendini salmış, pasif agresif terk edip barışmalar, bana neden yeterince ilgi göstermiyorsunlar, vs. A erkektir, B kadın. Maalesef sen kadın olmuşsun onu ise erkek olmaya zorluyorsun.

Hatta bi keresinde kıza “sokağa çıkma kısıtlamaları geldi biz nasıl görüşeceğiz yahu” gibi espirili bir dille birşey yazdım. Tek derdin bu mu(gülerek) gibi enteresan cevaplar veriyordu. Uyuyakaldığında 3-4 kez özür dileyen bir kız bu tavırlara evrildi. Bu şekilde ayrıl barış 3 ayı devirdik.

Bu zaten hemen ilişki olamazdı, olmamış da. Harika tabak olurdu. Benim o yaşlarında kendileri bu moddan fazlasını istemeyen arada kaybolup sonra bir iki ay yoğun bir şekilde birlikte olan kızlar vardı. Harika bir şey. Yazık etmişsin. Tabii yiyişmeden fazlası varsa.

Mesela kız akşamları yazıyor naber diye muhabbet başlıyor. 10 dakika sonra görüldü atıp gidiyor. Ertesi gün yine kendisi yazıyor vs.

Eee? Hocam sen gerçekten iyice kadınlaşmışsın bu ilişkide. Ben neredeyse 3 yıllık kız arkadaşımla sıklıkla böyleyim. Bir 10 dakika muhabbet sonra görüldü (o ya da ben). Sen bu sünepe aşık kafasını at bir an önce.

Çok enteresan bir hal alınca bende sürekli sinirleniyordum.

Gerçekliği olduğu gibi kabul edemediğin için öfkeleniyorsun. Kız çok ciddi değil ve sen ciddi ilişki istiyorsun. Ciddi ilişki istemen sorun değil ama ya bu kız o kız değil ya da sen çok hızlısın. Senin sinirlendiğin bu kızı o kalıba sokmaya çalışmak.

En son ben bu triplere gelemem bitsin falan dedi ve kendine iyi bak diyip gitti.

Çok haklı ve iyi dayanmış. 28 yaşındasın, kızdan 8 yaş büyüksün. Senden daha ağır ve duygu kontrolü olan bir erkek olman beklenir. “Aramıyorsun, sevmiyorsun, ilgilenmiyorsun diye trip atan, sinirlenen biri” olman değil.

1-2 gün uğraşmama rağmen kararının kesin olduğunu söyledi ve ayrıldı. Sosyal hesaplardan sildi. Neden sildin dediğimde “Seni unutmam gerekiyor çünkü sana bakarak olmaz” dedi. Fakat wp’dan birbirimiz hala kayıtlıyız.

Yani hem sevgilim olup hemde bu şekilde davranması gerçekten hayatımda yaşadığım en enteresan ilişkiydi.

Hep böyle daha 2 – 3 haftada kendini fazla kaptırıp kızdan fazla kız olup ilgi için kavga çıkarıyor musun? Yoksa bu ilk miydi?

Benim sorum şu, ayrılırken “fikrin değişirse beni ara gibi” birşey söylemedim. Fakat sevdiğimi biliyor.

Desen daha iyi olurdu ama demediğine göre pas geç o kadar önemli değil. Bunu demek için ona ulaşmana gerek yok.

Sorunları onunla birlikte çözebileceğimizi düşünüyorum.

Sorun sensin onun çözeceği bir şey yok. Şimdilik hayatını yaşamak ve hafif takılmak istiyor olabilir. Sen ondan hızlı olabilirsin. Senin sorunlarını bu kız eğer bir daha ararsa (arama ihtimali düşsün diye elinden geleni yapmışsın) diye o seni aramadan çözmen hayrına.

Ancak no contact uyguluyorum 10 gündür. En uzun iletişimsiz kaldığımız dönem bu. Senin bu konuda bir yorumun var mı ?

Teşekkürler.

Olmaz mı? Var gördüğün gibi.

1 – Bir daha 90 gün çıkmadığın kıza kafanda kızdan daha kız sevgili moduna girme.
2 – Kızın davranışları ve o arabalara binmeler kızın ciddi ilişki materyali olmama ihtimalini güçlendiriyor. Onların ne olduğuna emin olmadan sevgili moduna girme ya da en azından duygusal yatırım konusunda yavaş ol.
3 – No contact sonrası eğer birgün ararsa kitabına göre davran ama (2)yi unutma.

Kızın davranışları ve ilgi seviyesi seni daha çok tabak olarak gördüğü ya da o kadar hızlı şekilde derin bir ilişkiye girmek istemediği yönünde. Aksi ispatlanana kadar sen de onu öyle göreceksin ya da ondan hızlı olmayacaksın. Neden dersen doğal halinde bir erkek bir kadından hızlı ilişki modunda davranmaz. Seni ciddi anlamda bu duruma düşüren bir zayıflığın var. Bundan kurtulman lazım.

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

105
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
20 Comment threads
85 Thread replies
6 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
30 Comment authors
sayın iskender büyükBeta bile olamayan adamMertyalnız kurtRaazan Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
conquerorr
Guest
conquerorr

mahmut abi selam bu konu ile ilgili 2 sorum var.
1. 3 yıllık ilişkinde arzuyu hala nasıl taze tutuyorsun?. yoksa aranızda arzudan çok bağlılık ve sadakat mi var? bilirsin monoton olunca arzu yavaş yavaş gidiyor.
2. bazı kızlar erkenden sevgili olup “seni seviyorum” lafını duymak istiyor. senin “birini tanımadan sevemezsiniz” lafın var mesela ve buna yönelik “90-120 iyice takılın” diyorsun. mesela benim eski sevgilim 1 ay sonrasında “biz neyiz?”,”beni seviyor musun yoksa kullanıyor musun” tarzı shit test atıp ilişkiye çekmeye çalışıyor ve “seni seviyorum” gibi mühim bir lafı erkenden duymak istiyordu. Bu durumda tavırlarımız nasıl olmalı? Cevaplarsan sevinirim şimdiden teşekkürler.

cmbz
Guest
cmbz

her zamanki gibi tek kişiden dolayı olan durum aynı anda çok tabak çevirse umrunda olmazdı ve büyük ihtimal kız erkeği isteyen taraf olurdu

Pan
Guest

En son ben bu triplere gelemem bitsin falan dedi ve kendine iyi bak diyip gitti.

Doğru söylemiş. Halbuki gerektiğinde bu sözü söylemesi gereken erkek, kız değil.

“Desen daha iyi olurdu ama demediğine göre pas geç o kadar önemli değil. Bunu demek için ona ulaşmana gerek yok.”

Bu durumda sen bilirsin demek daha doğru sanki? yoksa karşındakine sen döndüğünde ben burada olacağım mesajı veriyormuşsun gibi geliyor bana bu.

Rodi
Guest
Rodi

Mahmut Abi merhaba Instagramdan bir kızı ekleyip muhabbeti başlattım başlarda 7 saat sonraları cevap alıyordum ama mesaj atıp kızı unuttuğum için sorun olmuyordu benim için(siteyi 1 yıldır takip ediyorum) hatta ilk başlarda 1 hafta mesajıma cevap vermediği olmuştu ama ben asla top kızın sahasındayken topa vurmadım. Galiba işe yaradı ki kısa bir mesajlaşma ardından kızı date e çıkardım. (Pazar günü yaşadığın yerde olacağım bir iş için istersen bana katılabilirsin diyerek teklif etmiştim.) Date ise benim açımdan güzel geçti. Yağmur altında bir yürüyüş hemen akabinde işimin olduğu bölgeye gidip koli taşıttım 😄 (yanlış anlaşılmasın baya eğlendik bunu yaparken) Cefakarlık testinden sonra… Read more »

Haydar
Guest
Haydar

Slm Mahmut Abi ,Burada defalarca yazıldı,ilk 1-2 kez ,sen kıza ulaşırsın (tabi ilgisi yeterli ve sohbet neşeli geçtiyse ),daha sonra hafta da 1 kez olmak üzere 2 hafta daha ulaşırsın,sonrasında o sana ulasmıyorsa next(nadasa bırak)kızı hiçbir yerden silmeden. Ben bu şablonu şöyle uyguluyorum,diyelim sanalda eşleştik,ilk muhabbette tlf alıyorum WhatsApp veya messenger e geçiyorum..sonrasında ilk ben ulaşıyorum yine keyifli bir sohbet oluyor ve kız sonradan bana ulasmıyorsa 1-2 gün sonra bir daha ulaşıyorum..tekrar güzel bir sohbet oluyor ve kız bana ulaşmıyorsa,3. Ve son kez 3-4 gün sonra ulaşıyor ve ya hiç ulaşmadan next yapıyorum. İkisorum var; 1-uyguladıgım yöntem doğru mu? 2-Bazı… Read more »

CEM ASLAN
Guest
CEM ASLAN

selam dostum;
1-2 kez ulaştıktan sonra neden 3-4. kez ulaşmayı düşünüyorsun ki? ya da onun sana ulaşmasını bekliyorsun ki? Mesajlaşmayı uzatmayın mesaj arkadaşı olmayın deniyor.
1-2 kez ulaşırsın. 3. de “felanca gün felanca saatte felanca yerde şunu şunu yapacağım istersen bana katılabilirsin” gibilerinden buluşma teklif edersin. kabul edip gelirse ufak ufak nabız ölçerek öpmeye gidersin. gelmez ise 2. bir teklif yaparsın (sana kalmış istersen de yapmazsın) yine gelmezse NEXT.

Haydar
Guest
Haydar

Selam Cem, Gerek evrimsel sürecin katkısı,gerekse kadının ödipal döneminin erkekten farklı olmasından kaynaklı kadının zihninde, seçeceği erkekle ilgili belli bir şablon var. Erkeği nasıl test edeceği,nelerin hoşuna gidip gitmeyeceği, ana kartında kazılı. Erkek ise kadın erkek ilişkilerinin mantığını daha uzun bir süreçte,deneyimlerek öğreniyor. Bu bağlamda; Kadın erkek arasındaki bu ilk karşılaşmada,baş döndüren tango başladığında,çok fazla yanlış adım atan, karşı tarafı kaçırıyor. Yine kadının doğası gereği,yürüme işi erkeğin harekete geçmesiyle başlıyor..ve başlarda kadın karşı taraftan daha fazla ilk adım beklerken,aynı fazla adım atmak ise kadını soğutuyor.. İşte tam bu noktada,çekim yaratıp,iyi bir oyun ortaya koymak için birden fazla kez sohbet etmeye… Read more »

CEM ASLAN
Guest
CEM ASLAN

Selam… Ben bu işlerin bilimselliğini derinlemesine bilmem ve bence hayatımda ki yeri açısındanda, derinlemesine bilinmesi gerektiğini düşünmem. Tecrübe bana göre bilgiden öndedir ve önemlidir. Daha hafif davranmak gerekir diye düşünüyorum. “Kadınca -Türkçe Sözlük” yazısı altında someone isimli kadın kullanıcının bir yorumu var. En son yorumlarda da senin bu yorumundan 3-4 yorum üstte. Okumanı tavsiye ederim. Gizliliğe vurgu yapmış, çok konuşan erkeğe vurgu yapmış ve buluşmaya vurgu yapmış. Mesela umursamaz davranıp birlikte olduğum çok kadın oldu. Ama Uzun uzun mesajlaşıp konuşma başlatıp benden soğuyan kadın sayısı daha fazla. Benim tecrübeme göre; bir önceki yorumumda belirttiğim gibi davranmış olsaydım şimdi daha az… Read more »

Nicknamemiyazmamıisteyenbirkutucuk
Guest

Abi farkında olmadan epeyce uzun bir yazı yazmışım. Buraya oturunca yazıyorum. Boş zamanlarımda kitap bile yazabileceğimi farkettim. Burada da konuyu uzattım bak. Okuyan hangi arkadaşım varsa abim kardeşim varsa çay falan içiyosanız bi tazeleyin. Uzunca bir yazı okuyacaksınız. Hazırsanız Başlayalım. Aklınıza gelebilecek herşeyin mükemmel düzeyde gittiğini sandığım dominantlığın dibine vurulmuş (bilerek yaptığım bir olay değildi)belkide bazı konuları açamayacak kadar korkan bir kız arkadaşınız var. 1 yıl boyunca uzakta okumanıza rağmen istediğiniz her an sık sık ilişkiye girebiliyorsunuz ve uzunca bir süre geçiriyorsunuz. Aramızdaki cinsel çekim arzusunu kaybetmedi onca zaman boyunca. 16 ayın sonunda sizi uyuduğunuzu bildiği vakitte bir başka erkekle(atolyedeki… Read more »

KH237
Guest
KH237

Aga roman yazmak istiyorsan başka yere git. Hiçbir yerini okumadım bile 😀

Nicknamemiyazmamıisteyenbirkutucuk
Guest

Sadece detaylı olsun istedim. Canın sağolsun yine

Dex
Guest
Dex

”Okuyan hangi arkadaşım varsa abim kardeşim varsa çay falan içiyosanız bi tazeleyin. Uzunca bir yazı okuyacaksınız. ”

Cevap veriyorum: Okumuyoruz 😀

adam
Guest
adam

acayip küfür edesim var, bir erkek 28 yaşında halen oneitis oluyorsa; o erkek merkek değildir. diğer konu ise “ülkedeki her fiyaskoya bir dil bilgisi ve yazım kuralları sözlüğü” kampanyası başlatılmalı.

lyku
Guest
lyku

Ben bir şey anlamıyorum böyle yaş farkı olan ilişkilerde. 18-20 yaşındaki kızdan ne bekliyor ki bu arkadaşlar? biz erkek halimizle 20li yaşlardayken ciddi ilişki bile düşünmezken bu arkadaşlar nasıl olup da daha 20 yaşındaki kızdan aman aman ilişki bekliyor anlayamıyorum.

Buradaki arkadaş kızdan kendisinin olgunluğunda davranmasını istemiş sanırım da hiç kendisine o 20 yaşındayken ne yapıyordu diye sormamış.

Sökmen
Guest
Sökmen

Merhaba Mahmut Abi. Bi kız arkadaşım var yaklaşık 1.5 yıldır beraberiz. Bu site ve çeşitli aksiyonlar sonucu kendimde eksik bazı şeyleri(vücut, statü) düzelttim bunda en büyük etki KH pratiği yapmaktı. Kız arkadaşımla ilişkimiz gayet iyi gidiyor. Benden önce 2 ilişkisi olmuş sadece. Benim ise ona bakış çok daha fazla oldu, bunu sorun etmiyor ki etmemesi de normal olan zaten. İlişkinin dinamiği şu şekilde, kız oldukça edilgen ne dersem yapıyor sözümden çıkmıyor. Feminist zırvaları umursamıyor, yani böyle davranıyor. Ağzımın içine bakıyor resmen. Cinsel ilişki deneyimini de ilk kez benimle yaşadı. Ama kafam hala bazen mavi haplı hayallere dalıyor ona belli etmesem… Read more »

Haydar
Guest
Haydar

slm Mahmut abi, sahaya çıkıyorum,öğrendiğimi pratiğe döküyorum,ama sonrasında nerede doğru/yanlış yaptığımı öğrenmek için üçüncü bir gözün bakış açısına ihtiyaç duyuyorum..(sonucta bu mahallenın çocuguyuz 🙂 )buraya geliyorum. ayrıca yorumları takıp edenlerede katkı sağlayacaktır Sanalda tanıstığım kızdan iyi bir oyunla aynı gün tlf numarası aldım whatsapp a gectik.whtsp da hızlı bir çekim yaratarak 4-5 gün içinde buluşma ayarladım..Buluşmada aldığım ililere güvenerek ,ikinci mekana geçerken cesur bir hamle yaptım ve beline sarıldım kız da bana karsılık verdi ve belime sarıldı..sonrasında 3-4 saat içinde sırasıyla el ele tutusma,öpüsme ve arabada yiyişme birbirini izledi.. Sonrasında aksam eve gidince seninle çok iyi hissediyorum diye bir mesaj… Read more »

Dex
Guest
Dex

İkinci buluşma teklifi için 4-5 gün uzun bir süre, 1-2 gün bekleyip teklif edebilirdin gerçi de senin asıl yaptığın hata bu değil. Diyelim ki kız müsait değil ve 10 gün sonra görüşmek istiyor, tamam diyip o süre gelene kadar mesajlaşma işine çok düşmeyeceksin. Senin yaptığın asıl hata burda başlıyor. Dostum herkes iki üç gün sonraya müsait olmayabilir, bu doğal bir şey ama sen bunu fazla üsteleyip kızı çok sık boğaz etmişsin. Kız sana görüldü atmış üstüne hala mesaj atmışsın, yok arayayım konuşalım demişsin falan bir de hala kızın bu mesajlarından anlamayıp kıza problem olup olmadığını soruyorsun. Kısacası “Ben sana kafayı… Read more »

Maximus Decimus Anonymous
Guest
Maximus Decimus Anonymous

Ben yillarca iliskiye hemen razi gelmedim tabiri caizse ‘kactim’ diye (bu baslarda boyle degildi, munasebet kurdugum kizla direkt sevgili olurdum ya da kiza acilip sevgili olurdum)kendimi hep suclu hissettim. Oyle oldu ki kendi kendimi iliskiye zorlardim. Kizla iliskide bulunmak icin kendi kendimi ikna etmeye calisirdim. Bi kere seks yaptik diye kiza borclanmisim gibi sevgili olmak zorunda hissederdim. Kizin bi tanesi bana sevgili olmak istemedigimi soyledigimde ‘eee seks yaptik ya’ (yani alt metni buydu) demisti. Bir de ne hikmetse bunlar basima geldiginde her kimle konusursam konusayim hep ‘ kotu’ ben olurdum. En yakinimdan uzaga.Bi tane adam gelmezdi ‘ la oglum tabii… Read more »

Halil Sezai Betacıkoğlu
Guest
Halil Sezai Betacıkoğlu

Kendini ödül olarak göremezsen elbette kendini mahcup, borçlu vs. hissedersin dostum. Beyninin içinde “e peki ben bu kıza ne sunacağım şimdi?” lafı dönüyor.

Maximus Decimus Anonymous
Guest
Maximus Decimus Anonymous

Bot musunuz anlamiyorum ki her yorum yazana betadir bu kafasiyla cevap veriyorsunuz. Orda kizin ‘ e seks yaptik ya ‘ demesi niye sevgili olmuyoruz anlaminda idi. Sevgili olmak icin borc vermis sanki.

Anliyo musun simdi? Beynimin icini ne bicim okuyorsun allah askina kuzum.

Halil Sezai Betacıkoğlu
Guest
Halil Sezai Betacıkoğlu

Kuzun olmak için biraz büyüğüm(34). Vicdanen kötü hissetme nedenin belki de gerçekten kötü bir şey yapmandandır. Kendi tarzında(günübirlik) kızlar seçmediğini anlıyorum ben buradan. O halde “e seks yaptık ya(niye sevgili olmuyoruz)” demelerine şaşırmaman lazım. Alan razı veren razı olsa kimse kötü hissetmezdi.

AhmetAlptekin
Guest
AhmetAlptekin

Mahmut abi selam, 22 yaşındayım ve 2 yıllık bir ilişkim var. Kız arkadaşımla ilişkinin başında evlilikle alakalı sorulara ılımlı yaklaştım çünkü ılımlıydım fakat büyüdükçe ve yaşadıkça evlilik istemediğimi fark ettim. Fakat ikimizin de her konuda ilk tecrübesi neredeyse ve çok özel şeyler yaşadık. Ondan evliliğe olan isteğimin azaldığını söyleyerek ayrılmayı düşünüyorum fakat hayatında olumsuz bir etki yaratmak istemiyorum. Yok mu bunu onun için en az acılı şekilde atlatabileceğim bir yöntem? Ben muhtemelen çok üzülmem fakat yoğun bir suçluluk hissediyorum onu üzeceğimden dolayı.

Hikayenin Kahramanı
Guest
Hikayenin Kahramanı

Bu hikayenin kahramanı benim arkadaşlar. Geri bildirim yapayım sizlere. Boyum 185. İnsanlar çok yakışıklı olduğumdan bahsederler. Param var maddi durumum iyi. Kızın ilk başta bana çok ilgili olması özgüvenli ve yakışıklı biri olduğumu düşünmesiydi. Ancak eksik olan birşey vardı. Bende özgüvenden eser yoktu. Bu ilişkiyi bitiren kızın beni sonradan umursamamasına sebep tek birşey var “özgüvensizlik” Onun yanında inanılmaz özgüvensiz davrandım. En ufak şeylere sinirlendim ve bağırdım çağırdım. Şuan çok daha iyi anlıyorum. Ve acı gerçek: Bunu mahmut abide defalarca söyledi. Kızın hiçbir hatası yok, hatalı olan benim. Bunu kabullenmem aylarımı aldı. Şimdi ne mi oldu ? Kız 160 boyunda benimle… Read more »

Ali Memur
Guest
Ali Memur

Abi selamlar. 3 aydır kız arkadaşım olan ve Benim meşguliyetim yüzünden benden ayrılan bir kadınla tekrardan görüştük ve barıştık. Buluşma kararı aldık. Buluştuk, ama sürekli çok sıkıldım, çok canım sıkılıyor gibi laflar etti. Bir de üstüne ağzından zorla laf çıkıyordu sanki. Dediğim şeyleri başıyla onaylayıp geçiyor. Benim de canım sıkıldı ve kalkalım isim var dedim. İlk görüştüğümüzde de son vedalaşırken de sarılmadım. İlk seferde sarılmayı unuttum ama son seferde bilerek bir şey yapmadım çünkü hatun ister istemez canımı sıktı. Hayır öyle aşırı anormal bir şey de yapmadık yani tespih mezatına felan da götürmedim. Gayet normal, avm içindeki bir buluşmaydi. Ki… Read more »

Ali Memur
Guest
Ali Memur

Ek olarak bundan sonra bir kaç gün sonra yine yoklayıp buluşma teklif edeyim mi yoksa kızdan bir ses haber mi beklemeliyim? Kız yazarsa hiç bi şey olmamış gibi davranacagim. Ama yazmazsa ne yapmalıyım?

Eczredpill
Guest
Eczredpill

Kızla instadan tanıştık bi şekilde bahane bulup 6 ay yok oldu. Sonra geldi oturma teklif etti. 2 buluşmada öpüşmeye gittik. Sonra yine bi şeyleri bahane edip gitti tekrar geldi. Bu defa evine gittim ama yakınlaşmaya izin vermedi. Bu sırada beni sürekli memnuniyetsizsin diye manipüle ediyordu. Sonra tekrar gitti çünkü belirsizlik olunca ben biraz fevri davranıp sen beni oyalıyosun şeklinde saydırıyodum. Bir ay no contact yaptım tekrar geldi yine buluştuk ama bu defa da kimseylee ilişki düşünemiyorum diyip durdu. Ben yine sinirlenip numarasını falan sildim bu sondu artık numaramı silmen diyip yine gitti. Şimdi abi bu kızın amacı ne? Çünkü bu… Read more »