Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3259
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1037 Comment threads
2222 Thread replies
163 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
989 Comment authors
Mahmut AbicihanenzyİsimsizAykut Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
enzy
Guest
enzy

Mahmut Abi eski sevgilimle ayrılalı 6 ay oldu ara ara görüşüyorduk 3 aydır hiç iletişimde bulunmadık geçenlerde bana buluşmak istedigini söyledi buluştum 2,3 kere daha buluşup görüştük aramızda kıvılcım oluştu bir şeyler yaşadık sonra tekrardan sevgili olmaya karar verdik geçen gece bana ben ilişkiye hazır değilim psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum sana kötü gelirim bir ilişkiyi yürütebiliceğimi sanmıyorum, sorun senle alakalı değil benle alakalı dedi bende tamam diyip her yerden engelledim gitgelleri biraz fazla olan biri ,son zamanlarda da çok gönderme yapıp ortak arkadaslarımızla laf gönderiyo özlüyor gibi şeyler duyuyorum bende engeli kaldırdım belki yanlıs da olabilir bana mesaj attı… Read more »

cihan
Guest
cihan

Abi merhaba, sesim o kadar kalın ki dışarıya adımımı attığım an kiminle konuşsam direkt olarak sesimle ilgili bana iltifatlar geliyor.

Ses ve diksiyon birbirini tamamlayınca rastgele bir seslendirmen ajansına başvurdum ve kabul ettiler.

Denemek için bunu yaptım.

Henüz 19 yaşındayım ve bu sesimi değerlendirmek istiyorum çünkü gerçekten bu ses boşa gitmemeli minvalinde sözler geliyor.

Nasıl bir yol haritası izlemeliyim?

Pazar saat 18-23 arası sanal görüşme için müsait misin?

1 68 69 70