Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3261
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1037 Comment threads
2224 Thread replies
163 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
989 Comment authors
Mahmut AbiMuhammed Alhascihanenzyİsimsiz Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Anonim Adam
Guest
Anonim Adam

Merhaba Mahmut Abi,
Cumartesi günü “Erkek Adam Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)” aldım fakat mailden herhangi bir dönüş olmadı. Takviminiz mi dolu Mahmut Abi? Tahminen ne zaman müsait olursunuz? Teşekkürler.

worst person
Guest
worst person

Mahmut abi selamlar. sevgilimden ayrıldıktan sonra onunla olan ortak arkadaşımız yani benim eskiden dostum dediğim bir çocuğun ona çok fazla yakınlaştığını öğrendim ve gördüm. hediye almalar vs. hani doğum günü falan olsa neyse de, bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü yani. kıza durduk yerde tişört tasarlamalar falan. kızı zaten kafa da bitirmiştim ve konu bu değil. bana garip gelen çocuğun yaptıkları resmen kıza koşuyor, eski dostum dediğim adam bunu nasıl yapar diye düşündüm. yaptığının adı ne abi ? delikanlı adam yapar mı bunu?

Berko
Guest
Berko

Abi 175 kilodan 105 kiloya düştüm. Tipim ve vücudum baya bir toparlandı. Yaşım 25. Hayatım boyunca hep obez olduğum için hiç kız arkadaşım olmadı. Son 1 aydır çevreme dikkat ediyorum sürekli birisi bakıyor mu diye yok. Onu geçtim hangi kıza baksam kafasını çeviriyor. Artık bu durum canımı çok sıkmaya başladı. 175 kiloyken daha mutluydum. Maddi durumum iyi, boyum 190, kalıplı birisiyim ama bu konuda cesaretim yok. Çoğu yazını okudum ama yapamıyorum. Senin ve tecrübeli arkadaşların tavsiyesi nedir.

Kuzey
Guest
Kuzey

Merhaba Mahmut Abi, 4 yıllık bir ilişkim vardı son 1.5 aydır ise aramız soğuktu. Geçen perşembe yanına gittim farklı şehirde üniversite okuyor ve öğrenci evinde yaşıyor. Akşam 11 de oradaydım sorunları konuştuk ben çözüm taraftarıydım fakat o zaman istedi, problemlerin çözülemeyeceğini, insanın ne ise ilerde de aynı olacağını söyledi dediğim gibi zaman istediğini söyleyip durdu. Yine o gece cinsellik yaşadık, hareketleri ve sözleri tutarsız geldi bana. Sonraki gün ise geri döndüm otogara giden otobüse binerken sarılıp öpmeyecek misin falan dedi neyse sarılıp öptüm hata mıydı bilmiyorum o gün döndüm yine o gün mesajla bana benim fotoğraflarımı attı yine aynı muhabbetler… Read more »

Denikien
Guest
Denikien

Abi bir şey sormam lazımdı neydi neydi diye diye tıkandım sonra kapattık, malapdative daydreaming’e çözüm önerin nedir? İnternetteki bilgileri mi kullanmalıyım, ilaç mı kullanmalıyım veya herhangi bir çözüm önerin var mı? Psikiyatriste sormuştum kullanma demişti fakat sırf sınava odaklanmanı artırmak için kullanma demişti, ben daydream sıkıntısından bahsetmemiştim. Psikiyatriste gideceğim, üstüne tavsiye ettiğin bir şey var mı?

Anon
Guest
Anon

Mahmut abi 2.5 3 yıllık ilişkiden yeni çıktım, o benden ayrıldı ve bana aynen yaşanan ve yazılanı sana yazıp soracağım: yüzyüzeydik buluştuk direkt bir ayrılık konuşması yapmadı benim farketmemi sağladı yani kendini geri çekti.
Sonrası whatsapp:
“zaman istiyorum çok bir şey değil düşünmek istiyorum” dedi uzun süredir sevgimi belli etmediğimi ve sadece ayrıldığımız gün sevgimi hissettiğini söyledi. Ben de ona o zamanı verdiğimi düşünüp sonra yazmasını söyledim. Fakat sürekli bir uğraşı var kongre, etkinlik, rapor vs. Bu süreçte nasıl ve ne zaman düşünecek? Genel olarak ne yapmalıyım

uzun ilişki
Guest
uzun ilişki

merhaba mahmut abi. benim sorum yaşadığım bir olay üzerinden. sevgilimle 1 yıldan fazladır beraberiz.7-8 kişilik aslında sevgilimin arkadaşları olan hepsini yakından tanıdığım ve çokça kez buluştuğumuz bir grup var. geçenlerde hep beraber bir yere geçerken yolda kız arkadaşımla el ele yürürken, gruptan kız arkadaşımın yakın arkadaşlarından olan bir çocuk ve sevgilimle ben 3 kişi arkadan yürüyorduk diğer grup önden. sohbeti vs ne konuştuklarını duyuyordum ikisinin, çocuğun flört yapmak istediği kişi kız arkadaşımın arkadaşıydı onunla alakalıydı. bir ara konuşurken fısıldar gibi konuştular ve hani biraz hızlanıp önden yürürsün ya öyle bir durum oldu kız elimi bıraktı. neyse tabi ki doğal, olabilir… Read more »

lAPLACE
Guest
lAPLACE

Abi merhaba 17 yaşımda yaşıt bir sevgili yaptım(ilkİlişkim) şu an 19um. İlişki boyunca 10dan fazla ayrılıp barıştık. Ben üniversiteye şehirdışına gittim yakın diye(5sa yol) her hafta buluşuyorduk falan. Benle sevgili olmadan önce de ilerde eve çıkmayı düşünüyordu. Benim yanımda olsun en azından deyip yanımda ev tuttu ailesini ikna edip(tek çocuk anne babası emekli) Mezuna kalmıştı o sınava çalışıp benle aynı üniversiteye gelecekti halen de gelecek ama ayrıyız. Şimdi asıl tavsiye istediğim yer geldi. Abi normalde yapmadığı şeyleri benim için çok kez yaptı. 20 yaşında falan evlenmek istiyordu ben paramız yok ben de çalışamam derslerim var diyordum(tıp okuyorum) dediğimde ben çalışırım… Read more »

Vatandaşın biri
Guest
Vatandaşın biri

Mahmut abi seninle görüşmemiz çok faydalı oldu. Bir abi, bir yol göstericiden ötesin, herşey için çok teşekkür ederim. Ulaşılabilir olman ve kısa sürede dönüş yapman bizlere değer verdiğini gösteriyor. Sayfa çok büyür sana ulaşmak zorlaşır diye korkum oluştu :)) gerek patreon olsun, gerek erkek adam.org sayfası gerek youtube de çok fazla ve benzer soruları almana rağmen sabırla cevaplamanı hayranlıkla takip ediyorum ve hayatıma geçirmek için not alıyorum unutmamak adına . Aslında abi senin yanıtlamadığın soru yok, youtube de katıla özel ve genele açık videolar ve üstüne podcastler dahil hepsini dinleyen biri olarak herşeyin cevabını görüyorum. Aslında abi sen bize formülü… Read more »

mustafa
Guest
mustafa

Mahmut abi selamlar.

No contact kuralı çerçevesinde kızın sosyal medya hesaplarını takipten çıkmak doğru mudur?

berk
Guest
berk

merhaba abi 4 yıllık bir ilişkim vardı 5 6 ay önce ara verdik, ocak ayı gibi ona mesaj attım seni istemiyorum dedi tamam dedim 2 ay önce bu sefer o mesaj attı konuştuk felan ama ben buluşma için çok istekli davrandım sürekli buluşalım, halledelim diye yazıyordum ama kendini geri çekti evet ve hayır arasında gidip geliyordu, buluştuk ama hiçbir şekilde çözmeye yönelik gelmemişti ben de madem öyle eve gittiğinde beni her yerden çıkar görmek istemiyorum dedim. Yaklaşık bir hafta geçti ama wpden çıkarmamış onu silersem profil fotoğrafım gözükmez daha çok merak eder diye düşündüm, merak etmesi için numarasını silmem doğru… Read more »

Muhendis177
Guest
Muhendis177

Abi selamlar bir teşekkür yazısı yazmak istedim. Kırmızı hap ile yaklaşık 1.5 sene önce yaşadığım problemlerle ilgili araştırma yaparken tanıştım. Erkek adam sitesi, YouTube kanalları ile karşılaştım. Özellikle Erkek adam kanalı, ilişkiler üstüne aykırı tespitler ve karanlık rüya siz gerçekten büyük nimetsiniz. 28 yaşına gelmiş olmama rağmen 26-27 yaşına kadar ne kadar büyük yanlışlar yaptığımı neden kaybeden tarafta olduğumu bir erkek olarak ne kadar yanlış stratejiler yürüttüğümü sizin sayenizde öğrendim. Özellikle çok fazla duygusal yatırım yaptığımı, oneitise düştüğümü, tek opsiyonla ilerlediğimi ve diğer opsiyonları görmezden geldiğimi , çok efendi erkek modunda takıldığımı , önceliği karşı cinse verdiğimi ve oyunda yaptığım… Read more »

Random biri
Guest
Random biri

Mahmut abi selamlar,benim bir kız arkadaşım vardı ve 5 aylık aynı evde kaldığımız bir ilişkimiz vardı. Yakın arkadaşıyla ona sürpriz yapmak için konuşmuştuk ve onu çok kıskanıp ayrılmak istedi. Biraz peşinden koştuktan sonra kabullendim ve hiç iletişim kurmadım. 10 ay girdi araya. Tekrar beni üniversitede görünce ymuşadı sanırım ve birlikte olduk. 4 ay kadar. İçinde bolca cinsellik ve tutku vardı. Sadece arada bir beni gereksizce fazla kıskandırıyordu bilerek ve ben kontrol edemeyip sinirlendiğimde ise suçu bana atıyordu. Sinirlendiğimde kendimi tutamayıp kötü ithamlarda bulundum. O da bana aynı şekilde. Sonrasında bana ayrılmak istediğini söyledi ve hiçbir şey yapmadım. 1 hafta sonra… Read more »

Burak
Guest
Burak

Ağabey 2 haftadır flört olduğum bi kız var birliktelik vs. yasadık 3 gün önce güzel bi date sonu kız bana instadan bazı kızları cıkarmamı istedi nedenini bilmiyorum. bende anlam veremediğim icin sakayla karısık geçiştirdim gibi oldu kız o günden sonra bariz soğudu mesajları aramaları azaldı, comfort test miydi bu?

Denikien
Guest
Denikien

Mahmut abi merhaba, ben yapmak istemediğim halde dersleri yapayım dedim ama kitlenip kaldım ve sonra her şeye karşı odağımı kaybettim. Sonra babam azar azar yapmayı denesen sonra arttırsan diyince (kendimi hiç zorlamamıştım aslında ama) benim de burada bundan bahsedildiği aklıma geldi. Sonra dedim azar azar yapayım fakat benim bulduğum yöntem inanılmaz garipti ve ben bulduğum çözümü psikiyatriste anlatınca bunun DEHB (ADHD) belirtisi olduğunu söyledi. Başta dediğim gibi yapmak istememe rağmen yap diyince yarım veya bir saat başında oturup bırakma gibi bir durum değil, bende nedense direkt başlayamama durumu var ve diyeceksin kolunu bacağını kaldırıp koyamıyor musun diye ve evet gerçekten… Read more »