İlgisi çok yüksek kızı söz ve davranışlarla ilgisiz hale getirmek – Vaka Çalışması

Abi, bir süredir peşinde olduğum bir kızla ilgili sorularım olacak.

“Bir kızın peşinde koşuyorum” zihin yapısı çok yanlış bir zihin yapısı. Bir süredir görüştüğüm diye düşünmen lazım.

Bu kızla Tinder’da tanıştık. İlk buluşmamızda kahve içtik ve görünüşe göre bana oldukça ilgiliydi. Bu kısa kahve molası, konuşmanın gayet rahat aktığı üç saatlik bir buluşmaya dönüştü. Bana dokunuyor ve sürekli görüyordu.

Evet bunlar ilgi göstergeleri. Bir kadın sizden hoşlandıysa size dokunmadan duramaz. Yanlışlıkla size çarpar durur ve saçları ile oynar. Çok da komik olmayan şakalarınıza bile güler.

Onu iş yerine bırakırken arabada bir sessizlik oldu ve ben de bunun öpüşme sinyali olduğunu düşünüp kızı öptüm. Karşılık verdi ve biraz öpüştük. Maalesef gündüz arabada çok da uzun süre öpüşüp sevişemedik.

Buraya kadar her şey yolunda gidiyor.

Onu bırakırken en kısa sürede yeniden görüşelim dedim ve mutlaka diye cevap verdi.

Kızın ilgisi yüksek.

İş yerinden bana birkaç mesaj gönderdi. Bu mesajlarına cevap vermedim ama ertesi gün ona mesaj attım ve 2 gün sonrasına buluşma teklif ettim.

Buluşma günü mesaj atmamanız tavsiye edilir ama onun mesajlarını cevapsız bırakmamalıydın. Bu kaba bir hareket olduğu kadar kıza senin onunla oyun oynadığını gösterir ve o da aynı oyuna girebilir.

Bana yarın memleketime gideceğim dedi ve ne kadar kalacağını ya da alternatif bir gün söylemedi.

Mesajlarını görmezden gelmenin cezasını çekiyorsun.

Ona döndüğü zaman görüşmek üzere bana mesaj atmasını söyledim.

Tamam, doğru yapmışsın.

Buna sadece tamam dedi.

Evet ilgisinde düşme var. Ama sen şimdi sözünün adamı olmalısın. Kıza döndüğünde haber ver görüşelim dedin.

Ertesi gün dayanamadım ve ona komik bir şey göndererek yoklama mesajı attım. Sanırım bu hata oldu ama yine de pozitif bir cevap verdi.

Evet yapmamalıydın. Sözünün adamı değilsin. Ama asıl sorun, kaygı merkezli davranış sergilemeye başladın. Olması gereken zihin yapısı, “kahve güzeldi, öpüştük, tamam mesajını görmezden gelerek hata ettim ama dönünce benimle buluşmak isteyecek. O zamana kadar işime bakayım. Neden istemesin ki? Ben iyi bir avım. Ama istemezse, yapacak bir şey yok, kendi kaybı”.  Seninkisi “aramayacak mı, acaba gitti gelmez mi, acaba şansım kalmadı mı? Bir şeyler yapmalıyım, kız gidiyor! Bu da gidecek, hep gidiyorlar, ben iyi bir av değilim.”

Bu arada beni İnstagramdan ekledi.

Kızın ilgisi hala yüksek. Kendi haline bıraksan geldiğinde seni arayacak. Çok büyük ihtimalle arayacak.

Birkaç gün sonra ona yine mesaj attım.

Bir şey yapmalıyım yanılgısı ile yokuş aşağı yuvarlanıyorsun. Tamamen kaygı ve korku merkezli davranmaya başladın. “Kendimi hatırlatmalıyım yoksa beni unutacak” korkusuna kapıldın. Bir de tabii ona ulaşıp ondan cevap alarak seni unutacak kaygını yatıştırmaya çalışıyorsun. Ve tam olarak da bu davranışların sayesinde seni unutacak! Unutulup gidecek, kaygılı korkak bir beta oğlana dönüştüğünden unutacak ve unutmak isteyecek.

Cinsel çekim tercih meselesi değil. Kadınların hangi erkekleri çekici bulacakları üzerindeki kontrolleri sınırlı, erkeklerin hangi kadınları çekici bulacakları üzerindeki kontrollerinin sınırlı olması gibi. Kadınlarl başarısız erkeklerin çoğunun en büyük problemlerinden birisi, başlangıçta ilgi ve çekim karşılıklı olsa bile, bir kadını sözleri ve davranışları ile itip hayatlarından koşa koşa kaçmalarına neden olmaları. Bu erkeklerin kadın erkek ilişkilerinde bilgi ve pratik kadar, özkontrole ve özellikle de duygu kontrolüne ihtiyaçları var.

Haftasonu geldi. Mesaj yok. Kadınlar konusunda başarılı bir arkadaşım kıza yine mesaj atıp onu davet etmemi söyledi. Bu mesajıma 3 gün cevap alamadım.

Sözünü 3 kere bozdun. Hayır, tamam geldiğinde seni ararım, ayarlarız desen neyse. Ama kıza haber ver dedin ve 3 kere ulaştın.

Bunun üzerine ona “artık benimle ilgilenmediğini biliyorum ama seninle tanışmak güzeldi” yazan bir mesaj gönderdim.

Of ya çok kötü. Bunun iyi bir fikir olduğunu sana kim söyledi? Kız sana ulaşmıyor, bebek gibi zırlayarak, kıza kötü hissettirerek ilgisini çekebileceğini sanıyorsun. Kızın seninle ilgili artık bariz olmaya başladığını düşündüğü beta alametlerini güçlendiren bir hareket.

Kız buna “yoğun bir hafta geçirdim, seninle tanışmak da güzeldi” yazdı.

Yapması gerektiği gibi senin zırlamanı görmezden gelmiş. Cevap yazmasa daha iyiydi ama dikkat et, senin bu zırlamana vereceğini sandığın cevabı, “hayır öyle deme, seninle ilgileniyorum tabii ki” vermiyor.

“Tamam, eğer buluşmak istersen bana haber ver” diye cevapladım. “Tamam, kendine iyi bak” yazdı. Bu aşamada çok fazla sayıda hata yaptığımı, bu işin olmayacağını kabul ettim ve no contact uygulamaya başladım.

Daha çok next ama neyse. Doğrusu arkanı dönüp gitmen.

Fakat bu mesajlaşmadan 3 hafta sonra bir iş gezisinden fotoğraf ve hikaye atmaya başladım ve kız bu fotoğrafları ve hikayeleri beğenmeye başladı. Arkadaşlarım bunun ilgi işareti olduğunu söylediler. Ona mesaj atmamı söylediler.

Arkadaşların da en az senin kadar ilişki cahili adamlar maalesef. Sanalda hikaye beğendi, hikayelerime bakıyor, gönderilerimi yalıyor, profilime öpücük atıyor, vs. gibi hareketlerin hiçbir anlamı, önemi ve değeri yok! Kıza fikrin değişirse bana ulaş dedin ve kız sana henüz ulaşmadı. Bitti. Gerçek bu.

Yahu Instagram nasıl çalışıyor bilmiyor musun? Bir sürü fotoğraf ve hikaye arasında seninkiler de karşısına çıkıyor ve pek de bir şey düşünmeden beğenip geçiyor.

Hadi diyelim ilgisi var. O sana ulaşacak, öyle anlaştınız.

Ona mesaj atıp buluşma teklif ettim.

Aferin.

Yoğun olduğunu söyleyerek kabul etmedi.

Kendine sonra içinden çıkmanın haftalar alacağı bir kuyu kazmakla meşgulsün. Sözünün adamı değilsin, zayıf davranıyorsun ve artık seni istemediği bariz olan bir kızın peşinde koşuyorsun.

2 gün sonra iş gezisinden bir fotoğrafı ona mesaj olarak attım.

Hala peşinde koşuyorsun.

Buna cevap verince yine buluşma teklifi ettim. Ertesi gün dönüyordum ve buluşmayı 2 gün sonrasına ayarladım (reddettiği günün ertesine). Bunu kabul etti.

Hala peşinde koşuyorsun.

Döndüğümde mesaj attım, buluşma teyidi için. Ama ertesi gün annesinin geleceğini ve buluşmanın zor olacağını söyledi.

Ah işte, bak annesi gelmese gelecekti. Tüh ya. Şanssızlık. Kızlar direkt beni bir daha arama deyip çatışmaya girmekten kaçınyorlar ama senin gibi hayırdan anlamayan biri bir türlü peşlerini bırakmıyor.

2 gün sonra bir bardan mesaj attım ve buraya benimle gelmesini, çok eğlenceli bir yer olduğunu söyledim.  Ertesi gün gelmeyi teklif ettim. Başka bir planı olduğunu söyledi.

Artık arıza, yapışkan, takıntılı bir belalıya benzemeye başladın. Bu aşamada seni engellemesi lazım. Bu hem senin için, hem de onun için en iyisi.

Akşam bana “üzgün olduğunu, gerçekten bir planı olduğunu ve ondan gelemediğini yazdı.

Tabii ki.

Ertesi gün ona dert etmemesini söyleyen bir mesaj attım ve yeni aldığım motorsikletimin bir fotoğrafını attım. Amacım onda motorla beni gezdir tepkisi yaratmaktı.

Tamamen beta öder moda geçtin. Seks için rüşvet mi veriyorsun?

Çok güzelmiş yazdı.

Sen tabii kıza gel gezdireyim diyeceksin değil mi?

Ben de bir ara isterse onu gezdirebileceğimi söyledim. Bu mesajıma kalp attı.

Yahu neden engellemiyor bilmem ama sen iyice beta öder moda girdin ve arıza davranıyorsun. Birinin peşinde de böyle koşulmaz yahu.

Son mesajına göre ona ilk mesajı hep ben atıyordum, o mesaj beni cesaretlendirdi.

Kızın hep sen mesaj atacak şekilde tek taraflı peşinde olduğun belli ama kız muhtemelen bir daha sana ilk mesajı atma hatası yapmaması gerektiğini öğrenmiştir.

Ama 4 gündür cevap yok. Bu kızın şu an benimle ilgilenmediğini biliyorum. Ama başından mı böyleydi yoksa sonra mı böyle oldu?

Bu kız başında sana karşı çok ilgiliydi. Ama sonra kaygı ve korku dolu beta davranışlarınl o ilgiyi hızlı bir şekilde sıfırladın. Bu şekilde aç, muhtaç davrandığın sürece ilgili her kızı ilgisiz hale getirirsin.

Bana mesaj atar mı?

Atabilir ama bu aşamadan sonra aranızda bir şey olma ihtimali çok düşük. Bu aşamada bu kıza ulaşmaya kalkma. Sanalda ne yaptığı önemli değil. Defalarca reddedildin, eğer bir ihtimal sana ulaşırsa birden fazla kez sana ulaşacak ve o sana buluşma teklif edecek ya da 3 kere ard arda ulaşacak ve sen bir son şans vereceksin. Ama bunun olma ihtimali çok düşük.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da kaynak kitaplarımıza ve kitap setlerimize bakabilirsiniz.

 

 

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

45
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
22 Comment threads
23 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
24 Comment authors
eeeeKaanMianoJeyBerkay Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
tarkaninkolyesi
Guest
tarkaninkolyesi

bunları deneyim edeceğimiz kız sirkülasyonunu kurma konusunda zorlanıyorum. Aslında yaşadığım şehir yüksek öğrenci nüfusa sahip ve turkiyenin modern şehirlerinden biri. ortalama üstü bir gelirim de var ama gece hayatına giriş yapamadım hiç. 1 senedir bu şehirdeyim gelirkenki beklentilerimle şu an ki durum hiç uyuşmuyor 🙂 ben tek başıma bu kız sirkülasyonunu nasıl sağlayabilirim? mekanlara damsız da giremiyoruz. önerileriniz nedir Mahmut abi ve baylar

Bond
Guest
Bond

Mahmut abi sosyal medyadan açılış yaptığım kızlarla mesajlaşmanın 1-2 günü güzel gidiyor (sorular soruyorlar vs) fakat bir süre mesajlara bakmamakta, ilginin eriyip gitmesine şahit oluyorum. Oyunum çok mu kötü hiç bir fikrim yok ama bu olay 5-6 aydır genelde olmaya başladı. Bunu nasıl çözebilirim ?

Miano
Guest
Miano

mesajlaşmak kadın işi. Reel de bu paradoksu bitir. 2 kere teklif et , dönmezse NEXT

Spartan
Guest
Spartan

Abi selam. Bazen yeni tanıştığım bir kızın bana yüksek ilgisi olduğunu farkediyorum. Çok yüksek ihtimal. Dans kursunda oluyor bu genelde. Bugün yine oldu. Yeni tanıştığım partnerimin konuşması bakışı shit testleri. O testlerden geçişlerimden sonra vurup gülmesi kendimi sana bıraktım falan demesi bence ilgi işaretiydi. Bakışı gülüşünden de anlaşılıyor ama ben buradan yatağa giden kısımda neler yapmam gerektiğini BİLMİYORUM. Napıcam bir şeyler içmeye mi götürücem nereye götürücem neyle gidicez?(arabam yok). Diyelim bir şeyler içtik ordan nereye geçicez.(Ev yok) :’). Acele etmedim nasıl olsa haftaya bir daha görürüm diye. Ama artık kolları sıvama vakti. Oyunun bu kısımlarını da öğrenmem gerekiyor. Yardım eder… Read more »

Berkay
Guest
Berkay

(428 kelime Mahmut Abi) Selam Mahmut Abi, iki hafta önce bir arkadaşımın evinde kızla tanıştım, ertesi sabah ekleme talebi gönderdi, birkaç saat sonra mesaj attı. Kısa bir mesajlaşmanın ardından aynı akşam için evine gitme teklifimi kabul etti. Gittiğimde iki arkadaşı vardı, kızın ilgisi yüksekti. Arkadaşları gitti, ben kaldım ve birlikte olduk. Ertesi sabah mesaj attım kısaca mesajlaştık. Aradı, tekrar görüşmek istediğini söyledi, o gece gelebileceğimi söyledim, annesinin onda olacağını söyleyip bir sonraki akşam için davet etti. O akşam mümkün olmadığını söyledim ve ondan sonraki güne sözleştik. O gün gelince çocuğunun hastalandığını söyleyerek (gerçek olduğunu gördüm) bir sonraki günü teklif etti,… Read more »

Jey
Guest
Jey

Aslında benim de demek istediğim ve bu sitede Mahmut abiye katılmadığım konulardan biride Mahmut abinin bir kızdan her zaman %90-100 civarında bir ilgi beklemesi bir olay anlatıyoruz kızın sana ilgisi düşük deyip vuruyor ilk önce her şey değişebilir arkadaşlar bakın bu hikayede mesela kız çok ilgiliyde erkegin ilgisi ona nazaran %60 falandı max ama işler nasıl değişti bi anda. Bunun tam tersi de olabilirdi kızın ilgisi %50-60 erkeğin ilgisi çok şeklinde. Demeye getirdiğim bir kızın ilgisi %50 falan diye hemen olmaz denilmemeli olayın nereye evrileceğini hiç bilemezsiniz sadece kızı gereksiz kovalamadan ve kendinize saygınızı azaltmadan devam edin.

Kaan
Guest
Kaan

Mahmut abi bir kızla konuşmaya başlamıştım kız konuşmanın en başında bir sevgilim oldu diğerleri flört olarak kaldı demişti. Bu yüzden cok ciddi biri olamayacağını düşünmüştüm. 1 ay flortlestikten sonra buluştuk cinsellik de yaşadık gayet güzel bir buluşmaydı. Saçma sapan hareketler yapmadım yalvarma olayları olmadı çizgimi hiç bozmamiştım ama bi sorun vardı ben 1 ay sonra bu kızdan uzağa gidecektim. İlişki olursa uzak ilişkiye dönecekti ama ayda bir buluşma imkanımız yinede vardı. Neyse buluşmadan 2 gün sonra kız bi anda soğuk yapmaya başladı ben de sorun ne dedim genel falan dedi senlik birşey yok dedi. Ben de bugün videonuzda izlediğimi uygulayıp… Read more »

eeee
Guest
eeee

allah rizasi icin su paragraf icin bir tavsiye ver mahmut abi. hep bunu yasiyorum. baglaniyorum, muhtac gözüküyorum (aslinda öyle gözükmemeye calisiyorum ama sinayal gidiyor sanirim) ve sonu hüsran. daha kac kere yasayacagim bunu bilmiyorum. ne yapabilirim? “Cinsel çekim tercih meselesi değil. Kadınların hangi erkekleri çekici bulacakları üzerindeki kontrolleri sınırlı, erkeklerin hangi kadınları çekici bulacakları üzerindeki kontrollerinin sınırlı olması gibi. Kadınlarl başarısız erkeklerin çoğunun en büyük problemlerinden birisi, başlangıçta ilgi ve çekim karşılıklı olsa bile, bir kadını sözleri ve davranışları ile itip hayatlarından koşa koşa kaçmalarına neden olmaları. Bu erkeklerin kadın erkek ilişkilerinde bilgi ve pratik kadar, özkontrole ve özellikle de… Read more »