Saha raporu – Daygame,Fuckclose -Biletci Kız

Öğlen saat 2 gibi derse yetişmeye çalışırken, hoş 1,60 boylarında sarışın önümü keserek bilet satmaya çalıştı.Ben acelem olduğunu, dönüşte alacağımı söyleyerek geçiştirdim ve yoluma devam ettim.Tabi dönüşte de bilet almaya niyetim yoktu asıl ilgilendiğim kızın kendisiydi.Dersten çıkıp eve dönerken yolda kızı göremediğim için eve gittim.Gereksiz Detayları geçiyorum.

akşam oyunu öğretmeye çalıştığım arkadaşımı yanıma aldım 1 2 set açıp bişeyler anlatmayı hedefliyordum.Tesadüfen,Yürürken aynı kızın sokakta birilerine bilet satmaya çalıştığını fark ettim.Yanından geçerken kolay gelsin diyerek beni tekrar fark etmesini sağladım ve yoluma devam ettim. 15 dakika sonra tekrar kızın olduğu yerden geçerken yanına giderek açılışımı yaptım.
BEN :B
KIZ: K

B:Sen bu işi beceremiyorsun (suratımda piç bir gülümseme )
K:Anlamadım…? (gülümsüyor yanında ki arkadaşına bakıyor şaşırmış bir tavırla)
B:Ya böyle bilet mi satılır, kimse seni dinlemiyor bile.Durduruşun yanlış, konuşman yanlış, bu iş böyle olmaz ..
K:Çok iddaalısın falan, nerden çıktın sen gibi şeyler söyledi tam hatırlayamıyorum.(dik duruşum,ses tonum, rahat haraketlerimden etkilendiği belli oluyordu.)
B:Ne bileti bunlar ?
K:Tiyatro.Engelli arkadaşların hazırladığı bir oyun size de vereyim birer bilet diyor(wingim yanımda bu arada)
B:Ben tiyatro sevmem.Bir iki bilet ver de sana nasıl satılır göstereyim.madem engelli arkadaşlara destek oluyorsunuz benim de katkım olsun, sen de bu işin nasıl yapıldığını görmüş olursun(tabi bunu eğlenceli bir dille söyledim)
K:tamam göster izliyorum (gülerek)
5 dakika civarında bana verdiği 3 biletin 2 tanesini yoldan geçen 2li kız grubuna sattım.(Belki tesadüf o an denk geldi) Tabi biletleri satarken bi yandan da o kızlarla açılış yapar gibi konuşuyorum, kızın birinin kolunda dövmeleri var ona dokunuyorum,güzelmiş, nerde yaptırdın, ben de yaptırcam falan diyerek laflıyorum kızlarla.(Bir yandan biletçi kızın MERİÇ arkadaşı dik dik bana bakıyor)Biletleri sattığım kızlar gittikten sonra

B:Parayı ve elimde kalan son bileti,biletçi kıza vererek.Al bunlar senin dedim
K:Ohaaa nasıl yaptın,harikasın o kız seni yiyecek gibi bakıyordu diyor.Teşekkür ediyor falan(DHV nin *mınakoydum burada tabi eheh )
B:Artık ne yapman gerektiğini öğrendiğine göre bizim işimiz var gitmemiz lazım diyorum.
K:Yarın işin yoksa bana yardım eder misin.Lütfeeeen diyor küçük bir kız çocuğu gibi
B:Engelli arkadaşlara destek olmak için yaparım.Müsait olursam görüşürüz diyerek telefonumu uzatıyorum ve numarasını yazıyor.Sarılıp ayrılıyorum.

yaklaşık 2 saat sonra Ben Epavarman diye bir mesaj atıyorum.Tamam kaydettim diye cevap yazıyor.(mesajlaşma sadece bu kadar)

Bir sonra ki gün ne zaman geleceksin diye bir mesaj atmış. ben de akşam görüşürüz ben seni ararım diyerek sonlandırıyorum mesajlaşmayı.Bir kafe de buluşuyoruz biraz birbirimizi tanıyoruz. sevgilisi falan varmış, boş muhabbetler falan, buraları geçiyorum yoksa çok uzayacak.Neyse kafeden kalkıp bilet satmaya başlıyoruz.Tabi o gün satılan biletlerin çoğunu ben satıyorum. sevgilisi olduğuna aldanmadan kıza takılıyorum, hafiften flörtöz davranıyorum, hem bilet satıyoruz hem eğleniyoruz.
Saat 10 11 gibi sevgilisi almaya geldi kızı arabasıyla, birlikte eğlenmeye gideceklermiş, beni de davet ettiler,konser varmış kız çok ısrar etti bira ısmarlıyım sana, bana o kadar yardım ettin falan deyince ben de kabul ettim(Satılan biletlerden pay alıyormuş kaltak,Ben engellilere destek oluyoruz zannediyordum).Arabayla ilerlerken,kızın evine geldik.Kız üstünü değiştirmeye gitti.Biz de çocukla arabada bekleyip sohbet ediyorduk, kız üstünü değiştirmeye gidince,bana millete güvenmediğinden, kızın sokakta bilet satmasını istemediğinden falan bahsediyor,erkekler sarkıntılık ediyormuş,fasofiso… zırvalıyor yani,Ama kız bunu dinlemiyormuş tabi satmaya devam ediyormuş (sözünü dinletemeyen,Gereksiz kıskançlıklara kapılan meriç). Ama bana nedense kanı çok ısınmış falan.Tabi ben de merak etme sevgilin bana emanet diye teselli ediyorum Meriçimizi (tabi kız bu çocuğa beni yıllardır tanıdığını, çok yakın arkadaş olduğumuz yalanını söylemiş.Kızımız da sevgilisi gelmeden önce, yeni tanıştığımızı söyleme diyerek beni uyarmıştı).Neyse konser,içki falan takıldık o gece öyle bitti.Ben de sevgilisi olduğu için kızın üstüne düşmedim, normal arkadaş(friendzone gibi değil) olduk, arkadaşça eğlenceli bir şekilde birbirimize komik capsler atıp,taşşak muhabbeti yaparak arada sırada konuşuyorduk.2 hafta civarı zaman geçtikten sonra.Bi ara eski arkadaşının erasmustan döndüğünü söyledi ve çocuğun öğrenci evine beni davet etti. gel içelim Serhat çok kafa çocuktur, eğleniriz falan diyerek. ben de ara ara fuckbuddy takıldığım kızla plan yapmıştım.Fuckbuddy mi de yanıma alıp Serhatın evine gittik bir yandan içiyoruz, bir yandan sohbet falan.(Serhatta harbiden kafa çocukmuş yani öyle meriç falan değil)serhatın erasmus anılarını dinliyoruz, bir yandan bize Polonya dan getirdiği içkilerinden ikram ediyor. Tabi benim fuckbuddy alkole pek alışık değil. kafayı bulunca uydularından birini bizim yanımıza çağırdı.Ben çok sinirlendim tabi, siktir git nereye gidiyosan, alsın seni gidin diyerek postaladım bunu, zaten kafası da çok güzel hiç uğraşasım yoktu.benim için de çok iyi oldu bu :D.

benim fuckbuddy gidince, arkasından saydırıyor tabi biletçi kızımız.Shit test yağmuruna tutuyor beni adeta.Sen bununla mı birliktesin.erkek değil misiniz.size delik olsa yeter,bu kız çok kalitesiz falan filan diyip duruyor.(benim fuckbuddy de güzel ama öyle çirkin falan da değil yani, tamamen kıskançlıktan kudurmuş gece boyu hiç saklayamamıştı zaten belli ediyordu.)Bütün bunların üstüne, benim fuckbuddy başka erkekle gidince de bak seni nasıl ekti.diyerek dalga da geçmeye başladı.Benim hiç umrumda değil tabi o saydırıyor ben serhata polonyalı kızların nasıl olduklarını soruyorum.o anlatıyor falan 😀

Ben eve geçeyim artık diyerek, ben de kalktım (biraz daha bira içmek istiyordu canım).Marketten bir bira aldım eve gittim yavaş yavaş içiyordum yarım saat sonra biletçi kızımızdan mesaj geldi.
K: Eve gidince haber ver demiştim neden vermedin(saat gecenin 4ü)
B:Sen uyumadın mı?
K:uyuyamadım,bu koltuk hiç rahat değil(serhatın evinde ki koltuktan bahsediyor).Serhat yatağını vermemiş buna gitmiş uyumuş.(adamım serhat başka bir meriç olsa yatağını verir nevresimini değiştirir üstüne de oda parfümü sıkardı eheheh)
B:Marketten 2 bira al gel :).Bizim evin altında ki market 24 saat açık.
K:olabilir ev çok uzaksa gece korkarım almaya gel beni
B:Yakın yakın, bişey olmaz ben sana pencereden el sallarım 😀
adresi tarif ettim bir yandan telefondan konuşuyoruz, yürürken korkmasın diye.eve geldikten sonra biraz sohbet ettik,baş başa kalınca sevgilisinden ayrıldığını anlattı bana (ben tamamen arkadaşça davranıyorum)biram bitince ben uyuyacağım artık diyerek odama gittim ve yatağın üstüne oturuyorum.Kızda hemen arkamdan odama gelerek eğilip dudağıma yapıştı(böyle bir şeyi hiç beklememiyordum).Napıyosun sen biz arkadaşız diye ittim bunu.(Kızın yüz ifadesini görmeniz lazımdı.Hayatında ilki yaşadı belki de ehehehe )Sonradan ben öptüm tabi bunu daha fazla detaya gerek yok siz gerisini tahmin edebiliyorsunuzdur zaten NOFAPta ki arkadaşlardan küfür yemeyelim 🙂

Bu kız aslında bizim birlikte olduğumuz geceden sonra ayrılmış sevgilisinden(daldeğiştirme olarak algıladım),o gece bana ayrıldık demişti,sonradan itiraf etti yalan söylemiş(sonradan bana ayrılmadık ama aramız kötüydü, görüşmüyoduk….vs bahaneleri hiç bitmez tabi,kaşar gibi hissetmemek için,yermiyim ben bunları). 2 hafta sevgili takıldıktan sonra ben yaz tatili için memleketime gideceğim, beni beklemene gerek yok diyerek ayrıldım bundan, istediği kişiyle takılabileceğini söyledim.Tabi hala beni bekliyor telefondan nude falan atıyor orası ayrı bir konu(belki başkasıyla yatıyor da olabilir güvenmiyorum hiç, zaten umrumda da değil).

Ve bu kızın bana biz arkadaş gibi takılırken sürekli söylediği bir şey (shit test) vardı. Ben kısa erkeklerle asla birlikte olmam diyordu.Burada oyunun, Tipten ve Paradan daha önemli olduğunu belirtmek istiyorum!!!Bu Kızın benim için terk ettiği erkek arkadaşının arabası var benim yok.Çocuk Besyo okuduğundan Manken gibi fiziği var, kaslı ve boyu 185in üstünde maddi durumu da benden iyi olduğunu varsayıyorum.Benim ise normal bir vücudum,ailemin gönderdiği öğrenci gelirim ve 172 boyum var.Umarım anlatabilmişimdir.

EPAVARMAN

Yorumlar üzerine edit:Ben bu raporu hatırlayıp yazabilmek için 2 saat uğraştım.İçerisinde ders çıkarılacak şeyler barındırdığı için.Tipim yok param yok arabam yok diye bahaneler uyduranlara ders olsun motive olsunlar diye,valla insanı bazen çileden çıkartıyorsunuz.
Biri bu kadar plan yaparak düşürdüğün kızı adam doğal haliyle yatağa atmış demiş.Ne planı güzel kardeşim bu olay spontane gerçekleşen bir olay.Rapor çocuğun sevgilisini elinden çalmaya çalıştığım bir senaryo değil amk.spontan gelişen olaylar silsilesi…Sen zira oyunu plan yapıp kız düşürmek olarak anladıysan siteyi en baştan okuyup iyice anlayana kadar tekrar et.
Orda defalarca belirttim sevgilisi olduğu için kızla arkadaş olduk diye.
kızı yatağa atmaya çaıştığım bir plan yok,defalarca belirttim arkadaşım olarak görüyordum diye.Bak bunlar rapor da yazıyor.Ya götünle okuyorsun ya da provakasyon yapıyorsun.Ayrıldık dediği için devam ettik haberim mi var amk. kız yalan söylemiş
Biri de parazit demiş lan götünüzle okumayın..
Burada ahlak dersi vereceğinize örnek çıkartın birlikte olduğunuz kadınları iyi gözlemleyin..Maskulen davranın ki kız sizi aldatmayı aklından geçirmesin..Bu karakterde ki insanlar illa ki ilişki içerisinde kendilerini ele veren davnışlar sergiler bu insanlara yol vermeyi bilin diye paylaşıyoruz..

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

83
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
34 Comment threads
49 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
50 Comment authors
FelixArsiz belaHank abiAnakinGooseman Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Astro
Guest
Astro

Mahmut abi veya diğer abiler. Şimdi bu kız dedi ya ben kısa erkeklere bakmam falan aslında bir çizgi falan belirledi. Bende bir kızla konuştum benden bir yaş büyüktü. Bu kızla arkadaşım ama friendzone değildi bu ve kız ilk yaşımı sorun etmedi fakat yakın arkadaşı “bu kızın kırmızı çizgisi kendinden küçükler.” dedi bende bunu doğrulamak için benim kıza sordum ve kız doğruladı bunu. sonra ben öyle bir şey demedim ayakları çekti. o an pes ettim direkt kızla konuşmayı kestim. Tabii bu vesileyle buraları ve bu bilgileri buldum. 3 haftadır kıza %100 no contact uyguluyorum kıza karşı his besledim ve hisler ilerlemeden… Read more »

Kaiu
Guest
Kaiu

Kadınların kırmızı çizgisi bitmez (yok kısa olmasın yok zayıf olsun) sen oyununu oyna shit test say baktın olmuyor oyunun kötüdür. Oyununu geliştir önce sonra da yürü eğer oyunun yeterince iyiyse “kırmızı çizgiyi” senin için kaldırabilirler. 🙂

Astro
Guest
Astro

Kanka oyunumun başta iyi olduğunu düşündüm kız benden bir yaş büyüktü hatta yaşımla ilgili şakalar vs de yaptı her şey iyiydi açıkçası. Buluşma faslına geçecektik açıkçası ilk üniversite sınav haftası olduğu için hayır dedi. Ama buluşalım dedi bir aslında ilgi dengeleri iyiyken buluşacaktık sonra corona muhabbeti vs çıktı ortaya daha sonra yavaş yavaş tüm hataları yaptım aslında başta flört sinyali aldım fakat burayı bilmediğim için sinyalleri sonradan anladım daha sonra arkadaş sinyalleri de aldım. Neyse işte en sonunda kız zaten tam friendzone atmadı ama ben anladım olay nereye gidecek açıkçası kız 1 kere kanka bile falan demedi ne biliyim garip… Read more »

Gooseman
Guest
Gooseman

kadınlar, betalar için “çizgiler” çekerler ve alfalar için “çizgileri” kaldırırlar 😉 biraz değiştirdim, bu aklında bulunsun.

Anakin
Guest
Anakin

bum )

Hank abi
Guest
Hank abi

Ilk is gunumde 4 5 tane diger kizlar da vardi ben normal sohbet ettim cok az. Bugun ikinci is gunum daha yakin oldugum (aslinda bana isi ogreten kiz, hocam da diyebiliriz) butun gun onunla beraber oturuyoruz isi ogrwtiyor bana. Tabii kiz nisanli. O gozle bakmiyorum. Diger kizlardan bir tanesi bana galiba ilgili. Hocama bugun sessizce “tanistirsana yeni geleni” vs zirvaladi ben duydum tabii. 5 dk sonra da hocam beni kizlarla tanistirdi ben de hepsine ismimi soyledim bu kiz galiba duymamis, ve hocama “ee boyle mi oluyor bu, bizi tanittin simdi onu da tanit” dedi ve guldu zaten hep siritiyor. Ben… Read more »

Mahmut Abi
Admin

İlgisi olup olmadığını yürümeden anlayamazsın. Önce anlayım sonra yürüyeyim diye bir dünya yok.

İş yerinde ve sevgilisi olan kıza yürüme.

Hank abi
Guest
Hank abi

Bugun ben yokmusum gibi davrandilar. Ise gidince ilk basta selam veriyorum hepsine kisik sesle selam deyip mal gibi bakiyorlar suratima. Ben de gidip lavaboda aynaya baktim ulan sacimdi basimda biseymi kaldi neden oyle yapiyor bunlar. Ortam soguktu bugun.

Arsiz bela
Guest
Arsiz bela

Hocam, selam. Bugün kız mutfakta çay içerken ben de gidip kendime çay aldım ve kızın yanında sadece bulaşıkçı teyze vardı. Ben kıza neg ataraktan, “Saçlarını evde mi kesiyorsun?” dedim ve o da şaşırdı ve biraz gülümsedi ve “Neden ki” dedi. Ben de “Öyle gözüküyor” dedim, güldüm ve oradan ayrıldım. Teyze de kahkaha atararak “Vay, ben bu lafın altında kalmam kız” dedi ve güldü. Daha sonra (5dk.)is odasina geldi ve bana bakarak (digerleri de ordaydı butun kızlar, tek erkek benim) “Az önceki niyetini anlamadım, ne alaka yani?” dedi ve ben de tekrar söylediğim seyi soyledim. O da bana “İyi bari bundan… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Gördüğüm kadarıyla kızlarla pek samimisin, çok kız kıza çok muhabbete giriyorsun. Bu seni feminen tarafa çeker.

Daha önce de söyledim, burada bak çekiç çivi görünce vur diye verilen aleti alıp önüne gelen her şeyin kafasına indiren düz adam çok. Sen de burada onu yapmışsın. Neg öyle zırt pırt kullanılmaz, seninkisi hakaret sınırında. Kızın ilgisini çekmişsin, belki bir şey olur ama olursa bu yaptığın saçmalığa rağmen olacak, onun sayesinde değil.

Felix
Guest
Felix

Mahmut abi konu burda dönmüş diye buraya sormak istedim. Sevgilisi olan kıza ne sebeple olursa olsun yürünmez mi? Sana başkasından gelen herkese gider bunu biliyoruz zaten ama bunun çelişkisi olarak zaten o kadın bizim değil sadece sıramız illaki gidecek zaten.

Bu durumda ne yapalım abi? Kızlar bunu ahit test olarak da çok kullanıyor ama ben cidden sevgilisi olanlar için soruyorum?

Mahmut Abi
Admin

Sevgilisi olan kıza ne sebeple olursa olsun yürünmez mi? Yürünmez. ama bunun çelişkisi olarak zaten o kadın bizim değil sadece sıramız illaki gidecek zaten Çelişki yok, senin bu sözün ne anlama geldiği konusunda en ufak bir fikrin yok sadece. Bu söz kadınlar size ait değil, ilişkiler gelir geçer, bugün seni seviyor diye yarın seni sevecek diye bir şey yok anlamında. Kadınlar orta malı anlamında değil. Bu durumda ne yapalım abi? Sevgilisi olan kızla ilgilenme. Kızlar bunu ahit test olarak da çok kullanıyor ama ben cidden sevgilisi olanlar için soruyorum? Çoğu senin gündüz düşündür, olmayana da bulaşma zaten. Sevgilisi olan kızlara… Read more »