Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3280
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1041 Comment threads
2239 Thread replies
163 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
995 Comment authors
Mahmut AbililySerkanAnonimYuhs Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Burak
Guest
Burak

Merhaba,bir aydır süren bir ilişkim var, kızın eski ilişkisi bir seneye yakın sürmüş ve altı ay olmuş bitireli diye kendisinden öğrendim.Kızın bitirme sebebi ise;partnerinin kızla cinsel açıdan birliktelik yasamak istemesi ve karşı taraf sadece 15 gün önce napiyorsun yazmış kıza ben bu asamada karşı partnerinin bu iliskiyi bitirmemis olabileceği ve kizin soylemine istinaden karsimiza çıkabilme potansiyelinden ötürü kendimi güvende hissetmedigimi en kötüyü varsaydığımı soylerek ilişkiye ara vermek istediğimi söyledim.Oneri ve tavsiyelerinizi dikkatle dinliyor olacağım.Tesekkur ederim.

Sedat
Guest
Sedat

Mahmut abi selamlar
Maskülinite
Duygusal güç
Dominatlık
Fiziksel güç
Disiplin
Eğlenceli erkek olmak
Statü
Bjnların hiçbiri bende yok nereden başlamalıyım 24 yaşında asgari maaşlı bir işde çalışıyorum vardiyalı bir iş piç değilim ama efendide değilim iyi değilim kötüde insanlar bana saf diyor kendimi girdiğim her ortamda ez diri yorum haliyle hiç sevgilim olmadı fiziksel birşeyde yaşamadım nereden başlamalıyım?

Alp
Guest
Alp

Abi selam, sınav için çalışıyorum. Bir iki hafta ölüm kampına girmem gerekiyor. Her gün 3-4 saat uyku 2 hafta için sorun çıkarır mı, süreç için bir zararı olur mu? Önerilerin nedir?

Davy Jones
Guest
Davy Jones

Random sesli tanışma uygulaması üzerinden birkaç kızla tanıştım. Her ne kadar tanışma odaklı normal bir şekilde de konuşsam karşımdakiler 3-4 saat normal sohbetten sonra çoğunlukla işi cinselliğe çekiyor. Aramızda bir şeyler yaşanıyor sonra biraz daha normal sohbet ettikten sonra iyi geceler dileyip kapatıyoruz. Yaklaşık 5-6 saat konuşmuş oluyoruz, sabah bir bakıyorum engellenmişim. 2 kere yaşadım bu durumu, bunun sebebi ne olabilir sence abi?
Sanalda bu şekilde kızlarla sesli sohbet edersem gerçek hayatta gündüz oyunu veya hayat oyunu oynarken işime yarayabilir diye düşünüyorum. Bu düşüncemde haksız mıyım?

Başaracağız
Guest
Başaracağız

Mahmut abi, 3 yıllık kız arkadaşımın tavırları ciddi oranda değişti daha önceleri evlenmek vs. isterken bana şakayla karışık ‘İnan senle evlenmiycem’ gibi cümleler kuruyordu. Bugünde (Ramazan bayramının ilk günü) buluşmadığımız için millet özel günlerini beraber geçiriyor, sen her özel günü mahvettiğin gibi bunuda mahvettin, ilişkimizi mahvediyorsun gibi cümlelerin ardından artık yanında kendimi kadın gibi hissedemiyorum cümleside geldi. Bende artık konuşmaya gerek olmadığını söyleyip telefonu kapattım, daha önce 3 kez ayrılık oldu. Beni bir sonraki aramasında sizce nasıl davranmalıyım?

Kkaskere
Guest
Kkaskere

Abi selam. 21 yaşındayım. 1 yıl önce bir tane kız arkadaşım olmuştu (9 ay sürdü). Aynı sınıftaydım ve kız beni sosyal medyadan takip ediyordu. Hikayelerimi falan beğeniyordu. Şiir yazdığım bir sayfa vardı onun takip edip sonraki gün çıkartıyordu. Ne yaptığını tam anlamıyordum. Sonra doğum günümde doğum günümü kutladı ve devamında ben de onunla sosyal medyadan iletişime geçtim. Beni okulda kahve içmeye ve tanışmaya davet etti. O sıralar yoğundum ben de olur bir gün dedim. Sonra 2 ay sonra ben buluşmaya davet ettim ve buluştuk. Bana götürdüğü yerin ex’iyle ilki olduğundan falan bahsetti. Knka ayağı falan çekmişti.Ben konuşmaya devam ettim. Ettikçe… Read more »

Deniz
Guest
Deniz

Mahmut abi, shopier den görüşme aldım. Ben şimdi sana nasıl ulaşacağım. Acil olarak seninle görüşmem lazım.

berat
Guest
berat

abi kizla bulustuk kafamiz guxeldi eglendik kizla opustuk vs dagildik numarasini vermedi instadan yaz dedi neyse iki kere bulusmaya cagirdim ilkinde 4 lu oldun dedi kiz arkadasini getircekmis ben de yok dedim ikincisinde de gelmedi ama pek sayilcak tipten bi bulusma davrti degil bi arkadasi varmis onla buluscakti bende misilleme bulusma attim neyse abim kizin kafasi gece guzelmis bana yazdi biseyler bende kisa kestim yanlis anlayip yanlis cevaplar verdi bende cok komiksin yazip yattim uyudum sabahina aynen knk tarzi mesaj atmis ne yazcam abi ben bu kiza normalde cok takmazdim abi ki takmadim pek ama ilk basta bi kendimi kaybettim… Read more »

anonim
Guest
anonim

Mahmut abi selam yks hazırlanıyorum ama bu sene hedefim boğaziçi endüstri tutmayacak gibi.Yine de sıkı çalışıyorum fakat başaramazsam,seneye sırf sosyalleşmek için dershaneye yazılmalı mıyım.Bu sene ilk defa mezuna kaldım 2. si olucak kazanamazsam.2005liyim.Evde dershanesiz çok iyi çalışıp öğrenebiliyorum ve iyi bir fen liesi çıkışlıyım 490 puanla geldim buraya ve her sene ortalama çalıştım yani sallapati yapmadım ama 11 de çok boşlayınca durum bu halde.Şimdi sorumu toparlarsam bütün arkadaşlarım şehir dışında ve sosyalleşicek kimsem yok onun yerine duygu işleme için günlük tutuyorum ama kafayı sıyırmamı önler mi ?

Ayvalıkek
Guest
Ayvalıkek

Selamlar abi, 19 yaşında bir tıp öğrencisiyim ve nispeten küçük bir şehirde okuyorum diyebilirim. Yaklaşık 1 yıl önce kırmızı hap ve oyunla alakalı içerikleri keşfettim ve bu konuda kendimi geliştirmeye çabalıyorum. Öncelikle sosyal hayatımı geliştirmek adına bulunduğum şehirdeki bir etkinlik grubunun etkinliklerine katılmaya çalışıyorum bir yandan hem okulda hem de normal hayatımda karşılaştığım insanlarla pozitif bir etkileşim içerisinde olmak için çabalıyorum. Ayrıyeten kendimi geliştirmek için spor yapıyorum ve giydiğim kıyafetler üzerime yakışacak şekilde fena olmayan bir fiziğe sahip olduğumu düşünüyorum. Ek olarak elektro gitar çalıyorum ve bu konuda da kendimi geliştirmek adına çabalıyorum. Oyun konusunda da eskisine kıyasla kadınlarla iletişimimde… Read more »

Brosinhood
Guest
Brosinhood

Yakın zamanda görüşme almak istiyorum, ortak uygun bir saat belirlemek için nasıl iletişimde olacağız bunu merak ettim

Sedat
Guest
Sedat

Mahmut abi selamlar 4. buluşmamızdı kız eve geldi biraz oturduktan sonra lavobaya gitti gömleğinin düğmesini açtı geldi biraz oturduktan sonra gitti nasıl davransaydım cinselliğe ikna ederdim? O gün korkak davrandım.

lier
Guest

Kendimi bildim bileli her konuda yalan söylüyorum Hayatım boyunca tüm sınavları kopya çekerek geçip okul birincisi oldum Yetmedi, dershanede müdürün hesabını hackleyip soruları çalıp dershanede birinci oldum Asla ders çalışmadım ve kolaya kaçtım Instagramıma baksan, dışarıdan saygın bir iş adamı olarak gözükür Parası olan, eli kolu uzun bir adam olarak gözükür Halbuki durum böyle değil Aileme, arkadaşlarıma her konuda yalan söylüyorum ve artık o kadar profesyonelleştim ki yalanlarıma kendim bile inanıyorum Sitede bu konu hakkında araştırma yapsam da sonuç alamadım Tüm kızlara yalan söyleyerek kendimi olmadığım biri gibi gösterip elde ettikten sonra hepsini s… bıraktım Artık kızların bile bu kadar… Read more »

Nebukanadzer
Guest
Nebukanadzer

Hocam merhaba, 22’sine kadar müsait olmadığınızı söylemişsiniz, şimdiden alıp randevu oluşturabilir miyiz?

İsimsiz
Guest
İsimsiz

Abi 18 yaşındayım. Karantina sürecine kadar iyi bir öğrenciydim. Hayatımda sadece ders ve bilgisayar oyunu vardı. Karantina sürecinde (10. sınıfa denk geliyor) o hemen her ergenin yaşadığı dini sorgulama dönemini yaşadım. Muhafazakar bir şekilde yetiştirildiğim için bu süreci atlatmam çok uzun sürdü(11. sınıfın ortasına kadar). Bu 1.5 yılda sadece dersi dinlemekten başka çalışmadım ve derslerim mahvoldu. Aynı zamanda daha önce kendimi asosyal sanıyordum fakat sosyal fobim olduğunu fark ettim. Dershaneye falan sosyal fobi yüzünden gidemedim. 11.sınıfın 2. döneminden 12. sınıfın ilk dönemine kadar günde 2-3 saat anca çalışabildim. 12.sınıfın ilk dönemi denemelerimde 25.000 sıralama yapıyordum ama hedefim bilgisayar mühendisliği olduğu… Read more »

1 64 65 66 67 68 70