Sor sor ki öğrenesin #5

Mahmut Abiye bu yazı altında istediğinizi sorabilirsiniz. Istediğinizi derken Dolar ne olur, Fenerin dertleri nasıl çözülür gibi sorular sormayın tabii. Kişisel sorular da sormayın. Site teması ile ilgili sorular sorun.

Sadece bir iki paragraflık ve pratik sorulara bakacağım. Yani destan yazmayın ya da “abi her şeyi yapıyorum yine de olmuyor sence neden?” gibi cevabı “ben nereden bileyim?” olan düşük çözünürlüklü sorular da sormayın.

Soruları 300 kelime altında tutarsanız, cevaplanma ihtimalini arttırırsınız. Bir de soruların yayınlanması ve cevaplanması zaman alabilir. Sabırlı olmak lazım. Çok soru geliyor, hepsine bakıp yerinde olan her soruya cevap vereceğim ama cevap zaman alabilir.

Ve son olarak bana Skype‘tan ulaşma imkanınız da mevcut.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Notify of
plebisit
Guest
plebisit

İstanbul Barosu’nda stajyer avukatım. Yüksek lisans yapmak istiyorum ancak önce aradan askerliği çıkartmak daha mantıklı geliyor. Aileme bu konuyu danıştığımda “ne acelesi var önce yüksek lisansı yap sonra git” diyorlar. Ben ise staj gittikten sonra öncelikli olarak askerliği aradan çıkartıp sonra iş + yüksek lisans olayına dahil olmak istiyorum. Tavsiyen nedir Mahmut Abi?

pişiyorum
Guest
pişiyorum

Okulu biraz uzattım. Birkaç aya mezun oluyorum. Yedek subaylık için yaş sınırım gelmesine 1 yıldan biraz fazla var. Bu süreçte direkt iş bulup 1 sene çalışıp askere öyle gitmeyi düşünüyorum. Bunu tavsiye eder misin abi? Yoksa askerliğini aradan çıkar, önce askere git, işini gücünü eline öyle al mı dersin? (İnşaat Mühendisiyim.)

Yildirim
Guest
Yildirim

Abi kadınları bazen anladığımi düşünüyorum bazen anlamadigimi bazen aslında hiç birşey bilmediğimi. De dusunuyorum ama 15 kadinla aşağı yukarı yatmisimdir 2 tanede sevgilim olmustur 3 er yıllık yaşımda 28 dışarda sence napsam yani bir kızı nasıl etkileyeceğimi.bilmiyorum genelde statumden etkilenirler.ama statü olmadan nasıl oluyor bilmiyorum ne yapmak gerekli? Game dedikleri şey ne bilmiyorum nasıl öğrenebilirim o şeyi

Musa
Guest
Musa

Benden sonra Alfa dul olan kadın ne yapar?

bixiblake
Guest
bixiblake

Sosyal medyada özellikle instagramda kizlarla, tabaklarla etkilesimde oldugumuzu belirten hikaye atmak veya benzeri şeyler yapmak diger potansiyel tabak adaylarina karsi veya genel olarak nasil bir durum yaratir, yapilmali mi?

lonedrinker
Guest
lonedrinker

mahmut abi selam. kadın psikolojisi, davranışları, ilişkideki rolü gibi konularda gerçekten çok aydınlatıcı bilgiler veriyorsun. ancak ben bundan kadınlarla asla sahici ve derinlikli bir ilişki içinde olmamam gerektiğini, kendim gibi davranıp duygularımı açmamayı, yalnızca oyunu kurallarına göre oynayıp kazanmaya bakmam gerektiğini çıkarıyorum. o zaman ilişki içinde olmanın ne anlamı var? benim istediğim bu değil ama az önce saydıklarımı elde etmeye çalıştıkça hep kaybediyorum. ilişkide bir erkek olarak duygusal yönden tatmin olmayı beklemek hata mı?

Bedo
Guest
Bedo

Mahmut abi makalelerin bir çoğunu okudum ve red pill hakkında farklı alternatif kaynakları ve bazı kitapları hala takip ediyorum fakat uygulamada bazen takılıyorum uygulayamıyorum bile bazende oyunu hiç problemsiz oynuyorum yorumun nedir?

Han
Guest
Han

Merhaba Mahmut abi. Bazı kızlar ”ben çok kıskanç seviyorum, beni çok kıskansın” gibi cümleler sarf ediyorlar daha önceden daha özgür olmak isteyen kızlara denk gelirken son zamanlarda bu cümleleri çok duymaya başladım. Ben ise karakter olarak çok kıskanan bi insan değilim, kızlı erkekli bir buluşma yapması veya açık giyinmesi gibi şeyler beni rahatsız etmez pek umrumda olmaz. Sence bu ”çok kıskanç seven” kızlara karşı nasıl bir tavır takınılmalı ilk buluşmada.

Ahmet
Guest
Ahmet

Mahmut abi yolda yürürken bile kadınlar bakmıyor hep yanimdakilere bakarlarken görüyorum 😀 halbuki onalrdan daha kaslı ve daha uzunum bence tip olarakta onlardan aşağı kalır yanım yok bazen dusunuyorumda cidden etrafa yaydığımiz enerji farklı sanirim başka açıklaması yok sen nasıl düşünüyorsun abi bu konu hakkinda

Hakan
Guest
Hakan

Abi geçen yıl porno izlerken bir kategoriye denk geldim ve sevgilimi başkalarıyla beraber olurken düşündüğümde hem cok kıskanıyorum hemde aziyorum neden böyle kötü hissediyorum ne yapmam gerekli iş kötüye gidiyor :((( belki testesteron oranım düştü diye spora başladım hala ayni buna asla izin vermem ama neden bu beynime girdi ve çıkmıyor acaba bilgin var mı ? Galiba ben betayim abi aq napicam ya :((( çok üzgünüm ya valla moralim bozuk hahah sinirden gülüyorum şaka gibi.cozum önerilerin nerelerdir abi ?

Emir
Guest
Emir

Yeni başkayanlar için madde madde ne tavsiye eder ne yapmasını istersin

Decvarim
Guest
Decvarim

26 yaşındayım. Bu zamana kadar 10’un üzerinde ilişkim olmuştur. 4 tanesi 1 yıl ve üzerinde sürdü, diğerleri daha kısa, kimileri de tek gecelik minvalinde. Red Pill konusunda uzun zamandır okumalar yapıyorum, benimsemeye çalışıyorum, pratikte de uygulamaya çalışıyorum lakin eski ilişkilerimden bir tanesi var ki bünyemden atmakta zorluk çekiyorum. Bunun sebebi olarak gördüğüm şey şu, o kız benim sağlayıcımdı. Şöyle ki abartısız söylüyorum sahip köle ilişkisi vardı aramızda. Seksten tutun da gündelik hayattaki aklınıza gelecek her şeyde benim dediklerimi yapardı. Ayrıca kendisi ekonomik özgürlüğü olan, işi gücü iyi olan, bakımlı, güzel biriydi. Ama bana adeta hizmetkar bir esirdi. Bir yıl sürdü.… Read more »

Mahmut DEMİR
Guest
Mahmut DEMİR

İngilizce öğrenmeye başlayacağım. Birçok farklı kaynak var. Bu konuda sizin önerebileceğiniz yöntem, kaynak vs. var mı? (Yurt dışına çıkmak hariç)

Çağatay Kılıç
Guest
Çağatay Kılıç

Merhaba mahmut abi. Sorum şu ki çok yd alıyorum ancak biraz çekiniyorum gitmekten. Bu yüzden de baya barlara takildim ordan da iş çıkmayınca baya bir boşa para harcadim.Birkaç gün önce yapacağım bu sefer kendimi aşacağım dedim kızların yanına gidip insta istedim vermediler. Bu konuda ne yapabilirim ve direk insta istemek yanlış miydi? Bir de öğrenciyim maddi durumumuz pek iyi değil zengin gördüğüm kızlara yazmıyorum onlar bizim eski arabama binmez diye. Yanlış mı yapıyorum?

Metalhammer
Guest
Metalhammer

Abi merhabalar. 1 yıl önce ayrılığın ardından trpye başladım. Spor, oyun derken 4-5 tabağım olmuştu. Cinsellik de vardı birisiyle.
Öyle bi döneme girdim ki kendime bile söylemekten utanıyorum şu an hayatımdaki kadın sıfır. Senin bi podcast vardı; sanki kadınlar gizli bi anlaşma yapmışlar hepsi köpek çekiyo. Ne tinderdan bakan var, ne instagram. Tekrar mı monk mode yapsam diyorum ama bu kadar ilerlemişken ne gere var diyorum. Sen diyosun inişler çıkışlar var diye ama bu kadar dibe iniş olacağını zannetmiyodum. Sen ne dersin biraz monk mode mu yoksa toparlanıp sahaya çıkmak mı?

1 2 3 18