Beni engelledi, ne yapmalıyım?

Flört ettiğim kişi/eski sevgilim/sevgilim beni engelledi, ne yapmalıyım?

Ayrıntıya girmeden önce kısa cevabı hemen vereyim:

Sizi engelledi ise bu engeli aşmaya çalışmayın!

Bu kişi sizi bir iki kanaldan engellediyse sizi ENGELLEMİŞTİR! Başka kanallar açık olsa bile. “Whatsapp’da instadan engelliyim ama Facebook açık oradan yazayım” demek, kapıyı pencereyi kilitledi ama bacadan gireyim demek gibidir.

Sizi engelleyen birine ulaşmaya çalışmayın! Özellikle sanal ulaşım yollarından tamamen engellendiyseniz, malum kişi ile konuşmak için evine ya da iş yerine gitmeyin!

Durumunuzu anlıyorum. Başınıza böyle bir şey geldiğinde duygularınızın esiri olursunuz ve hemen bir şey yapmanız gerektiği konusunda aşırı bir kaygı tüm benliğinizi sarar. Malum kişiyi tamamen kaybettiğiniz ve eğer şimdi bir şey yapmazsanız onun sizden sonsuza kadar uzaklaşacağı fikri zihninizi esir alır. Hemen bir şey yapma ihtiyacı hissedersiniz. Onunla hemen şimdi konuşmanız gerektiğini düşünürsünüz. Ve eğer onunla sosyal medyadan ya da telefonla konuşamıyorsanız aklınıza onun evine veya iş yerine gitmek gelebilir.

Fakat eğer bu düşüncelere yenilip malum kişinin kapısında biterseniz, onun size karşı öfke ve hatta tiksinti duymasına neden olabilirsiniz. Bazı durumlarda sizi polis çağırmakla tehdit edebilir hatta size karşı şiddete başvurabilir.

Neden?

Her şeyden önce sizi engelleyene ulaşmaya çalışırsanız, bu sizi insanların peşinde koşan ezik bir kaybeden gibi gösterecek. Karşınızdaki size beni rahat bırak deyip azıcık nefes bile alamıyor. Karşınızdaki kim olursa olsun sizi böyle ezik biri olarak görmesini istemezsiniz. Karşınızdaki kim olursa olsun sizin kendini kontrol edemeyen, zayıf ve başkalarına saygısı olamayacak kadar kendisine saygısı olmayan biri olarak görmesini istemezsiniz. AMA DAHA ÖNEMLİSİ siz kendinizi böyle kontrolsüz, zayıf ve ve başkalarına saygısı olamayacak kadar kendisine saygısı olmayan biri olarak görmek istemezsiniz.

Malum kişi sizi engellediğinde bu engelin etrafından dolaşmak için e-posta göndermek, el yazısı mektup yazmak, araya birini koyup ona ulaşmaya çalışmak veya fiziksel olarak onunla konuşmaya çalışmak kesinlikle yapmamanız gereken şeyler. Zira sizi engellemesinin amacı, sizin onunla irtibata geçmenizi engellemek. Sizi engellemesi, “bana ulaşma seninle görüşmek istemiyorum” demek. Bu engeli aşmak malum kişinin size olan saygısını daha da azaltacak. Ayrıca böyle ezik ve muhtaç davranmak sizi daha da itici yapacağı için malum kişinin içinde hala bir miktar ilgi varsa bile bu ilgi de ciddi oranda azalacak.

Neden engellendiniz?

Çoğu insan fazla peşinden koştuğu, hayırdan anlamadığı, karşısındakini bunalttığı için engellenir.  Bu durumda engeli aşmaya çalışmanın ne kadar aptalca olduğunu tahmin edebilirsiniz.

Delilik, aynı şeyi yapıp durmaya devam edip farklı sonuçlar beklemektir. – Albert Einstein

Engellenme nedeniniz malum kişinin acı çekmesi de olabilir. Mesela eski sevgilinizdir ve ayrılık acısı çekiyordur.

“Eğer durum buysa, bunu düzeltmek kolay. Ona ulaşayım ve acısını hafifleteyim.”

HAYIR!

Eğer sosyal medyada veya mesajlaşma uygulamasında sizi çevrimiçi görmek onun canını acıtıyorsa, artık sizin hayatınızda olmadığınız gerçeği de onun canını acıtacak. Sizi engellemek bu acıyı dindirmeyecek. Ve eğer siz engellendiğinizin farkına varsanız bile ona ulaşmazsanız, ayrılık acısını daha da şiddetli hissetmeye başlayacak. Ayrılığın bedelini daha da şiddetli hissetmeye başlayacak. Bu nedenle ONA ULAŞMAYA KALKMAYIN! Ona ayrılık acısını yaşama fırsatını verin. Bu sizin için iyi bir şey.

Malum kişi sizi ona başka yollardan ulaşmanız için engellemiş olabilir, sizin üzülmemeniz için sizi engellemiş olabilir, size ders vermeye çalışıyor olabilir, vs. vs.

Aslına bakarsanız engelin nedeni sizin için bir iki istisnai durum hariç önemli değil. Siz, sizi engelleyene ulaşmayın.

Engellemelerin Birçoğu Geçicidir.

Eğer siz engeli aşmaya çalışmazsanız, engel sıklıkla geçici bir şeydir. Malum kişi engeli aşırı tepki verdiğini ya da fazla ileri gittiğini düşünerek geri kaldırabilir. Bir hareketinizi daha sonra yeniden düşünüp ondan pişman olabilirsiniz. Özellikle karşınızdaki kişiyi yanlış değerlendirdiğinizi düşünürseniz. Eğer malum kişi sizi engellediğinde ona ulaşmak için harekete geçmezseniz, ona istediği uzaklaşmayı verirseniz, bu durumda ona ve kendinize gerçeklikle bağı sağlam ve duygusal olarak güçlü biri olduğunuzu gösterirsiniz.

Gerçeklikle bağı kopuk ve duygusal olarak zayıf bir insan, engelleme ile karşılaşsa bile, genellikle kapıyı yumruklamaya ve beni içeri al diye yalvarmaya devam eder. Karşısındaki “şu an seninle konuşmak istemiyorum” dese de “hayır, beni içeri alacaksın” diye bağırır ve kapıyı yumruklamaya devam eder. Böyle davranmak çok itici ve zayıflık göstergesi. Aynı zamanda gerçekten de rahatsız edici.

Sırf bu ısrarcılık, hayırdan anlamama, engellensen bile kapıyı yumruklama yüzünden, karşınıdaki sizi geri dönüşsüz silebilir. Kim gerçeklikten kopuk ve yapışkan birini hayatında ister ki? Kim gerçeklikten kopuk ve yapışkan biri olmak ister ki?

Yapışkan, kendini zorla kabul ettirmeye çalışan insan zayıf ve iticidir. Mesafesini koruyan, karşısındakine yapışmayan ve onun sınırlarını ihlal etmeye gerek kalmayacak şekilde kendine güvenen ve istenmediği halde başkasının peşinde koşmak zorunda hissetmeyen insan ise çekicidir.

Eğer engellendiğinizde engel kalkana kadar malum kişiye ulaşmazsanız bu sizin olgunluğunuzu ve kendine güveninizi yansıtır. Engeli aşmaya çalışmazsanız, ondan uzak durabilmeyi başarırsanız, onun saygısını ve ilgisini çekersiniz. Kendi özsaygınızı güçlendirirsiniz. Bu da sizi daha çekici biri yapar.

Siz bu olaya böyle bakmamış olabilirsiniz ama filmlerden öğrendiğiniz şekilde yapışmak tacizcilik  ve yapışkanlık olarak görünür. Filmlerde romantik bir şey gibi yutturulmaya çalışılsa da acınası bir şeydir. Kendinizi zorla kabul ettirmeye çalışmak, zorla konuşmaya çalışmak, kapılar yüzünüze kapanınca bacadan girmeye çalışmak çok itici bir şey.

Duygularınızın ve muhtaçlığınızın üzerine çıkıp mantığınızı kullanabilmeniz ve kısa süreli korku ve güvensizliklerinizin esiri olmak yerine uzun vadeli düşünüp hareket etmeniz sizin lehinize harikalar yaratabilir.

Engelleyen Eski Sevgiliye Ulaşmanın Tek Bahanesi

Engeli aşmanızı gerektirecek tek bir bahane var : Eğer malum kişi sizi yapmadığınız bir şey için engellediyse, ona ulaşıp olayı anlatabilirsiniz. Örneğin malum kişi sizin onu aldattığınızı sanıyor ama siz böyle bir şey yapmadınız. Ya da başka bir iftiraya maruz kaldınız. Ya da dediğiniz bir şeyi tamamen yanlış anladı. Bu durumda ona başka yollardan ulaşıp olayın aslını açıklamalısınız. Fakat bu durumda bile engellenir engellenmez ona ulaşmaya çalışmayın. Ona birkaç gün süre verin ve sinirinin soğumasını bekleyin.

Engel Sizin İçin Bir Testtir

Malum kişi sizi engellerse, olaya şöyle bakmanızı tavsiye edeceğim. Bu sizin için bir test. Bu test sizin aslında olgun, kendine güvenen, kendine saygısı olan, duygularını kontrol edebilen ve kendi hayatına devam edebilen güçlü bir insan olduğunuzu gösterme fırsatı. Malum kişiye gösterme fırsatı tamam AMA ASIL KENDİNİZE GÖSTERME FIRSATI!

DAHA DA İYİSİ, zihin ve duygular davranışları takip edeceği için, eğer engeli aşmaya çalışmazsanız bu test sizin daha olgun, daha kendine güvenen, daha kendine saygısı olan, daha duygularını kontrol edebilen ve kendi hayatına devam edebilen daha güçlü bir insan olmanızı sağlayacak!

Yani engel sizin kendinize ve dünyaya çekici ve arzu edilir bir insanın özelliklerine sahip olduğunuzu göstermeniz için bir test ve arzu edilir bir insanın özelliklerine sahip olmanız için bir egzersiz.

Karşınızdaki sizi test etmek için sizi engelliyor demiyorum. Muhtemelen böyle bir şey aklından bile geçmiyor. Aslına bakarsanız eğer bilinçli bir şekilde sizi engelleyerek test etmeye çalışıyorsa bu gerçekten hastalıklı bir şey ve onu neden istediğinizi ciddi ciddi düşünüp onu bırakmanın daha iyi bir fikir olabileceğini değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Ama siz engellendiğiniz süreçte ona ulaşmaya çalışmaz ve kendi hayatınıza bakarsanız, malum kişi geriye dönüp baktığında sizin kendinizi ispatladığınızı görecek. Bu ise size olan saygısını arttıracak ama daha önemlisi sizi daha çekici ve arzu edilir bulacaktır. Bu sıklıkla, malum kişinin sizi araması ile sonuçlanır.

Bu konuda daha genel bilgi için Eski Sevgili Nasıl Geri Döner – İletişimi Kes Kuralı kitabına bakabilirsiniz. Sorularınız varsa site yorumlarında sorabilirsiniz ya da bana özel olarak ulaşabilirsiniz. İlişkiler konusundaki ilişkiler setimizi de tavsiye ederim.

Terk eden eski sevgiliyi sizin engellemeniz gereken durumlar için: terk eden eski sevgiliyi engellemek

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

773
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
199 Comment threads
574 Thread replies
39 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
247 Comment authors
Mahmut AbiAksonYavuzBirazkalıplıbiradamFidan Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Asya
Guest
Asya

2 yillik bir iliskim var fakat son zamanlarda cok yiprandim konusmasini istemedigim bir kizla konusmaya devam etti (kiz onu seviyor eskiden) ve benden gizledi vs bu tarz olaylar cok oldu hep sabrettim bir bucuk hafta once erkek kankamla foto attim ve buna kizip bana goruldu atti anlamadim o gun yazmadim diger gun napiyorsun yazdim goruldu atti biz bir hafta konusmadik en sonunda bulustuk ve ben ayrilmak istedim hafif gozleri doldu o istemedi ama ben cok kirilmistim her seye. her sey iyi guzel derken (o bana bunlari yaptigi icin bende arkadasim eskden beni seviyormus dedim onla konusmami istemedi bende tamam dedim… Read more »

xAdre
Guest
xAdre

Mahmut abi gerekeni zaten yazmış ama bence şunu da düşün, istemediğin biriyle konuşan bir erkek arkadaş seni ne kadar rahatsız ediyor? Eğer ben istemediğim biriyle konuşan erkekle yapamam diyorsan, zaten tekrar bulaşmayıp uzak dur. Yok, ben bakış açımı değiştirir, konuşmalara kısıtlama koymam, buna da alışır, ilişkiye uyum sağlarım diyorsan, Mahmut abinin dediği gibi Eğer engel kalkarsa “ilişkiye devam etmek istediğini” söyle. Bana kalırsa bu ilişkiden sağlıklı bir şey çıkması zor, ikiniz de birbirinize çocuk gibi “son sözü ben söylerim” kavgasına tutuşmuşsunuz.

Ayşe
Guest

Bende erkek arkadaşımı iki haftadır çevrimiçi oluyordu sürekli kiminle konuşuyorsun neden çevrimiçisin ss at filan diyordum o da sınavım var ödevim var gruplarla konuşuyorum vs diyordu ss atıyordu bi gün yine kiminle konuşuyorsun küfür etti engelledi çocuk gibi sürekli kiminle konuşuyorsun diyosun seninle mi uğraşcam hadi git dedi ulaşabileceğim her yerden engelledi sizce ne yapmalıyım

yeşilzeytin
Guest
yeşilzeytin

Şu iğneli bez bebekli voodoo büyüleri var onlardan dene. Cinci hocalardan bağlama büyüsü tavsiye etmem yöntemleri hijyenik değil.

Mehmet
Guest
Mehmet

2 yıllık sevgilim vardı ilk bir yıl çok güzel geçiyordu kavga yok gürültü yok neyse 1 yıldan sonra kavgalar basladı hergün kavga ediyorduk Son bir yılımız hep kavgayla ayrılıkla geçti benim ailevi sorunlarım vardı Psikolojim bozulmuştu kız arkadasımın her cümlesi beni kızdırıyordu sürekli ayrılıyordum sonra pişman olup geri dönüyordum En son barışırken bu son mehmet birdaha ayrılırsan barışmıycaz dedi. Ve ben kavga esnasında sinirle yine ayrıldım şimdide 3 aydır ayrıyırız 3 aydır peşinde koşuyorum heryerden engelledi beni bitti artık istemiyorum diyor. Hatta en son artık yazmıyım die sevmiyorum bile dedi Ben hatamı anladım ve çok değiştim Ne yapacağımı bilmiyorum onu… Read more »

Berk
Guest
Berk

Mahmut abi merhaba.. Karşı mağazamda çalışan bir kız ile yaklaşık bir ay bakıştık. Ondan sonra ben uygun zamanı kollayıp tam iş çıkışı bunu durdurdum 1 dakikaniz varmı? diye. Hiç yabancı karşılamadı güzel bir sohbet sonrası instagramını alıp uğurladım. Sohbet baya ilerledi ve bu arada her akşam iş çıkışı 15 dakikada olsa görüşüyorduk. Çünkü kızın ailesi problemli olduğu için geç gönderemiyordum. Yaklaşık iki hafta konuştuk o bana açıldı ben ona açıldım ama sevgili olmadık. Hatta o 1 ay bakışma zarfında artık ondan ne zaman numarasını alacağımından dolayı çok sabirsizlandigini bile söylüyordu. Kızı hiç bir şekilde daraltmadim. Hatta çoğu zaman ilk mesajı… Read more »

Sena
Guest
Sena

Bir yıllık ilişkimiz vardı son zamanlar biraz çalkantılı olsa da benim çabamla geri toplamıştık. Sonra aniden beni terk etti. Whatsappdan kusura bakma ama hayatımdan çıkmanı istiyorum umarım hep mutlu olursun ama bensiz başkasını bul yazıp benim cevap vermemi beklemeden engelledi. Sosyal medyadan yazdim artik hayatimda yerin yok dedi tabii oradan da engelledi. Birkac gün sonra son kez aramak istedim. Ben bunu kabul etmiyorum ne oldugunu adam gibi açıklayacaksın dedim nedeni yok diyip durdu. En sonunda küfür etti. Bir daha da ulaşmadım.Eski sevgilileri ile bile arkadaş kalan çok arkadaş canlısı biriydi. Bizim resmi ilişkimiz bir yıllık ama daha öncesinde de ilişkimiz… Read more »

xAdre
Guest
xAdre

Kimse bilemez. Onun istemediği, hoş göremeyeceği bir hatayı bilerek veya bilmeyerek yapmış olabilirsin, veya daha iyi bir seçenek hayatına girmiştir, sen mevcut olarak hali hazırda olduğun için onun tehlikeye düşmesini istememiştir. Bir zamanlar biri sizi sevdiği için hep öyle kalacağını sanmayın. Bittiğini tamamen kabullenip, sebebinin ne olacağını düşünmeyi bıraksan iyi olur.

Sena
Guest
Sena

Hayır benim yanlış yaptığım hiçbir şey yok. Sorun dışarıdan kaynaklı. Bana olan düşmanca tavrından dolayı acaba biri onu benim hakkımda doldurdu mu diye düşündüm ama saçma geldi. Kim niye böyle bir şey yapsın ki? Sosyal medya aktifliğinin azalması vs. gibi şeyler başkası olduğunu düşündürdü. Beni engellemesi, benimle tamamen iletişimi koparması bana diğer kişiyle olan ilişkisinde ciddi olduğunu düşündürdü. Yılların çapkını nasıl bir anda evlenilecek erkek moduna girdi anlamadım ama. Bu kadar azgın teke, dengesiz bir insanın bir anda değişmesi mümkün değil. Terk etmeden sadece birkaç gün önce bize gelsene takılırız demişti gidemedim ama gitseydim son kere birlikte olacaktı. Bu kadar… Read more »

Dex
Guest
Dex

Terk etmesinin gerçek sebebini Mahmut Abi söylemiş aslında ve anlattıklarından da başka biri olduğu bariz şekilde gözüküyor. Emin olmayacak bir durum yok anlayacağın.

Bu tarz biri yüksek ihtimal diğer hatunla da uyuşamayıp bir süre sonra onu da şutlayıp sana tekrar geri dönmek isteyecektir. Bu şekilde rahatsız bir karakter olduğunu düşünüyorsan cevapsız bırakır kendi yoluna bakarsın. Geri kabul edersen tekrar yaşanacakları da biliyor olman lazım artık. Kafanda daha fazla komplo teorileri yazıp da kendini yormana gerek yok.

Sena
Guest
Sena

Bu kadar şeyden sonra dönmek istese bile cesaret edemez bence. Benim şaşırdığım terk etme şekliydi. Her yerden engellemeyi beklemiyordum. Diğeri alalade bir kız olsa beni bu kadar keskin bitirmek yerine daha ılımlı ayrılırdı. Yedekte tutmak için. Benimle sevgiliyken eski sevgilisini takip ederdi hala arkadaş olduklarından bahsederdi. Belki de gerçekten arkadaşlardı bilemeyeceğim şimdi onu da takipten çıkarmış yeni kişi için. Bedava seks ve ilgi kaynağından vazgeçtiyse diğerini ciddiye alıyor olmalı. Bu kişi iki kişiyi rahat idare eder. İkisiyle de sevgili olamasa da diğerini arkadaş ayağına çevresinde tutar. Böyle bir şey yapmadı yani diğerini seviyor. Aslında bizim de aramız iyiydi fakat diğerine… Read more »

Styphns
Guest
Styphns

Mahmut abi merhaba, benim de bir ilişkim vardı 7 ay veya daha fazla süreli, online bir ilişkiydi malum zaten dışarıya da çıkamıyoruz boş vaktimi bir nevi değerlendirmiş oldum diyebiliriz. Bu kızla buluşmamız biraz şans eseriydi hatta bir ara dedim ki biz birbirimiz için yaratılmışız falan 😀 Her neyse biz ilişkiyi devam ettirdik tabii benim ilk ilişkim olduğu için çok hata yaptım üstelik yaşım da baya küçük şimdi söylemek pek doğru olmaz ama ciddi ilişkilerde zaten bulunmam mümkün değil. Bu hatalardan kasıt kızı sıkmak, darlamak ve güvenmemek yer alıyordu. Zaten sanal ortamda birine ne kadar güvenebilirsin orası tartışılır ancak sıkmak ve… Read more »

Pratiğe Aç
Guest
Pratiğe Aç

Ey Kral Mahmut Ey ümmeti Muhammed cidden benim için önemli bir konu var sizi yeni tanıyorum bu konuda bu gariban betaya yardımcı olursanız MİNNETTARIM. Halihazırda engelleyen bir eski sevgili mevcut. Eski sevgili denmez aslında flört diyeyim lakin benimle flörtleşirken onun bir sevgilisi vardı. Benimle bir süre flörtleşti aslında flörtten ileriydi benim için ilgi duyuyordum ona. Baya iyi vakit geçiriyorduk onunda ilgisi olduğunu hissediyordum her teklifime nerdeyse olumlu yaklaşıyordu benimle buluşması ailesi ve sevgilisi nezdinde tehlikeli olmasına rağmen bana her daim vakit ayırır buluşma teklifimi kabul ederdi. Beni istemediğini dese hemen çeker giderdim ama öyle bir tavrı hiç yoktu. Açık konuşmak… Read more »

Jeremy
Guest
Jeremy

Şunları okurken ben utandım. Sonra eski betaliklarimi aklıma getirdim yine bu kadar utanmadim o kadar vahim bir durum. Sevgilisi varken sizinle de flört eden bir kızı bu kadar düşünmek, sayfalar dolusu yazılar yazmak, daha da kötüsü yardım istemek… İnsan hayret ediyor.

Pratiğe Aç
Guest
Pratiğe Aç

Deme öyle jeremy reyiz çabalıyoruz işte bu bok çukurundan kurtulmak için cidden çocukluktan beri öğrendiğim şeylerle büyüyerek bu kafadan kurtulmak o kadar zor ki. Bu kafayla büyüyünce bir kız için bu kadar düşünmek bu kadar yazı yazmak keyif bile veriyor biliyomusun? Tabi uzun dönemde mutsuz ediyor ama o amaca hizmet ederken insan keyif alıyor ama uzun vadede bakınca o kadar mutsuz ve acı dolu bir hayat ki. Bu bloğu okuyunca o kadar güçsüz biri olduğumu anladım ki. Her makalede vay arkadaş vallahi sanki içimde biyerde biliomusum ama unutmuşum hissine kapıldığım çok oluyor. Umarım en yakın gelecekte başarırım geçmişe bakıp gülerim… Read more »

Misafir28
Guest
Misafir28

Sevgilisi olan bir kız bana instagramdan yazdı sevgilim var ama seninle takılmak istiyorum dedi kabul etmedim. Sex içinde olsa huzursuz işlere değmez

Sedat
Guest
Sedat

Seni seviyorum veya seninle evlenmek istiyorum dedigim bir bayana iki aydir bagzi kisisel sebeplerden dolayi hic mesaj atmadim veya arayip sormadim ve bugun beni watsaptan engellemis,en son iki ay once gorusmustuk ve bana asik olmaktan korktugunu soylemisti ve ogunden sonra ben baska sebeplerden dolayi depresyona girdim ve onu arayip sormadim.

trader
Guest
trader

senin yine iyi benim 2.5 yıllık ilişkim 2 gün aramadım diye terk etti beni :)))

Bahar
Guest
Bahar

Evlenmek istediğiniz insanı neden aramazsınız bende bunu anlamıyorum ya kişisel sebepler her zaman olabilir o zaman karşınızdaki insana yazık olmuyor mu biraz empati

bana da aynısı yapıldı

zagoran
Guest
zagoran

Mahmut abi geçen sene biten bir ilişki sonrası tekrar barışmak için yazdığımda ve üsteleyince watsapptan engellenmiştim, üstüne engelimi kaldır sen böye biri değilsin diye yazmıştım, cevap yazmamıştı, 3-4 ay sonra okulda karşılaştığımızda ona bakıp üfff ya deyip yönümü değiştirmiştim, akşam mesaj atmıştı ”engellemem çocukçaydı, aşırı tepki verdim,beni görünce kaçma birbirimizi görünce selam verelim” diye . kız şuan umrumda değil sadece ilerde benzer bi durum olursa diye soruyorum sence bu ne demekti?

Bahar
Guest
Bahar

Merhaba!mart ayında başlayan 5 aylık bir ilişkide maddi sıkıntılar sebebiyle bunalımda olan eski sevgilim zaman isteyerek ara verdi ilişkiye ilk başlarda tamam dedim uzatmadım hatta ben bitirdim ama sonra dayanamayıp tekrar yazdım toparlanmam lazım zaman ver dedi sonra hiçbir şekilde iletişime geçmedim 1.5 ay kadar kestim iletişimi kendisi geri döndü ve beni yokladı bende sakin nötr bi şekilde cevaplar verdim hep beni istemiyormusun nefretmi ediyorsun falan diye açıklamalar yapıyordu tabi bunlar hep 3 4 güne bir yazmalarla oluyordu ben hep o yazdıkça cevaplıyordum peşinde değildim kırılmıştım çünkü sonra bi gün aradı evlenelim dedi bende net cevap vermedim arayı düzeltmeye çalışıyordu… Read more »

KH237
Guest
KH237

Next kızım.

Bahar
Guest
Bahar

Öyle zaten

Dex
Guest
Dex

Benim nacizane fikrim, ayrı kaldığınız dönemlerde adamın başka kızları yoklaması ve onlarla yolu tutturamayınca seni tekrar denemesi yönünde. En başta birlikteyken bile maddi sebeplerle bunalım olayı bahane olabilir. Belki aklı başka birine kaymıştır. Tabii bunların hepsi birer ihtimal, hiçbirine kesin böyle diyemeyiz. Kimsenin ne yaşadığını tam olarak bilemeyiz ama bunların kuvvetli ihtimaller olduğunu düşünüyorum. Yalnızca 5 ay ilişki yaşamışsınız ve ayrılıp 1.5 ay görüşmemişsiniz. Bunların üstüne aniden evlenme teklifi ile gelmesi sana da saçma gelmiyor mu? Bu tamamen başka alternatifim yok şu kızı da kapaklıyım kafası bence. Ucuz atlatmışsın. Bu adam gerçekten evlenmeye niyetli olsa senden bunalım sebebiyle ayrılmaz ve… Read more »

Bahar
Guest
Bahar

İlk başlarda gerçekten sorunlar sebebiyle zaman istedi ondan eminim annesine beni anlatmıştı niyeti evlilikti o yolda gidiyorduk çünkü ilişki düzgündü araya aile sıkıntıları maddiyat girince zaman istedi

Ama döndükten sonra ki davranışlarında dengesizlik vardı bende başkalarıyla konuştuğundan şüpheliydim zaten bunları ona söylediğim için yalan söylediğini bildiğim için takip ettiklerini görmemen için beni engelledi.
Aynı şehirdeyiz ve evet görüşelim görüşelim diyip kaçıyordu görüşme günü suçu benim üstüme atıyordu
Bilmiyorum kafamda milyon tane soru var sonuç olarak korkup kaçtığını düşünüyorum

Ecnebi
Guest
Ecnebi

Mahmut Abi, İlerleyen yaşına rağmen son ilişkide fazlaca beta takılıp 2,5 aylık ilişki sonrası aldatıldığımı öğrendim. Daha doğrusu bana sessiz kalalım bugün deyip gecenin bir vakti arkadaşının evinin önünde bir erkekle kol kola yakaladım ve kardeşim falan dedi o an. Gecenin bir vakti benden habersiz ve telefonlarıma cevap vermeyip biriyle kolkolasın ve kardeşim diye bana yedirmeye mi çalışıyorsun diye çıkıştım. Sonra bana git dedi. Çocuk da abi ben seni biliyorum falan dedi. Sonrasında da ben gittim tabi onlar da arkadaşlarının evine gitti. Telefonda konuştuk tabi ben biraz salya sümük biraz alkol etkisi ile yaklaşık 150 mesajlık bir küfür manzumesi döktüm.… Read more »

abullah
Guest
abullah

merhaba zamanında beni seven ve değer veren bir kız vardı yani ben açılmadım hep dengede tuttum sonra bi 4 5 yıl sonra instasını bulup yazdım
hersey güzel iyi yaziyodum oda cevap veriyodu eski günleri anıları açmıstım
sıkıntı yoktu sonra beni engelledi yani bir ego falan olduğunu düsünmüyorum acaba bu bir testmi yoksa kendimi kanıtlamamı gerek yoksa cidden egomu nasıl bir tavır alayım yol yakınken vazmıgeceyim 🙂

Maximus Decimus Anonymous
Guest
Maximus Decimus Anonymous

Amk kiz engellemis ben napiyim, vaz mi geçeyim diyo :DDD. Yok yazmaya devam et belki mesajların ulasir.

anon
Guest
anon

Eski sevgilim terk etti ve 10 günde bir manipülatif mesajlar atıyordu (bütün manipülasyonları yiyiyordum ve sanırım bu yüzdendir ki aylar geçmesine rağmen yeni ayrılmışız gibiyim) Son zamanlarda manipülasyonlara karşı koymaya başladım bunun sonucunda içini rahatlatmak için sürekli dozu artırdı ve en son baktı olmuyor beni aşağılamaya çalıştı. Aşağılamasına izin vermedim dalga geçer veya umursamaz cevaplar verdim bunun üstüne hakaret etmeye başladı. Hakaretlerine karşılık vermedim (bir iftira söz konusu ise buna kısaca cevap verip konuşmayı bitirdim) Başka bir gün tekrar yazdı yine aşağılama – hakaret içini rahatlatacak her yolu denedi ama başarısız oldu ve küfür etti. Küfürüne cevap vermedim ama bir… Read more »

Kaya
Guest
Kaya

İki yıla yakın birbirimizi çok sevdiğimiz bı kız arkadaşım var ama son dönemlerde işyerinde sıkıntılar pandemi stresi bı yandan sürekli bı tartismalarimiz oldu daha önce iki defa ayrılma durumuna geldik benim cabalarimla tekrar barıştık ama 20 gün önce yine tartıştık hakliydim ama anlatamadım sinirime yenik düşüp onu engelledim beni daha önce o da engelledi diye yaptım ertesi gün açtım ama bu sefer o engellemiş diye yazmadım böyle dört gün geçti sonra mesaj attı böyle olmuyor ben bunaldım ayrılmak istiyorum dedi her ne dediysem ne yaptıysam olmadı sonra bana kendimi tutamam diye seni engelliyirum dedi ve engelledi bende birkaç defa engelli… Read more »

Dex
Guest
Dex

Ne yapman gerektiği yazıda detaylı şekilde anlatılıyor.

Ayder
Guest
Ayder

1 yıldır konuştuğum bir kız var. İlk başlarda sevgili amacıyla görüştüğümden ben sevgililik istemiyorum deyip konuşmayı kesti zamanla yine yazdım tekrar başladık yine aynısı oldu. sonrasında yazın bana ısındı bana iyi ki ısrarcı olmuşsun dedi Ben seni hak edecek ne yaptım dedi. Ailecek görüştüğümüz birisi komşuyuz. Annesi beni seviyor ve biliyor. Bir olay yüzünden tartışma yaşadık ona bir söz verdim sözümü tutmuştum fakat o sözü babasıyla sanki söz yokmuş gibi konuşunca, bana benim fikirlerime düşüncelerime saygı duymuyorsun değer vermiyorsun la başladı. Sonrasında biz olmıcaz gibi hissediyorum dedi ben ikna çabalarına girdim. Sonra görüşmek istemiyorum dedi ben yalvardım. sakin kalmak istiyoruma… Read more »

Merkür
Guest
Merkür

Mahmut abi internetten tanıştığım bir flörtüm oldu(ben 22, o 25) ilk gün fotoğraflar falan gönderildi. 20 gün telefonda konuştuk 2saat falan sürüyordu flört ediyorduk 1 kere görüntülü konuşma oldu ardından benim şehre geldi takıldık, gezdik 5 gün beraber kaldık ve beraber olduk . Kızın benden 1 ay evvel 2.5 yıllık sevgilisi tarafından terk edildiğini biliyordum. Rebound olduğu aşikar. Döndü şehrine seni seviyorumlar, bebeğimler falanda var tabi yine görüntülü sesli 10 gün konuştuk ettik tekrardan gelir diye beklerken aklında eskisini bitiremediğinin sinyallerini almaya başladım, biraz geri çekildi ben kimseyi 2 ayda unutamadım zaman lazım falan demeye başladı. Eh ben de biraz… Read more »