Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Not : 22 Nisan Pazartesi’ye kadar yeni görüşme için müsait değilim.

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu koçluk servisini standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3164
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
1001 Comment threads
2163 Thread replies
163 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
964 Comment authors
Mahmut AbiDenikienKuzeyBerkoworst person Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Alex
Guest
Alex

Mahmut abi merhaba
Abi tavsiye ettigin sistemi Excel’de yaptim ve inanilmaz verimli. Sonunda isleri düzenli takip edebilecegim.
Spora git, yeni ayakkabi al, tras makinesini degistir, dus al, market alisverisi gibi rutin ve ya tek seferlik isleri Excel yapilacaklar listesine atmam gerekir mi?
Listeye böyle isler ekleyince Excel’de baya zaman harciyorum. Yaz, deadline ekle, bitti diye isaretle derken yarim saat gidiyor.

İsimsiz
Guest
İsimsiz

Abi üniversitede bilgisayar mühendisliği istiyordum. Pandemi sonrası süreci iyi geçiremedim (sosyal,ailevi,ders her anlamda). Derslerim bozuldu 12.sınıfın başında denemelerde 30000 sıralama falan yapıyordum ama sonra çalışmayı bıraktım. Üniversite sınavım kötü geldi ben de bir an önce aileden kaçmak için askeri okul tercihi yaptım. Şu an askeri okulda ilk yılım bitmek üzere ama askerliğin hiç de göründüğü gibi bir meslek olmadığını fark ettim ki ben maaşların yatırılması gibi işlerle uğraşan diğerlerine nispeten kolay bir bölümdeyim. Aile çalışıp 30-40 bin gibi bir sıralama yaparak en kötü matematik öğretmeni falan olmamı söylüyor ama ben aile yanına dönmek istemiyorum. Diğer yandan askerlik mesleği tatil olsun… Read more »

Ali
Guest
Ali

Mahmut abi öncelikle selamlar, umarım keyfin yerindedir. Abi benim sormak istediğim şey şu, herkes gibi bende ilişki bittikten sonra yapmamam gereken şeyler yaptım. Bu yaptıklarım arasında kendimi küçük düşürmek vesaire de varmış ve bunu şimdilerde anlıyorum. Her ne kadar hata yapıp kendimi aşağıya çekmiş olsam da, zararın neresinden dönersen kardır mantığında mı düşünmeliyiz bu işleri? No contact kafa yapısına başlayalı 1 ay olacak ve çok daha iyi hissediyorum. Yani bu durumları yaşamış birisine, bir an önce her ne kadar hata yapmış olsan da, işleri pozitife çevirmen mümkün ve derhal iletişim yok kafa yapısına mı başla derdin eğer ilk zamanlarda sormuş… Read more »

Cenk
Guest
Cenk

Öncelikle kolay gelsin. Ben 29 yaşında, güzel bir işi, görece iyi bir geliri olan birisiyim. 20 yaşında aynı üniversiteden (ama farklı fakülteden) bir kızla tanışmıştım., kendisiyle 2.5-3 yıllık bir ilişkim oldu. Kız tam bir manyak, bense onun etrafında dönen uydu/köle gibiydim. Cehennemden farksızdı yaşadıklarım. Okulumu uzatmama bile sebep oldu. Tabii bunları şimdi bakınca söyleyebiliyorum. Nadiren cinsellik yaşadık, en sonunda bir şekilde kurtuldum. Sorunum şu ki ondan sonra hiçbir kadına duygusal olarak bağlanamıyorum. Ayda 7-8 kez paralı seks yapıyorum. Başka türlü seks için kadınlarla duygusal bağ kurma olayını, kadınlarla uğraşmayı sevmiyorum. Böyle söyleyince kadın düşmanı falan gibi görünüyor olabilirim ama değilim.… Read more »

Ttkzml
Guest
Ttkzml

Abi merhaba, benim evlilik yolunda giden bir ilişkim var ve ilişkide normal davrandım 5 aydır. Şuan kadından bana zaman ayıramıyorsun arkadaşlarınla buuşuyorsun spora gidiyorsun falan diyü söylenmeye başladı. Durum bu ki ben ona her zaman zaman ayırıyorum. Böyle bir durum olduğunfa da haklısın dikkat ediceğim deyib konuyu tatlıya bağlıyordum ve durumlar düzeliyodu. Bu gün durduk yere işde bi yardım gerikiyordu bana yarın yardım et dedi ben de yarı. Arkadaşımla buluşacağımı öğleden sonra yardım ede bileceğimi söyledim. Gene aynı haksız ittihamlar söyledi ben de bu tavırlarına anlam veremiyorum yazdım. Bana o zaman tavırlarını anlayacak birini bul dedi. Ben dr tamam diyetek… Read more »

Murat
Guest
Murat

Merhaba Mahmut Abi,
Markette çalışan hoşlandığım bir hatun var.Oda benden hoşlanıyor ve bunu kesinlikle belli ediyor.Bende öyle.
Çalıstigi markete gittiğimde onunla konuşmam için etrafımda dolanıyor, bir nevi konuşmam için zemin hazırlıyor.
Ama ben konuyla alakalı konuşmaya bir türlü cesaret edemiyorum.Kisa bir not veya mektupla tanışmak istediğimi iletsem hata yapmış olurmuyum sence?

Anonim Adam
Guest
Anonim Adam

Merhaba Mahmut Abi,
Cumartesi günü “Erkek Adam Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)” aldım fakat mailden herhangi bir dönüş olmadı. Takviminiz mi dolu Mahmut Abi? Tahminen ne zaman müsait olursunuz? Teşekkürler.

worst person
Guest
worst person

Mahmut abi selamlar. sevgilimden ayrıldıktan sonra onunla olan ortak arkadaşımız yani benim eskiden dostum dediğim bir çocuğun ona çok fazla yakınlaştığını öğrendim ve gördüm. hediye almalar vs. hani doğum günü falan olsa neyse de, bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü yani. kıza durduk yerde tişört tasarlamalar falan. kızı zaten kafa da bitirmiştim ve konu bu değil. bana garip gelen çocuğun yaptıkları resmen kıza koşuyor, eski dostum dediğim adam bunu nasıl yapar diye düşündüm. yaptığının adı ne abi ? delikanlı adam yapar mı bunu?

Berko
Guest
Berko

Abi 175 kilodan 105 kiloya düştüm. Tipim ve vücudum baya bir toparlandı. Yaşım 25. Hayatım boyunca hep obez olduğum için hiç kız arkadaşım olmadı. Son 1 aydır çevreme dikkat ediyorum sürekli birisi bakıyor mu diye yok. Onu geçtim hangi kıza baksam kafasını çeviriyor. Artık bu durum canımı çok sıkmaya başladı. 175 kiloyken daha mutluydum. Maddi durumum iyi, boyum 190, kalıplı birisiyim ama bu konuda cesaretim yok. Çoğu yazını okudum ama yapamıyorum. Senin ve tecrübeli arkadaşların tavsiyesi nedir.

Kuzey
Guest
Kuzey

Merhaba Mahmut Abi, 4 yıllık bir ilişkim vardı son 1.5 aydır ise aramız soğuktu. Geçen perşembe yanına gittim farklı şehirde üniversite okuyor ve öğrenci evinde yaşıyor. Akşam 11 de oradaydım sorunları konuştuk ben çözüm taraftarıydım fakat o zaman istedi, problemlerin çözülemeyeceğini, insanın ne ise ilerde de aynı olacağını söyledi dediğim gibi zaman istediğini söyleyip durdu. Yine o gece cinsellik yaşadık, hareketleri ve sözleri tutarsız geldi bana. Sonraki gün ise geri döndüm otogara giden otobüse binerken sarılıp öpmeyecek misin falan dedi neyse sarılıp öptüm hata mıydı bilmiyorum o gün döndüm yine o gün mesajla bana benim fotoğraflarımı attı yine aynı muhabbetler… Read more »

Denikien
Guest
Denikien

Abi bir şey sormam lazımdı neydi neydi diye diye tıkandım sonra kapattık, malapdative daydreaming’e çözüm önerin nedir? İnternetteki bilgileri mi kullanmalıyım, ilaç mı kullanmalıyım veya herhangi bir çözüm önerin var mı? Psikiyatriste sormuştum kullanma demişti fakat sırf sınava odaklanmanı artırmak için kullanma demişti, ben daydream sıkıntısından bahsetmemiştim. Psikiyatriste gideceğim, üstüne tavsiye ettiğin bir şey var mı?

1 65 66 67