Erkek Adam Türkçe Podcast – Mahmut Abi ve Freddie ile cevaplanamayan sorular

Freddie ile yaptığımız 13 soruluk soru – cevap yayını, Freddie’nin kanalında ayrı ayrı yayınlanmıştı ama şimdi daha fazla kişiye ulaşması için burada bir arada podcast olarak yayınlanıyor.

Yayınları Odysee ve Spotify kanallarından da izleyebilirsiniz.

Aşağıda Youtube videosu var. Youtube kanalımıza üye olalım, uyarıları açalım, açmayanları uyaralım.

  1. Nasıl çevre yapabilirim?
  2. Okuyorum okuyorum ama olmuyor. Ne olacak bu işin sonu?
  3. Bir erkek neden evlenir? Neden boşanır?
  4. Kadınlar için neden uğraşıyorum? 250 gram için değer mi?
  5.  Muhafazakar erkek kırmızı hapı nasıl uygulayacak?
  6. 25 yaşına kadar kızlardan uzak dursam, sonra kızlara zaman ayırsam?
  7. Dışarıda kızlara yürümenin tehlikeleri
  8. İlk buluşmada neden donup kalıyorsunuz?
  9. İlk buluşmadaki aşamalar ve dokunmak (kino)
  10. Uzak mesafe ilişkisi nasıl yürütülür?
  11. Aldatılınca ne yapmalı?
  12. Sanal ilişki nedir? İlişki midir?
  13. 20’lerinde erkeklerin insellikten korunması
Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

27
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
12 Comment threads
15 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
nisaSabriRelaxedwest0jung Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Birdost
Guest
Birdost

abi podcastin 40. dakikalarinda eglenen ustaliktan bahsederken karsindaki kiza rahat olamazsan ustaligi sergileyemezsin tarzi bir sey diyorsun buna ithafen bir soru sormak istiyorum. Ben sosyal medyadan bir kizla tanisip bulustugumda oyunu dibine kadar oynayabiliyorum eglenen ustalik ozguven vs cunku kiza yazmisim niyetm belli bulusmanin amaci belli ama mesela okuldan hosuma giden kizlarin yanina gidiyorum selam verip tanisiyorum ya da ortak dersimizin olan kizlar oluyor onlara gidip sohbet muhabbet aciyorum vs ama bu yuz yuze tanismalarda tanistiktan sonra bi boyle oyun oynama modunu acamiyorum yani flortoz bi tavir nasil alacagimi bilmiyorum kacinci sinifsin bolumun ne vs burda kaliyor yani o anlik… Read more »

İskender Büyük
Guest
İskender Büyük

Sevgilisi olan kızı nasıl elde ederim bunun hakkında yazı var mı bulamadım

meyus
Guest
meyus

Selam Mahmut sana bir sorum olacaktı, cevaplarsan çok mutlu olurum. Bir kızdan ayrıldım, güven problemimiz vardı sürekli beni suçluyordu. Bana ilişkimizin durumu sorduğunda ben flötürn bir tık üstü diyordum ama sevgili gibiydik bende kalıyordu sürekli, 2 hafta bende kaldı. Sexte problemimiz vardı ondan kaynaklı, belki öz güveni düşümüştür diye düşündüm fazla üzerine gitmiyordum, denersek deniyorduk. Bana “sana attığım fotoları silsene “dedi , bende kızdım “sen bana güvenmiyor musun?” dedim , “O zaman ayrılalım” dedim. Ondan sonra biraz durdu şok oldu sonra salıdık uyuduk falan bir şey yoktu, tatlıya bağladık zannettim ama 2-3 haftadır soğuktu bana sonra bi anda evime geldi… Read more »

Genç çocuk
Guest
Genç çocuk

Merhaba mahmut abi, Ben 20 yaşındayım sevgilim 23 yaşında. Ben sevgilimle 3.5 yıldır beraberim. Onla olan ilişkimde ilk 1 sene çerçevemi koruyarak devam ettim. Fakat devamından bu güne kadar mavi haplı beta olarak devam ettim. Bu blogla tanıştım. Yazıları özümsedim. İçimde bir potansiyel zaten bu ilişkiden önce vardı ama ilişkiyle bambaşka biri olmuştum. Benim kızlarla olan tüm iletişimimi kesecek her türlü hamleyi yaptı. Okulumu onun için açıköğretime aldırdım. Hedeflerimden birini onun kıskançlığı için yapmadım. Telefon rehberimde zaten kızın k’si bile yok. İlişkiye ne kadar yatırım yaparsam o kadar sağlamlaşır ayrılmayız beni daha çok sever diye düşündüm. Ama ben vitesi her… Read more »

Yunus
Guest
Yunus

Abi Selamün Aleyküm Küçüklükten beri beni çok seven bi kıza 1.5 ay önce, “benim sevdiklerim olmuyor bare bende sevene gidiyim” düşüncesiyle yazdım. Ben öncesinde neredeyse hiç sevmiyordum. Fakat ilk buluşmada bayağı etkilendim ve bağlanmaya başladım. Yine de maskülütemi kaybetmemek için çok duygusallaşmadım. Bir ay ilişkimiz çok keyifli gitti. Fakat ben whatsappdan çok yazmıyorum, geç cevap veriyorum ve sık sık aramıyorum diye ara sıra söyleniyordu. Ben senden haber alamıyorum, sorduğum sorulara net cevap vermiyorsun gibi. Fakat 2. buluşmamızda, mimik ve duygu olmadığı için whatsapp’ı sevmediğimi, o yüzden çok yazamıcağımı söylemiştim. “Ben böyle şeyleri problem etmem zaten demişti”. Ve bir ayın sonunda,… Read more »

Berke
Guest
Berke

Selam Mahmut abi, bugün kadın erkek ilişkilerinden uzak, ama beni çok alakadar eden bir soru sormak istiyorum. Bu konuda ne tavsiye vereceğini merak ediyorum. Abi bildiğin gibi ben Belçika’da yaşıyorum ve bulunduğum ülkede 2024 yılında seçimler yapılacak. 2024 mayısında. Yapılacak olan seçimlerde aşırı sağcı Flaman partisinin iktidara geleceği bekleniyor. Şayet böyle bir durum olursa annemin aldığı sosyal yardımlar kesilecek ve burada geçinemeyecek hale gelme ihtimali ile karşı karşıya kalacağız. Ve 2024 benim liseden mezun olarak üniversiteye geçmemi sağlayacak CESS diplomasını elde edeceğim tarihe denk geliyor… O zaman 20 yaşında olacağım. Bu durum benim içimi darlıyor. Sanki boşuna yaşıyor, 2024’ten sonra… Read more »

Hulusi
Guest
Hulusi

Mahmut Abi selam. 2016tan beri maddi-manevi gelişimimde inanılmaz bi katkın var sen ve sitenin, kızlar değil ama sen özelsin benim için. 🙂 Teşekkürle başlayayım dedim. Abi şimdi şöyle bir durum var; ben işim dolayısıyla yeni, büyük bir şehire yerleştim yaşım da 28. Karı/kız mevzularını çözdüm buralardan öğrendiklerim sayesinde en ufak sıkıntı yok. Ama burda pek kafa dengi arkadaşım yok geçmişten tanıdığım. Kafa dengi bi kaç arkadaşım olsun istiyorum ama bunun için çabalarken itici kalmakta istemiyorum. Pozitif ve uyumlu biriyimdir. Aklı fikri kızlarda olan biri de değilim, hani oturup da futbol maçı izleyebileceğim goy goy çevirebileceğim kankalarım da olsun istiyorum. Bunun… Read more »

jung
Guest
jung

bugün durakta beklerken iki sevgili öpüşüyodu yoldan geçen bi adam çocuğun yakasına yapıştı burası neresi sen napıyosun gibisinden. çocukta hiç tepki veremedi abi bi şey yapmıyorum tarzı sessiz kaldı. böyle bi durumda nasıl davranmalıyız

west0
Guest
west0

1 yıldır devam eden bir ilişkim vardı. 6. ayında evlilik kararı aldık ve ailelerimize konuyu açtık. Benim ailem gayet güzel karşıladı. Fakat kızın annesi karşı çıktı. yaşın küçük, evlenipte eline ne geçecek, evliliği marifet zannediyorsun gibisinden sürekli kızın üzerine gitti. kız 24 yaşında. Annesi vakti zamanında kaynanası ile kötü olaylar yaşamış. Klasik eski gelin kaynana muhabbetleri. Kadının psikolojisi bozuk. Sorunları var. Ve evde resmen terör estiriyor. Bir defasında kız arkadaşımla annesi tartışıyordu. Evlilik düşüncemizden yana ” olacak işinizi de oldurmam” diye tehditte bulundu. bunu duyduğum zamandan beri ilişki düzenli gitmedi zaten. Kız hala istiyordu fakat ailesiyle yaşadığı problemlerden dolayı ve… Read more »

Relaxed
Guest
Relaxed

Kız arkadaşımın telefonundan beraber bir şeye bakarken arama geçmişinde alt sıralarda eski sevgilisinin hesabını gördüm. Eski sevgilisi dediğim eleman da 5 yıl önce ayrıldığı, ailesinin köyünden birisi ve ara ara o kız hala beni seviyor gibisinden laf çıkarıyor, kız arkadaşım da ailesi beni bilmediği için ara ara instagramdan sadece köydeki bazı kızların görüp haber ulaştıracağı şekilde benimle fotoğraf paylaşıyor. Açıkçası hem böyle bir durum olduğu için hem de daha önce bir şeylere takılıp neden böyle yaptın diye sorduğunda aslında düşündüğüm gibi olmadığını gördüğüm için gördüğümü fark ettirmedim. Fakat bu durum bir tık daha farklı diye düşünüyorum, merak ettiğimden değil fakat… Read more »

Sabri
Guest
Sabri

Abi peki kızın takipçisi 2 3 aydır sürekli 150lerde seyrediyorsa (benim bildiğim) bende oh ne iyi sadece tanıdıkların ekli diyip güldüm. Oda sadece tanıdıklar yok dedi. Ne olduysa ondna sonra oldu takip etmiyor bunları ama kızın takipçisi bi anda 200e geldi. Durdjk yere. Bende şaşırdım açıkçası. Sonra biz bununla aynı gittiğimiz kurstan tanışıyorduk zaten. Şey dedi bana sevgili aranılınca bulunmuyor Sabri dedi bi yerden tanışınca oluyor dedi(bana iş attı bence) sence bu nyie bi anda takipçiyi bi anda arttırmaya gitti dersin? Bide biliyorum sen bunu fazla kafaya takmışsın diyeceksin ama aslında takmadım sadece şaşırdım. Sence neden böyle yapıyor başka alternatifleri… Read more »

nisa
Guest
nisa

Türkiye de kırmızı hapı iyi anlatabilen tek kişi sizsiniz bence sadece sizi izliyorum erkekleri daha iyi çözebilmek için. Bide karanlık ruyayı bazen bakıyorum ama sizin kadar değil siz kesinlikle daha iyisiniz o çok istatistikçi bazı konuları aşırı abartıyor gerçeği görmüyor kırmızı hapı o almalı. . Ama siz baya tecrübeli ve gerçekçi konuşuyorsunuz tebrikler.