Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3424
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2329 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
SedatMahmut AbitylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Fatih
Guest
Fatih

Zor / sek erkeği oynama konusunda tavsiyen nedir birde neler yapabilirim Mahmut Abi ? Kısacası nedir bu sek erkek olayı ?

Statue
Guest
Statue

Mahmut abi tip , oyun , statü dağılımının etkisi yaşlara göre nasıl değişir hangisi daha önceliklidir

Görüşme
Guest
Görüşme

Mahmut abi ben görüşme satın aldım da nasıl ilerliyor süreç zamanı nasıl belirleyebiliriz

Dünyayı aylaklık kurtaracak
Guest
Dünyayı aylaklık kurtaracak

Mahmut abi bana millet “ellerin çok güzel, kız gibi ellerin var” diyor. Bu iltifat mı hakaret mi anlamadım. Bu arada ellerim hakikaten kız eli gibi.

Furkan
Guest
Furkan

Mahmut Abi sevdiğim kız beni tabak çevirirken görüyordu. Bugün kızın başka bir erkekle el ele olduğunu gördüm. Hatta erkek öptü vs. ister istemez bana koydu biraz. En kısa sürede ne yaparak zihnimde next yapabilirim ?

Ferhat
Guest
Ferhat

Abi konuştuğum kız ben yazmadıkça instagramdan yazmıyor. Fakat yazdığım vakit her ne teklifi yaparsam yapayım kabul ediyor geliyor olur mu diye sormadan hiçbir şey demez mesela. Annesine benimle beraber olduğunu dahi söyleyebiliyor. Bu ben yazmadıkça yazmaması normal mi bende ister istemez umuyorum bunu kıza söylemeli miyim ? Birde sosyal medyadan çok konuşmayı sevmediğini belirtti.

Berlin Duvarı
Guest
Berlin Duvarı

Abi merhaba, birkaç gün önce bir kız tarafından reddedildim, arkadaş kalamayız dedi, ben de hak verdiğimi söyledim. Görüşmeyi bıraktık böyle. Bu kızı kazanabilmenin bir yolu var mı yoksa direk next mi?

xhectoh
Guest
xhectoh

Mahmut Abi, normalde sitede “ağırlık kaldırmayı para kazanmayı kız için yapmayın kendiniz için yapın” deniliyor ama sorum şu; Ben çok para kazanmıyorum, kaslı da değilim tipim de ortalama bir şey, gözüm kaşım siyah. Kızlarla arkadaşlık dışında bir etkileşimim olmadı, avucuma kuvvet yaşıyorum. Ama bunla ilgili bir problemim yok, herhangi bir özgüven sorunum da yok, şuanki hayatımın üstüne pek öyle koyayım da zengin olayım diye de düşünmedim. Kısacası hayatımdan memnunum, idame ettiriyorum öyle böyle ama sorunum şu; Ben kızlarla takılmak istiyorum, öyle skor kasmak değil de 2-3 tane çıtıpıtı bir şey bulup eğlenmeyi istiyorum. ancak öğrendiğim kadarıyla yaşadığım hayatla kızlarla pek… Read more »

Samet
Guest
Samet

Abi kız bana düzenli olarak yazıyor ama muhabbet bu kızla yürümüyor çünkü hiç açık uçlu bir şekilde konuşmuyor bende ona gerçekden ilgiliyim nasıl bir yol izlemem lazım

Korku
Guest
Korku

Mahmut abi bende anksiyetem olduğunu düşünüyorum. Stresli anlarda yok olmak istiyorum o stresi kaldıramıyorum hatta Evde otururken Kendimi stresli ve kritik öneme sahip bir anda hayal ettiğimde bile kalbim küt küt atıyor. Her şey için çok endişe ediyorum bu bende uykusuzluk problemleri yapıyor, mutsuzluk yapıyor ve hayat kaliteme direkt olarak etki ediyor. Benim sorum şu: bu problemi kız arkadaşımdan saklamaya çalıştım ama bundan da yoruldum, artık bu durumu ondan saklamaktan vazgeçeyim mi sence?
2. Sorum şu, abi bu problemden kurtulamadığım sürece büyük bir adam olabileceğimi düşünmüyorum, Bu probleme sahip olup da yine de başarılı olan insanlar tanıyor musun ?

Emirhan
Guest
Emirhan

Selam Mahmut abi, benim birkac ay once uzun iliskim bitti. Bu siteyle tanismadan once sebebini bir turlu anlayamiyordum, simdi bircok konuda ne denli zayif ve muhtac davrandigimi anlayabiliyorum. Efendi cocuk tabirinin vucut bulmus haliydim. Evet cok ders cikardim ama bir turlu pismanliktan kurtulamiyorum. Oyle yapmasaydim, bunu yapmasaydim gibi dusunceler kafamdan cikmiyor. Bu durum kendime ofke duymama sebep oluyor. Her gun sitedeki farkli basliklari okuyup motive oluyorum ama harekete gecmeye nerden baslayacagimi bilmiyorum. Gercekten kendimi gelistirmem ve degistirmem gereken sayisiz konu var. Sence sitedeki yazilari okuyup notlar alarak bunu asabilir miyim ya da bana ne onerirsin. Ve isin kotusu yas 29… Read more »

Okan
Guest
Okan

Mahmut abi merhaba, yuksek lisans mezunuyum ve uzun suredir is ariyorum. su an gecici olarak evde sosyal medyayla ilgili bir is yapip, belli bir miktar kazaniyorum ama yeterli degil. basvurdugum hicbir yerden donus yok hala. magazacilik, yemek rest sektoru ve cagri merkezi gibi alanlarda cok fazla is ilanina rastliyorum ama basvurmadim. yani acikcasi bu surecte kendi alanima dair bir is bulursam, o isleri de kacirmak istemiyorum. bir de onca sene bosa mi okudum kafasi var ne yazik ki. buyuk ihtimalle ne is bulursan gir diyeceksin ama ben yine de sormak istedim. bu gibi islere de bavsurmali miyim diye

Fatih
Guest
Fatih

Mahmut Abi kızlardan dediğin gibi telefon numarası alma taktiği baya işe yaradı. Fakat kızın birinin instagramini aldım ve instagramdan numaramı attım oda bana biraz daha tanımak istediğini söyleyip vermedi numarasını. Ne yapmalıyım? Birde instagramda konuşmayı sevmediğini belirtmişti ve bana pek yazmaz. Ben yazınca saniyesinde cevap verir. Bu Normal mi ne yapmam gerekir ?

Furkan
Guest
Furkan

Mahmut Abi Merhaba sana 3 sorum var.
1) Bir kız başka erkekle kıskandırma yapıyorsa buna shit test diyebilir miyiz
2)Bize sevgilisinden bahsetmeyen yani belli etmeyen kızların (kasarlarin) sevgilisi olduğunu nasıl anlarız
3) Tabak çevirme yaparken oğlan çocuğu olan arkadaşlarımın çoğu aniden arama mesafe koydu bu olağan birşey mi ?

Flamier
Guest
Flamier

Merhabalar. Mahmut Abi ile bir süre önce görüştüm, kendisinin benim dönüşümümde baya katkısı oldu diyebilirim. Spesifik problemlere spesifik çözümler sunması, size nasıl harekete geçeceğinizi anlatması falan gerçekten çok iyi. Tecrübe yanılmaz demişler, kesinlikle doğru.

1 19 20 21 22 23 73