Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3280
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1041 Comment threads
2239 Thread replies
163 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
995 Comment authors
Mahmut AbililySerkanAnonimYuhs Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
enzy
Guest
enzy

Mahmut Abi eski sevgilimle ayrılalı 6 ay oldu ara ara görüşüyorduk 3 aydır hiç iletişimde bulunmadık geçenlerde bana buluşmak istedigini söyledi buluştum 2,3 kere daha buluşup görüştük aramızda kıvılcım oluştu bir şeyler yaşadık sonra tekrardan sevgili olmaya karar verdik geçen gece bana ben ilişkiye hazır değilim psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum sana kötü gelirim bir ilişkiyi yürütebiliceğimi sanmıyorum, sorun senle alakalı değil benle alakalı dedi bende tamam diyip her yerden engelledim gitgelleri biraz fazla olan biri ,son zamanlarda da çok gönderme yapıp ortak arkadaslarımızla laf gönderiyo özlüyor gibi şeyler duyuyorum bende engeli kaldırdım belki yanlıs da olabilir bana mesaj attı… Read more »

Queen
Guest
Queen

Mahmut abi bir bayan olarak yurt disinda yasiorum, online dating sitesinde 40 yasinda yabanci biriyle tanistim benden bes yas buyuk guzel giden muhabbetimiz vardi flortlesiorduk mesajlasioduk ama disarda bir kez gorustuk bana mesajlarda en son iliskin ne zamandi deyince Ben de ona bir gun sonra kac kiz arkadasi oldugunu haha gorusup gorusmedigini sordum 9 yil once evlenip bosandigiyla gorusmuo ama Dort kadin saydi yok birine bosanma yardimi yapiomus dier ucu evli arada konusuoz dedi ben de direk engelledim Dort gun sonra eski sevgililerle gorusmenin kabul edilmez oldugunu oyle biriyle iyi zaman geciremicem dedim kendisi boyle dusunebilirsin ama olgun deilsin artik… Read more »

Queen
Guest
Queen

Sunu da eklemek istiorum dedikleri kisilerin ucu baska ulkede bi de hep kendi beni her saniye mesaj yagmuruna tutan kisiydi

cihan
Guest
cihan

Abi merhaba, sesim o kadar kalın ki dışarıya adımımı attığım an kiminle konuşsam direkt olarak sesimle ilgili bana iltifatlar geliyor.

Ses ve diksiyon birbirini tamamlayınca rastgele bir seslendirmen ajansına başvurdum ve kabul ettiler.

Denemek için bunu yaptım.

Henüz 19 yaşındayım ve bu sesimi değerlendirmek istiyorum çünkü gerçekten bu ses boşa gitmemeli minvalinde sözler geliyor.

Nasıl bir yol haritası izlemeliyim?

Pazar saat 18-23 arası sanal görüşme için müsait misin?

Suquel
Guest
Suquel

2 ay önce kız arkadaşım benden ayrıldı. Sebebini bilmiyorum çünkü çok içmiştim ve hatırlamıyorum. Bana niye ayrıldığını açıklama gereği duymadı en son eşyalarını kargolarken mektup yazıp postaya verdim, bana geri eşyalarımla mektup gönderdi. Yarım kalan ilişkimiz için bu mektubu saklayacağım ve bildiğin gibi bu benlik bir hareket değil ama yapıcam dedi, umarım sende bunu saklarsın. Dedi Benden korkutuğu için ayrılmış, alkollüyken gözlerim korkunçmuş ve çok sert bakmışım. Clubdan beni taksiyle eve göndermek için arkadaşımdan ev adresi istemiş ve evim çok uzak olduğu için bu parayı ödeyemeceğimi bildiği halde. Son paramla sana su aldım clubde dedi param olsa yemin ederim verir… Read more »

MrWho
Guest
MrWho

Abi sevgilimin instagram hesabında eski sevgilisi ile gittiği tatil ve mekanlardan çekilmiş fotoğrafları duruyor. Çocuk yok fotoğraflarda tabi ki sadece kendisi var ama şahsen ben eski sevgilimle gittiğim tatilde çekindiğim bir fotoğrafı hesabımda tutmazdım. Özellikle yeni bir ilişkim varken hem bu bana eski ilişkimi hatırlatır, hem de yeni ilişkime saygısızlık olur diye düşünüyorum. Bu konuda fikrin nedir? Kıza güzel dille anlattığımda ”psikopatsın” diye bir cevap aldım sonra kaldırdı ama bu yaptığım psikopatlık mıdır?

Serkan
Guest
Serkan

Hocam merhaba kız arkadaşım beni ilgisizim diye sms ile terk etti sonra aradım konuştum sürekli benimle ilgilen bana iyi davran demekten bıktığını söyledi seni unutmaya çalışacağım dedi unutana kadar da hayatıma kimseyi almayacağım dedi fakat ben onu hep ilgi gösterdim asıl ilgisiz olan oydu bir soru sorduğumda soruya cevap vermeyip başka bir konu açıyordu ayrılmadan 5-6 saat önce birbirimize sarılıp güzel sözler söyleyip bana seni çok seviyorum sen hayatımda olduğun için çok şanslısın diyordu şu an her yerden beni engelledi

1 68 69 70