Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3285
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1042 Comment threads
2243 Thread replies
164 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
996 Comment authors
AnonimMahmut AbiVectorlandlilySerkan Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Ahmet 37
Guest
Ahmet 37

Abi yaklaşık 1 ay önce bir kız metro da Instagramımı aldı sonra 2 kez buluştuk ikisinde de buluşmaya geç geldi ve kahve ısmarladı buluşmaya geldiği zaman elini uzatarak benle selamlaştı buluşmada konuşan taraf o oldu ben dinledim birşey öğretir gibi bazen cevap verdim ve ara sıra ciddi ara sıra da dalga geçen cevaplar verdim sonra yürüyüşe çıktık bu ikinci buluşma da olan elimi beline attım bir süre yürüdük sonra daha yakınlaşmak için omzuna koydum ve elimi çekti ikinci kez denedim yine çekti bu sefer ellerimi cebime koydum o koluma girdi vs biraz vakit geçirip onu gönderdim ve eve gittim sonra… Read more »

Mrzbb
Guest
Mrzbb

Merhaba Mahmut abi, iş yerinde bi kızdan hoşlanıyorum. Aramız çok iyi, İnstagram hesabını bulup takip attım + benden bi konum istemişdi onunla ilgili direct atmışdım. Ama 4 gün sonra beni engelledi ve gün sonu engelden çıkartdı. Sebebini ben de anlayamadım. Dediğim gibi aramız normal. Bu durumda ne yapa bilirim?

Arman
Guest
Arman

Hocam “sevgilisinin giyimine karışan erkek” adlı yazınızda Uygunluk Sinyali diye bir şey söylüyorsunuz. Bu ne demek?

Kıvanç
Guest
Kıvanç

Selam. 5 ay önce bir kızla tanıştım flört etmeye başladım ancak bana yaptığı saygısızlık yüzünden iletişimimi kestim ilk başlarda kızın umru değildi ama son zamanlarda Dmden arada bir bana yazıyor ben ise soğuk davranıyorum okulda da sürekli göz göze geliyoruz
Adım atmalı mıyım ?

Ahmet
Guest
Ahmet

Mahmut abi uygun bir başlık bulamadım o yüzden buraya yazmak istedim. 1 aydır bi kızla takılıyorum geçen eve götürdüm öpüştük takıldık biraz fakat ataklarıma direnç gösterdi direnci aşamadım seks olmadı evlenmeden olmaza getirdi sadece kocasıyla olmasını istiyormuş 🙂 ayrıca bakire olduğunda ısrarcı. Yani bana sınırlar koydu aklımda da redpillin kadınlar betalara sınırlar koyar kaidesi de bi kenarda duruyor:) Fakat kız aynı zamanda ilişki de istiyor ama cinsellik olmadan. Ben ilklerde ilişkiye daha var vs diyip geçiştiriyodum en son da cinsellik olmadan bi ilişkiyi ciddiye alamam dedim saçma geliyor dedim. O da bitirelim o zaman dedim bende peki dedim. Fakat bitiremedi… Read more »

Turgay
Guest
Turgay

Benim karışım bir kafası olan eski kız arkadaşım var biz aynı yerde çalışıyoruz bu kızla 9 ay çok güzel bir birlikdelimiz oldu sonra eski sevgilisi ortaya çıktı emes hastasiymis aramaya başladı dedi mesaj atıyor dedi tedavi surencinde bende ara ara cevap veriyorum dedi bitirdik ama şimdi eski sevgilisine dönmüş ara isde birlikde çalışıyoruz sevgiliyken buladar samimi deyildik geçen dudakdan öptü el kol şakası falan anlamadım

Musti
Guest
Musti

Merhaba Mahmut abi, bugün life game yaparak guzek bir kızla tanıştım. Kız gayet ilgili birbirimize sosyal medyalarımızı verdik falan. Ona ne zaman ulaşmalıyım ve buluşmayı nasıl ayarlamalıyım tavsiyene ihtiyacım var teşekkürler.

Sasua
Guest
Sasua

Merhaba abi. Biraz düşünmem lazım kafamda bir şeyler oturmadan adım atmak istemiyorum diyen bir kız vardı. Konuşmayı kestikten 1 hafta sonra bir mekanda onu başka bir erkekle gördüm o da beni tabak çevirdiğim başka bir kızla gördü. Yanımdaki b kişisi kıza 10 dakika kilitlenmiş bakmış. Akşamına kız benim numaramı silmiş. Ben kıza noldu ya iki çay içtik foton gitti yazdım gülerek 2 gün sonra o da çayla alakası yok konuşmak istemiyorum seninle yazdı. Bende 6 gün sonra doğum gününde Evet, bu fikrini kabul ediyorum aksi durumda bana ulaş doğum günün kutlu olsun yazdım teşekkür etti ve no contact başladım. Kız… Read more »

mahmut
Guest
mahmut

Merhaba 1.5 yıllık çok yoğun bir ilişkim bitti bi süre aynı evde de yaşadık artık ona kötü davranmama dayanamadığını öne sürerek ki haklı benden ayrıldı ağlayarak seni seviyorum diyerek ayrılmıştı sarılarak. 2 gün peşinden koştum 1 haftadır hiç iletişime girmiyorum ne yapmamı önerirsiniz kızdan faydalanmak istiyorum

Alkım
Guest
Alkım

Abi okulda bir kız sürekli beni kesiyordu yanına gittim ve tanıştım biraz sohbet ettik sonra instagramını aldım orda da mesajlaştık ben bu kızı buluşmaya davet etmek istiyorum sence yüzyüzeyken mi söylemeliyim mesajla mi?

Borq
Guest
Borq

Merhaba Mahmut abi 4 aydır beraber olduğum kız arkadaşım 4 senelik eski sevgilisyle en az ayda 1-2 kez telefonda konuşuyor ve bu konuşmalar ilişkileri hakkında oluyor. Biliyorum benim de hatalarım oldu gibi cümleler kuruyor. Daha önce bunun tekrarlamaması için uyardım yine de aynı şeyi yapmaya devam etti. Ben de bunu çekmeyeceğimi söyleyerek ayrıldım. Bana anlayışsız olduğumu, ilişkinin bittiğini anlaması için konuştuğunu söyledi. Yine de ayrıldım. Ama kızı gerçekten seviyordum, aşırı tepki mi verdim?

Safa
Guest
Safa

Umarım görürsün de bana da bir tavsiyede bulunursun, hic tanımadığım birinden tavsiye duymayalı uzun zaman oldu. 21 yaşına girmek üzere olan genç bir erkeğim. Yaşıma nazaran geleceğim mesleki açıdan var. Şu an bir üniversite de 2 yıllık bir bölüm okuyorum. Böyle kötü bir başarı bende depremi görmemden kaynaklı, pek çalışamadım. Oysa hedefim yüksekti kendimce. Her neyse konuya gireyim. Ben uzun bir zamandır yazı yazan biriyim. Bir zamanlar doğru kişi filan uyutmalarına inanıyordum. Şimdi kavak yellerine dönmüş bu çağda öyle biri imkansızdan daha fazlası . Gerçek biri istiyorum çünkü yoruldum. Kendimi birilerine tanıtmaktan,kızın veya benim lafa girip ben şuyum diye kıvırarak… Read more »

Yaman
Guest
Yaman

Mahmut abi selamlar.Sevgilimizin bizi gerçekten sevdiğini ve değer verdiğini gösteren hareketler nelerdir? Uzun zamandır birlikte olunmasına rağmen sürekli buluşma fikrini erkeğin ortaya atması normal midir yoksa kızında bahaneler bulup görüşmek istemesi gerekir mi? Sürekli erkek görüşme fikrini ortaya atıyorsa kızın sevgisi %100 değilmidir? Ve ne gibi davranışlardan kızın ilgisinin yüksek olduğunu anlayabiliriz sence?

Muhammed Alhas
Guest
Muhammed Alhas

Abi merhaba kız arkadaşımla yaklaşık bir buçuk senedir sevgiliyiz birbirimizi çok seviyoruz benim için çok fedakarlıklar yaptı bana aşkla bakıyordu ama benim bi problemim vardı onun yanındayken ona sinirlendiğim zaman gözüm dönüyordu bu konudan dolayı belki bi buçuk yıllık ilişkimizde on yirmi defa kavgalar ettik bana her seferinde düzelmemi söyledi her zaman söz verdim ancak bundan üç gün önce yeniden kavga ettik ve bu sefer ona karşı hayatta demeyeceğim kelimeleri kullandım beni engelledi ve bu sefer kesinlikle bittiğini söylüyor okulunun önüne gittim senden nefret ediyorum keşke seninle hiç sevgili olmasaydım diyor ve önceki tepkilerine göre çok ciddi ama ben bu… Read more »

Muhammed Alhas
Guest
Muhammed Alhas

Çünkü abi biz sevgilimle sevgili olduktan kısa bir süre sonra eski sevgilisi kız arkadaşıma ulaşmaya çalıştı rahatsız edici bi tip ben sevgilime dövücem dedim hayır onunla uğraşmanı istemiyorum dedi ama benim içim içimi yiyor hem benden önce bi ilişkisinin olması hemde ben varken rahatsız etmesi o zamandan sonra bende retroaktif kıskançlık başladı sonra yazın bu çocuk sevgilime başka bi numara yazdı bende ana avrat sövdüm hemen sonra sevgilimin eski sevgilisi bana yazdı hatta aradı konuştum dedim ki sen bu kızın sevgilisi olduğunu bile bile niye arıyorsun arlanmaz mısın bana kuzenin telefonunun başka birinde olduğunu yanlışlıkla aradıklarını söylediler ve sevgilimi rahatsıx… Read more »

ahmet
Guest
ahmet

Sinirlendiği zaman gözü dönen erkekten sinirli olmadığı zamanlarda dünyanın en iyi insanı olsa bile her kadın uzak durmalıdır. Önce bu problemini hallet. Bu kızla bir daha olmaz ve olmasın da zaten.

Oguz
Guest
Oguz

Merhaba Mahmut abi başımdan geçen olayı anlatacağım ve yorumunu merak ediyorum. Ben duygularımı kendi içimde yoğun yaşıyorum ve bazen sinirlendiğimde oraya buraya yumruk atıyorum kız arkadaşım bana bunu yapmamamı söyledi ve aksi taktirde buna devam edersem kendine zarar vereceğini söyledi çünkü sadece öyle durabiliyordum. 3 kere yapmayacağıma dair söz verdim fakat tutamadım kendimi. En son olan olayda beni gerçekten çok sinirlendirdi ve sinirimden kendi suratımı yumrukladım ve olaydan sonra bana “Sana olan saygımı bir tık yitirdim” dedi ve bu olay özelinde biraz zamana bırakalım dedi. Daha sonrasında ben bunun yaşanmayacağını söyledim ve bana güvendiğini söyledi. Ama hala saygısını yitirdiğini söylüyor.… Read more »

1 63 64 65 66 67 70