Beni engelledi, ne yapmalıyım?

Flört ettiğim kişi/eski sevgilim/sevgilim beni engelledi, ne yapmalıyım?

Ayrıntıya girmeden önce kısa cevabı hemen vereyim:

Sizi engelledi ise bu engeli aşmaya çalışmayın!

Bu kişi sizi bir iki kanaldan engellediyse sizi ENGELLEMİŞTİR! Başka kanallar açık olsa bile. “Whatsapp’da instadan engelliyim ama Facebook açık oradan yazayım” demek, kapıyı pencereyi kilitledi ama bacadan gireyim demek gibidir.

Sizi engelleyen birine ulaşmaya çalışmayın! Özellikle sanal ulaşım yollarından tamamen engellendiyseniz, malum kişi ile konuşmak için evine ya da iş yerine gitmeyin!

Durumunuzu anlıyorum. Başınıza böyle bir şey geldiğinde duygularınızın esiri olursunuz ve hemen bir şey yapmanız gerektiği konusunda aşırı bir kaygı tüm benliğinizi sarar. Malum kişiyi tamamen kaybettiğiniz ve eğer şimdi bir şey yapmazsanız onun sizden sonsuza kadar uzaklaşacağı fikri zihninizi esir alır. Hemen bir şey yapma ihtiyacı hissedersiniz. Onunla hemen şimdi konuşmanız gerektiğini düşünürsünüz. Ve eğer onunla sosyal medyadan ya da telefonla konuşamıyorsanız aklınıza onun evine veya iş yerine gitmek gelebilir.

Fakat eğer bu düşüncelere yenilip malum kişinin kapısında biterseniz, onun size karşı öfke ve hatta tiksinti duymasına neden olabilirsiniz. Bazı durumlarda sizi polis çağırmakla tehdit edebilir hatta size karşı şiddete başvurabilir.

Neden?

Her şeyden önce sizi engelleyene ulaşmaya çalışırsanız, bu sizi insanların peşinde koşan ezik bir kaybeden gibi gösterecek. Karşınızdaki size beni rahat bırak deyip azıcık nefes bile alamıyor. Karşınızdaki kim olursa olsun sizi böyle ezik biri olarak görmesini istemezsiniz. Karşınızdaki kim olursa olsun sizin kendini kontrol edemeyen, zayıf ve başkalarına saygısı olamayacak kadar kendisine saygısı olmayan biri olarak görmesini istemezsiniz. AMA DAHA ÖNEMLİSİ siz kendinizi böyle kontrolsüz, zayıf ve ve başkalarına saygısı olamayacak kadar kendisine saygısı olmayan biri olarak görmek istemezsiniz.

Malum kişi sizi engellediğinde bu engelin etrafından dolaşmak için e-posta göndermek, el yazısı mektup yazmak, araya birini koyup ona ulaşmaya çalışmak veya fiziksel olarak onunla konuşmaya çalışmak kesinlikle yapmamanız gereken şeyler. Zira sizi engellemesinin amacı, sizin onunla irtibata geçmenizi engellemek. Sizi engellemesi, “bana ulaşma seninle görüşmek istemiyorum” demek. Bu engeli aşmak malum kişinin size olan saygısını daha da azaltacak. Ayrıca böyle ezik ve muhtaç davranmak sizi daha da itici yapacağı için malum kişinin içinde hala bir miktar ilgi varsa bile bu ilgi de ciddi oranda azalacak.

Neden engellendiniz?

Çoğu insan fazla peşinden koştuğu, hayırdan anlamadığı, karşısındakini bunalttığı için engellenir.  Bu durumda engeli aşmaya çalışmanın ne kadar aptalca olduğunu tahmin edebilirsiniz.

Delilik, aynı şeyi yapıp durmaya devam edip farklı sonuçlar beklemektir. – Albert Einstein

Engellenme nedeniniz malum kişinin acı çekmesi de olabilir. Mesela eski sevgilinizdir ve ayrılık acısı çekiyordur.

“Eğer durum buysa, bunu düzeltmek kolay. Ona ulaşayım ve acısını hafifleteyim.”

HAYIR!

Eğer sosyal medyada veya mesajlaşma uygulamasında sizi çevrimiçi görmek onun canını acıtıyorsa, artık sizin hayatınızda olmadığınız gerçeği de onun canını acıtacak. Sizi engellemek bu acıyı dindirmeyecek. Ve eğer siz engellendiğinizin farkına varsanız bile ona ulaşmazsanız, ayrılık acısını daha da şiddetli hissetmeye başlayacak. Ayrılığın bedelini daha da şiddetli hissetmeye başlayacak. Bu nedenle ONA ULAŞMAYA KALKMAYIN! Ona ayrılık acısını yaşama fırsatını verin. Bu sizin için iyi bir şey.

Malum kişi sizi ona başka yollardan ulaşmanız için engellemiş olabilir, sizin üzülmemeniz için sizi engellemiş olabilir, size ders vermeye çalışıyor olabilir, vs. vs.

Aslına bakarsanız engelin nedeni sizin için bir iki istisnai durum hariç önemli değil. Siz, sizi engelleyene ulaşmayın.

Engellemelerin Birçoğu Geçicidir.

Eğer siz engeli aşmaya çalışmazsanız, engel sıklıkla geçici bir şeydir. Malum kişi engeli aşırı tepki verdiğini ya da fazla ileri gittiğini düşünerek geri kaldırabilir. Bir hareketinizi daha sonra yeniden düşünüp ondan pişman olabilirsiniz. Özellikle karşınızdaki kişiyi yanlış değerlendirdiğinizi düşünürseniz. Eğer malum kişi sizi engellediğinde ona ulaşmak için harekete geçmezseniz, ona istediği uzaklaşmayı verirseniz, bu durumda ona ve kendinize gerçeklikle bağı sağlam ve duygusal olarak güçlü biri olduğunuzu gösterirsiniz.

Gerçeklikle bağı kopuk ve duygusal olarak zayıf bir insan, engelleme ile karşılaşsa bile, genellikle kapıyı yumruklamaya ve beni içeri al diye yalvarmaya devam eder. Karşısındaki “şu an seninle konuşmak istemiyorum” dese de “hayır, beni içeri alacaksın” diye bağırır ve kapıyı yumruklamaya devam eder. Böyle davranmak çok itici ve zayıflık göstergesi. Aynı zamanda gerçekten de rahatsız edici.

Sırf bu ısrarcılık, hayırdan anlamama, engellensen bile kapıyı yumruklama yüzünden, karşınıdaki sizi geri dönüşsüz silebilir. Kim gerçeklikten kopuk ve yapışkan birini hayatında ister ki? Kim gerçeklikten kopuk ve yapışkan biri olmak ister ki?

Yapışkan, kendini zorla kabul ettirmeye çalışan insan zayıf ve iticidir. Mesafesini koruyan, karşısındakine yapışmayan ve onun sınırlarını ihlal etmeye gerek kalmayacak şekilde kendine güvenen ve istenmediği halde başkasının peşinde koşmak zorunda hissetmeyen insan ise çekicidir.

Eğer engellendiğinizde engel kalkana kadar malum kişiye ulaşmazsanız bu sizin olgunluğunuzu ve kendine güveninizi yansıtır. Engeli aşmaya çalışmazsanız, ondan uzak durabilmeyi başarırsanız, onun saygısını ve ilgisini çekersiniz. Kendi özsaygınızı güçlendirirsiniz. Bu da sizi daha çekici biri yapar.

Siz bu olaya böyle bakmamış olabilirsiniz ama filmlerden öğrendiğiniz şekilde yapışmak tacizcilik  ve yapışkanlık olarak görünür. Filmlerde romantik bir şey gibi yutturulmaya çalışılsa da acınası bir şeydir. Kendinizi zorla kabul ettirmeye çalışmak, zorla konuşmaya çalışmak, kapılar yüzünüze kapanınca bacadan girmeye çalışmak çok itici bir şey.

Duygularınızın ve muhtaçlığınızın üzerine çıkıp mantığınızı kullanabilmeniz ve kısa süreli korku ve güvensizliklerinizin esiri olmak yerine uzun vadeli düşünüp hareket etmeniz sizin lehinize harikalar yaratabilir.

Engelleyen Eski Sevgiliye Ulaşmanın Tek Bahanesi

Engeli aşmanızı gerektirecek tek bir bahane var : Eğer malum kişi sizi yapmadığınız bir şey için engellediyse, ona ulaşıp olayı anlatabilirsiniz. Örneğin malum kişi sizin onu aldattığınızı sanıyor ama siz böyle bir şey yapmadınız. Ya da başka bir iftiraya maruz kaldınız. Ya da dediğiniz bir şeyi tamamen yanlış anladı. Bu durumda ona başka yollardan ulaşıp olayın aslını açıklamalısınız. Fakat bu durumda bile engellenir engellenmez ona ulaşmaya çalışmayın. Ona birkaç gün süre verin ve sinirinin soğumasını bekleyin.

Engel Sizin İçin Bir Testtir

Malum kişi sizi engellerse, olaya şöyle bakmanızı tavsiye edeceğim. Bu sizin için bir test. Bu test sizin aslında olgun, kendine güvenen, kendine saygısı olan, duygularını kontrol edebilen ve kendi hayatına devam edebilen güçlü bir insan olduğunuzu gösterme fırsatı. Malum kişiye gösterme fırsatı tamam AMA ASIL KENDİNİZE GÖSTERME FIRSATI!

DAHA DA İYİSİ, zihin ve duygular davranışları takip edeceği için, eğer engeli aşmaya çalışmazsanız bu test sizin daha olgun, daha kendine güvenen, daha kendine saygısı olan, daha duygularını kontrol edebilen ve kendi hayatına devam edebilen daha güçlü bir insan olmanızı sağlayacak!

Yani engel sizin kendinize ve dünyaya çekici ve arzu edilir bir insanın özelliklerine sahip olduğunuzu göstermeniz için bir test ve arzu edilir bir insanın özelliklerine sahip olmanız için bir egzersiz.

Karşınızdaki sizi test etmek için sizi engelliyor demiyorum. Muhtemelen böyle bir şey aklından bile geçmiyor. Aslına bakarsanız eğer bilinçli bir şekilde sizi engelleyerek test etmeye çalışıyorsa bu gerçekten hastalıklı bir şey ve onu neden istediğinizi ciddi ciddi düşünüp onu bırakmanın daha iyi bir fikir olabileceğini değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Ama siz engellendiğiniz süreçte ona ulaşmaya çalışmaz ve kendi hayatınıza bakarsanız, malum kişi geriye dönüp baktığında sizin kendinizi ispatladığınızı görecek. Bu ise size olan saygısını arttıracak ama daha önemlisi sizi daha çekici ve arzu edilir bulacaktır. Bu sıklıkla, malum kişinin sizi araması ile sonuçlanır.

Bu konuda daha genel bilgi için Eski Sevgili Nasıl Geri Döner – İletişimi Kes Kuralı kitabına bakabilirsiniz. Sorularınız varsa site yorumlarında sorabilirsiniz ya da bana özel olarak ulaşabilirsiniz. İlişkiler konusundaki ilişkiler setimizi de tavsiye ederim.

Terk eden eski sevgiliyi sizin engellemeniz gereken durumlar için: terk eden eski sevgiliyi engellemek

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

773
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
199 Comment threads
574 Thread replies
39 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
247 Comment authors
Mahmut AbiAksonYavuzBirazkalıplıbiradamFidan Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Selman
Guest
Selman

Selamlar abi ben yurtdışında yaşayan Faslı bir kızla konuşuyordum kız benden hoşlanıyordu ama yeni ilişkiye hazır olmadığını söyledi 1 hafta geçti ben buna abartarak duygularımı söyledim ve oda beni engelledi o an ki kaybetme duygusuyla instagramdan 4 hesap açıp beni affetmesini söyledim ve kız hepsini engelledi sonra burada ki yazıyı okudum kafam karışık bu kız geri döner mi sence ?

Secereciz
Guest
Secereciz

Yaklaşık 4 aydır sosyal medya üzerinden görüştüğüm birisi var baya hızlı gidiyorduki birden engeli yedik 😉 Sohbet iceriklerimiz her türlü oluyordu özel içerikler paylaşıyor konuşuyorduk bu arada ikimizde evliyiz. Yaklaşık iki gece önce benden özel şeyler konuşuluyorken birden fotoğraf istedi görmek istediğini söyledi beni güzelce hayır diyemedim tuttum internetten bayan resmi bulup ativerdim ilk anlamadı ama sonra birdaha bana internetten fotoğraf indirip atma dedi o an çok utandım dilersen sonlandırabilirisn dedim oda bana msj yazma deyip engelledi Ertesi gün hemen aradım engel msj geçtim engel başka numaradan aradım engel bayaa engel oğlu engel ama o an yaşadığım çaresizlik kötü hissetme… Read more »

Fluuu
Guest
Fluuu

Selam abi.bir kız var..yaklaşık altı aydın hep aklımda onu gördüğümden beri.bir ortamda denk geldik sadece bir iki kez merhabalaştık .numarasını buldum.duygularımı açıkça belli ettim.sevgilisi olduğunu söyledi.sonra zaman geçti ve ayrıldıklarını öğrendim tekrar konuştuk.yani ara ara hep ben yazdım hep yolda vs denk geldiğimizde.hiç buluşma fırsatı vermedi sadece sanal konuştuk.hep cevap verdi ama sonunda muhabbet tıkandı bende zorlamadım.ama peşinide bırakmadım arada yokladım.whatsapp durumlarımı takip etmeye başladı.sonra çiçek gönderdim kabul etti doğum gününde.çok beğendiğini söyledi..en son tekrar açıldım.yaş farkı var eski sevgilim yazıyor hazır değilim vs gibi şeyler söyledi.sonra bende muhabbeti kapattım.sanırım aklı karışık veya eski sevgilileri karıştırıyor..çiçek gözükecek şekilde foto attı.tabi… Read more »

filth
Guest
filth

İlk cümleden itibaren yaptığın herşey yanlış, anasayfaya git en alttaki yazıyı oku, küçük bir aydınlanma hissedersen devam edersin zaten okumaya. Okuma ve anlama işi aylar sürer, sindirmesi biraz daha uzun. Mesela 1 sene sonra bu yorumunun altına yaptığın bütün hataları yaz. Eğer bunları görebilecek duruma geldiysen doğru yoldasındır, aksi halde sürünmeye devam edeceksin, acı ama gerçek. Şu zihin yapınla kimse sana birşey tavsiye etmez, edemez.

lrksttp
Guest
lrksttp

@ Fluuu

Hocam, hiç moralini bozma, aynı hataları defalarca ben de yaptım..:)
Hiç yapmamış olan da yoktur muhtemelen..
Sana verilen cevaplara da baktım, o cevapları cebine koyup yoluna öyle devam et, bir kaç yıl sonra olumlu sonuçlanan hikayelerini yazacak ve muhtemelen bu hikayeyi de gülerek anımsıyor olacaksın..:)

Haydar
Guest
Haydar

Oneteis nedir?eziklik ,muhtaclık, zayıflık nedir cevabı yukarda!Bazen Mahmut Abiye kızıyorum,neden rencide edici ,sert cevaplar veriyor diye(ilişkinin kadını sensin,beta oğlan,pembe hayallere dalmış feminen kız vb)Ama adam haklı, tokat gibi cevap veriyor ki,Adam uyansın..sarsılsın…

Belkide erkeklik adïna utanïyor,sinirleniyor ..yuh diyor bu kadar da olmaz..diyor

En azından bu arkadas,cevaplar arıyor,çözüm urtemeye çalışıyor,çekinmeden soru soruyor..
Böyle devam etmesi iyi..bir kaç yıl içinde pisecektir .

Namesizkadın
Guest
Namesizkadın

Merhaba malum kişinin engeli üzerine bende onu engelledim ve . Bi süre sonra engeli kaldırdı o ancak bende hala engelli duruyor ne yapmalıyım ??

lrksttp
Guest
lrksttp

@ Namesizkadın

mrb.. senin rumuzunda “kadın” geçtiği için kadın olduğunu varsayarak yazıyorum. @ Mahmut Abi nin yorumuna erkekler için yapılması gereken olarak tamamen katılıyorum.. Fakat bu konu, kadın tarafı için daha esnek.. Benzer durumlarda, uyduruk bir yardım isteği ile ya da bahane ile dönen kızlar oldular ve işler güzel gitti.. Fakat şuna dikkat : uç durumlar olmadıkça engellemek çocukça bir şey, birisini engelliyorsan kendin için, başkası seni engelliyorsa başkası için “başka ne çocuklar olacak..?” diye sormak, ona göre kendini geliştirmek ya da karşıdakini yeniden tartmak da fayda var..
Umarım faydalı olmuştur..

Orhan
Guest
Orhan

Mahmut bey öncelikle merhabalar
2018 Kasım ayında başladığımız arkadaşlık 2019 Mart ayında sevgililige dönüştü çok mutlu bir ilişki yurutuyorduk her şey mükemmel sonsuz güven saygı sevgi bu ayın 10 unda ben Instagram üzerinden başka kızlara sadece yazdım (salaklık şeytana uyma ) bu yazdıklarımı da o daha önce onun telefonundan girdiğim için instagramima açık kalmış ve görmüş böylece ilişkiyi bitirdi ben o yazdığım günün akşamına sildim mesajları aklıma gelip ama nafile Beni her yerden engelledi aynı siniftaydik sınıfını dahi değişti onu hala çok seviyorum ve onun güvenini tekrar kazanmak istiyorum ne tavsiye verebilirsiniz ?

panzkreuf
Guest
panzkreuf

Selam abi Kızla instagramdan tanıştım ve tanıştığım konuşmada numarasını istedim ve numarayı aldıktan sonra 2-4 gün kuralına göre hiç mesaj atmadım 2.günde yani konuşmadan 2 gün sonra instagramdan kızın engellediğini gördüm acaba sonradan mı gözünden düştüm çok garibime gitti bu olay.

Öykü
Guest
Öykü

Merhaba abi bende eski sevgilim benimle knk olmak istediği için knk olduk sonra ben hala onu sevdiğim için diye Bi yalan uydurdum mert diye Bi hesap açıp ona yazdım o benim diye o da baya küfür etti sonra bana ben onun ağzına sıçarım dedi bende sakin ol biraz dedim sonra aniden beni engelledi ne yapacağım 😔

ceg
Guest
ceg

Mahmut abi merhaba 2 ay evvel erkek arkadaşım tarafından terk edildim , kendisi yoğun çalışıyor. Terk edilme sebebim yoğunluğundan ötürü bana vakit ayıramaması bu sebeple tartıştık tartışmalarımdan ve aramalarımdan bunalıp ayrılmak istedi. Ayrılırken işlerini yoluna koyup kafasını toparlayıp yeniden devam etmek isteyeceğine dair bir mesaj attı ve her yerden engelledi,ona her yerden ulaşmaya çalıştım kendimi affettirmek istedim çıkardığım kavgalardan dolayı. Çabalarım karşılıksız kalınca yazmayı bıraktım. 1 aydır yazmıyorum ayrılalı 2 ay oldu onu çok özlüyorum, geri dönsün istiyorum ,açık kapı bırakarak gittiğini düşünüyorum sizce geri döner mi?

Fulia
Guest

Merhaba abi 3 yıllık sevgilim bana hiç hediye almıyor,sürpriz yapmıyordu ama genede alttan alıyordum.1.5 yıl sonra buluştuk ve yine hediyesiz geldi ve bazı cimriliklerde bulundu.Bende cimri olduğunu ve bu davranışlarının beni değersiz hissettirdiğini yani düzelmesi gerektiğini söyledim.Arkadaşlarımın ilişkisinden örnek verdim.Aniden sinirlendi ve ilişki benim için bitmiştir diyip engelledi bir hafta oldu daha açmadı engelini.Halen sinirli midir ? Engeli açma ihtimali var mıdır?
Bu olay dışında ilişkimiz çok iyiydi.

Cem
Guest
Cem

Sen erkek misin dişi misin?

Fulya
Guest

Dişi

Halil Sezai Betacıkoğlu
Guest
Halil Sezai Betacıkoğlu

Erkek misin dişi misin ne demek ya:) nasıl bir zihniyetin ürünüdür bu yani. Sağlıklı iletişim kurmak için önce insan olarak görmen lazım.

Musti
Guest
Musti

Mahmut Abi merhabalar. Başımdan geçen bir olayı anlatacağım. Bu pandemi döneminden önce yani ocak ya da şubat gibi zamanlarda başlıyor olay. Arakadaşlarla bir wp grubumuz var oraya bir kızı attılar. Tanıdık olup olmadığını sordular falan ben tanımıyordum, sosyal medyasına girip oradan kıza takip isteği attım ve kabul etti. Yaklaşık bir ay boyunca sadece baktım, bakıp durdum profiline. Daha sonra bu kız da benim okuduğum üniversitede olduğu için bir kaç defa gördüm ama tabii hiçbir iletişimim olmadığı için bir şey diyemedim. Ama gerçekte gördüğümde ondan cidden bir şeyler hissetmiştim. Neyse abi, ben bir gece vakti aniden ona direk yazmak istedim. Dm… Read more »

14.Luis
Guest
14.Luis

bu kadar ekmis bir hatuna halen ilgi diye yalvarman komedi resmen..
ayrica sorunlu biriymis hatun.

bulusma ekildiyse ve sen halen yaziyorsan suc sende hem sonda yaptigi da sana bir esya kadar deger vermediginin gostergesi.

Gülnur
Guest
Gülnur

Yaklaşık 10 yıldır birlikte olduğum sevgilim 2 gün önce bana hakaretler ederek beni konu ile ilgili dinlemeden en ufak soru bile sormadan suçlayarak her yerden engelleyip gitti. Ben engellemedim en ufak bi hareketim olmadı bile. Her tartışma sonrası bu engelleme devam ediyor. Tersliyor hakaret edip engelliyor. Ne yapmam gerekiyor:(

kader
Guest
kader

meraba. erkek arkadaşımla çok iyi giden 9 aylık bir ilişkimiz vardı ve 17 gün önce gitmek istediğini söyledi “öyle gerekiyor diyip gitti” ben ilk 3 gün çok ısrar ettim gitmesini istemiyordum ama 3 gün sonra fırsat verdim gitmesi için ve o da her şeyi silip gitti. ona çok değer verirdim hiç tartışmazdık onu kırmazdım anlayışlı olurdum. 17 gündür hiç yazmıyorum ve canım çok acıyor. ve bugün ise beni instagramdan durduk yere engelledi bu ne anlama geliyor hiç bilmiyorum. ben onun unuttuğunu sanmıştım ama beni engellediğini görünce şaşırdım.

Esra
Guest
Esra

Merhabalar. Benim suan askerde bir sevgilim var daha dogrusu vardi 12 aylık yedek subaylik eğitimi yapiyot tam 4 aydır sevgiliyiz 3 aydir egitimde virusten dolayı izin olmadığı için gelemedi ve usta birliğine direkt Bilecik’e gidip karantinaya girdi. Acemi birliği Canakkale’de egitimdeyken her gün arayıp soran adam Karantinaya girince iletişim problemi yaşadık. Karantinaya girdiginde ulasamadim 2 gun boyunca Karantinaya girdiğinin 2. günü beni kendisinin değil de aynı onunla birlikte karantinaya giren arkadaşının telefonundan arayıp karantina olduğunu ve şebeke sıkıntısından dolayı telefonunun cekmedigini üzülme seni sebepsiz yere birakmam sadece aklın kalmasin diye ariyorum haberin olsun dedi ben de tamam dedim kargo göndereceğimi… Read more »

Yağmur
Guest
Yağmur

Merhabalar. Bu yazdıklarınızı okudum. Benim 1 yıldır sevdiğim bir adam vardı ve ben 2 ay önce ona açıldım. İlk başlarda anlayışla karşıladı. “Beklemiyordum çok şaşırdım” dedi. Ben her defasında ondan şans istedim. Ve her defasında ilişkiye hazır olmadığını, kendine güvenmediğini söyledi. Daha ilerleyen günlerde ise konuştuğu birinin olduğunu söyledi. Ve sonra öğrendim ki artık konuşmuyorlardı. Bugün ondan bir şans daha istemek için ona yazdım. “Ben artık kendimi suçluyorum” dedi ve her yerden engelledi. Başka bir hesap açıp ona yazdım ama ordan engellemedi hala. Belki de mesajı görmemiştir bilemiyorum Sizce ne yapmam gerekiyor? Sevdiğim adam beni bugün engelledi. Engeli heri kaldırıp… Read more »

mali
Guest
mali

Mahmut abi uzun bir ilişki sonrası uzun ve saçma bir ayrılık süreci yaşandı. son olaylar daha da karıştı. en son bu beni engelledi daha sonra ben ona ulaşmadım ve daha sonra kullanmadığı bir yedek numarasından mesaj attı (kullandığı numarasında hâlâ engelliyim) normal cevap verdim konuştum ve konuşma bir yere varamadı sadece hayatında biri var mı falan diye sorup gitti. aradan birkaç gün geçti yine aynı sekilde mesaj attı ve bu sefer biraz soğuk davrandım bunun üstüne unuttun mu beni dedi evet deyince iyi hayatına bak deyip engelledi. 1 gün sonra yine mesaj attı kibarca cevap verdim daha sonra yazmamı istemiyorsan… Read more »