Centilmen Kulübü %3’lük Erkekler Video Eğitim Platformu

İzleyerek ve eğlenerek öğren. Toplam +300 adet Türkçe altyazılı video

KURSTAN ÖRNEK VİDEOLAR

İÇERİKTE NELER VAR ?

A’dan Z’ye aradığın her şey!

Dünya çapındaki pua ustalarının videolarını senin için çevirdim.
Çevirisi yaptığım kişiler:

  • Todd Valentine
  • Mystery
  • Adam Lyons
  • Nick Krauser
  • RSD Max
  • Rollo Tomassi
  • Simple PickUp
  • Owen Cook
  • Julian Blanch
  • Ve diğerleri…

Eğer yabancı Pua / Kız tavlama / Kırmızı Hap koçlarının videolarını ingilizce olarak anlamakta sıkıntı çekiyorsan bu platform tam sana göre.

Şuanda izlenmeye hazır olan 305 adet video vardır. İleride de fazladan eklenecek olan videolara ek bir ücret ödemezsin.

Kitabı edinmek için tıklayınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Kitabı Türkiye dışından edinmek için tıklayınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

  1. Kursların en önemli bölümleri
    Senin için kursların en can alıcı bölümlerini belli bir düzen içerisinde sunuyorum.  Bu içeriklere ömür boyu erişebileceksin.
  2. Gelecekte gelecek videoları ücretsiz izle
    Satın alımdan sonra eklenen videolara ücretsiz erişmiş olacaksın
  3. Videolara yaptığın yorum ve sorulara hızlı yanıt 
    Müfradatın ilgili konusuna yazdığın yorum ve sorulara hızlı yanıt alırsın

Kursta; tanımadığın kızlara açılış yapma, tanışma, muhabbet etme, bağ kurma, kızı sevgilin haline getirme vb. konularına ek olarak özellikle çok sorun yaşanılan ve bilgi talep edilen kızlarla mesajlaşma konusu ile ilgili de yoğun bir içerik var. Aşağıdaki kurstan örnek videoda “Mesajlara cevap vermeyen kızı buluşmaya ikna etme” adına uygulayabileceğin etkili bir stratejiden uygulamalı olarak bahsediliyor. Üstelik bu uygulayabileceğin stratejilerden  sadece 1 tanesi…

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

9
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
5 Comment threads
4 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Centilmen KulübüsiberlotVedatMahmut AbiZararlı tavşan Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Hanktrrr
Guest
Hanktrrr

1) hocam, kiz instagram’da en basitinden bir sayfada yorum yaziyor bir saat icinde 15 takip istegi ve en az 5 dm geliyor. Bu piyasada bizim icin en iyi pozisyon nerede durmaktir?

2) sevgilin olmadigi bir kizla yanaktan opuserek gorusmek nasil bir tavirdir? Arkadas olmayan, ama sevgili de olmayan bir kizla sadece ikimiz bulusup bazen ders calisiyoruz. Ayni sinava hazirlaniyoruz kizla.

Mahmut Abi
Admin

1) hocam, kiz instagram’da en basitinden bir sayfada yorum yaziyor bir saat icinde 15 takip istegi ve en az 5 dm geliyor. Bu piyasada bizim icin en iyi pozisyon nerede durmaktir? Birincisi her kadına öyle DM yapmıyor. Sizin yağandan başkasını gözünüz görmüyor. Instagramda piyasa öyle ki, on binlerce aç abazan birkaç düzine çok pırıltılı kıza yazıyor, başkasını görmüyor. Güzel olan da bu. Instagramda istersen 10 bin aç beta yazsın kadını tatmin etmez ki. Bir kadının instada yazan yüzlerce adam sayesinde gerçek bir erkeğe ihtiyacının kalmaması, hergün yüzlerce porno videosu izleyen erkeğin kadına ihtiyacı kalmaması gibi bir şey. Yok yani. 2)… Read more »

Canx
Guest
Canx

İlk etapta 300video eklenicek diyor ileride daha 300videodan farklı videolar yuklenecekmi

Zararlı tavşan
Guest
Zararlı tavşan

Mahmut abi büyük bir problemim var . Doyumsuzluk evresine girmiş bulunmaktayım. En aşağı sabit 6 tabak aşağı düşmüyor yukarı çıkıyor eksiliyor artıyor , kimisi skor oluyor kimisi olmuyor ve bu tabaklar reel sanal karışık sanaldan çalışmıyorum hatta pek , hayatımda 1.5 yıldır tanıdığım gerçekten kaliteli kız olarak nitelendirdiğim benimle seks yapan artı olarak benimle ilişki isteyen ( doğal olarak ) 2 tane kız var . Fakat ben yanaşmak istemiyorum. Sürekli olarak farklı kadınlarla vakit geçirmek belli bi vakitten sonra bana zarar verecek gibi geliyor. Bu durumda ne yapmalıyım ?

Mahmut Abi
Admin

Doyumsuzluk evresine girmiş bulunmaktayım. Neymiş o evre, kimin icadı?

Sürekli olarak farklı kadınlarla vakit geçirmek belli bi vakitten sonra bana zarar verecek gibi geliyor. Bu durumda ne yapmalıyım ? Muhtemelen skor ile kadın onayı peşinde koşan bir zavallı olduğunu anlamalısın önce. Sonra da 2-3’ten fazla kızla aynı anda görüşmemelisin. Zaten fazlası senin bomboş biri olduğuna işaret eder. O kadar bomboşsan ve öyle kalırsan merak etme, 3-4 yıla sıfıra iner bir daha da artmaz (bir barmen ya da bar fedaisi işi bulmadığın sürece).

Vedat
Guest
Vedat

Secrettt eline sağlık dostum, tüm videoları izledim, mesajlaşma, itme-çekme, dokunma vb birçok konuda bana malzeme verdi. Bazı videoları özellikle tekrar izleyeceğim. 🙏 abartmadan söylüyorum bu işlerle ilgilenenler bu eğitim setine ödedikleri ücretle kendilerine en faydalı yatırımı yapmış olurlar.

siberlot
Guest
siberlot

Mahmut Abi eğitim videosu olarak sondaki mesaj videosunun verilmesi garibime gitti. Kız cevap vermiyor ve konuşmayı sürekli erkek başlatıyor, next yapmak daha hayırlı değil mi böyle bir durumda?

Centilmen Kulübü
Guest
Centilmen Kulübü

Adam “eğer isterse” yapabileceğini gösteriyor. Sen uğraşmak istemezsen “next” yaparsın.