Sorunlu kadına kapılmak – Vaka Çalışması

Mahmut Abi, 1.5 ay önce spor salonunda bir yabancı kızla tanıştım. Sadece önemli kısımları anlatıcam sizi sıkmayacağım. Kız geçmişinde kendisine jiletle zarar vermiş ve vücudunda küçük küçük 10-12 tane dövmesi olan biri.

Kızın geçmişinde jiletle kendisine zarar vermesi, kısa süreli bile takılmamak için yeterli bir sebep.

Kırmızı bayraklı olduğunu fark ettim ama böylesine bir tecrübeye ben bu kadar tecrübesizken hayır demek istemedim,

Özellikle tecrübesiz bir erkeğin böyle bir kızdan uzak durması lazım.

En fazla ne kaybederim ki kız zaten yabancı ve gidecek diye düşündüm ve aynı zamanda da mükemmel bir ingilzce pratiği olacaktı benim için.

Aylarca içine düşüp debeleneceğin bir bağımlılık kuyusunda ne kaybedeceğini görürsün. Böyle kızları tecrübeli adamlar bir süre idare edebilirler senin gibi bir adamın tamamen uzak durması lazımdı.

Tanışma spor salonunda oldu, bana 2-3 kere baktığını gördüm ve direkt konuşup instagram aldım ve daha ben ona yazmadan o bana yazıp ne zaman gideceksin beraber gidelim mi yazdı. 2 gün sonraya anlaştık ve beraber antrenman yaptık, antrenmanın sonlarına doğru kız birden bana aşırı dokunmaya başladı, antrenman bittiğinde de uzun bir süre öpüşüp yiyiştik, evlerimiz çok yakındı kızı evine kadar bıraktım, birliktelik olmadı. Sizin anlattıklarınızı çok iyi özümsediğimi düşündüm bu kadar hızlı sonuç alınca.

Bizim anlattıklarımızdan sadece işine gelenleri özümsemesen, bu kızdan tamamen uzak durman gerektiğini bilirdin. Kadınlarla başarı sadece kız tavlamakla olmaz, tavlamamanız gereken kızdan uzak durmayı bilmek de olayın önemli bir parçası.

3 hafta boyunca haftada 2-3 gün gymde antrenman yapıp sonrasında yiyiştik onun haricinde de haftada 1 dışarıda normal date e çıktık (biliyorum biraz fazla buluştuk sanki) doğum gününde de sahilde güzel bir date yapıp bir bileklik hediye aldım, hiç almasam da olurdu muhtemelen ama 1 aylık bir kıza gayet makul bir doğum günü gecesi oldu diye düşündüm almasam çok hödük gibi hissedecektim kendimi.

Doğum günü hediyesinin bir zararı olmaz.

Bu 3 hafta boyunca evine 2 kere çağırdı fakat benim tecrübem yok diye korkup gitmedim :D(büyük mallık)

Belki de bu sayede zührevi hastalıklardan korundun.

Her buluşma fiziksele ve yiyişmeye gitti, beni görür görmez elleyip dudağımdan öpüyordu ben bir şey yapmadan bile. Bu süre boyunca kızın ilgisi inanılmaz fazlaydı, sürekli benim ne kadar yakışıklı ve kaslı olduğumu söylüyor iltifatlar yağdırıyordu.

Tipik aşk bombardımanı. Sonra birden, bir düğmeye basmış gibi kesilen cinsinden.

Her neyse 3 hafta sonunda ilk kaldığı leş gibi evden taşındı ve en azından kendi odası olan bir evdi. ( Kız kendi uyruğundan kız arkadaşıyla kalıyor bu arada) Taşındığı gün buluşma ayarladım ve akşamında eve geçtik ve artık o an bu an dedim ve seks yaptık.

Umarım şapka taktın da yaptın.

Korktuğumun aksine çok iyi geçti ve kız da boşaldı.(Gerçek anlamda ve seks bittiğinde sanki 50 panter pençesi yemiş gibiydi vücudum)

Arıza kızlar çok iyi seks yaparlar (tecrübeden) ve senin gibi saftirik oğlanlar ve satılacak tarlası olan dayılar buna bağımlı olup hayatlarını çöpe atarlar.

Daha öncesinde kız cinsel olark sorunları olduğunu, önceki erkek arkadaşlarıyla zevk alamadığını ve o dönemler aseksüel olduğunu düşündüğünü ve cinsellik olmayınca önceki erkek arkadaşlarının kavga çıkarıp ayrıldığını söylemeye başladı.

Klasik sen en iyisisin aslanım gazı. Senden önceki de duydu, senden sonraki de duyacak. Normal bir hatun böyle bir konu açmaz. Bu tamamen manipülasyon.

ben de birden eski cinsel tecrübelerini anlatmaya dönecek konu diye o an konuyu değiştirdim ve öpüşüp yatakta sarıldık. O günden sonra kız tekrardan iltifatlara love bombinge devam etti.

İyi, aşk bombardımanını biliyorsun. O zaman bağımlılık geliştirecek kadar embesil olmazsın diye umuyorum.

İşim dolayısıyla haftada 2 gün buluşabildik en fazla ve bu hafta da dahil son 3 haftadır her buluşmamız seksle bitti. Şimdi sorun nerede diyebilirsiniz,

Bize el bombası ile voleybol oynamaya çalışıyorum gibi bir hikaye anlatıyorsun, sorunun ne olduğunun biz farkındayız ama sen farkında mısın?

Seksler arttıkça kız benimle uyumak istediğini benden onu özlediğimi duymasını istediğini söyleyip durdu, arada ufak kavgalar da çıktı.

Her kız ilişki ister de her kıza ilişki verilmez. Tüyme vakti geldi.

Ben kızla seks sonrası uyumayıp biraz yatakta sarılıp eve dönüyordum ve çok ilişki öncelikli olmadım. Bunun sebebi ise kız benimleyken instagramdan başka erkeklerle takipleşip fotoğraflarını beğeniyordu …

Sadece fotoğraf beğenmekle kalmıyordur o. Prezervatif şart.

ve gymde kendisinin çektiği ikimizin birlikte olan fotoğrafı yerine aynada kendini çektiği fotoğrafları koyuyordu.

Seni neden koysun?

Bunu tabii ki kıza söylemedim. Sadece doğal bir şekilde gelişmesi gerektiğini ve ondan hoşlandığımı söyleyip idare ediyordum. Ta ki son buluşmamızda yine bir seksten sonra ben sarılıp eve gidince tekrar bozuldu, eve gidince o gün şakasını yaptığımız bir muhabbetle ilgili bir şey görüp eğlenceli bir iyi geceler mesajı attım. Kız o mesaja görüldü atıp instagram hesabını kapattı 2 gün boyunca. Ben bu 2 gün boyunca kızla hiç iletişime geçmedim ve sporuma işime devam ettim ve 2. gün sporda üstsüz bir story attım ve kız o gün hesabını açtı. Hesabını açtığında biosuna şu an bulunduğu şehri eklediğini ve 1 erkeği takip ettiğini gördüm ( biliyorum stalk yapmak çok feminence sadece nasıl bir pattern izleyeceğini gözlemlemek için yaptım ve kıza bununla ilgili tek kelime etmedim).

Kendini kandırmaya meyilli insanların bir şeyi yapamamayı beceremedikten sonra “aslında gözlem / deney yapıyordum” diye kendini kandırma çabası. Sen belli ki yiyorsun, biz yemiyoruz. Zaten etkisi de aynı derecede eziklik olur. Bahane önemli değil.

Takip ettiği erkek 2 metre boyunda giga chad diyebileceğiniz bir herif, aradan 4-5 saat geçtikten sonra akşamına adam da kızın takibine geri döndü, ve kızın o adamın eski 1-2 fotoğrafını beğendiğini gördüm.

Bu kadar dedektiflik için cidddi kadınlaşmak lazım. Keşke zihin yapına da bir etkimiz olsaymış.

Nasıl gidiyor tarzında bir mesaj atıp ufak bir sakatlığı vardı onun hakkında soru sordum, mesajlara geç cevap verdi, umursamadım.

Sizin anlamanız gereken şey, böyle kızlarla birliktelik çok uzun sürmez. Bittiği yerde salacaksınız. Tadında bırakamayacaksanız,  salamayacaksanız bulaşmayacaksınız.

Sonra akşamına bana neden 2 gün boyunca ulaşmadığım, neden onunla uyumak istemediğim, buluşmalarımızın çok seks odaklı olduğunu, onunla ilişki istemediğimi, onu istemediğimi düşündüğünü belirten uzun bir mesaj attı ve o 2 gün boyunca beni çok özlediğini söyledi.

Bunu işte seninle beraber bir grup erkek alıyordur. Artık hanginiz en embesil ise uzun süreli ilişkiye o girecektir.

Sandığı gibi olmadığını ona değer verdiğimi söyleyip yüz yüze konuşmamz gerektiğini söyleyeen 25-30 dakikalık bir mesajlaşmadan sonra kız normale döndü ve kedicik moduna döndü, sevgi sözcükleri döndü ve buluşma için sözleştik. 2 gündür sürekli kalpli mesajlar aşkımlar havada uçuyor kkız tarafından, ben de kızın 2-3 kere söylediklerine 1 kere aynı şekilde karşılık veriyor.

Kız samimi bir şekilde ilişki istiyor ama ilişki olmayacak bir kız.

Bu arada kız arkadaşlarına,annesine ve jatta babasına benden bahsedip fotoğraflarımı göstermiş, herkes seni çok beğendi annem çok uyumlusunuz dedi vsv. gibi şeyler söyledi. Şimdi abi kafama takılan durum şu, kız gerçekten hoşuma gidiyor yalan yok, fakat kızın somut bir şekilde ilişki materyali hiçbir şey yapmadan ( instagramdan erkek eklememek, hesabını gizlememek, başka erkeklerin fotoğraflarını beğenmemek,benimle olan fotoğraflarını paylaşmamak) bana sürekli comfort test atıp ilişki istiyormuş gibi yapmasını sebebi nedir?

Yukarıda yazdım. Hemen her kadın ilişki ister. Sokak kadını bile ister. Siz ilişki materyali olmayan kız ilişki istemez sanıyorsunuz sanırım. Seninle ya da hanginiz daha aptal ise onunla uzun süreli ilişki istiyor kız. Ama sadakat yok. Bunu anlama kabiliyetinin olmaması, senin bu kızdan uzak durman gerektiğine işaret.

Şu son eklediği ve beğendiği adam canımı sıktı işin açıkçası çünkü adam her anlamda benden 2 gömlek üstte.

Yuh! Orta malı kadın için kendini başkasıyla mı karşılaştırıyorsun! Azıcık utanma olur insanda. Azıcık öz saygı olur.

Bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim Mahmut abi aklına ihtiyacım var.

Bu kızı hemen ghostla. Sen böyle bir kızla aşık atacak olgunlukta ve yetişkinlikte bir adam değilsin. Bu kızla devam etmek senin için tecrübe olmaz, yıkım olur.

Ben bu kızla bir ilişki yapmak istiyordum

Gerizekalısın.

fakat dediğim gibi kızın hem ilişki isteyip annesine arkadaşlarına beni anlatması fakat aksiyonda instagramdan hala ilgi kovalamasını kafam almıyor.

Şimdi umarım alıyordur ama sen yine de bu kızdan uzak dur.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da kaynak kitaplarımıza ve kitap setlerimize bakabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

46
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
13 Comment threads
33 Thread replies
6 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
22 Comment authors
Mahmut AbiconteSemihhYodaOkuyucu Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Alfa Olma Yolunda
Guest

“Her kız ilişki ister de her kıza ilişki verilmez. Tüyme vakti geldi.”
Burada patladım Mahmut abi. Az değilsin. Tek tabanca takılan yalnız kovboy alfalardan olduğun çok bariz. 😃😃

Òliver
Guest
Òliver

Kırmızı bayraklı olduğunu fark ettim ama böylesine bir tecrübeye ben bu kadar tecrübesizken hayır demek istemedim,
Özellikle tecrübesiz bir erkeğin böyle bir kızdan uzak durması lazım.

Abi tecrübesiz bir erkeğin böyle bir kızdan uzak durması gerektiğinin sebebi nedir?

Mert öztürk
Guest
Mert öztürk

Mahmut abi merhaba sana bir sorum olacak Ben antalyada üniversite okuyorum son 1 yıldır ilişkim var o da benimle aynı bölümde ve sınıfta… bu ilişkinin başında çok ciddi değildim bir sürü hata yaptım. 2-3 kez aldattım ve aldattığım sürelerdeki umursamaz tavrım aslında beni çok da istemeyen kız arkadaşımı bana ultra derecede bağladı. Sonrasında çok vicdan azabı çektim ve haksızlık yaptığımı düşündüm, kabuslarıma girmeye başladı ben böyle bir insan değilim dedim aldatmayı bıraktım ve ilişkinin 2. Ayından itibaren kıza çok ciddi şekilde saygılı efendi eğlenci bir tavırla yaklaştım, bu zamanla ona olan sevgimin artışı kızın bana karşı olan ilgisini daha da… Read more »

Drogba07
Guest
Drogba07

Bir hatun vardı. Eski sevgilisi bunu 6-7 yerinden jiletlemiş. Zorla olmadığını söyledi. Kız istemiş sanırım. İlişkiye başlamadan ritüel gibi. Kız da kurumsal bir firmada falan çalışıyor. Neler duyacağız mahmut abi ?

küt sinek
Guest
küt sinek

kolpa bir yalan, düşünmeye uğraşmamış bile, sevgilim kesti ne 😀

Michael Corleone
Guest
Michael Corleone

Ergenlik döneminde kendi kesmiştir bu da demek oluyor ki potansiyel psikolojik sorunlar…

Uzak durunuz…

Gringo
Guest
Gringo

Cinsel ilişkinin tadı çocuğun damağında kaldığı için bırakamıyor.

gökhan
Guest
gökhan

mahmut abi ,texteki kız muhakkak bir şekilde saftirik,amsalak birine kapağı atacak mı?
yüksek değer erkek elde edebilme ihtimali var mıdır?

Güney
Guest
Güney

Mahmut abi selam. 2 hafta önce 4 yıllık ilişkim bitti. 4 yılda toksik, despot, borderline, narsist ne ararsan var diyeceğim bir insandı. 4 yılın ilk 2 yılı benim ilişkiyi fazla kapılmadan yürütmemle idare ederdi son 2 sene kendisi sağolsun kötü bir hale soktu ayda bir kez ayrılıp giderdi ilk zamanla betalığım tuttu peşinden koştum ikna ettim.(alışkanlık sanırım) kendisi bu ayrılık süreçlerinde evli erkek arkadaşlarıyla gezmeye yemeye içmeye gitti bana inadına her şeyi yaptı zaten şüphelendim huylandım güvensizlik verdi. Eski erkek arkadasının numarası duruyormus rehberinde mesajını yakaladım normalde telefonunu kurcalamazdım. Orada benim sinyaller açıldı soğudum kendisinden. Bu sefer amaan moduna geçip… Read more »

İlomej
Guest
İlomej

“…ve o dönemler aseksüel olduğunu düşündüğünü…”
Yemin ederim aynısını duydum benzer bir modelden. Bunlar önceden bu söz öbeklerini hazırlıyor mu yoksa içgüdüsel o an mı ağızlarından çıkıyor acaba? 😂

Ben de sıyrılamamıştım kolay kolay ama kendimden ödün vermeye başladıkça olayı anlamıştım. Güzel tecrübe yaşayarak öğreniyoruz.

conte
Guest
conte

ben bir erkeğim, rezil bir ilişki sonrası seksten soğudum. sonra tek gecelik bir kızla iğrenç bir seks yaşadım. kız adetmiş ve haberi yokmuş. her yer kan oldu 🙂 ve ben seksi hayatımdan çıkardım. zaten covid patladı, tinderi falan da sildim. 2 sene rahip gibi yaşadım. o dönemde sanırım ben aseksüelim diye düşünmüşlüğüm var. sonra nasıl olduysa arıza bir kıza denk geldim, seksi tekrar sevmeye başladım, 5 ay sonra da bu kız tarafından da sepetlendim. 🙂 yani kadınlara inanmamak lazım olsa da küçük bir ihtimal belki bir dönem aseksüel olduğuna inanılabilir 🙂

Aldebaran
Guest
Aldebaran

Abi sence bir kızın anti depresan tarzı ilaçlar kullanıp gizli, majör depresyonda olduğunu iddia etmesi ve intihar ile ilgili şakalar yapmasını da bu vadaki kadın ile benzer tutabilir miyiz?

Ahban
Guest
Ahban

Kızın bipolar olduğunu biliyordum. Ama ilaç kullandığı için sıkıntı olmadığını sanıyordum. 6 ay önce ilaç kullanıyorken intihar denemesi yaptığını söyledi. Ben de gayrihtiyari bu normal değil dedim. Yani birnevi devam edemeyiz der gibi. Kızın gözleri yaşardı ne diyeceğimi bilemeyince elimi yıkamaya gittim. Kız da hiçbir şey demeden hızlıca çıktı. Kızla görüşmeyi seviyorum iyi vakit geçiriyoruz ama ayrılmak da aklımda. Kafam çok karışık. Ettiğim laftan dolayı kendimi kötü hissettim çünkü kızın elinde olan bir şey değil. Ayrıca kızdan bipolar olduğu için ayrılırsam ömür boyu ya yalan söyleyecek ya da biri ile bir şey yaşamaktan korkacak. Ama bir kere düşüncemi belli ettikten… Read more »

Okuyucu
Guest
Okuyucu

Abim ya ben de ilk seksimi 18 yaşinda 6 body countu olan 2 hafta önce kizla şapkasiz yaptim. Bişey kaptim mi hiç bir fikrim yok ama doktora gitmekten de korkuyorum. Bir yandan kendimi çok halsiz hissediyorum o gûnden bu yana

Yoda
Guest

Selam Mahmut Abi, dating app sayesinde tanıştığım bir kız var. Kız profilinde şaka yollu olsa da psikolojisinin ufaktan kaçık olduğunu belli etmiş. ‘I’ve got serious problems’ tarzında bir espri var mesela. Kızla buluştuk güzellik, kültürel olarak istediğim seviyede gözüküyor ama dediğim gibi bu durumda ne yapsam bilemedim. Buluşma fena geçmedi diyebilirim genel olarak kinolarımı engellemeye çalıştı ve shittest attı. Birkaç gündür de mesajlara çok geç dönüyor (10 saat civarı) fakat başlangıçta çoğu kız yapar diye bakıyorum bu olaya. Böyle açık şekilde profilinde yazmasına rağmen buluşmada normal olduğundan dolayı acaba devam etsem mi yoksa direkt salsam mı diye arada kaldım abi… Read more »

Semihh
Guest
Semihh

Mahmut abi 23 yaşındayım nadiren girdiğim facebook vasıtasıyla 10 yıl önce orta okulda hoşlandığım kızla mesajlaşmalarımı tesadüfen gördüm okudum hesabını silmiş acaba şu an napıyor diye instada aradım hesabını buldum istek attım kabul etti edince konuşmaya başladım napıyon beni tanıdın mı diye biraz konuştuk sonra eğer burdaysan buluşalım dedim tamam ertesi gün bir kafede buluştuk bana hayatından bahsetti dereceyle girdiği tıp fakültesini 3 sene okuyup bırakmış sonra mühendisliğe girmiş onu da dondurmuş sonra birini bulup evlenmiş evliliği sadece 4 ay sürmüş kocası uyuşturu kullanmış kıza şiddet uygulamış sonra boşanmışlar kız zeki ve çalışkan bi kızdı fakat bana hayatından baya bi… Read more »