Kırmızı Hap – Fişten Çekilme Kitabı

Erkek Adam’dan 23 Nisan Hediyesi!

Kırmızı Hap – Fişten Çekilme hazır! Sitemizdeki yazıların önemli bir kısmını konu sırasına göre dizdik ve PDF haline getirerek bir “başlangıç kiti” hazırladık!

Şuradan indirebilirsiniz: Kırmızı Hap – Fişten Çekilme

Not: Arkadaşlar bunu ben hazırlamadım. Discord grubundan arkadaşlar hazırlamış, Freddie paylaştı. Kendilerine teşekkür ederim.

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

34
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
19 Comment threads
15 Thread replies
7 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
20 Comment authors
TalhaEmreHY7OgrenciHalil Can Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Ballack
Guest
Ballack

Büyükşehir belediyesi çalışıyor

Ali
Guest
Ali

Ekrem imamoglu bu kadar hizmet yapmistir

Freddie Mercury
Guest
Freddie Mercury

Selam arkadaşlar,

Öncelikle yazıların tamamı buradaki yazıları içeriyor. O yüzden öncelikle sitede emeği geçen başta Mahmut Abi’ye ve yazarlarla birlikte PDF’in oluşturulmasında emeği geçen Okay ve Sh4in’e teşekkür ediyorum.

İçeriği konu sırasına göre dizdik ve PDF şeklinde hazırladık, böylece elinizin altında her zaman bulunacak ve çevrimdışıyken de yazılara erişmiş olacaksınız.

Elbette PDF’i güncellememiz devam edecek, çorbada hepimizin tuzu olsun.

Sevgiler.

BlackLack
Guest
BlackLack

bu günleri de mi görecektik hüüüü

Zelda
Guest
Zelda

Muhteşem olmuş Mahmut Abi. Uzun zamandir siteye bisey olur korkusu ile siteyi download etmeye calisiyordum denemedigim program kalmamisti, bu ugrastan kurtarmis oldun beni elinize sağlık. 🙂

yaşotuzbeş
Guest
yaşotuzbeş

Böyle bir kıyağı insanın eşi bile yapmaz :))) Ellerinize sağlık muhteşem bir kaynak…

Abdül
Guest
Abdül

Gerçekten bu sitede emeği geçen discord grubundakilere ve yazarlara teşekkürler. Erkekler için gerçekten altın değerinde bilgiler . 🙂

OKUMAYA DEVAM .

Bro
Guest
Bro

Erkekligin kitabini yazmak bu olsa gerek 🙂

Barney
Guest
Barney

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Büyük adamsınız

Abdül
Guest
Abdül

bir kaç gündür çok karamsarım ve kızları görmeye dayanamıyor ne yapmalıyım ?

Sordid
Guest
Sordid

Bu siteyi okumaya başlayalı yaklaşık iki yıl oldu. Makaleleri tekrar tekrar okuyorum. Burada yazılanları safsata, balon kişisel gelişim vaatleri gibi algılayanlar varsa bir daha düşünmeli. Çünkü bu bir ayda olacak bir değişim değil. Süreç meselesi. Siteden gerçekten fayda görmüş biri olarak görüşlerimi yazmak istedim ki yolun başındakilere faydalı olabilir. Başta çoğu kişi gibi burayı terk edildikten sonra “Bu ayrılık acısını nasıl atlatır da yeni hatunlara yürürüm,” diyerek okumaya başladım. Açıkçası reçete arayışındaydım. Birileri bana “Şu saatte, şu noktada dur, şunu yap oldu bitti” desin diye okudum. Çok defa “Abi bi kız var, abi kız şunu dedi, şunu şöyle yaparsak tavlar… Read more »

Ozgur
Guest
Ozgur

Selam, link aktif değil. Güncelleme şansınız var mı

kinyas
Guest
kinyas

Bu siteyi keşfettiğimde (bir sene önce, 16 yaşımda) aşırı bağlandığım ilk sevgilimden ayrılmıştım ve yokluğunda resmen ölüyordum. Şimdi ise yazılarınızı hem okuyarak hem pratiğe dönüştürmeye çalışarak eskisinden çok daha yetkin ve huzurlu bir hayat yaşıyorum. Zaman zaman “nasıl ya?” diyerek kabullenemediğim, kadınlardan hatta dünyadan nefret ettiğim dinamiklerle de karşılaştım ama yine de ilerlemeye devam ettim. Bu hapı yeni yutmuş olanlara tavsiyem acı ve mücadeleden kaçmayın. Yüksek ateş nasıl ki altın cevherinin etrafındaki kiri temizliyorsa Red Pill de elmastan maskülenitenizin etrafındaki pislikleri arındıracaktır.

Truman
Guest
Truman

Mahmut abi merhaba, dijitalden okumayı sevmiyorum. Okumak için bu kitabı bastırmamın sakıncası var mı ?

Omid
Guest
Omid

Abi kitap önerisi isteyecektim de burdan daha alakalı yer bulamadım..
Herhangi bi alanda gençlere kitap tavsiyesi ver desem ilk aklına gelen 3 kitap ismini söylermisin lütfen ?!

Halil Can
Guest
Halil Can

Mahmut abi selamlar redpill konusunda kendimi gelistirebilmek için. Kadinlar ve hayat konusunda basarili bir insan olabilmem için onerebilecegin tum kitapları okumaya hazırım. Çok acı çektim. Başarırım. Teşekkürler