Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3424
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2329 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
SedatMahmut AbitylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Baba Voss
Guest
Baba Voss

Mahmut abi kanalını yarım yıldır takip ediyorum ve şu an bir çıkmazın içerisindeyim. O yüzden biraz ayrıntıya girip tavsiye isteyeceğim. Üniversitede aynı sınıfta olduğum bir kızla konuşmaya başladık. Aramız iyiydi. Birkaç hafta sonra onun sevgilisi olduğunu öğrendim ama tam o sıralarda flörte başlamıştık. O da gayet neşeliydi ve cilve yapıyordu, temas kurmak için türlü bahaneler üretiyordu vs. Daha sonraları onunla cinsellik hakkında da konuşmaya başladık. İlk dönem bu konuşmalar whatsapp üzerindendi ama ikinci dönem reelde de bu konuları birkaç kez konuştuk ve gülüştük. Hatta ilk dönem cinselliği genel olarak konuşurken ikinci dönem daha kişisel olarak konuşmaya başlamıştık. Bu konuda ona… Read more »

Toros
Guest
Toros

Abi merhaba, 7 ay önce sosyal medya üzerinden başlayan bir ilişkim vardı ve başladıktan 1 ay sonra buluşamadan yurtdışına çıktım çıktıktan sonra 3-4 ay kadar bi süre telefon üzerinden devam etti ve 4. ay sonunda artık buluşma olmadığından veyahutta herhangi bir cinsel yakınlaşma olmadığından kör başlayan ilişki bitti lakin muhabbet çok iyiydi kafa dengi dediğimiz kavram vardı kızda ve ona karşı sevgi dediğim kavramda mevcuttu bende . Ayrılmak istediğini söylediğinde sebebini dahi sormadan ” ok bb ” gibi bir mesajla bitirdim ve hiçbir şey olmamış gibi normal yaşantıma devam ettim diğer kızlarla takıldım, ((1)insta storyde bi kızla yakın bi ilişkimi… Read more »

Yahazehal
Guest
Yahazehal

Mahmut Abi selamlar! İnstagramdan mesaj attığım kızlarla(hiç yüzyüze görüşmediğim ve hatta tanımadığım. Genellikle arkadaşlarımın arkadaşları olan kızlar) ilk gün güzel sohbet muhabbet ediyorum ancak diğer günler ben mesaj atmazsam mesaj atmıyorlar. Genel olarak ilk 2 gün sohbeti ben başlatır ve 3. Gün sohbeti o başlatması için beklerim ancak şuana kadar konuştum 5 kızın hepsi de 3. Gün bana geri yazmıyor. Ben de ilk 2 gün ben yazdım diye yazmıyorum ve nextliyorum. Ve bu sürekli başıma geliyor. İster istemez canım sıkılıyor. Elimden geldiğince eğlenen ustalık yapıyorum. Entelektüel kimliğimi pazarlayacak kelimeler ve konulardan konuşuyorum ve hatta küçük iltifatlar ve yakıştırmalar da [“profesör,… Read more »

Hit
Guest
Hit

Abi soft next yazısını kaldırmışsın herhalde o yüzden buraya yazıyorum. 4 aydır beraber olduğum bi kız arkadaşım var . Ona süpriz yapmak için hafta sonu için bi yer ayırtmıştım . 1 hafta öncesinden haftaya söz verme kimseye beraberiz ona göre dedim ne olursa olsun tamam dedi. Neyse gitmemize 1 gün kala ailesinden biri gelicekmiş filan pazar günü olur mu diyince hayır olmaz bu öyle birşey değildi . Sen plan yapılacak biri değilmişsin sonra görüşürüz dedim kapattım . Mesaj atmış birsürü ya tamam özür dilerim gidelim heycanımızı kaçırma mahçup oldum filan diye. 1 hafta soft next yapmayı düşünüyorum. Ayarsız değil bu… Read more »

khloe
Guest
khloe

Mahmut abi dr.redpille göre bir kadının gözünde betaya düştüyseniz tekrar alfa olarak görmesi imkansıza yakın diye bir tabiri var sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında

Ezel Bayraktar
Guest
Ezel Bayraktar

Mahmut abi selam.Benim geçmişteki ilişkimde sevgilimin beni 12 13 yıllık dostum dediğim biriyle aldatması üzerine baya güvensizleştim,sonraki sevgililerime de yansıtır oldum.Aldatan kız ve o dediğimle aramı kestim daha hiç görüşmedim o olaydan sonra.Artık kadınlara karşı o kadar güvensizleştim ki etrafımda 1 tane kız kalmadı.Dost da edinemiyorum erkek olarak.Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?

Kafkas
Guest
Kafkas

Mahmut abi ben dostlarımı arada bir arayıp hal hatır soran biriyim ama benim arkadaşlarım (en yakın olduğum bir iki kişi hariç) beni hiç arayıp sormuyorlar. Ben bu duruma takılıyorum abi örneğin geçen sene 1 ay iş için Antalya’ya gittim orada tanıştığım başka şehirlerden iş için gelen arkadaşlarımı memlekete döndükten sonra birkaç kere aradım, onlar beni hiç aramayınca ben de arayıp sormayı kestim. Sence hiç arayıp sorulmamasında bir problem yok mu ben mi abartıyorum ? Benim arkadaşlarımı aramam yanlış mı acaba işsiz bir insan imajı mı veriyorum ? Not : yaşım 23. Teşekkürler abi

Indomie noodle
Guest
Indomie noodle

Mahmut abi merhaba, ben bir üniversite öğrencisiyim, çok arkadaşım var ama samimi olduğum pek kişi yok etrafımda. Bir yandan takıldığım, farklı yerlerden, birkaç kız var. Bu kızları sevgili adayı olarak görmüyorum, gönül eğlendirmek icabı takılıyorum, aklıma şu takılıyor ancak. Red Pill’da takıldığınız kızla yatmıyorsanız onun kız arkadaşlarından birisiniz diyor, bu yani hiç kız dostumuz olmasın anlamına mı geliyor? Mesela günlük hayatımda kızlarla iyi geçinen ve kız kankası olan erkekler de var. Ben bütün kızlarla yatmak istersem bu bana kayıptan başka bir şey getirmez mi? Bir de samimi ve düzenli takıldığım bir arkadaş çevrem olmadan sevgili edinmem doğru olur mu?

Noki
Guest
Noki

Merhaba. Birkaç ay önce tanıştığım bir kızla git gelli garip bir ilişkimiz var. Çok garip bir zemine oturdu, ben salıyorum bir süre sonra o yokluyor genelde. Sevgili değiliz sadece flörtleşiyoruz sık görüşüyoruz (haftada 1 gün kesin) ve uzun süredir aylardır durum böyle ilerliyor arada kopmalar da oluyor ama dediğim gibi genelde o kopmalardan sonra yokluyor yine konuşuyoruz. İlle de ilişki olsun kafasında olmadığımdan pek şikayetçi değilim belki de bu yüzden hala devam ediyor. Çok uzatmadan soruya geçeyim, bazen başkalarıyla da sosyal medya üzerinden konuştuğunu fark ediyorum, yüz yüze de görüşüyor olabilir bilmiyorum böyle bir durumda nasıl bir tepki verilmeli? Yani… Read more »

Ragnar Lothbrok
Guest
Ragnar Lothbrok

Mahmut abi selamlar! Ben 23 yaşında yeni askeri okulu bitirip deniz astsubayı oldum. Redpille 3 yıldır tanışıyorum ve çok faydasını gördüm. Sorum şu, mesleğimin redpille katkısı var mı? Disiplin hayatımın bir parçası ve bunun faydasını ilişkilerde de yaşıyorum. Fakat işimden dolayı ortamda hiç kız yok. Ve arkadaşlarım hep asker. Sivilden erkek arkadaş, tanışabileceğim yakınlaşabileceğim kızlar bulmakta zorlanıyorum. Hangi ortamlara yanaşmalıyım? İşimden dolayı yurtdışı limanlarını ziyaret ediyorum. Oralarda nasıl takılmalıyım ne önerirsin?

Ragnara Soru
Guest
Ragnara Soru

SAT egitimlerine girmeyi dusundun mu ?

Lionel Ronaldo
Guest
Lionel Ronaldo

Selam.Ünide aynı sınıfta olduğum bir kız var abi.Kız son 1 aydır benimle ilgileniyordu,benimle konuşmaya çalışıp göz teması kuruyordu,koluma omzuma dokunuyordu konuşurken.İnstagramdan ekledi dönüş yaptım.2 gün önce bana benden etkilendiğini hoşuna gittiğimi söyledi.Ben de galiba hoşlanıyor gibiyim , güzel bir kız değil fiziği falan da iyi değil.Tabaklarım ondan güzel olmasına rağmen bu kız da benim hoşuma gitmedi desem yalan olur.Aynı sınıftan kızlarla ilişki kurmayın yürümeyin diyordun.Örneklere baktığımda ve çevremde gördüklerimde evet çok kötü sonuçlar doğuruyor.Ama kız duygularını açtı ve ilişki sinyali yakıyor , beni sahiplenmeye çalışır gibi.Bu kızı friendzone alıp reddetsem de kötü sonuçlar olacak,sevgili olup ayrılsam da .Sevgili olup duygusal… Read more »

Rick Grimes
Guest
Rick Grimes

Görüşme almayı düşünüyorum da hocam. Gün ve saati nasıl belirliyoruz?

Ajjapaw
Guest
Ajjapaw

Mahmut abi merhaba. Birden fazla erkeğin bulunduğu karışık bir arkadaş grubum var. Grupta kızlar, o an yanımızda olmayan, gruptan bir erkek hakkında konuşuyolar, hayranlıklarını dile getiriyolar. Örneğin ahmet sabah şöyle yaptı çok güldük falan. Böyle durumlarda şu ikilemde kalıyorum. Birincisi, kızların shit test benzeri bu davranışına hiç takılmamaya çalışarak sadece dinleyip geçmek. Çünkü buna bir kez kapılınca kızların seyirci olduğu sirk gösterisine dönüyo durum biz erkekler açısından. Yani onlar juri de biz palyaço gibi. Bu yüzden içten içe öfkeleniyorum ve bu durumu reddediyorum. Ancak bu sefer de ikinci durum meydana geliyo. Oyuna küsen çocuk konumuna düşmüş oluyorum. Ayrıca ben reddetsem… Read more »

Smooth criminal
Guest
Smooth criminal

Yüksek ihitmalle olay shit test değil senin kıskançlığın. Hiç takılmamaya çalışmak demişsin ama baya takılmışsın belli ki. Senin yapman gereken içindeki aşağılık kompleksini yok etmek. Bu da kendi gelişimine odaklanarak olur. Zamanla senden daha iyi bile olsa insanlara karşı kendini aşağıda görmezsin. Ben de bunları yaşadım ordan biliyorum.

Simurg
Guest
Simurg

Mahmut abi merhaba sitenizi keşfetmemden beri hâlâ aklıma takılan soru var. Soruma gelecek olursam eskiden bir kıza oneitis olduğum dönem duygu ağırlıklı parça dinlerken içimi hüzün kaplardı fakat abi sitenizdeki tavsiyelere uyarak oneitis olduğum kızı kafamdan atmamla beraber birkaç ay sonra dinlediğim şarkılardan oneitis olduğum dönemdeki tadı alamamın sebebi nedir sence abi? Normal midir abi?

Mert
Guest
Mert

Mahmut abi selam bugün kendi kendime kızların uzaktan beni nasıl gördüğünü düşündüm çünkü daha gençken kızlardan teklif alan biriyken 25 yaşındayım davet bakışlarından öte bişi alamıyorum. Ahh eskiler cebime koyulan aşk kağıt parçaları, yapılan kek börekler, dahada gençken lisede okul çıkışında sınıfta kal beni bekle demeler kendini kucağa aldırmalar verilen yanaklar.. Devirmi değişti yaşitlarımız mı anlamıyorum yada ben mi ? Zaten çoğu evlendi felan ne biliyim bi yandanda kendimi çok geliştirmiş burnu havada ulaşılamaz gibi görünen biri gibi gözüktüğüm için mi acaba artık yürümeye cesaret bulamıyolar giyimimi görünüşümü biraz daha mı normalleştirmem gerek kendime bakmayı seviyorum ama bu ulaşılamaz gibi… Read more »

1 29 30 31 32 33 73