Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3285
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1042 Comment threads
2243 Thread replies
165 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
996 Comment authors
AnonimMahmut AbiVectorlandlilySerkan Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Məmməd
Guest
Məmməd

Merhaba ben Azerbaycanda yaşiyorum ben sizden buluşma setini nasil ala bilirim

Neo
Guest
Neo

Nəsə xeyri oldu?

Maxfax
Guest
Maxfax

Sanal görüşmede çok kaliteli bir sohbet ortamı var. Mahmut Abi her zamanki gibi son derece realist ve yardımsever. Konuşmayı düşünen ancak kararsız kalan varsa bence değerlendirsin.

Yeniden çok teşekkürler.

Red Piller
Guest
Red Piller

Merhaba Mahmut abi, sanal görüşmeyi aldım sana nasıl ulaşabilirim?

Ahmet
Guest
Ahmet

ABİ BEN ALDIM NASIL GÖRÜŞÜCEZ

rigasihirbazı
Guest
rigasihirbazı

Sitedeki yazılar öncülüğünde sanal görüşmede kafanızdaki soruları sormak ve direkt cevap almak daha motive edici ve harekete geçirici oluyor. Görüşme oldukça verimli oluyor ve kafanızdaki soru işaretlerinden arınmanıza yardımcı oluyor. Mahmut abi olayları sizi yargılamadan çözüm odaklı ve gerçekçi bir biçimde ele alıyor. Benim açımdan oldukça verimli bir görüşme oldu. Teşekkürler Mahmut abi.

Bir kadin
Guest
Bir kadin

Kadinlar icin önereceğim bir site yada koç var mı ?

Başka bir kadın
Guest
Başka bir kadın

Suzan Mutlu’nun eğitimlerini tavsiye ederim.

Haydar
Guest
Haydar

Suzan Mutlu biraz,spirütuel açıdan bakmış olaya,budist öğeler,čakra,Reiki vb.Ama daha ayakları yere basan,oyunu görebilmis,illa kadın koç arıyorsan,İlhan Uckan ve Gulen gündüz yılmaz videolarına bakabilirsin.
Ama,Mahmut Abi kadar yardım edemezler ..

Doğan
Guest
Doğan

Merhaba mahmut abi. Uzun süredir kendi bölümümde okuyan yani daha öncesinde tanışıklığım olan ancak arkadaşım sıfatına dahi koymadığım sadece aynı bölümü okuyan arada bir selamlaşan ders hakkında konuşmaktan öteye gitmediğim bir kızla flörtleşmeye başladım. Başta herşey normaldi ve kız kıskanıyor , ilgi gösteriyor ve hep ilk adımları atıyordu. Sonra ben duygusal olarak zayıflığımı gösterip flörtlüğü bitirip sevgili olmak için adım attım 1 ay gibi kısa bir sürede.(Hatamın farkındayım). Alfa olmak için bu kızdan önce çok fazla kendimi geliştirme yolunda adımlar atmış birisiyim. Bir bilim insanıyım master yapıyorum , vucut gelistiriyorum, basket oynuyor , iyi yemek yapıyor, çevrem ve hatta kızın… Read more »

Misafir28
Guest
Misafir28

Mahmut abiyle mutlaka ve mutlaka görüşün siteyi okuyorsaniz kafanız karışıksa konuşmayla taşlar tek tek rayına oturmaya başlıyor kafaniz açılıyor tavsiye ederim…

Redd
Guest
Redd

Oldukça içten,motive edici,rahatlatıcı.Kafasında en ufak soru işareti olanın mutlaka danışması gerek.Teşekkürler Mahmut abi

Princeofsunspear
Guest
Princeofsunspear

Özel görüşme yoluyla trp ile ilgili kafamdakileri netleştirip beraber yol haritası çıkarmak istiyorum görüşme görüşme değilde bir dönem olarak koçluk alma şansım var mı?

Avrupa da bir genç
Guest
Avrupa da bir genç

Mahmut Abi Merhaba. 16 yaşındayım avrupa da mülteciyim. Seninle 30 dk görüşme satın almayı planlıyorum sence gerek var mı yoksa yok mu. Ayrıca satun almamın amacı kadın erkek ilişkileri için değil, onu zamanı gelince yapacağım. Şu an kendimi geliştirmeyi daha da önemli buluyorum. Soracaklarım ve konuşmak istediklerim şunlar . Bu yaşta ne yapmam gerekir, iş, para, okul, dil. 16 yaşında olsaydın şu anki aklınla ne yapardın, neler yapmazdın. Kısacası bana bir baba veya bir abi tavsiyesi vermeni isteyeceğim. Baba demişken, annem ve babam kötü bir evlilik yaşarken beni yaptılar 🙂 en büyük hata olarak. Babam annemi aldattı falan filan ben… Read more »

Sedat Acar
Guest
Sedat Acar

mahmut abi sanal görüşme satın aldığımızda ne kadar süre sonra görüşebiliyoruz hangi günler hangi saatlerde görüşebiliyoruz

Htere
Guest
Htere

Karantina dönemimde çok işime yaramıştı. Şimdi yine yeni şeyler öğrenmek için Mahmut abiye koştuk 🙂

Tuğrul
Guest
Tuğrul

Merhaba mahmut abi , bir süredir görüştüğüm bir kızla ortamımıza yakın sayılacak bir arkadaşım geldi , bunlar zamanla eskiden birbirlerini tanıdıklarına dair konuşmaya başladılar ,arkadaşım eski yengen tarzı şaka yaptı kızda eski yenge de bana tarzı şakalaşma yaptı ben bozuntuya vermedim orada , kız bana ilgili imajı çiziyor ama arkadaşım şaka öyle bir şey yaşanmadı falan desede kız yaşansa ne olacak eskide kalmış falan dedi ,aşırı tepki göstermeyip iyi yapmışmıyım ancak arkadaşım diyebileceğim kişinin gevşekliğinden ve kızın bu tavrından belli etmesemde rahatsız oldum iletişimi kestim yazıp arıyor geri dönüş yapmadım ,nasıl bir yol izlemeliyim.

Ali ak
Guest
Ali ak

Mail attım görüşme için, gördünüz mi?

1 3 4 5 6 7 70