“İyi” geçen ilk buluşmadan sonra yazmayan kız

Ekşi Sözlükte biri süper geçen bir buluşma sonrası yazmayan kadın diye bir başlık açmış ve ilişki uzmanı ekşici kardeşlerine fikirlerini sormuş. Bize sormamış ama burada bu soruya cevap vermeye çalışacağım ki okurlarımıza bir faydası olsun.

Şimdi öncelikle başlık çok iddialı. Bir buluşmanın süper geçmesinin kriteri eğlenip evlere dağılmak ise, buluşma sonrası seks yapıp sarılarak uyusa nasıl geçmiş olacaktı acaba? Zaten bazı ekşiciler de buna dikkat çekmişler:

süper geçmemiş –  tasasizpenguen

iş görüşmesi gibi. güzel geçtiğini sanırsın ama dönmezler – esmiyor01

Neyse, soruya gelelim:

uzun zamandır tanıdığım ve hoşlandığım kız ile uzun zaman sonra buluşma ayarladım ve onunla güzel bir akşam geçirdim.

Neden bu kadar bekledin ki? Hem tanışıyorsun, hem hoşlanıyorsun hem de harekete geçmiyorsun. Bütün bunlar kızın seni arkadaş olarak görmesine neden olabilir. Sen beklersen, beklemeyen biri kızla birlikte olur. Falan filan.

beraber biletli bir etkinliğe gittik ordan çıkışta yemek yedik.onu evine bırakana kadar yaklaşık 4-5 saat çok tatlı ve eğlenceli vakit geçirdik güzel sohbet ettik.

İlk buluşmada biletli etkinlik dediği sinema, konser gibi bir şey ise bu da yanlış. 2 saat oturup ekrana ya da sahneye bakıyorsun. Oysa iki saat konuşsanız, aranızda bir pozitif cinsel gerilim oluşsa çok daha iyi. Boşa giden birkaç saat alt tarafı ama ilk buluşmada önemli birkaç saat heba olmuş.

yeri geldi fiziksel temasta bulunduk(gülerken el ele değme, evine bıraktığım zaman sarılması vs.)

Gülerken el ele değme kino sayılabilir ama daha fazlası olabilirdi. Fakat burada asıl sorun sarılmak. Eve bıraktığınız kızı öpmüyorsanız sarılmayın. Sarılmayı iyi yönde işaret sayanlara şaşırıyorum. Sarılmak çok arkadaşça bir şey (öpüşmeden sarılmadan bahsediyorum). Aynı şekilde yanağa öpücük de öyle. Arkadaşça bir şey. Gerçi bizimkisi erkeklerin bile birbirlerini yanaktan öptüğü bir kültür (özellikle Batılıların bunu nasıl garip karşıladıklarını bileniniz vardır) o nedenle hadi ondan kaçamazsınız diyelim. Yine de günün sonunda arkadaşça sarılarak arkadaşız sinyalleri vermemen lazımdı.

bir dahaki buluşma için de sözleştik

Bu bir hata. Bir daha buluşacak mıyız, arayacak mı sorusu, bir kadının eve bıraktıktan sonra kendi kendine ve arkadaş mesajlaşmalarında iyi pişmesi için önemli bir malzeme. İlk buluşmada ya da herhangi bir buluşmada, bir sonraki buluşmayı ayarlamayın. Buluşmanın olduğu gece de ayarlamayın. Gerçi kadın sizden hoşlanmamışsa, bunu yaptınız diye hoşlanacağı yok ama sınırda bir yerde ise sizin istediğiniz tarafa gelmesi ya da ilgiliyse daha da ilgili olması için bu önemli. Fakat, eğer kızın kendisi bir sonraki buluşma için plan yapıyorsa, ona da çıkıp “bakarız güzelim” demeyin. Buluşmak için sözleşin ama bu sizden gelmesin.

hatta o efsane soru olan eve vardın mı sorusu da geldi ondan.

Güzel, burada doğru olanı yapıp kızı aramamış, kızdan mesaj gelmiş. Buluşma gecesi kızı aramayın. Ama o ararsa, aradığına sevindiğinizi saklamadan konuşun ya da mesajlaşın.

buraya kadar her şey süper.

Kullandığı kelimeler tesadüfen ağzından çıkmıyor maalesef. Buraya kadar iyi sayılabilecek bir buluşma olmuş ama sorun şu ki, kendi aşırı isteğini kıza yansıtıyor. Bu, buluşmada kendi farkına varmayacağı hatalar yapmasına neden olabilir.

Buluşmalarda kendi yüksek ilginizi karşınızdakinde görmeye çalışmayın. Gerçeği olduğu gibi – ne olduğundan iyi, ne de olduğundan kötü – görmeye çalışın.

Bu anlattığı buluşma, iyi bir buluşma ama bir sonrakinin olacağına dair bir işaret yok (sözleşmeleri hariç) ya da süper değil.

fakat bundan sonra tatsızlık başlıyor. ertesi gün onunla iletişimde kalmaya yazışarak devam etmek için konu açıp bir şeyler paylaşıyorum fakat çok soğuk ve kısa cevaplar veriyor.

Asıl hatayı da burada yapıyor. İlk buluşmanın ertesi günü kıza ulaşması normal hatta olması gereken. Bir 24 saat sonra mesela. AMA bu ulaşma, arkadaşın yaptığı gibi kızla zararsız tavşan mektup arkadaşı olmak şeklinde olmamalı. Arkadaş burada birden bire kıza kanka gibi davranmaya çalışıyor. Amacı tabii ki kızı sıcak tutmak ama bu tek başına kızı soğutacak bir zihin yapısı.

Şimdi tabii kız belki de gece nezaket gereği güler yüzlü kaldı, insani olarak iyi vakit geçirdi ama adamdan hoşlanmadı. Fakat yine de böyle davranmamalıydı. Yapması gereken şey normalde bir mesaj atıp dün geceden çok zevk aldığını yazmak ve … İşte buluşma günü bir sonraki buluşmayı ayarlamanın ikinci zararı geliyor. Zira burada “en kısa zamanda tekrar buluşmak” istediğini belirtip yer – gün – zaman buluşma ayarlamalıydı.

Burada buluşma zaten ayarlandığından “selam, dün seninle vakit geçirmekten çok keyif aldım, sözleştiğimiz yerde görüşmek üzere” yazabilirdi. Ve sonra kız ona yazmadan ya da 2-3 gün geçmeden yazmamalıydı.

konuşmak istemiyormuş havası yaratıyor. sanki o güzel akşamı hiç geçirmemişiz gibi davranıyor.

Şunu çok açık söylüyorum, eskiden telefonlarda mesaj uygulaması olmadığu zamanlarda ikinci buluşma ihtimali daha çok oluyordu. Eski kafalı diyeceksiniz ama bu mesaj uygulamaları erkekleri kadınlaştırıyor. Senin ne işin var mesajlaşma ile konuşma ile. İlk buluşmadan sonra ilişki peşine düşmesi gereken kadındır. Kadınlar mesajlaşmaya ve konuşmaya meraklıdır ve bunu yürütürler. Arkadaş burada kadın rolüne bürünmeye çalışıyor.

Bu kız adamın kız arkadaşı değil. Hergün mesajlaşmak zorunda değil. Duruma bakar mısınız? İlk buluşmadan sonra kız hayatına bakıyor, erkek mesajla, konuşma ile ilişki yürütme peşinde.

bu da benim aklımı kurcalayıp o akşam sonrası beslediğim güzel umutları bi tık yıkıyor.

Dünyanın “gizemlerinden” biri de, ilk buluşmadan sonra bir mesajla kıza ulaşıp sonra kendi hayatına bakan adamın, pembe hayaller, mavi umutlar besleyerek mesaj / konuşma ilişkisi bekleyen adamdan daha fazla iş yapacağı gerçeği.

İlk buluşma olmuş, ikinci buluşma ayarlanmış. Daha neden kızın uzaktan mesaj arkadaşı olmaya çalışırsın ki?

ne yapacağımı bilmiyorum ne yapılır bilmiyorum.

Bir şeyler yapmalıyım yanılgısı budur işte. Senin burada hiçbir şey yapman gerekmiyor. Tek yapman gereken kıza dediğim gibi mesaj atmak ve sonra buluşmak. Arada kız sana ulaşırsa muhabbet edersin, mesajlaşırsın. Kız 2 kere ulaşırsa bir kere de sen ulaşırsın. Ama mesaj / telefon kadın sahasıdır, o sahaya onun çabasıyla girersin, sen kadın olup o sahada top koşturmaya çalışmazsın.

Fakat oğlumuz bir kere “kaybediyorum, kız gidiyor, aman Allah’ım” moduna girdi mi artık bundan sonrası yokuş aşağı. Arkadaşın yazış şekli, kendinin de ödül olduğuna güvenen bir erkek adam gibi mi duruyor yoksa ödülü kaçıracağım tedirginliğinde bir erkek gibi mi duruyor? Arkadaşın zihin yapısı ki çoğu erkek böyle, şu son cümlelerinde açık seçik görülüyor:

biliyorum bu başlığın altı erkek kadın ilişkileri ile ilgili stratejik taktikler ile dolacak. sorun da bu zaten. hislerle hareket etmek gerekirken satranç mı oynanıyor bilmiyorum.

Bir erkek olarak, hislerle hareket etmek gerektiğini düşünüyor! Bana kadın erkek ilişkileri ile ilgili çalışır da olsa tavsiye vermeyin, ben mantığımla, zekamla değil, hislerimle hareket etmek istiyorum diyor. Kadınlar hisleriyle hareket etmeye meyillidirler ama kadınlar bile bu tip erkeklere göre daha mantıkla hareket etmeye meyillidirler.

Bir ömür süren beyin yıkamanın sonucu bu işte: hislerle hareket etmek gerektiğini düşünen erkekler.

Muhtemelen buluşmada da hisleri ile hareket etmiş ve bu nedenle kızın verdiği sinyalleri, davranışları yorumlamak yerine kendi hislerinin fantezi dünyasına kapılarak “süper” bir ilk buluşma geçirmiş.

Benden bu kadar ama bazı tavsiyeler o kadar kötü ki, onları da ele almadan edemeyeceğim:

“30 yaş üstü abilerden genç erkeklere tavsiyeler ;” yazmış biri:

“peki ben şimdi ne yapmalıyım?” sorusuna gelince, içinizden ne geliyorsa onu yapacaksınız tabii ki. merak ettiyseniz karşı tarafa neden öyle davrandığını soracaksınız. üzüldüyseniz hissettireceksiniz, belirteceksiniz. strateji kaygısı gütmeyeceksiniz. saygı çerçevesinde, içinizden nasıl geliyorsa o şekilde davranacaksınız. sadece ikili ilişkiler açısından söylemiyorum bunları. siz hayata karşı net olacaksınız ki karşınıza size “layık” birisi çıksın.

Başkası olma kendin ol, o seni olduğun gibi sevmiyorsa sana layık değil diye kendini avut. Bahse girsek, paramı bu çocuğun bu 30luk abisini dinleyeceğine koyarım. Hislerine göre hareket etmekse al işte sana hislerinle hareket etmek.

Böyle davranırsa ne olacağını biliyorsunuz. Ya da bilmiyorsanız söyleyeyim:

“merak ettiyseniz karşı tarafa neden öyle davrandığını soracaksınız” ve böylece karşı tarafa “neden sen de benden hoşlanmadın, neden beni sevmedin, sen de benden hoşlanmadın” diyecek. Bu çekici bir hareket mi?

“üzüldüyseniz hissettireceksiniz, belirteceksiniz.” Bir buluşmada sana kapıldım, üzüldüm diye hissettireceksin ki kız senin opsiyonsuz, tercih edilmeyen bir erkek olduğunu anlasın. Pardon onu zaten anlamıştır bu sayede kesin olarak bilsin.

“içinizden nasıl geliyorsa o şekilde davranacaksınız” ve içinizden kaybediyorum, o ödül ben ise onu kapması gereken biri işte diye geliyor ve ona göre davranacaksınız. Ne güzel.

“siz hayata karşı net olacaksınız ki karşınıza size “layık” birisi çıksın.” Yani siz ne olduğunuzu ortaya koyun ki kızlar sizi seçme hatası yapmasınlar, siz de opsiyonsuz olduğunuz gerçeğini kabul etmeyip karşına daha bana layık biri çıkmadı diye pornoya dalın.

Şu tavsiyelerin tek bir cümlesi bile bir erkek davranışı gibi geliyor mu? Aslına bakarsan tamamen bir kadından geliyor gibi.

Biri şunu yazmış:

senin için mükemmel geçmiş olabilir; ama karşı taraf için pek de öyle olmamış demek ki mına koyiyim. bunun neyini sorguluyorsun. tek taraflı bi şey olmuş gibi. öteki türlü yazar dururdu zaten.

Bu da fazla kötümser. Muhtemelen bu çocuk, kendi aşırı ilgisi nedeniyle fantezi dünyasına gömüldü ve kızın aslında kendisinden o kadar da hoşlanmadığını anlamadı bile. Kızın davranışı da o yönde.

Ama buna karar vermesinin yolu bir sonraki buluşmaya gelecek mi, arada arayacak mı, o buluşma daha iyi geçecek mi gibi somut davranışlar olmalı. Erkek satışı oldu kabul edip işine bakmalı. Somut davranışlardan ise sonuç ortaya çıkacaktır. Kabul edelim, o buluşma kız için süper falan geçmedi. Muhtemelen iyi bile geçmedi. Yani arkadaşça çerçevede iyi geçmiştir ama kız elektrik alamadı muhtemelen. Ama şu aşamada kızı kendi haline bırakıp kendi işlerine odaklanmalı, ikinci buluşmaya gelip gelmediğine göre bir karar vermeli.

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

249
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
73 Comment threads
176 Thread replies
15 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
82 Comment authors
YılmazKentgokhanMahmut AbiTorata90 Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
kanırtaninek
Guest
kanırtaninek

selam mahmut abi burda yazılan her seye katılmakla beraber örnek uzerinden soru sormak istiyorum sana ikinci için degilde ilk bulusma ıcın ınstadan tinderdan vs tanısıp bı kac mesaj sonrası numarasını alıp telefonla yaklasık yarım saat felan konusup etkileşim kurdugum kızlar oluyor bu tel gorusmeside iyi geciyor ve o an bulusma ayarlıyoruz mesela 3 gun sonrasına daha sonrasında senın sitede soyledigin gibi nasıl olsa bulusma hazır diye yazmıyorum ve bulusmaya bı gun kala ya benım ısım cıktı vs ekiliyorum (son bir ayda 4 kere yasadım) simdi yenı tanısırken her sey hızlı gelısıyor anlık olarak kızları etkiliyorum bulusma ayarlanıyor ama sonrasında yeterı… Read more »

The Real Man's Way
Guest
The Real Man's Way

Mahmut abi peki bu yazıdaki esas oğlan 2. buluşmayı da yapmış ama bir ilerleme olmamışsa izlemesi gereken yol nedir? 3. buluşma mı yoksa kız tekrar arayıp sorana kadar NEXT mi?

Haydar
Guest
Haydar

Çok sağlam fırça yiyecem 🙂 Ama yine de soracam. Iyi bir ilk bulusmam oldu.ilk kız elimi tuttu.ilgisi yüksekti Kiss close ile bitti.sonrasında 24 saat kuralı gereği yazmadım. ilk kız yazdı(aynı gece) ikinci buluşma teklif ettim.1 hafta sonraya anlaştık. Ertesi gün ben kıza ulaştım,biraz sohbet ettik sıcaktı,isim çıktı sohbet yarım kaldı.ertesi gün yine ben ulaştım,yarım kalan sohbeti devam etmek için bu sefer kız soğuktu.. anlamadım nedenini.. Kendimi geri çektim,yazmadım o da yazmadı 5 gün boyunca,bu şekilde;kızın ilgisinin düştüğünü anlamış oldum.normalde burda nextlemem gerekirdi o yazana kadar. Ama yarın buluşma olduğu için,bugün son bir yoklama çekeyim dedim, Nasıl gidiyor dedim,hastayım sanırım korona… Read more »

BURAK
Guest
BURAK

Abi bu ilk defa bir kıza açılmam eksiklerimi söylersen süper olur sonraki kızlarda daha dikkatli olmak istiyorum. Gelelim asıl meseleye, abi tip olarak çok kolay elde edebileceğim bir kıza açılmak istedim tabi bir hoşlantı da oldu yani ama ben bu kızı sadece 1 kere gördüm ve aradan tam 6 ay geçmişti. O aralarda aklımda dahi yoktu zaten bu kız. Halihazırda benim de o arada daha ilişkileri çözebilmek için yeni bir sevgilim vardı. Bütün pasımı bu kız üzerinde attım cinsellik olarak. Ben bu kızla yaklaşık 4 ay sevgili oldum. Ama benim yaşadığım şey bu kızla sadece cinsellikti hâlâ bir kızla nasıl… Read more »

Haydar
Guest
Haydar

Slm Mahmut Abi,yine ben yine buluşma.. 🙂 Sanalda,toplamda 20 dakikalık bir muhabbet’ten sonra,kıza kahve ve yürüyüş teklif ettim.çok sevinirim dedi. Buluştuk,kahve içerken,neşeli,iyi zaman geçiriyor,çok fazla konuşuyor,çok soru soruyordu. Bir 15 dakika sonra,elindeki yüzüğe bakmak,kapıdan geçirirken beline hafif dokunmak..omzuna hafif dokunmak gibi çok temel ve hafif kinolara başladım..ama bu hafif kinolara çok tepkiliydi,mesela yüzüğüne bakarken hemen elini çekti. Bende kino’yu kesip,muhabbetle bag kurma,çekim yaratma yoluna gittim.. muhabbet iyiydi.. Sonra yürüyüşe çıktık,bana yakın yürüyordu,bunu iyi bir signal sayıp,tekrar hafif kinolara başladım,yine tepkiliydi..ama sorular sormaya beni iyice tanımaya çalışıyordu.bu olumluydu.. Kino’yu kestim ve tekrar baslamadım..sonra arabayla evine bıraktım..çok iyi zaman geçirdim, teşekkür ederim… Read more »

SüleyMAN
Guest

Mahmut abi bundan bir kaç gün önce buluşmuştuk. Baya konuşkandı daha çok o konuştu. Beden dili iyiydi. Talihsiz bir durum yüzünden kino yapamadım. Buluşmadan 1 gün sonra buluşmada geçen şeyle ilgili tek mesaj yazdım. Karşılık olarak 4 tane uzun paragraf attı, devamında yazdığım mesaja 5 6 gündür cevap vermiyor. Yarın dershanede görecem tavrım nasıl olmalı ?

Haydar
Guest
Haydar

Slm Mahmut Abi, Geçen hafta 2 buluşmam oldu.ilk buluşma.kahve,gezi ve biradan sonra 4 saat içinde FC ile bitti. ikinci buluşmayı ise iyi bir mesaj oyunu ile 2 gün sonraya ayarladım.Buluşma fena geçmedi.ama tabi etkilenip,etkilenmediğiden emin olamadım.ben kızı beğendim. Ayrılırken, yazisalim filan demedi(bu ilk negatif işaret)dudağına bir öpücük kondurdum.gitti. 24 saat kuralı gereği ertesi gün mesaj gönderdim.(o mesaj göndermedi,gönderse pozitif bir işaret olacaktı) Neyse, yazısmaya başladık,neler yapıyorsun,nasıl uyudun filan gibi ilgili mesajlar atıyor ama mesajlarıma 1 gün sonra cevap veriyor..daha sonra 2 gün sonra cevap vermeye başladı..böylece ilgisi olmadığını anladım.ve ben de geç cevap vermeye başladım..next yapmaya hazırlanırken.. Şöyle bir mesaj… Read more »

Ali Said
Guest

Selamlar sitede gezinirken Mahmut abinin olumlu geri dönüşlerin başarıszlıklardan az iletilmesinden yakındığı için olumlu geçen bir buluşmayı anlatmak istiyorum.Kızla kadavra lab dersinden önce kahve içmek için buluştuk.Ankarayı pek bilmediğim için (şehri tek gezip öğrenmem gerekiyor farkındayım)şöyle böyle mekan olsun gibi isteklerimi belirtip kızın aklına gelen mekana gittik.Karşı karşıya oturmadık kızın sesi kısık ve karşı taraf güneşliydi haliyle yanıma oturdu.(her buluşmadada dibime kadar sokulacak mecburen kısık sesli kız paradoksu hahah)Kendimizden bahsettik havadan sudan konular konuşuldu göz teması kurdum ikimizinde tebessümü eksik olmadı gayet keyifliydik.Kolumu attım ama hava sıcak diye uzun süre tutmadım kızda havadan yakınıyordu haliyle.Sonra laba geçtik kadavra inceleme gibisinden.Kız… Read more »

Blueinf
Guest
Blueinf

instagram profilim çok iyi olmamasına rağmen güzel bir kızla buluşmayı ayarladım . Mesajlaşma kısmında eğlenen ustalığı kullandım ve çok uzamadan buluşmayı teklif ettim. Bu ana kadar kızın ilgisi vardı ve mesajlara karşılıklı komik mesajlar yazıyordu . Buluşma günü her şeyi planlamıştım kiss close düşünüyordum. İstediğim mekana gitmek için birlikte kısa bir yürüyüş yapacaktık fakat kız buluşma günü çok yorgun olduğunu ve yakın bir yerlerde oturmak istediğini söyledi.. 2. planı devreye soktum ve yakın olabileceğimiz bir mekan biliyordum oraya götürdüm fakat mekanda hiç yer yoktu bütün planlar alt üst oldu . Bu arada iş yerinin olduğu yer aşırı kalabalık bir yer… Read more »

Casanova
Guest
Casanova

Abi selam, 2. buluşmaya başta eğleniriz diye oyun planlamıştım. Kız ben oyun oynamayı sevmem falan diyor bu shit test mi yoksa planı değiştirmeli miyim?( Bence daha 2. buluşmadan plana mızmız yapan kıza direk next ama fevri mi düşünüyorum diye sormak istedim.)

Arthur Şoparharun
Guest
Arthur Şoparharun

merhaba mahmut abi sevgili sayilabilecegim bir kiza 5 gun once bulusma teklif ettim bir isi oldugunu gelemeyebilecegini soyledi bende kesin konusmasi gerektigini ona gore gelicegimi soyledim kiz sabah sana gelip gelemeyecegimi soylerim dedi ben de iyi tamam dedim.Sabah oldugunda gunaydin yazmis ve cevap vermemis bende nextliyordum ki oglen baska bir yerde arkadaslariyla oldugunu oraya gelmemi istedi bende gittim (salaklik iste) oraya gelince kiz beni ilgi bombardimanina tuttu arkadaslarindan cok benimle ilgilendi ben de eglenen ustalığı surdurdum bol bol kino yaptim (fal bakma klişesi,karsidan karsiya gecerken kolundan tutma vs.) en son eve giderken de kolumu omzuna attim o da sarildi beraber… Read more »

Zion
Guest
Zion

Mahmut abi, Avrupada yaşıyorum dile tam hakim değilim ama bir yabancı kız işe tanıştım. Buluşma ayarladım yeri ve saatini ben söyledim akşam 20:00’de buluştuk. Önce kahve sonra şarap içtik muhabbet ediyorduk kız benden çok konuşmaya çalışıyordu hatta benim sustuğum yerlerde hadi konuş diyordu yakınlaşma oldu kıza gel yanıma burada dedim yanıma oturdu elimi omzuna attım kollarına felan attım kızda yakınlaşıyordu dudağına gittim kendini çekti çok acelecisin dedi bende bozmadım 2 saat felan sohbet ettik. yalnız kız benden biraz büyük Daha sonra kızla paris sokaklarına indik kız bana yaklaşıyor elini bana dokunduruyordu elimi tutmaya çalışıyordu el ele tutuştuk, sonra su kenarına… Read more »

poco
Guest
poco

merhabalar. bu hafta bir kızla,arkadaş vasıtasıyla telefondan tanıştık. 1 hafta sonrasına buluşma ayarladık. buluşma gününe kadar hem o hem ben yoğun çalışmamız nedeniyle pek irtibata geçemesek de buluşmadan önceki gün kız beni aradı ve ertesi gün buluşup buluşamayacağımızı bana müsait olup olmadığımı sordu. bende buluşabiliriz dedim.Buraya kadar her şey normal. Fakat buluşmadan 2-3 saat önce beni aradı ve kendisinin arabası olduğunu buluşma noktasına uzak bir yerde oturuyorsam kendisinin daha yakın bir yere gelebileceğini söyledi.Ben de o anda daha hiç yüzünü görmediğim ve hiç reelde tanışmadığımız birinin evime gelmek istediğini düşünmek gibi bir saçmalık olamayacağını düşünsem de yine de hem evimin… Read more »

Mehmet
Guest
Mehmet

Mahmut abi selam. Bugün spor salonunda çalışan bir kızla buluştum. Yaklaşık 2-3 yıldır tanıyoruz birbirimiz ama konuşmalarımız arada sadece “hoşgeldiniz-iyi çalışmalar” şeklindeydi beğeniyordum kızı ama umursamıyordum. Yaklaşık 1 ay önce ekledim instagramdan kabul etti geri döndü ve arka arkaya fotolarımı beğenmeye başladı , bende birkaç beğeni attım o da diğer fotolarımı beğendi ve konuşma başlattım. Yaz tatilinde olduğum için çok uzatmadım konuşmayı tekrar spora başladığımda yanına gidip konuştum ve buluşma ayarladım. Yaklaşık 3-4 gün sonra buluştuk.(Bu süre içinde gün içinde bir çok mesajlaşmalarımız oldu eğlenceli ve yürüme üzerineydi tamamen). Kendisini aldım iyi sayılacak bir restoranda yemek yedik daha sonrada farklı… Read more »

John
Guest
John

Bir kızla ortak arkadaşımız vesilesi ile tanıştık. Kızla instadan mesajlaşmaya başladım. Eğlenceli bir şekilde muhabbeti ilerlettim kızın laf sokma shit test vs. Umursamadan onaylayıp geçiştirerek muhabbete devam ettim. Burç konusu geçti iyi anlaşan iki burç olduğumuz ortaya çıktı. O burcun erkekleri iyidir diye de yazdı. Ben de Hem de ne Bayılanlar çok oluyor hatta Özel ambulans ayarladım aniden bayılan olursa çağırıyoruz hemen geliyor. Yazdim. Güldü. Kız benim dansa gittiğimi biliyordu ve konuyu açtı. Ben de isterse onu akşam goturebilecegimi yazdım. O da iyi bir teklif bunun için uygun sanırım. Yazdı. Bunun üzerine öyle bedeva teklif yok bana bir şeyler ismarlarsan… Read more »