Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3285
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1042 Comment threads
2243 Thread replies
164 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
996 Comment authors
AnonimMahmut AbiVectorlandlilySerkan Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Canın Cehenneme
Guest

Mahmut abi ile tanıştım..konuşmak ve tavsiye almaktan ve fikir paylaşımında bulunmaktan keyif aldım..mental açıdan bir aydınlanma yaşadım…umarım bunu pratikte hayatima tam anlamıyla uygulayabilirim

Ahmet Kerperci
Guest
Ahmet Kerperci

Muhtemelen silinecektir ama adamin tekiyle 100 lira verip gorusecek kadar zor durumdaysaniz, buralara para kaptiracagniza bir psikolojik destek alip hayatinizi duzene sokmanizi oneririm. Umarim silmeyecek kadar cesursunuzdur 🙂

BSS
Guest
BSS

Burada yazılanlar sayesinde 31 yıllık psikolojik sorunumu çözmek üzereyim. Ayrıca psikologların büyük bir çoğunluğu şarlatan.

Kenzou
Guest
Kenzou

Evet 🙂 Gidiyorsun psikologa “hmm demek öyle” diye derdini dinliyor “peki şöyle mi yapsak” diye saçma sapan şeylerle geçiştiriyor sonra seansına 300 lirayı domalıp eve birde parasız gidiyorsun. Domaldığın psikolog da akşam villasına giderken “ulan şu asistan kızı da bir sikemedik” diye düşünüyor… Sorsan anlatır alayı ama çözüm yok sen sadece içini boşalttığın için rahatlıyorsun. Bu adam burada sana kanıtlanmış çözümler sunuyor sen diyorsun ki illa da gidin psikologa domalın çünkü diploma almış sikici o siktimi iyi siker öyle 100 liralık değil 10 seans dayar 300 den 3000 lira siker kendinize gelirsiniz 🙂 “Adamın teki” senden fazla bilgi ve tecrübeye… Read more »

Jeremy
Guest
Jeremy

Bu ne nefret ve cahillik kardeş, psikolog bir erkek hatununu elinden aldı galiba, psikologlari 1 saat boyunca koltuklarında oturan hmm, anladım, olur öyle şeyler diyen biri olarak görüyorsan ve saatinin de 300 lira olduğunu ve psikologlarin villada oturduğunu söylüyorsan yazılımcı olman bile cahilliğini elinden alamaz, ayrıca gönüllü olarak çalışanlar ve belediyelerin ücretsiz terapi hizmetleri var gidip beş kuruş para ödemeden ihtiyacınız olan desteği alabilirsin. Böylece kimse de seni saati 300 liradan domaltip(!) 10 seanstan 3000 liraya sikmez(!).

Kenzou
Guest
Kenzou

Ben burada alana göre konuştum. Farklı mental sorunların vardır tabi ki profesyonel destek alırsın gider psikologla görüşürsün. Ama söz konusu kadınlar diyorsan anlatmak istediğim psikologun da seninle aynı sorunları yaşadığıdır. Karşı cinsle arandaki sorunları çözmeye zerre faydası olabilseydi bu dalın, evlilik terapistleri bir boka yarardı. Tek yaptıkları arzunun pazarlığı ve eşinin senden daha fazla nefret etmesini sağlamak bu adamların. Karım dırdır ediyor dediğinde psikologun sana vereceği tavsiye %90 ihtimalle “peki ev işlerine yardım ediyor musun? ona çiçek götürüyor musun?” tarzı şeyler olacaktır burada anlamak istemediğiniz konu bu sizin. Alanına göre uzmanlaşmış birisi için diplomanın önemi yoktur. Şuan asgari maaşla çalışan… Read more »

Lone Wolf
Guest
Lone Wolf

Mahmut abim, kompleks olarak düşündüğünüz sorunlara dışardan bakarak basit sayılacak ama etkili çözümler üretebiliyor. Kendisiyle görüşmemin faydalı olduğunu düşünüyorum teşekkürler Mahmut abim. Bu cüzi parayı kesinlikle hak ediyor.

Küllerinden Doğan SLX
Guest
Küllerinden Doğan SLX

Mahmut Abi ile ilk konuşmamız Mart ayındaydı. Siteyi 2 senedir takip ederim ama 45 dakikada öğrendiğim şeyi 1 senede öğrenmem zor. Spesifik bir kız meselesini konuştuk ve yaklaşık 2 aydır dediklerini uyguluyorum. Bu görüşmelerden kazandığım ve paha biçilmez şeyleri bırakın, aptalca harcamadığım para zaten görüşmelerin masrafını çıkardı. Herkese tavsiye ederim.

Cem
Guest
Cem

Mahmut Abi gerçekten güzel abilik yapıyor. Onunla konuşmak iyi geldi.

Daves
Guest
Daves

Abi selam skypedan yazdım ama görmedin sanırım.
Ne zaman en erken konuşabiliriz acaba?

Alfaoğullarından Suphi
Guest
Alfaoğullarından Suphi

Mahmut Abi’yle konuşmam beklediğimin de ötesinde faydalıydı. Fazlasıyla değdi konuştuğumuza.

ÜniliRedpillci
Guest
ÜniliRedpillci

abi selam. Ben görüşme alıcam ama zamanda biraz sıkıntım var. alıp istediğimiz bir günde kullanabiliyor muyuz ? aldıktan sonra nasıl işliyor süreç ? ( gün-saat belirleme olarak)

MrtStark
Guest
MrtStark

Mahmut Abi ile tanışıp konuşmak gerçekten keyifliydi.Açıkçası bu sitede yorumlara cevap şeklini okurken daha resmi bir insan olduğunu düşünüyordum.Ancak konuşurken bana çok yakın bir abimle konuşuyormuş gibi hissettim.Uzun zaman önce ayrıldığım eski sevgilim ile alakalı kafama takılan,kendimi suçladığım ve kendimi sorguladığım konular hakkında konuştuk.Hem tecrübesiyle,hem bilgisiyle, yaptığım yanlışlıklardan daha çok ders almamı sağladı.
Benim gibi ilk sevgilisinden ayrılmış birisi için bu duygusal durumların normal olduğunu duymak iyi geldi çünkü biraz kötü tavırlar ve sözler duyarak ayrılan birisi olarak uzun süre kendini suçlayıp,üzülmem beni daha da çok üzüyordu…

Yeni yazıda da dendiği gibi başarısız oldum demek yerine tecrübelendim diyerek yola devam.

Kaan
Guest
Kaan

Mahmut abi bende aldim ne zaman görüşebiliriz mesajla mi bildirim oluyor yoksa

Kaan
Guest
Kaan

Bu yorumu yazmak içimden geldi gerçekten hakkını veriyor görüşmelerin saolsun ben memnun kaldım tavsiye ederim herkese kesinlikle

Kaan
Guest
Kaan

Yani Mahmut abiyle konu disinda aralarda olan normal bir muhabbet bile ayrı güzeldi konulardaki düşünceleri yaklaşımı da harika arkadaşlar tekrar teşekkür ederim kendisine buradanda

Halil
Guest
Halil

Abi müsaitmisin görüşelim mi şimdi ?

bgm
Guest
bgm

Abi ben satin aldim skypeden adin ne nasil eklicem seni?