İlişkiler Soru Cevap Yayını – Ağustos 2024

Sitenin yorumlarında sorulan bazı soruları, yayın yaparak cevapladım.

Patreon’a özel üyelere ayrıca ayda iki kere 10 soru 10 cevap ilişkiler yayını da yapıyorum. Şu ana kadar 12 yayında 120 soru – cevap yapmışız.

Aşağıda yayının Youtube videosu var. Yayına Spotify kanalımızdan da ulaşabilirsiniz.

00:00 Giriş ve Katıl duyurusu
00:37 Sevgiliye cıbıldak fotoğraf atmak hakkında ne düşünüyorsun?
01:55
Eski sevgilim evlendi ama hala aklımdan çıkmıyor. Neyleyim?
06:56 30 yaşındayım, 28 yaşındaki kız arkadaşım evlilik diyor. Zamanı geldi mi?
08:50 Sanalda tanıştık, hiç buluşmaya görüşmeye niyeti yok. Bu kızın derdi ne?
12:14 Bu alfa erkek nasıl olunacak, neden öyle değil de böyle?
15:30 Çok peşinde koştum beni engelledi. Sence bu işin oluru var mı?
17:57
İş yerindeki kız ben evlenmek istemiyorum dedi. Bu kız ne şimdi? 20:28 Ağır hakaretlerle, saygısızca terk eden sevgili hala arayıp soruyor. Ne oluyor?

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

9
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
4 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
KefrekdemirMahmut AbiKenzouÖmer Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Darkness
Guest
Darkness

Mahmut Abi, dayım ilk eşinden kız çocuğu yapıp anlaşamadıkları için ayrıldı. Kendisi muhâfazakâr, giyim; okul, arkadaş sayısı hatta telefon dahil (tiktok insta benzeri applar yüzünden) kısıtlama altında. Kız liseye bu sene karma olmayan bi okulda başlatılacaktı ki hiç baskı yapmayan annesiyle beraber babasına velayet davası açtılar. Kızı Dayıma velayet davası açtı ve baya abartı rakamlar örn: Kendisi 200 bin TL kazanıyo 2 evi var gibi yalanlarla beraber (veya annesinin eklemeleriyle) ve adamın baskılarını da toplayıp ifade vermiş. Eli kolu gerçekten bağlı istenen nafaka 40-50K gibi bir sey inanılmaz, eski karısı şuan başka bir adamla da iliski icerisinde sanırım durum baya… Read more »

Ömer
Guest
Ömer

Mahmut abi merhabalar şuan yurtdışında işten dolayı zorunlu olarak göremeyeceğim kız arkadaşım var uzak ilişkiye döndü ilişkimiz. Evlenmek istediğini benimle ve nişani bile hemen yapmamızı söylüyor istekli. Çocuk isimlerine kadar konuşmalar geçti. Ama ben garip bir soğukluk hissediyorum . Çünkü uzak ilişki denen saçma ilişki yüzünden mesajlaşma ve aramalarla ses atmalarla geçiyor günler. Konular daraldı ne yapmalıyız bu tarz artık sonuclanmaya giden bir uzak ilişkide ? Her gün aramalı veya sık sık mesajlasma olmalı mı ? Bikma durumu olmaz mı ?

demir
Guest
demir

Benim kızkardeşim de işinden dolayı yurtdışına çıkmak zorunda kalmıştı, sevgilisi vardı 1.5 senelik biz yaparız dayanırız uzak mesafeye dediler ama yapamadılar. Ki birbirlerini gerçekten de çok seviyorlardı bitmesi gerektiğinde kardeşim baya üzülmüştü. 1-2 sene dayanılabilir(arada görüşmelerle birlikte) ama öteki türlü getir dünyanın en büyük aşkını çok zor çünkü cidden gözden ırak gönülden ırak. Kardeşim ben master işini halleder dönerim diyordu ama sonrasında oradaki hocası orada kalmasını istedi ve çok iyi iş teklif etti mesela, başına orada neler gelebileceğini de bilmiyorsun, döneceğim dediğin zaman dönmeyedebilirsin. 6 sene geçti hala orada. Yani zor kral. 1-2 seneden fazla kalacaksan hem kendin hem de… Read more »

Kenzou
Guest
Kenzou

Mahmut abi çevremdeki çok fazla insan, son zamanlarda daygame konusunda başarısız olduklarını söylüyor. hatta bunun artık mümkün olmadığını düşünen arkadaşlarım da türedi. hatta ve hatta Amerika’daki de devir değişti, artık olmaz, kesinlikle yapmayın o işi diyor.

ben bir süredir düzenli bir ilişkide olduğumdan bu konuya şuan uzağım.

sen ne düşünüyorsun? devir gerçekten değişti mi?

Kefrek
Guest
Kefrek

Mahmut abi arkadaş grubumla tatile gittik. Bir dr kız grubu var. Kızla bakışıyoruz, yabimdan gecerken falan srlam veriyor.Konuşalım tavrını hissediyorum ancak arkadaş grubumlayim o da arkadaş grubuyla. Kızın yanına gidemiyorum. Kızla konuşamadım sorun degol ama ileride böyle bir şey olursa ne yapmam gerekir? Arkadaşlarıylayken yanına gitmek yanlis geliyor bana.