Kadını el üstünde tutmak

Twitter ve İnstagram gibi sosyal medya hesaplarında, takipçi çekmeye yönelik tartışma yaratmak amacıyla dolaşımda olan bir sürü kopyala – yapıştır mesaj var. Mesela “erkek dediğinin götünün altında arabası, kafasının üstünde evi, on yüzbin lira maaşı olacak …” mesajları gibi.

Bunların çoğunu yorumlamam isteniyor ama ben bunları pek ciddiye almıyorum. Yine de ısrarla yorumlamam için bana mesajlanan birini geçenlerde twitter’da yorumladım. Burada biraz daha açayım. Mesaj şu :

genelde özgüvenli ve basarili erkekler hayatlarinda olan kadinlari el üstünde tutarlar, hakettigi gibi davranirlar ve bunu soylemekten de cekinmezler. kadini ezmeye calismak sadece ve sadece asagilik kompleksli ezik erkeklerin yaptigi bi seydir.

Tek tek gidelim :

genelde özgüvenli ve basarili erkekler hayatlarinda olan kadinlari el üstünde tutarlar

El üstünde tutmak “çok sevgi ve saygı göstmek” demek. Doğrudur ama burada önemli bir ayrıntı var : özgüvenli ve başarılı erkeklerin sırrı kendilerini daha çok sevmeleri ve saymalarıdır. Kişi kendini daha çok sevip saydıktan sonra kadınını istediği kadar sevip sayabilir.

Hayatı boyunca el üstünde tutmayı, kendinden önceye koymak olarak uygulayan ve sonra burada yazılanlar gibi şeylerle karşılaşan birçok erkek, yılların aptallığına panzehiri hayatlarındaki kadına çok kötü davranmak sanıyorlar. Oysa piçin sırrı “kötü davranması” değil kendine öncelik vermesidir.

Kötü davranmak kısmını tırnak içine aldım çünkü aslında fişe takılı yaşayan, kadın merkezli ortalama erkek için kadına ve onun ihtiyaçlarına öncelik vermeyen her davranış “kötüdür” zaten. Yoksa aslında kötü davranmaların çoğu kötülük de değil.

Kendiniz daha çok sevip saydıktan sonra kadınınızı istediği kadar sevip sayın. Bu bencillik değil. Bencillik kendini sevip başkasını zerre kadar sevmemektir.

hakettigi gibi davranirlar ve bunu soylemekten de cekinmezler

Evet ama sırf kadın ve sevgili diye el üstünde tutulmayı hakettiğinden değil kendi çabası ile sevgi ve saygıyı hakettiğinden. Ve eğer hatun sevgi ve saygıyı haketmiyorsa da hakettiği gibi hayatlarından çıkarırlar.

Saf olmayalım, birçok kadın bunu paylaşırken Tanrı vergisi bir iyisini haketme mantığı ile paylaşıyorlar ama onların niye paylaştığı önemli değil. Siz eğer yüksek değerli bir erkekseniz, size kimse ne olursa olsun beni el üstünde tut diye dayatamaz.

kadini ezmeye calismak sadece ve sadece asagilik kompleksli ezik erkeklerin yaptigi bi seydir.

Buna da katılıyorum. Başarılı erkek kendi değerini yükselterek hipergami açısından yüksekte durur, değersiz erkek ise kendi yükseleceğine kadını aşağı çekmeye çalışır. Kendi değerinizi olabileceğinizin en iyisi olarak yükseltin, kendinizi ön plana koyun, kadınınıza hakettiği gibi davranın yeter. Buradan çok daha sağlıklı ilişki ve pozitif cinsellik yaratırsınız.

Peki abiciğim kadını ezerim, sikerim atarım zararı ne?

Bunun etik olmaması bir yana asıl zararını İllimitable Man vakasında anlattım. Bu kafada birçok adamla karşılaştım ve temel problemleri sarkacın bu kadar aşırı uca salınması ile oluşan enerjinin, eninde sonunda sarkacı öbür uca taşımamasının mümkün olmaması. Stabil bir ruh hali değil. Dün “sikecen atacan” hacı diye dolaşanların “onu çok seviyorummmm” diye ağlaması ve sonra daha da bir kinlenip “kafasına vurup sikecen” tarafına savrulması çok ama çok yaygın bir şey.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

19
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
6 Comment threads
13 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
God bless brotherhoodKKEGMahmut AbiUndefeatedaugustus iv Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Çevirmen Hoca
Member

Sikip atacaksın diye öfkelenen adama sorsan kadınları umursamayan alfadır ama aslında kadınları en mavi haplı adamlardan bile çok önemsiyordur. Öfke, karşıdaki kişiyi önemsediğinizin en büyük kanıtıdır. Kadınlarla ilgili sorunlarını çözmek isteyen her erkek öncelikle ilgisinin olmadığı ve kendisine ilgi duymayan kadınlara zihinsel enerji harcamayı bırakmalıdır.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Ya bir de şöyle birşey var. daha önce burada dile getirmiştim. Bu ilişkimden önce, pompala geç mantığındaydım ki, halâ içimde bir yerlerde bu adam var.

Bu ayrımı yapman güzel olmuş. Zihinsel enerjisini alakası olmayan hatuna kanalize edip, öfkelenmedikten sonra, ister pompalasın geçsin, ister siksin geçsin.

Bu arada makaleyi halâ beklemekteyim aga.

KKEG
Guest
KKEG

Kadınları el üstünde tutmak sorun değil aslında ama el üzerinden ineceği yerde hala el üstünde tutuluyorsa bu aslında kadının değil erkeğin sorunu. Ben ikili ilişkilerde kadın, erkek ayrımı yapmadan 2, 3 şans veririm ve sonra irtibatı koparırım. Bir kadını da hiç sikip atılacak birisi olarak düşünmedim. Yalnızca nasıl davranmam gerekiyorsa öyle davrandım ve bekledikleri köpek olma olayını bende görmeyince ufak ufak kendiliğinden gittiler. Zira ben bir kadına git demem, davranışlarım zaten ona ne istediğimi anlatır. Kadınların sözle değil de hareketle bir şeyleri daha iyi anladığını söyleyebilirim. Kadınları tanıma amaçlı yaklaşıyorum, tanıyorum ve sıkıcı bulduklarımla görüşmüyorum. Beni takmayanlarla görüşmüyorum. Çünkü kadın… Read more »

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Anlatmak istediğine katılıyrum fakat, yine de el üstünede tutmak hepimizin anladığı anlamıyla sorundur. O kadın sana el üstünde tutmanın bedelini eninde sonunda ödetir.

Demek istediğim bu kadınlar şöyle-böyle hepsine köpek çekeceksin falan değil. Demek istediğim, her zaman kaybetme anksiyetesini canlı tutmak ve bir noktada mesafeyi korumak lazım. Yani önce kadın beni el üstünde tutsun, karşılığında da en çok ihtiyacı olan şeyi (ilgi) alsın olmalıdır.

Shelby
Guest
Shelby

İlgiyi ödül olarak vermek, mantıklı.

KKEG
Guest
KKEG

Ben şu yaşıma kadar kadınlardan karşılıksız ilgi ve alaka görmedim. İlgiyi çektiğim için trip yediğim durumlar oldu ama beni kız arkadaşı olarak gören birini neden el üstünde tutayım, neden ilgi göstereyim? Zaman kaybı olarak görüyorum. Şu siteye başladığımdan beri hayatımdan çok kişi çıkardım ve akıllandım. Cidden zaman ve enerji kaybı kişiler olduğunu gördüm. En son beni yara bandı yapmak isteyen bir kıza siktiri çektim ki onu da farketmem 2, 3 buluşmaya mal oldu. Kadınlar el üstünde tutulur ama o eli zamanı gelince ısırırlar.

Damn it nigga
Guest
Damn it nigga

Abi merhaba. Uzun süreli ilişki yönetimiyle ilgili daha fazla yazı gelir mi ? 10 aydır süren bir ilişkim var ve son 2 aydır ilişki içerisinde betalaştığımı ipleri hatunun eline verdiğimi hissediyorum. İlişkinin kontrolünü elimden kaybettim gibi.

Aras Dolaşır
Guest
Aras Dolaşır

Kardeşim o zaman artık çekiciliğin düşüşe geçmeye başlayacaktır. O yüzden ilgiyi kısmaya başla biraz çevrende başka kızların da var olduğunu belli et. Lafını 2 ederse görüldü at ya da yüzyüzeysen umursamaz moda gir.İnan bu senin için en iyisi, zaten sana ilgisi hala yüksekse itaat eder. Yoksa zaten ileri vakite pek kalmadan ayrılacak. Kızın kıskançlığını devreye sok,rekabet etsin

Ddge
Guest
Ddge

Beyler , Mahmut abi çoğu kız artık alfa dul bunu net anlıyoruz twitterden hepsi aşk acılı şeyler paylaşıyor vs bu durumu nasıl idare ediyorsunuz yada nasıl edeceğiz?

God bless brotherhood
Guest
God bless brotherhood

Bir de bu adamların sıklıkla kullandığı “Kadın var adamı rezil eder, Kadın var adamı vezir eder.” lafı, cümlenin kendisi değil ama anlamı özünde mavi, görünüşte siyah haplı olmanın dik âlası.
bir kere adamı vezir eden kadın değil, o adam zaten vezir olacağı için öyle hoş bir kadınla birlikte. rezil olanda keza aynı şekilde rezil kadınla birlikte.

yani suçu hep kadına atma bahanesi, kendinin asla vezir olamayacağına duyduğu özgüvensizlik ve rezil oluşunun nedenini yine kadınlara bağlaması, siyah hapın özü masmavi gerçekten de.