Erkek Adam Twitter Hesabında Gezinti Yayını #2 (Podcast)

Bu yayında da erkekadam twitter hesabında gezindik.

Arkadaşlar, Youtube kanalına Katıl da ekledim. Kısa süre içerisinde oraya da video koyacağım.

Aşağıda yayının Youtube videosu var. Yayına Spotify kanalımızdan da ulaşabilirsiniz.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

13
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
4 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
kinyasMahmut AbiMahammadPlayboyAhmet Sever Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Centilmen Kulübü
Member

Geçen gün “Simge Fıstıkoğlu” adlı güzel hanım kızımızın sanırım bir psikiatra sorduğu “erkekler neden güçlü kadınlardan korkuyor?” sorusunu gördüm. Bu konuda senin yorumun nedir?

Birde şu kadınların seks yapınca erkeği elde ettiklerini düşünme sanrısı bunlar aptal mı diye düşündürüyor yoksa numara mı yapıyorlar, çok ilginç.

Soran Öğrenci
Guest
Soran Öğrenci

Mahmut Abi,amiyane tabir ile “Siktir lan Mahmut sen nereden bileceksin!”moduna nasıl düşmeyiz? Yorumlarda ilişkide belli bir vakitten sonra red pill i tükürüp terk edilince kürkçü dükkanına dönen insanlar görüyorum.Onlardan biri olmamak için ne yapmalıyız,hangi yazıyı okumalıyız?

kinyas
Guest
kinyas

Bence bunun sebebi kh’yi içselleştirmeyip yüzeysel bir değişim yaşamak. İçselleştirmenin yolu da kırmızı hapı yaşayarak deneyim etmek. Gerçekten acı tecrübeler yaşayınca ”lan bu adam bir şeyler biliyor galiba” modundan çıkamıyorsun.

Ahmet Sever
Guest
Ahmet Sever

mahmut abi , sex education dizisinde geçen bir wattpad kitabı yayınlicam ve ana karakter senin yazıları okumuş bir “erkek adam” olacak. o evrende gelişecek olayları merak ediyorum mesela otis’in açtığı sex terapisi kliniğne alternatif redpill kliniği falan açsa çok güzel olurdu. yazınca haber vericem sana

Mahammad
Guest
Mahammad

Hocam, 08:25-de “Bir kız için rekabet etmeye değmez” demişsiniz. Benim biraz yürüdüğüm kızdan bir tanıdığımın da hoşlandığını öğrendim. Burda kıza yürümeyi bırakmak en iyisi mi?