SAHA RAPORU – Kalçada ki eski erkek arkadaş.

-Çekicilik Bir tercih değildir.
Neil Strauss
-Çirkin erkek yoktur.Özgüvensiz erkek vardır.
SECRET

Yaklaşık 5 ay önce yaşanmıştır ve daygame raporu değildir. Öğlen saat 2  civarı öğrenci evimde oturmuş, bilgisayarda oyun oynuyordum(ara da sıra da açar 1 el 2 Dota oynarım)En üst katta oturduğunu söyleyen bir kız kapıyı çaldı.İlk defa görüyordum.Gözleri ağlamaktan hafif şişmiş(o halde bile çok güzeldi mk.)Muhabbet kuşunun öldüğünü bütün kapıları çaldığını ama kimsenin açmadığını anlattı kısık bir sesle,Ölü kuşa dokunamadığını söyledi, benden rica etti.Sen kafesten alır mısın diyerek.Ben de tamam dedim asansöre bindik. Kafesi kapının önüne getirdi ölü kuşu aldım.
BEN:Tamam ben bunu atarım
Kız:Hayır ya lütfen gömelim dedi. tekrar başladı aq ağlamaya
BEN:Tamam, ben bunu eve götüreyim. benim biraz işim var, yarım saat sonra ben seni çağırırım, gömeriz.(bi sal beni amk oyun gidiyor eheh)
Kız:Benim derse gitmem lazım 1 2 saat sonra dönerim öyle gömsek olur mu?
Ben:Olur.geldiğinde kapıyı çal evde değilsem,döndüğümde ben seni çağırırım bahçeye gömeriz.(Burada işsiz bir şekilde bütün gün ev de oturan biri gibi bir imaj çizmek istemedim)
olur dedi. ben de kuşu aldım evime getirdim bir peçeteye sardım oyunuma devam ettim.Tabi bu kızdan aynı zaman da çok etkilenmiştim, gerçekten çok güzeldi.Neyse dışarı çıkmıştım,saat 5 buçuk civarı geldim kızın kapısını çaldım.asansöre bindik Garip bir seslik eşliğinde benim kata doğru iniyoruz.
Ben: biraz daha iyi misin sabah çok kötü görünüyordun gibi bir şey söyledim tam hatırlayamıyorum
Kız: evet iyiyim

Garip bi sessizlik var ortada. kız kuşa çok üzülmüş belli.Ben de böyle durumlarda ne yapacağımı hiç bilemiyorum amk.Salak salak konulardan konuşup kıza itici gelmekten de korktum. öyle sustuk asansör de.Sonra, benim evden ölü kuşu aldık,apartmanın küçük bir bahçesi var, orayı kazdık, gömdük.Gömerken;
Ben:Benim de küçükken kuşum vardı.15 yıl yaşadı hatta benden yaşça büyüktü falan bunları anlatıyorum.
Kız:Benim de eskiden kedim vardı evden kaçmıştı o kaçınca kuş aldım bunu bu da 6 hafta da öldü falan diye anlatıyor birşeyler.

işimiz bittikten sonra apartman kapısından girerken bana gel sana bir kahve yapayım biraz daha kendine gelirsin,laflarız moralin düzelir.Gibi şeyler söyledim.Kız önce olur dedi. 5 6 adım yürüyüp asansöre binerken fikrini değiştirdi.Yaa ben arkadaşlarımla görüşcem sonra görüşsek olur mu dedi.Ben de Tamam görüşürüz diyerek evime girdim.
Bu nokta da belirtmek istediğim önemli noktalar;hiç bir şekilde muhtaçlık belirten bir davranış sergilememek lazım.” Yaa ben arkadaşlarımla görüşcem sonra görüşsek “diyerek fikrini değiştirmesi bir reddediliş.Bu cümleyi duyduktan sonra ona söyleyeceğiniz her hangi bir şey(bakın daha kızın adını bile bilmiyorum).
-Bu arada adın neydi diye sormadım.
-Kızın numarasını istemedim.(Zaten istediğimde kapısını çalabilirim. böyle de bir şey var)
-önce olur dediğine güvenerek, gel diyerek ısrarcı da davranmadım.
Bu davranış biçimleri “arkadaşlarımla görüşcem sonra görüşsek” diyen bir kıza söylendiğinde, bu ara da adın neydi gibi basit bir soru yöneltmek bile, sizi kızın gözünde ona muhtaç duruma bile düşürebilir.Yani oyun başlamadan biter.

Bir sonra ki gün;Kızın kapısına gideceğim o şart zaten,şansımı denemeden kaybetmek istemiyorum.Amacım;Kapıyı çalıp benim 1 saat işim var döndüğüm de birlikte kahve içelim. demek.Kapıya yaklaşıp kapıyı çaldığımda kızın felaket bir şekilde ağladığını fark ettim.
Kız:Kapıyı açmadan önce Delikten baktı sanırım.ben olduğumu fark edince kapıyı açmasam ayıp olur mu dedi.bir yandan ağlıyor.
Ben:Hayır.Şu an bu kapıyı açıyorsun..emrivaki,sert bir sestonu ile(bu detayları verme sebebim;Gerçekten önemli.Bir şeyi söyleme şekliniz ne söylediğinizden daha önemlidir)
Kız:tamam biraz bekle ama olur mu diyerek 2 3 dakka sonra yüzünü falan yıkamış, saçı başı dağınık,dokunsan ağlayacak bir halde kapıyı açtı
Ben:Hemen üstüne bir şey alıyorsun ve benimle aşağı geliyorsun dedim.
Kız:Tamam dedi, benim eve indik.
Ben:ne oldu neden bu kadar ağlıyorsun?(Bir yakınını kaybetti zannettim gerçekten çok şiddetli ağlıyordu)
Kız:boşver ya ben arada canım sıkılınca ağlarım böyle dedi
Ben:Aynen aynen.. ben de her canım sıkıldığında ağlıyorum.Hatta arkadaşlarla buluşuyoruz canımız sıkılınca 3 5 kişi toplanıp ağlıyoruz.
Kız:Burada 5 dakka önce ağlayan kız kahkaha attı
Ben:Annemler geçen altın günü için toplandı bir baktım.Bütün teyzeler ağlıyor.Bitanesi bir yandan gözünü siliyor bir yandan okul ne zaman bitiyor diye soruyor falan diyorum.(Abarttıkça abartıyorum yani)

15 20 dakika sıradan sohbetler espriler falan.Önemli bir şey yok, shittest olduğunu düşündüğüm bir şey de yok.eğlenceli bir sohbet geçiyor.Sadece tanıştık, isimlerimizi öğrendik.Bir ara yemek muhabbeti geçti.Evde yemek yaptığımdan söz ettim,o hiç beceremezmiş,çok güzel yaparım falan bir gün sana da yapayım dedim. 1 gün sonrasına sözleşmiş olduk.Akşam arkadaşlarıyla görüşecekmiş eve gidip hazırlanayım diyerek kalktı.Ben de telefonu uzattım numarasını yazması için numarasını yazdı ve gitti.Yarım saat sonra arkadaşlarının yanına gitmeden(makyaj yapmış, süslenmiş falan,afet olmuş amk) kapıyı çaldı ben gidiyorum,senin numaran ben de yok ama falan dedi.tamam ben sana mesaj atarım kaydedersin dedim ve gitti.

Burada sanki numaramı istemesinin sebebi; arkadaşlarının yanındayken benimle mesajlaşabilmek olduğunu falan düşündüm.Ben epavarman diye mesaj attım cevap gelmedi.O gece hiç konuşmadık.Bir sonra ki gün aradım.Saat 6 gibi müsaitim, kaçta geleceksin ona göre yemek yapacağım ve eğer içiyorsa şarap alacağımı söyledim.Olur saat 6 benim için de iyi diyerek sözleştik.

saat 6 olduğunda tekrar aradım.5 10 dakika içerisinde geldi.Duş almış,Makyaj yapmış,4 kat aşağıda ki eve gitmek için baya bir hazırlanmış.süslenmiş yani,Ben tabi mesajı aldım.Fuck close çanları çalıyordu benim için 🙂
yemek yedikten, biraz şarap içtikten sonra,çok sıradan muhabbetler var o yüzden atlıyorum.Çoğunlukta olarak o anlatıyordu ben dinliyordum.bu ara da yan yana oturuyoruz.Duygusal bir anısını anlattı.Ben de fırsat bu fırsat. sen çok iyi bir insansın tarzı sarıldım. 5 10 dakika sonra sessizlik oldu.Biraz dudağına eğildim ve öptüm. hiç bir şekilde SDM ile karşılaşmadım.O gece fuckclose oldu.Kızın sol kalçasında iç çamaşırının örttüğü yerde Nal gibi HARUN yazıyor, bir insan neden böyle bir şey yapar ki amk.Bir insan götüne neden eski sevgilisinin adını yazdırır.Duygusal,şefkatli,güzel,tam harika sevgili adayımın, götünde Harun yazıyor vay amk yaa.Harun hakkında konuştuk biraz.”neden böyle bir dövme yaptırdın ve neden götünde” kendime hakim olamadım sordum tabi. fuck tan sonra ki betalıklarımdan bahsedeyim biraz da.harun dövmesine aldırmadan artık sevgilimsin moduna girdim.(kafamı sikeyim), kızın güzelliğinden betalaştım biraz da, tamam falan dedi, o gece birlikte uyuduk.Yarın sabah olduğunda her şey çok farklıydı.Kız kendi evine gittikten sonra, mesajlarıma çok geç dönüyordu, bazılarına görüldü atıyordu.1 2 gün böyle geçtikten sonra ben de NEXTledim, bir daha görüşmedik.Ben de aramadım, o da beni armadı.Bir daha hiç konuşmadık.Biraz sexten sonra betalaşmış olsam da. oyun; daygame de,nightgame de ,günlük yaşantıda da aynı dinamiklere dayanıyor.
Bu Raporda shittest ile karşılaşmadım.Ya da farkına varmadım…

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

50
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
27 Comment threads
23 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
35 Comment authors
EargeAbdülheroticjakobenMaksimBurki Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Outlaw
Guest
Outlaw

Adam doğal alfa. kadına aç diyor açıyor, in diyor iniyor, yat diyor yatıyor. i like it.

La vai
Guest
La vai

Üstad, raporda shit test ile karşılaşmadım demişsin ama mesajlarına görüldü atması bana babalar gibi s.t geldi. Tabi isabetli bir tespit için olayı daha iyi bilmek gerekir.

Tatar Ramazan
Guest
Tatar Ramazan

@Epavarman; Dostum TRP’le ve ErkekAdam’la tanışalı 1 ay oldu ve senin saha raporlarını keyifle okudum. Tam hatmimin bitişinde senin tekrar raporlamaya başlaman da bal kaymak oldu benim için. Birkaç saha raporunda bulunduğun şehirden şikayet ettiğini farkettim ve sormak istiyorum: Dadaş Erzurum’da mısın? 🙂 @Mahmut Abi; Her ne kadar sen Mr.Worldwide takılmakta başarı yakalamış olsan da, böyle bir kaynağın artık yerel içerik üretmesi hiç de cüretkar olmaz diye düşünüyorum. Evet çeviriler çok kaliteli ve seçmece, her Türk erkeğinin okuması gereken bir blog çok kısa sayılabilecek bir sürede ortaya çıkmış; ama bence burasının TRP’e yorum getirebilecek rütbeli Türk yazarları da yetiştirmiş olması… Read more »

BetaBeta
Guest
BetaBeta

Çok iyii bir filmmiş bu, yönetmen ismi ?

Betayimben
Guest
Betayimben

Ersan Kuneri moruk izledim ben bu filmi

Sarhan
Guest
Sarhan

Bir haberde okudum. Kadın 10 günlük kocasına “Senin genlerinden çocuk yapmak istemiyorum.” demiş. Ve boşanmışlar. Site yöneticileri ne der bu işe. Erkeğin değersizliği mi ne bu? Bu nasıl mantık?

Mahmut Abi
Admin

Bağlamını bilmeden yorum yapamam. Aile zoruyla mı evlendirilmişler? Değilse evlenmeden çocuk isteyip istemedikleri konuşulmamış mı? Konuşmadan neden evlenirsin?

Kadının erkeği değerli görmediği kesin de erkeğin değerini kadın belirlemez. Kadın ancak erkeğin cinsel pazar değerini belirler o da göreceli olarak. İsveç prensesi belki senden çocuk yapmak istemecektir ya da kendini çok yukarda sanan biri ama bu senin genel olarak değersiz olduğunu göstermez. Her kadın senin genlerinden çocuk yapmak istemez ise o başka tabii.

lyku
Guest
lyku

Kıçında başkasının adı yazan kadını tekrar aramak ile hata etmişsin üstad. Muhtemelen hatun hali hazırda o elemandan ayrılmadı. Seninle küçük bir kaçamak yaptı ve elemana geri döndü.

İsim dövmesi olayını erkekler çok yapar ama kadınlar çok abartı bir durum yoksa yapmaz. Yapan bir hatun ile karşılaşılırsa da koşarak kaçmak lazım bence.

gece
Guest
gece

Domaltıyorsun ve HARUN ile karşı karşıyasın. Gülmekten ölürüm lan ben. İnsan kıçına Harun mu yazdırır puhahaha haha

Sir-Tristan
Guest
Sir-Tristan

Saha raporunu Münir Özkul gülümsemesi ile okudum. Dövmenin konumu ve şekli, götün sahibinin Harun olduğunu gösteriyor.

Belki fazla ofansif ya da değil: Kadınlar vajinal ilişkiye her erkekle girerler. Ama götün gerçek sahibi, sadece o “en özel erkek”tir. Kulağınıza küpe olsun.

Heisenberg
Guest
Heisenberg

Götün gerçek sahibi diye bir şey yoktur. Yalnızca kadın o anlık senindir. Yataktan çıkıp evine gidince göt onundur. O en özel erkek-kadın gibi olgular mavi haplı miti gibi geliyor artık.
Önemli olan kadının seninleyken sahibinin biz olması gerektiği bizden ayrıldıktan sonra o götü kollamanın bir manası yok. En azından evlenene kadar böyle olması gerektiğini düşünüyorum.

Earge
Guest
Earge

Katılıyorum. O erkek olduğunda kadın sana götüyle ruhunu da teslim eder. Burdaki saha raporunda eleman bence yarabandı olmuş biraz. Kız da ödüllendirmiş gibi. O erkek olduğunda ışte buradakı harun olursun.

MaksimBurki
Guest
MaksimBurki

Fırsat ayağına gelince değerlendirmek önemli demekki, bu olay bende olsa bu kadar ilerletemezdim herhalde

jakoben
Guest
jakoben

götünde harun yazan bir hatuna ancak böyle çakıp geçilebilir zaten iyi olmuş yarın senin adını götüne yazardı belki

herotic
Guest
herotic

lan ben ne okudum!

Abdül
Guest
Abdül

Vay anasını 😀 HARUN hahah 😀 bence harun kızımızın kanca attığı kişi .