Flörtöz hatun: Dereyi görmeden paçayı sıvamak

Bugün size çok tehlikeli bir kadın türünden bahsedicem (sanki tehlikesiz olanı varmış gibi). Flörtöz hatun.

Kadınların doğal tabak çeviriciler daha önce burada bahsedilmişti. Lakin bu tabakla ilgili şöyle bir ayrıntı var. Kadınlar ne kadar yedek kulübesinde adam tutmayı sevse de her zaman takımın yıldız oyuncusunu bilirler, yani bir tabak mutlaka diğerlerine göre fazla ilgi görür.

Lakin bu flörtöz hatun dediğimiz model, tüm tabaklara eşit ilgi gösterir ve tabii ki tahmin edeceğiniz üzere hepsi de kendini özel sanır. Ancak kızımızın esas amacı ilgi çekmektir. Siz olayı ciddiye bindirmek yani yatağa götürmek istediğiniz anda arkadaş kartını çekerek sizi mahcup etmeye ve aldığı ilgiyle egosunu depolayıp kaçmaya başlar.

Erkeği burada tuzağa düşüren durum ise yürüme davetiyesi denilen sinyallerin kız tarafından dağıtıldığını görünce hemen harekete geçmesi, yani kızın ilgi toplamak için flörtü kolaylaştıran hareketlerini kendine özel sanmasıdır.

“İyi de hani yürümek erkeğin göreviydi?”

Evet hala bu görevimiz var (zaten hep vardı) ama sinyal aldık diye hepsi aslında sonuca gidecek anlamına gelmiyor. Dereyi görmeden neden paçalar sıvanmaz, ufak bir saha raporuyla örnek vereyim.

Bir Avrupa ülkesinde Güney Amerika kökenli bir hatunla tanıştım. 21 yaşında, esmer tatlı bir şey. Hatta kedi canını onun. En baştaki nerden geldin nereye gittin muhabbetinden sonra tanıştığıma memnun oldum deyip dışarı gezmeye çıktım (ara not: yeni tanışılan hatunla ilk 4-5 dklık konuşma sonrası amele sümüğü gibi yapışmadan ve kesinlikle numarasını alıp uzamak başarının başlangıcıdır, ama ben nasıl olsa otelde tekrar denk gelirim diye numara almamıştım).

Akşam üstü otele döndüğümde kız aşırı istekli bir vücut diliyle (dokunma ve pişmiş kelle gibi sırıtma vb.) bir yerlere gidip içmeyi teklif etti, “alkol kullanmıyorum ama sana eşlik edebilirim” diye kabul ettim. Zaten kafamda bu yazının da konusu olan mesele vardı, bu hareketler bana mı yoksa herkese mi diye merak ediyordum. Sosyal deney gözüyle bakınca acaba kız ne diyecek stresi de kayboluyor, böylelikle karşı tarafa yokluk içindeki beta izlenimi de verme ihtimalini düşürmüş oluyorsunuz kanımca.

Neyse bir yere vardık, oturduk sohbete. Ben de ilk görüşmelerin kuralına uygun olarak yüzde 70 dinleyip (ve yönlendirici sorularla kızı konuşturup) yüzde 30 oranında ufak esprilerle ortamı ısıtıyorum. Aramızda yaş farkı da olduğu için amused mastery uygulamaya da çalışıyorum, kızın bozuk ingilizcesi üzerinden ufak ufak dalga geçiyorum. Tabii hatun sürekli kakara kikiri konuşup durdu.

Bu arada, ben bizim kızlara çok konuşuyor derdim ama bu Güney Amerikalı kızlar acayip çenesiz. İstemeseniz de konuşmanın çoğunu onlar yapıyor zaten, dırdırdır susmak bilmedi amk anadan kıza nesil bunlar herhalde.

Gece gayet güzel devam ederken şüphelerimi doğrulayan hareketler kızdan gelmeye başladı.

İlk olarak bana Fas’ta tanıştığı birinden bahsetti. Eleman buna bir yandan mesaj atıyor, sonra görüntülü konuşma falan yaptılar. “Çok sevdiğim bir ‘arkadaşım’, her gün konuşuruz böyle” dedi. “Ne zaman tanıştınız?” dedim, bir hafta olmuş. Eh daha gündüz tanıştığı adama kakara kikiri yapan bir hafta önce tanıştığıyla bu kadar samimi olmuş çok mu? Benim yanımda başka erkekle konuşması zaten faul de bu hareketler aynı zamanda onun iflah olmaz bir ilgi fahişesi olduğunun kanıtıydı.

Beş dakika sonra ikinci bomba geldi. Bu kez de Norveç’te tanıştığı ve görür görmez aşık olduğu bir elemandan bahsetti, yanak yanağa fotolarını beraber seyrettik. Gittiğinde hep elemanın evinde kalıyormuş ve onu “arkadaş olarak” çok seviyormuş. Bak hem ilk görüşte aşk hem arkadaş. Vay amk!

Fakat kız durmuyordu, kız adeta Messi çıktı beyler ve üçüncü golü de atıp hattrick yaptı. Biz bardan çıktıktan sonra bu sefer de yarın yine çok sevdiği bir “arkadaşıyla” (tabii ki tinder’dan tanışalı iki üç hafta olmuş) bizim bulunduğumuz şehirde yarın akşam yemeğine gideceğini ve kıyafet seçmekte kararsız olduğunu söyledi. Arkadaşıyla yemeğe gidecek, sanki hayatının aşkıyla buluşacak gibi kıyafet seçiyor, düşün artık.

Çok geçmeden dördüncü bomba da geldi. Zaten ben artık yürümeyi falan bıraktım kızın performansını ayakta alkışlıyorum ve kırmızı hap gözlemi yapıp ibret alma peşindeyim. Yolda gelirken tinder üzerinden biriyle yazışıp ondan da gitmeden buluşma sözü aldı. Tabii yazışırken yine suratta sırıtma, arada bana ne yazayım diye soruyor.

Kızımızın performansı ibretlikti, bu artık tabak çevirmekten de öte bir şeydi, adeta bir resitaldi. Hani tabak çevirmenin Oscar’ı olsa altın tabak bu kızımıza giderdi bence. Dikkat ederseniz hepsiyle de can ciğer kuzu sarması ama hepsiyle de “arkadaş”. Ama ben durumun farkında değilmiş gibi emin olduğum şeyi ona söyletmek istedim ve sordum.

Ben: Hımm peki aralarında hoşlandığın var mı? Belki sevgilin olur.

Kız: Sevgili istemiyorum. Bir erkeğe ayıracak vaktim yok.

Ben: Bu kadar arkadaş niye o zaman?

Kız: Aslında yeni insanlarla tanışmayı ve arkadaş edinmeyi seviyorum. Faydası oluyor. Mesela Norveç’teki arkadaşım oradayken bana para harcatmadı, çok yardımcı oldu. Ya da mesela sen iyi İngilizce biliyorsun, ileride bir çevirim olsa sana danışabilirim.

Ben: Ebenin amı artık!

Tabii ki böyle demedim, Çocuklar Duymasın’daki psikolog Sinan Bey gibi anlıyorum deyip kapattım konuyu.

Vay arkadaş, bu kız milletinde hiç utanma kalmamış. Eskiden bizi çaktırmadan meriç yaparlardı, şimdi alenen söylüyorlar!

Diyeceksiniz ki “Bu kız birilerine mutlaka veriyor, onlar nasıl yapmış? Senin beceriksizliğin.”

Kısmen doğru. Şunu kere diyeyim ki bu kızdan zaten uzun ilişki malzemesi olmaz. Fakbadi bile olmaz, en fazla tek gecelik. Ancak bu olay da tamamen değilse de büyük ölçüde tiple alakalı. Yani bu anlattığım tarzda kızların zamanında kaslı ve uzun boylu, yakışıklı elemanlarla yükselen hipergamisini tatmin edemiyorsanız, büyük ihtimalle elleriniz boş dönersiniz (ya da dolu mu deseydim ehehe).

Dolayısıyla böyle aşırı flörtöz ve başta sinyal verdiği halde sürekli arkadaşlığın anlam ve önemini vurgulayan kızlar meriç kadrosunu boş bırakmak istemiyordur, tipten işi götürmüyorsanız pek uğraşmaya değmez. Rollo Tomassi’nin de dediği gibi sizinle seksi erteleyen kızdan bir cacık olmaz. Etrafta gördüğü herkese gülücükler dağıtan, aşırı enerjik hatun modeli genelde bunu ilgi toplamak için yapar, ilk buluşmadan sonra ciddi bir fiziksel yakınlaşma yoksa next deyip devam edin. Hatta böyle bir durumda kızın gösterdiği sahte ilgiye rağmen gittiğinizi görmesi, onda sizin elde edilmesi zor bir adam olduğunuz izlenimini bile yaratabilir. Yoksa kaldığınız her saniye aleyhinize işler, sizi mericin önde bayrak taşıyanı yapmadan da bırakmaz.

Sözlerimi Emel Sayın hanımefendinin güzel bir şarkısıyla bitirmek istiyorum:

Onda bunda şundadır,

Şunda bunda ondadır,

Mavi boncuk kimdeyse,

Benim gönlüm ondadır…

 

 

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Çevirmen Hoca

Sitenin anti-feminist ve gözlemci abisi, kardeşi.

56
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
19 Comment threads
37 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
28 Comment authors
Mahmut'un çömezimarco poloDexShaftbenlark Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Hipergaminin dorukları
Guest
Hipergaminin dorukları

Abi %70 kadın %30 erkek konuşur kuralı her zaman mı geçerli? Yoksa sadece ilk buluşmaya özel mi ? Saygılar…

Mahmut Abi
Admin

Sen erkeksen, o da kadınsa doğal olarak kadının fazla konuşması beklenmez mi? Tabii arada senin daha fazla konuştuğun zamanlar olur.

Fakat ben bir erkeğin kadın kadar nasıl konuşabildiğini anlayamıyorum. Bu kadar geveze bir erkek, ne bileyim …

L1n
Guest
L1n

Mahmut abi,psikiyatri bir adamın makalesini okumuştum. Çok konuşmaktan ziyade,diksiyonu iyi bir şekilde konuşmak,özellikle bir ortamda yüksek özgüven belirtisi diye.Kızlarla buluşmalarda evet %30 geçerli bencede ama sence bir ortamda eğlendiren adam pozisyonun da olsakta aynı şey geçerli mi sence?

L1n
Guest
L1n

Corona başlamadan 1 -2 hafta önce,bir ortamdaydım.Bayağı eğleniyordum böyle,açıkçası fazla konuşuyordum. 4 kız-6 erkektik.Fazla konuşuyorsun felan diyordu,erkek arkadaşlarım.(haklılardı,ama umrumda değildi. Konuşma k istiyordum.) Eve geldikten sonra o 4 kızda bana yazdı aralarından ikisiyle ilişki yaşadım.(Hepsinin bana yazdığından haberi vardı üstelik)

Çok konuşmak istediğim,eğlenceli olduğum dönemlere bakıyorum hep kendimi iyi hissettiğim zamanlar.Tabii ki ortası önemli-kalibrasyon.Ortamda fikir belirtemiyorsanız bence çok konuşun daha iyi.

L1n
Guest
L1n

Yukarıda yazmışım zaten.Başbaşa ayrı diye,farklı bir konuya değindim.Orada da fikrini almak istedim.

benlark
Guest
benlark

belirli bir kalıpta davranmak zorunda hissetmesen kendini aradığın şeyi bulursun

kibar – cesur -cool -dürüst – gizemli- özgür- karizmatik- maskülen tanıımlar fark etmez bunlar gibi davranmaya zorlarsan kendini saçmalarken bulursun.

hatalarını düzelt ama gerçek benliğinin farkında ol ve açığa çıkmasına izin ver

SAF ID veya saf süpergo baskınlığı göstermene gerek yok .

bence bu sorun hangisini yaparsam dominantlığı gitmez diye soruldu

Shaft
Guest
Shaft

Peki bu bizimle cilveleşen boncukçu hanımlara işi yatağa götürme hamlesini (yemek,alkol vs.) yapmalı mıyız Mahmut Abi?

“yatağa götürmek istediğiniz anda arkadaş kartını çekerek sizi mahcup etmeye ve aldığı ilgiyle egosunu depolayıp kaçmaya başlar.”

Yani hatunun fiziğine, dış güzelliğine göre denemeye değer, sonuç alma ihtimalin var, teklifte bulunulabilir mi yoksa bu ilgi lolitalarına bu hazzı yaşatmaya gerek yok, nextlemek mi lazım?

Mahmut Abi
Admin

Bence yürünür. Sen erkek adamsan 2 kere falan buluşursun bakarsın kızın tek niyeti ilgi ve arkadaşça laklak orada bırakırsın. Çoğu erkeğin problemi abazanlığından kaynaklanan sürekli umutla bu kadınların peşinden koşup durması ya da yörüngesinde kalması. Bu mavi boncuğa bir bakıp çıkacağına duygusal yatırımla aşık olması.

Kırmızı hap okuyanlarda aptalca bir “anneciğim uydu mu olacağıııım yoksa!” paranoyası oluyor. Aşırı hassas bir duruma geçiyorlar. Bu kadar hassas olmayın. Kız sizinle ilk çıkarken uydu mu istiyor seni içinde mi istiyor bilemezsin. Sen seni içinde istiyor varsay. Erkek Adam kızın uydu peşinde olduğunda güler geçer “aaayyyy uyduuuu olduuum bittim” ben diye ağlamaz.

marco polo
Guest
marco polo

hocam benim de daha önce karşıma çıkmış olan bir kadın türü . ama bu kadarı extrem kalıyor benim tanıdıklarıma göre:p

Sosyal deney gözüyle bakınca acaba kız ne diyecek stresi de kayboluyor, böylelikle karşı tarafa yokluk içindeki beta izlenimi de verme ihtimalini düşürmüş oluyorsunuz kanımca.

bunu biraz açabilir misiniz? ve sizce bu tür kadınlar yatağa atılmalı mı? sanki doğru şekilde yaklaşım sergileyince normal bir kadına göre yatağa daha hızlı geçilebilir.

Dex
Guest
Dex

”Sosyal deney gözüyle bakınca acaba kız ne diyecek stresi de kayboluyor, böylelikle karşı tarafa yokluk içindeki beta izlenimi de verme ihtimalini düşürmüş oluyorsunuz kanımca. Bunu biraz açabilir misiniz?” Kızın en başta fazla ilgili ve yakın davrandığını görünce sadece kendisine mi yoksa herkese mi böyle davrandığını merak etmiş. O yüzden sosyal deney gözüyle bakmıs olaya. Tecrübe olarak baktığı için çok üstelememiş. E böyle olunca da o rahatlık hareketlerine yansıyacağı için yani ”Olursa ekime, olmazsa sikime.” dediği için yokluk izlenimi de vermezsin kıza. ”ve sizce bu tür kadınlar yatağa atılmalı mı? sanki doğru şekilde yaklaşım sergileyince normal bir kadına göre yatağa daha… Read more »

marco polo
Guest
marco polo

yanıt için teşekkür ederim. dediğin gibi zaten böyle bir düşünülemez. ben tek gecelik ilişki için sorumu sormuştum. cevabımı da aldım sayende :P. ama bu kız sonradan karın ağrısı haline gelebilir dediğin gibi dikkat etmek gerek. en iyisi hiç bulaşmamak.

Mahmut'un çömezi
Guest
Mahmut'un çömezi

Abi flörtöz kızlarla konuşmmak tehlikeli mi ?
Sonuçta o da insan tanışmak için belli bir mesafe olması şartıyla (fiziksel temas yok) konuşabilir. Ha bana ters gelir. Benle konuşuyor onla konuşuyor, sinirlendirir beni(sebebini bilmiyorum).
Birden fazla kişiyle konuşan kadın bana ters gelir.
Doğru olan ne sence ? Flörtözden uzak durmalı mı ?
Birden fazla kişiyle konuşması yanlış mı ?[Belli bir mesafe olması şartıyla (temas yok)]

Mahmut Abi
Admin

Abi flörtöz kızlarla konuşmmak tehlikeli mi? Yüzüne gülen hatuna aşık olan şapşik beta oğlansan genelde tehlikelidir.

Birden fazla kişiyle konuşan kadın bana ters gelir. Bir kadınla ya ilişki ya hiç diyen adamsan ters gelir.

Doğru olan ne sence ? Flörtözden uzak durmalı mı? Paralel yürüme ve tabak çevirme yapabilecek olgunlukta erkek için fena tabak değillerdir. Böyle bir erkek için uzak değil yakın durulacak kızdır.

Birden fazla kişiyle konuşması yanlış mı? Kız arkadaşın değil ve olmayacaksa sana ne?

Mahmut'un çömezi
Guest
Mahmut'un çömezi

“Yüzüne gülen hatuna aşık olan şapşik beta oğlansan genelde tehlikelidir.”
Aşık olma kısmına bir şey diyemem o elimde değil. Beta kısmında senin tavsiyelerin var. Onlar yeter.

“Bir kadınla ya ilişki ya hiç diyen adamsan ters gelir.”
Evlilik öncesi cinsellik yaşamayacak bir erkek ne demeli ?

“Kız arkadaşın değil ve olmayacaksa sana ne?”
Kız arkadaşım olacak. Onun için sordum.

Senin için flört,flörtöz kelimelerinin tanımı nedir abi ?

Mahmut Abi
Admin

Aşık olma kısmına bir şey diyemem o elimde değil. Beta kısmında senin tavsiyelerin var. Onlar yeter. Sen aşık olma elimde değil dediğin sürece böyle kızlara bulaşma.

Evlilik öncesi cinsellik yaşamayacak bir erkek ne demeli? Evlilik öncesi cinsel ilişki yaşamadan da kızlarla takılabilirsin.

Kız arkadaşım olacak. Onun için sordum. Kötü bir tercih. Flörtöz, onunla bununla konuşan kızdan kız arkadaş olmaz.

Senin için flört,flörtöz kelimelerinin tanımı nedir abi ? Benim için tanımından sanan ne, senin tanımına göre yorum yapıyorum: “Benle konuşuyor onla konuşuyor”, “Birden fazla kişiyle konuşan kadın”

Mahmut'un çömezi
Guest
Mahmut'un çömezi

Abi ben iyi bir insan olmaya çalışıyorum. Kızın birden fazla insanla konuşmasının sebebi en uygun kişiyi seçmek istemesi olabilir. Türkiye’de,doğuda bir yer, yaşadığım için birden fazla kişiyle konuşan kıza iyi gözle bakamıyor olabilirim. Belki doğru olanı yapıyorum iyi gözle bakmamakla.


Flörtöz, onunla bununla konuşan kızdan kız arkadaş olmaz.

İlişki öncesi flörtten bahsediyorum.


Sen aşık olma elimde değil dediğin sürece böyle kızlara bulaşma.

Aşk derken aşırı hoşlanmaktan,onu boş anında aklından çıkaramamaktan bahsediyorum. Güzel ve sürekli gördüğün bir kıza karşı bu hissiyatı nasıl kontrol edersin ?

Mahmut Abi
Admin

Aşk derken aşırı hoşlanmaktan,onu boş anında aklından çıkaramamaktan bahsediyorum. Güzel ve sürekli gördüğün bir kıza karşı bu hissiyatı nasıl kontrol edersin ? Hayatında kızdan bağımsız bir amacın, hedefin ve belli bir doyum olursa kontrol edersin. Olmazsa o boşluğu doldurmak için edemezsin.