Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3424
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1095 Comment threads
2329 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
SedatMahmut AbitylerrFerhatVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Crow
Guest
Crow

Abi merhaba, özel görüşme satın aldım ne zaman müsaitsin?

MSc
Guest
MSc

mahmut abi ben yakın arkadaşımla siyaseten ayrı kutuplardayım ve arkadaşım siyasi anlamda çok tahammülsüz bir insan. kendince bazı önyargılar oluşturmuş, meseleye siyah-beyaz olarak bakıyor. birkaç defa bak kardeşim benimle siyaset konusunu açma ben böyle düşünüyorum sen öyle düşün dedim. bu meseleyi bu şekilde çözmüştük fakat halen devleti kötüleyen sözlerde bulunuyor bana whatsapptan mesaj atıyor bunları. benim de sinirim çok bozuluyor yakın arkadaşım olduğu için ve siyaset mevzusu hayatımda önemli bir yere sahip olmadığı için es geçiyorum fakat artık sertçe bir cevap vermek durumunda kalacağım. bir hareket yapmadan önce bu mesele hakkında senin görüşlerini ve önerini dinlemek istiyorum abi mümkünse. teşekkür… Read more »

Merto
Guest
Merto

Mahmut abi dışarda kızlarla tanışmaktan çekiniyorum, Türkiye’de şu sıralar bazı olaylar medyaya da yansıyor zaten sokak kavgasında , tekelde adam öldürme gibi. Böyle şeyler başıma gelir diye tanışmıyorum cesaretimi nasıl toplayabilirim

Anahtar
Guest
Anahtar

Mahmut abi ömürlük dostum dediğin insanlar hayatında var mı ve bir erkek adamın hayatında öyle dostları olması ŞART mıdır

ceren
Guest
ceren

esenlikler 30 lu yaslarinda bir adamla gorusuyodum eski nisanlisindan dolayi cok sorun yasamis sıkinti cekmis bir adamdi ben 20 yasindayim internettwn tanismistik tabi bu olay eger berber olsaydik uzakta kalmayacaktik yanina tasinacaktim 2 3 hafta konustuktan sonra baska bir kadinla daha konustugunu dusundum bu kadin 30 larina yaklasmis betabux(umarim dogru yazdim) bir iliski arayan bir kadindi muhtemelen 30 lari a kadar sekmis 30 da artik beta erkek ariyordu veya efendi erkek beraber olmak icin ben suphelendigim icin arama mesafe koydum adamla adam hemen kadinla konusmaya basladi su an beraberler cok mutlular ama adami kafamdan silemiyorum beni cocuksu buldugu icin mi… Read more »

Obs
Guest
Obs

Mahmut abi merhabalar nasılsın. Flört ettiğimiz bir kızla buluştuk, buluştuktan sonra hislerimden emin değilim artık devam etmek istemiyorum dedi 2 gün önce yani. Bugün de nasılsın diye mesaj atmış ne yapmalıyım kısa süreli no contact bile işe yarıyor galiba . Cevabın için şimdiden teşekkür ederim

Abulfat
Guest
Abulfat

Selam Mahmut abi. Ben simdi odeme yaptim Türkiye dışından seninle nasil iletisime gece biliriz?

Gym Faresi
Guest
Gym Faresi

Mahmut abi senin dediğin gibi hatunla hergün mesajlasmıyorum aniden ortadan kayboluyorum, gün içinde mesaj falan atmıyorum kendime meşguliyet buluyorum ve bunun sonucunda sinirlenip ufaktan trip atıyor.Esprilerle ve yoğun olduğumu söyleyerek geçiştiriyorum ama nasılsın demeye zamanda mı bulamıyorsun,2 saniyeni ayırıp yazamıyor musun aklına gelmiyor muyum vb. falan diyor.İleride birazcık bu konu yüzünden kavgalar çıkacak gibi ama şimdilik eğlenceli bi şekilde durumu kurtarıyorum. 😀 Çevrimiçi olup olmadıgımıda kontrol ediyor gün icinde. Hergün mesajlaşarak ilişkinin monotonlaşmasını istemiyorum.Bu kardeşine bu durumla ilgili bi önerin varmı ne demeli ne yapmalıyım?

Asil
Guest
Asil

Mahmut abi ben 26 yaşındayım sevgilim 28 yaşında ilişkimiz yaklaşık 1 ay oldu bu zamanda ben hızlı davranarak teması arttırdim kız arkadaşım çok hızlı gidiyoruz demesine rağmen en son konuyu sekse getirince daha çok erken diyor sürekli bende ben libidosu yüksek bir insanım sevdigim insana dokunmadan seks yapmadan zaman geciremem dedim böyle kabul etmiyeceksen bir süre görüşmeyelim dedim oda biraz üzülüp kendi gayretlerini anlattı ve sonra istediğin olsun dedi. Yanlış yaptığım bir yer varmı gerçekten cokmu erken davrandım birbirimizw sevgimiz de var belli ne yapmam gerek bundan sonra hamle gelirse karşıdan yada gelmezse

Rockonroll
Guest
Rockonroll

Festivale geldim Mahmut abi, kamp ile çadır kurduk. Epeyce büyük bir festival burda kızlara yürüyeceğim. Bir kızla birlikte olmadan dönmek istemiyorum. İlk kez olacak (daha önce redpillli tanıyana kadar dini gerekçelerden dolayı hiç yapmak istemedim – istedim de yapmadım) burda da hem sanatçı şarkı söylerken hemde gece kampta gezerken kızlara yürüme girişimlerinde bulunacağım. Fazla yürümek bu gibi bir alanda sorun olur mu? Kendimi geliştirmek adına.. Ve daha sonrası için ne gibi tavsiyelerin var, mesela çadıra nasıl davet edebilirim vs.

Arkadaşxx
Guest
Arkadaşxx

Mahmut Abi bir arkadaşım var kendisi doğal kırmızı haplı diyebilirim. (bi kaç redpill terimlerimden söz geçirdim de bilmiyor yani redpili.) mesajlaşma oyunu çok iyi. Ama şimdi atıyorum kızlar buna bakıyor mesela diyorum ki git konuş, o da diyor ki onlar gelsin konuşsun g*tleri kalkar ben konuşunca türk kızı vs ayakları yapıyor. (eskiden çok kız s*kmişliği var ama şimdi vazgeçtim diyo onlar bana gelsin diyo.) bende erkek ilk konuşmayı başlatır vs diyorum, sen yürümezsen o iş yatar falan diye bahsediyorum. Neyse işte ben de bunun yanındayken 2 kere set açtım olumsuz sonuçlandı ama kibarlardı. Şimdi şöyle bir şey var bu arkadaş… Read more »

wonder hamdi
Guest
wonder hamdi

arkadasim dedigin adamdan hafif elektrik aliyorsun sanki kenks, ona da bir bak.

Arkadaşxx
Guest
Arkadaşxx

Ne alaka? Tam tersi bana itici bile geliyor kızlara yaptığı bazı hareketleri tavrı vs aşırı yapmacık geliyo.

wonder hamdi
Guest
wonder hamdi

arkadaşından bahseder gibi değil, hoşlandığın birinden bahseder gibi konuşuyorsun, duyan da elemanı matrixteki zenci falan sanacak.

Arkadaşxx
Guest
Arkadaşxx

Birader mesajlaşma oyunu iyi ve doğal kırmızı haplı dedim Mahmut abiye durumu izah etmek için. Ne alaka şimdi, boş yapmayın.

Vincent
Guest
Vincent

neden onaylamadığınıza cevap verip silseniz ne kadar güzel olurdu.

ELMAHZUR
Guest
ELMAHZUR

mahmut abi selam evde karısının çerçevesine o kadar bağımlı kalmış ki kendi çerçevesinden korkan bir babam var dolayısıyla kız kardeşim babama bir gram güven ya da saygı beslemiyor, babam rahatsız olduğu şeyi direk dümdüz belirtmektense susmayı seçiyor, başka zaman tepesi atıyor ve AŞIRI abartı duygusal tepkiler veriyor. Olay fiziksele kaçınca araya girip ayırıyorum ancak arada ben dahi çatlıyorum ve babama karşı duygusal tepki veriyorum. Babam kardeşimin saygısını kazanamıyor, babam kardeşimin saygısını kazanamadığı için kardeşim babamın yapmasını istediği hiçbir şeyi yapmıyor böylelikle ateşe benzin atar gibi kavga çıkıyor. Babamdan pek bir şey yapamadığına göre iş bana düşüyor diyorum ancak ne yapacağımı… Read more »

Serhat
Guest
Serhat

Erkek adam çok samimi olmasa da arada görüştüğü arakadaşının eski sevgilisiyle tek gecelik ilişkisi yaşar mı?

://
Guest
://

Abi merhaba sanal görüşme aldım biraz önce.Ne zaman müsaitsin acaba ?

1 46 47 48 49 50 73