Erkek Adam Podcast – Yayınlarda sorulamayan sorular

Geçtiğimiz yayınlarda soru cevap süresinin kısalığından dolayı sorulamayan sorular için soru – cevap yaptık.

Yayınları spotify kanalından da izleyebilirsiniz.

Youtube yayını aşağıda. Bu yayını beğenerek ve youtube kanalına üye olarak yayınların daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. İyi izlemeler.

05:08 Seçim yaparken hiyerarşi mi öncelik olmalı kendi isteğimiz mi?

09:03 Karanlık rüya müzik kariyeri konusunda ne düşünüyor ve müziğe başlamak isteyenlere ne öneriyor?

11:36 (İnternet bağımlılığı) youtube bağımlılığım var. Videodan videoya günde 6-8 saat izliyorum. Bunun çözümü nedir?

17:30 Her şeyi anlattığımız birçok yakın arkadaşımız olmalı mı?

19:19 İş yaşamında ve özel yaşamda konuştuğumuz her kadın onlara yürüyormuşuz gibi davranıyor. Tersleme ya da çok insancıl davranışa ters tepki veriyorlar. Bu normal mi? Önüne geçmek için ne yapılabilir?

21:35 Gece hayatında eğlenemiyorum. Rahar değilim. Neden acaba? Yeni insanlar olan ortamda da sessiz davranıyorum. Suç kimde neden böyle?

25:56 Bir kızın veya insanın psikolojik profilini nasıl çıkartabiliriz? Bunun için detaylı bir bilgi için kaynak var mı?

30:57 İncel ve tipsiz birine öneriniz nedir?

40:53 Tanıştığım kadınlara bir iki gün içinde buluşma teklif ediyorum ve genelde reddediliyorum. Sanal ya da gerçekte tanıştığımız bir kızla buluşma süreci nasıl bir zamana yayılmalı?

46:40 Sınırda kişilik bozukluğu (borderline personality disorder) olan kadın tarafından terk edildim. BPD olduğunu sonradan farkettim. No contact dışında önerileriniz nedir?

48:07 Birinde sınırda kişilik bozukluğu (borderline personality disorder) olduğunu nasıl anlarız?

50:44 Karanlık rüya gündüz oyununa (daygame) mesafeli yaklaşıyor. Hala aynı mı düşünüyor?

55:00 Kırmızı hap karamsarlığa neden oluyor mu?

56:38 Nasıl dost ediniriz?

59:52 Aynı ortamda bulunduğumuz fakat muhabbetimizin olmayan kız instagramdan istek atıyor. Bu bana yürü çağrısı mıdır?

01:00:58 Genç yaşta saçı dökülüp özgüvenini kaybeden kişilere ne önerirsiniz?

01:02:20 Boşanma aşamasındayken bir alfa dul ile çıktım ama kadın daha sonra yapamayacağını söyleyip benden ayrıldı. Birkaç hafta sonra kadını Tinder’da gördüm. Yorumlarınız nedir?

01:05:38 Üç ay iltifat yok diyorsunuz ama kız bana iltifat ediyor, ben ona iltifat etmeyince de sorun çıkarıyor. Altın orana mı uyayım, 3 ay bekleyeyim mi?

01:08:05 Crossfit yapıyorum, 33 yaşındayım. 2 kere hariç hep reddedildim. Tipsiz olduğumu düşünüyorum. Ne yapabilirim?

01:10:50 Bir kızla buluştuğumda ağzım laf yapmıyor, aklıma bir şey gelmiyor. Çok suskun kalıyorum.

01:12:35 Bakire ve doğulu bir kızla ilişkiye girmek riskli midir?

01:13:20 Eski eşim borderline hastası. 3 yaşında bir çocuğumuz var o nedenle kadınla iletişim kurmam gerekiyor. Nasıl yaklaşmalıyım?

01:16:13 Erkek kardeşim zeki ve yetenekli ama üniversitede çok fazla dağıldı. Hayatında istediği sonuçları alamadıkça depresif olmaya başladı. Ona nasıl yardım edebilirim?

01:18:47 Karanlık rüya inançlı ve müslüman fakat kırmızı hapı bilen birine ne önerir? İnancım nedeniyle kadınlarla cinsel ilişkiye girmiyorum.

01:21:46 Sizi yaşama bağlayan motivasyonunuz nedir?

01:23:32 Karanlık rüya düzgün ve etkili konuşmak için neler yapıyor? 01:25:26 23 yaşındayım, başarılı olmak istiyorum ve amaçsızca eğlenmekten keyif alamıyorum. 2-3 sene sıkı çalışıp gece hayatından uzak dursam mı?

01:28:50 Kızların tipime geliyor. Tipim iş yapıyormuş gibi geliyor ve bu sinirimi bozuyor. Neyleyim?

01:29:41 Sizler bu zirveye nasıl geldiniz?

01:31:55 Kafamı toparlamakta, deşarj olmakta zorlanıyorum. Düşünceleri kenara bırakamıyorum. Neyleyim?

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Notify of
Go hard or go home
Guest
Go hard or go home

Z kuşağı denen saçmalığın aynı LGBT ve FEMİNİZM gibi bir ayrıştırma politikası olduğunu düşünüyorum Mahmut abi sence?

Cliff Booth
Guest
Cliff Booth

Bu konularla ilgilenen (Pick-Up, Rsd, red pill etc.) insanların birbirlerini bulmalarını sağlayacak bir WhatsApp grubu ya da site üzerinden birbirine ulaşabileceği bir kanal oluşturmayı düşündünüz mü hiç? Bu önermeyi yapmamın sebebi çoğu insan ya ideal olmayan çevre ya da yalnızlık sebebiyle bu konularda teoriden ileriye gidemiyor ve uygulama kısmında zorluk çekiyor.Bu tarz insanlar birbirlerini bulabilirse hem bilgi alışverişi olarak birbirlerine yardımcı olabilirler, hemde daygame’de wingmanlik yapabilirler ki bu Approach Anxiety için en etkili yöntemlerden birisi ve şahsen bende bu işlerde tek olmaktan, gerçekten yetenekli insanların kötü çevre yüzünden aşağı çekilmesini izlemekten gerçekten çok sıkıldım.Bu site ise severek takip ettiğim bilgi… Read more »

ErkoMan
Guest
ErkoMan

Mahmut abi bir sorum var, kız arkadaşım yakın kız arkadaşıyla bodruma tatile gitme planı yapıyor. Kararsız kaldım geç olmadan sence kızı mı bırakayım yoksa planı iptal etmesini mi söyliyim?

bahadır
Guest

Mahmut abi yayında üç defa yazdım alacağız deyip youtubetan soru almadılar . Şimdi tekrar soruyorum : splitmi powerliftingmi , sen hangisini yapıyorsun

komik
Guest
komik

biri çalışma yöntemi diğeri spor kategorisi, zaten bunları bilsen anlarsın split mi fb mi

Darkwolf
Guest
Darkwolf

Abi.sorun benden mi.kaynaklı veya kader midir bilmiyorum ama ne zaman bir kıza heveslensem sorunlu çıkıyor. Ya sevgilisi çıkıyor,ya sevdiği oluyor. Yani anlayacağın iş sonuca bağlanmıyor,bir türlü nihayete
ermiyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsun? Yorumunu alabilirsem sevinirim.

Berbutav
Guest
Berbutav

Mahmut Abi merhaba benim işim gereği başarılı olduğum zaman ünlü olabilirim fakat işime tam olarak profesyonel bir şekilde odaklanmak için üniversiteyi bitiremedim,üniversiteyi bitirememem kadının bana arzusunda azalma oluşturur mu ? Yoksa ünlü olduğum için statüm ondan yüksekse lise mezunu olmamı önemsemez mi ?

Robertson
Guest
Robertson

Abi üniversite sınavım bitti. Ege elektrik elektronik yazmayı düşünüyorum tutarsa. Sınavı iyi atlattım ama kötü durumdayım. Çok asosyalleştim ne kız arkadaş var ne iş. Bu yazı nasıl değerlendirmeliyim? Baba parası yemek istemiyorum işe giricem yakında ama bekliyorum hala. Giymek istediğim şeyleri almaya param yok spora yeni başladım işe mi gidicem spora mı o da belli değil. Ben belirsizlik içinde kayboldum yaşıtlarım kızlarla da takılıyor işte de çalışıyor biz nerden tutucaz? Bi plan doğrultusunda hareket etmeliyim senden de kabataslak bir şeyler duymak istiyorum. Bir şeyler Yapmayı çok istiyorum iş haberini arkadaştan bekliyorum sadece. Spor salonuna da gidiyorum şu an ama her… Read more »

Relaxed
Guest
Relaxed

Aralarında çok puan farkı olmamakla beraber deü eee yazman da her türlü senin yararına olur.

Serdar
Guest
Serdar

Mahmut abi selam. Bi tabağım var 2 aydır görüşüyoruz. İki tabaktan en baskın olan bu olduğu için diğerini eleyip bununla devam ettim. Feminem, güzel enerji veriyor ve itaatkar bir hb 6 kızımız. Aramızda 4-5 kere seks oldu. Kendisi bana 1 kere yemek yapıp buluşmaya getirdi sürpriz olarak ve gayet de güzel yapmıştı. Bana bir gömlek aldı “bunun sana yakışacağını düşündüm” diyerek. Gayet de güzel feminem enerji veriyor ve kırmızı alarm göremedim kızda. Ben yemekten sonra ona jest yapmak için sürpriz bir mekanda yemeğe götürdüm. Mekanın atmosferi ve ortam çok güzel bir ortam ve kız da bundan baya etkilendi. Mekandan çıktıktan… Read more »

Go hard or go home
Guest
Go hard or go home

En yakın zamanda kendi işimi kurma planım var Mahmut abi. yaşım 19 ve kredi yardımı alacağım. Ancak bu işin beni fizikselden daha çok mental anlamda yoracagini biliyorum. Bu sebeple kızlardan biraz uzaklasabilirim. Neyleyim abi?

Mehmet
Guest
Mehmet

Sevgilinin iş yerinde açık giyinmesine nasıl bakarsın Mahmut? Neye delalettir? Kırmızı bayrak mıdır?

Kingkong
Guest
Kingkong

Abi iyi akşamlar. Biraz muhtaç başladığımız bir ilişkide ve birazda çocuk gibi hareketler yaptığımız bir ilişkide bundan sonra olmamız gerektiği gibi olsak ters tepki mi olur, yapmacık mı olur? Karşıda ki insanın gözünde nasıl gözükürüz?

Kingkong
Guest
Kingkong

Abi bir soru daha soracam az önce yazmayı unuttum. Uzun ilişkide kız arkadaşımız bizim için ne kadar yer kaplamalı hayatımızda yani bence bazen çok fazla yer kaplıyor gibi geliyor bazen de ne de olsa aşk meşk yalan diye düşünüyor insan. Bunun bir ortası var mı yani vardır illaki ama o kafaya nasıl gelebiliriz abi?

kaan
Guest
kaan

Mahmut abi discord’da çok fazla ergen var, yok mu yaş doğrulamalı bir mecra, veya discord’da sadece senin verdigin cevapları bulabilecegimiz bir kanal, aradım bulamadım.

Pleb
Guest
Pleb

Sanal seks, sexting hakkında görüşlerin nedir abi? Nude atan kız kırmızı alarmlı mıdır? Bu konu kafamı çok karıştırıyor benden önce de kime attı benden sonra da baskalarına atar muhabbeti vs

Kaan
Guest
Kaan

Abi beni annem ve ablam yetistirdi babam cok ilgisizdi 24 yasima geldim sahip oldugum feminen zihniyeti ve maskulen enerjiye karsi duydugum nefreti tahmin edebilirsin, bu saatten sonra bende bi degisiklik olur mu cunku hayatimi annem ve ablam idame ettirdi diyorum