Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu görüşmeleri standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3421
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1094 Comment threads
2327 Thread replies
169 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1043 Comment authors
tylerrMahmut AbiFerhatVatandaşın biriHkn Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Emre
Guest
Emre

Mahmut abi selamlar. 19 yaşında sosyal fobisi olduğunu düşünen bir gencim. Birçok semptomu aylardır kendimde gözlemliyorum. Neredeyse dışarı çıkamaz hale geldim. Aileme defalarca kez anlatmama rağmen ”abartıyosun, dışarı çık bi sen düzelirsin, ders çalışmamak için bunlar” gibi cevaplarla karşılaşıyorum. Bir türlü ikna edemedim psikolog veya psikiyatriste. Şehrimdeki devlet hastanelerinin psikiyatri servisi de berbat kesinlikle ilgilenmediler.

Bugün YKS sonuçları açıklandı, ben sonucumdan memnun değilim ama ailem ya işe gir ya üniye git üçüncü bir seçenek yok diyorlar. Bir yıl daha hazırlanmamı istemiyorlar. Benim ise ne üniye ne de işe girecek halim yok. Dışarı çıkmak benim için imkansız. Ne yapmam lazım?

Buri
Guest
Buri

Abi görüşme almak istiyorum da bugüne müsait misin acil bir durum o yüzden bugün konuşmamız lazım

Efe
Guest
Efe

Reddedilme korkusu mu değil mi çözemediğim bir durum var abi. Kızlara yürümek istiyorum ama bu durum beni aciz ve muhtaç gösterecekmiş gibi geliyor. Beni çok rahatsız ediyor, sanırım kırılgan narsizm de var. Bunun tek yolu bu durumun yanlış olduğunu bilip herşeye rağmen yürümek mi?

Faust9
Guest
Faust9

Bende de aynı sorun var ben de narsizmle alakalı olduğunu düşünüyorum öyle bir yanım var. Yenmeye çalışıp bakıştıgım kızlarla konuşmayı deneyeceğim.

Sasua
Guest
Sasua

Mahmut abi saygılar. Bu dediğim biraz mavi hap içeriyor farkındayım ama kız içime kuşku ekti. Abi 2 haftadır bir kızla flörtleşiyorum. Kız bir ara bir ara icime kuşku ekti bir baskasi olabilir babında. 2 kere baş başa 1 kere de başka bir arkadaş ve sevgilisi ile date yaptık. Mavi haplılık yaptım ve maalesef kızın sosyal medyasına 2 3 kere baktım. Abi bir çocukla sürekli birbirlerini çıkarıp geri eklediler ve bunun eski sevgilisi olduğunu düşünüyorum. Son buluşmada da kızın dikkati çok daginikti telefonda mesaj geliyordu ara ara. Eve bırakırken de 5 6 kere birisi aradı en sonunda Kız “arama artık gerizekali… Read more »

aomine
Guest
aomine

Mahmut abi görüşme aldım 30 dk’lık. Sipariş tamamlanmıştır diyor ama detaylı bilgi görüşme saati tarihi v.s. henüz gelmedi

Emir
Guest
Emir

Mahmut abim selamlar. 3 aydır uyguladığım no contact kuralını 1 gün önce onu gördüğüm rüya üzerine hiç beklemediğim bir şekilde önce stalklayarak, daha sonra ise onunla iletişime geçerek bozdum. Mesajımı ve aramalarımı cevapsız bıraktı, tek bir kelime dahi söylemedi. Çok ağır ghostlandım, daha sonra ise engellendim. Daha sonra birisinden ise sevgilisi olduğunu öğrendim. Şimdi ise 90 gündür hiç olmadığım kadar kötü hissediyorum. İletişim kurarak 90 günlük süremin çöpe gittiğini düşünmek ise beni ayrıca düşürüyor. Artık zaten sevgilisi olduğu için onu elde etme veya yakınlaşma gibi bir derdim beklentim yok. Sadece ben büyük bir hata yaptım ve berbat hissediyorum abi. Bana… Read more »

ali
Guest
ali

ben genel olarak derslerim ve daha oturmamış çalışma disiplini ile alakalı sıkıntılarımdan bahsetmiştim. sesli olarak konuşmak yazılı tavsiyeleri okumaktan çok daha etkili oluyor. çünkü yazılarda duygusal çıktıyı almak daha zor oluyor benim için

mahmut abi ülkemizin erkekleri için önemli bir değer. umarım sizde görüşme imkanı bulursunuz.

efiş
Guest
efiş

Abi saygılar. universite öğrencisiyim. 165,saç sakalı idare eder,skinnyfat vucut, giyim konusunda ortalama,parası ortalama bir insanım. oyun desen teoride eskisine nazaran çok şey öğrendim ama ilaç kullandığım mental sıkıntılar var ondan arada stresli/değişik olabiliyorum. düşük değer olduğumu biliyorum ama etrafımda benle çok benzer adamlar bile sevgili/fakbadi bulurken ben onlineda yabancıdan 2 nude almak dışında bir şey yapamıyorum. onda da başta kendi resmimi göstermeyip sonradan alıştırıyorum. gerçek hayatta hangi kıza yürüsem reddedildim, acaba kendi boyumda kızlara yürüdüğüm için midir yoksa kendimi karşılaştırdığım insanlardan da mı beterim diye düşünüyorum. değerli görüşlerini bekliyorum abi, saçma konuştuysam kusura bakma. her geçen gün daha da bu… Read more »

Maxwel
Guest
Maxwel

Selamlar, yaklaşık 3 sene önce bir kez buluşup ileri gitmemden kaynaklı kız hayal kırıklığına uğradığını söyleyip ayrıldı ve şimdi geri dönme numaraları alıyorum ama benim adım atmamı bekliyor görünen o ne yapmam gerekir

Black
Guest
Black

Merhaba, erkek arkadaşımın abisi birkaç gün önce intihar etti. Erkek arkadaşımın tüm dengesi o günden beri bozuldu, hiç konuşmuyor, aramıyor, içine kapandı , çekildi. Sürekli abisinin bıraktığı intihar notunu okuyup duruyor. Kendisini 1 dakika bile yalnız bırakmıyorum ama bir yerden sonra kendisi beni kovmaya başladı, yalnız kalmak istiyorum diyor. Yalnız bırakmaktan korkuyorum, onun da böyle bir şey yapacağı aklıma geliyor. Size daha önceden çok kez sorduğum sorular oldu, yine sizden akıl istiyorum. Bu süreçte ne yapmam gerekiyor?

Emre
Guest
Emre

Selamlar abi. Neredeyse 1 yıllık ilişkim (üniversitede aynı sınıftayız) yaptığım bazı hatalar yüzünden bitti. Aldatma, ihanet vs yok. Ayrıldıktan sonra belli aralıklarla 3 kere yazdım. Kararlarına saygı duymadığım için benden nefret ettiğini, soğuduğunu söyledi. Sonrasında her yerden engelledi beni. Engellemediği bazı yerlerden de ben engelledim 1 haftadır. Bu süreçten sonra ne yapabilirim? Geri dönüşü olabilir mi? Arkadaş ortamımız vs. aynı. Yardımcı olursan çok sevinirim. Saygılar

anime
Guest
anime

mahmut abi merhaba 31 yaşındayım aile olarak tanıdığım bir kızla 3 yıldır tanıyorum kız 26 yaşında doğru dürüst sevgili olamadık bu bu süreç içinde bir sürü kız ile sevgili oldum ayrıldım ama bu kıza ne zaman dönüş yapsam hiç bir şekilde reddetmedi beni. belkide şuanda evlenelim desem kabul edecek. ona eski sevgilimi bile anlatıyorum yine de kabul ediyor beni benim birlikteyken onu seveceğim modele dönüştürdüm ama yine de bağlanamıyorum ilk sevgilisi de benim sorun şu ki kıza karşı sadık olamıyorum. buna bağlanmada diyebiliriz halbuki hiç bir fikrimi zorlaştırmıyor beni de cok iyi tanıyor. genel olarak aslında diğer kızlara karşıda bağlanma… Read more »

emre.şen
Guest
emre.şen

Selamlar mahmut abi. Kız arkadasımla 7. Ayimiza girmek üzereyiz. Bir kaç gün önce Facebook hesabında eski hâlini meraktan fotoğraflarına bakmaya başladım. Kendisi 35 yaşında. Çok fazla fotoğraf paylaşımı yapmış ama aralarından bir tanesi dikkatimi çekti erkek vardi iki tane ama verdiği poza bakılırsa akrabası diye düşündüm. Biraz daha aşağılara inince elemanlardan birinin bir kaç tane daha fotoğrafına denk geldim bir iki yorum da okudum eski sevgilisiymis. Fakat fotoğraflar 10 yada 8 yıl öncesine ait. Çok sıkıntılı birşey yok ama klâsik sevgili pozlari. Ne kadar konuştular bilmiyorum bir önemi de yok sanırım. Birşey söylemedim henüz eski olmasına rağmen neden ordalar diye… Read more »

erkekadamolmak
Guest
erkekadamolmak

selam mahmut abi. uzun sayılabilecek bi flört ilişkim başta kızın bana aşırı arzu ve ilgisiyle başladı daha ilk geceden birlikte oldum ve kızın beklentisinin uzun ilişki olması yönünde bi düşünceden dolayı ben de kabul ettim. ilk seni seviyorumu ondan aldım belli bir noktaya kadar ilgiyi yönettim fakat daha sonra kızın stabil olmayan duygu durumu ve hayatı bazı belirsizliklere yol açtı ve bu yüzden kızı çok darlayıp bazı şeyleri netleştirmesini istedim ama bunun çok yanlış olduğunu son bir hafta kız soğuk yapmaya başlayınca ve red pilli alınca anladım. son bir hafta neredeyse hiç iletişim kurmadım ve sonrasında kız devam ettirmenin anlamsız… Read more »

Dicipline
Guest
Dicipline

Merhaba Mahmut abi. Üniversitede aynı fakültede okuyan ama aynı sınıflarda olmayan 4 lü arkadaş grubumuz var(2 erkek 2 kız). 3 aydır beraber aktiviteler yaptık hep, kızlar pek de güzel ve cinsel açıdan çekici değiller. Arkadaşım, kızlardan biriyle baya ilerletti ve yürüdü sevgili oldular. Laf arasında diğer kız da bunlara benim hakkımda sohbetimi sevdiğini, dış görünüş olarak da beğendiğini söylemiş, onunla neden olmasın, aracı olun gibisinden bir şeyler söylemiş.Ben de pek sıcak bakmıyorum, çünkü bi kızlı erkekli grubumuz var o da dağılmasın istiyorum. Ayrıyeten arada bir tek günlük takıldığım kızlar oluyordu ve bu da onu biliyordu ona rağmen nasıl istedi bilmiyorum.Sence… Read more »