Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Patreon üzerinden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3429
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1097 Comment threads
2332 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
EnigmaticSedatMahmut Abikırmızı haptylerr Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
kırmızı hap
Guest
kırmızı hap

Selam Mahmut Abi, yaptığın görüşmelerde kadın erkek ilişkilerine ek olarak arkadaşlık ve insan ilişkilerine, hayata dair de sohbet edebilir ve tavsiye verebilir misin?

Sedat
Guest
Sedat

KIRMIZI HAP’A ELEŞTİRİ Kırmızı hap camiasının yaptığı en büyük hata genellemedir. Kadınlar, disiplin insanların karanlık tarafına fazla odaklanmak vs. Kadınlar nesne değil öznedir.O yüzden bol bol kadınlarla tanışın. Daygame, night game sosyal medyadan tanışms hepsini yspın. Tabiki erkeklerde aradıkları ortak özellikler vardır bunların bence en önemlisi sosyal baskıya tepki direnme dir ikincisi disiplin rahip modunun herkesde işe ysrayscağını sanmıyorum bence herkes disiplini başarı için aynı değil bu bana artık gülünç gelmeye başladı herkesin disiplini farklı dinamikleri de olmalı bunuda pratikle öğrenebiliriz demek istediğim Kırmızı hap gitgide politik doğruculuğa doğru gidiyor Rollo tommasii saçma sapan kadınlarla video çekip bunu kadın doğası… Read more »

Enigmatic
Guest
Enigmatic

Alkollüyken mi yazdın, hiçbir şey anlamadım. Ne eleştiri var ne bi şey.

1 72 73 74