SAHA RAPORU – Kalçada ki eski erkek arkadaş.

-Çekicilik Bir tercih değildir.
Neil Strauss
-Çirkin erkek yoktur.Özgüvensiz erkek vardır.
SECRET

Yaklaşık 5 ay önce yaşanmıştır ve daygame raporu değildir. Öğlen saat 2  civarı öğrenci evimde oturmuş, bilgisayarda oyun oynuyordum(ara da sıra da açar 1 el 2 Dota oynarım)En üst katta oturduğunu söyleyen bir kız kapıyı çaldı.İlk defa görüyordum.Gözleri ağlamaktan hafif şişmiş(o halde bile çok güzeldi mk.)Muhabbet kuşunun öldüğünü bütün kapıları çaldığını ama kimsenin açmadığını anlattı kısık bir sesle,Ölü kuşa dokunamadığını söyledi, benden rica etti.Sen kafesten alır mısın diyerek.Ben de tamam dedim asansöre bindik. Kafesi kapının önüne getirdi ölü kuşu aldım.
BEN:Tamam ben bunu atarım
Kız:Hayır ya lütfen gömelim dedi. tekrar başladı aq ağlamaya
BEN:Tamam, ben bunu eve götüreyim. benim biraz işim var, yarım saat sonra ben seni çağırırım, gömeriz.(bi sal beni amk oyun gidiyor eheh)
Kız:Benim derse gitmem lazım 1 2 saat sonra dönerim öyle gömsek olur mu?
Ben:Olur.geldiğinde kapıyı çal evde değilsem,döndüğümde ben seni çağırırım bahçeye gömeriz.(Burada işsiz bir şekilde bütün gün ev de oturan biri gibi bir imaj çizmek istemedim)
olur dedi. ben de kuşu aldım evime getirdim bir peçeteye sardım oyunuma devam ettim.Tabi bu kızdan aynı zaman da çok etkilenmiştim, gerçekten çok güzeldi.Neyse dışarı çıkmıştım,saat 5 buçuk civarı geldim kızın kapısını çaldım.asansöre bindik Garip bir seslik eşliğinde benim kata doğru iniyoruz.
Ben: biraz daha iyi misin sabah çok kötü görünüyordun gibi bir şey söyledim tam hatırlayamıyorum
Kız: evet iyiyim

Garip bi sessizlik var ortada. kız kuşa çok üzülmüş belli.Ben de böyle durumlarda ne yapacağımı hiç bilemiyorum amk.Salak salak konulardan konuşup kıza itici gelmekten de korktum. öyle sustuk asansör de.Sonra, benim evden ölü kuşu aldık,apartmanın küçük bir bahçesi var, orayı kazdık, gömdük.Gömerken;
Ben:Benim de küçükken kuşum vardı.15 yıl yaşadı hatta benden yaşça büyüktü falan bunları anlatıyorum.
Kız:Benim de eskiden kedim vardı evden kaçmıştı o kaçınca kuş aldım bunu bu da 6 hafta da öldü falan diye anlatıyor birşeyler.

işimiz bittikten sonra apartman kapısından girerken bana gel sana bir kahve yapayım biraz daha kendine gelirsin,laflarız moralin düzelir.Gibi şeyler söyledim.Kız önce olur dedi. 5 6 adım yürüyüp asansöre binerken fikrini değiştirdi.Yaa ben arkadaşlarımla görüşcem sonra görüşsek olur mu dedi.Ben de Tamam görüşürüz diyerek evime girdim.
Bu nokta da belirtmek istediğim önemli noktalar;hiç bir şekilde muhtaçlık belirten bir davranış sergilememek lazım.” Yaa ben arkadaşlarımla görüşcem sonra görüşsek “diyerek fikrini değiştirmesi bir reddediliş.Bu cümleyi duyduktan sonra ona söyleyeceğiniz her hangi bir şey(bakın daha kızın adını bile bilmiyorum).
-Bu arada adın neydi diye sormadım.
-Kızın numarasını istemedim.(Zaten istediğimde kapısını çalabilirim. böyle de bir şey var)
-önce olur dediğine güvenerek, gel diyerek ısrarcı da davranmadım.
Bu davranış biçimleri “arkadaşlarımla görüşcem sonra görüşsek” diyen bir kıza söylendiğinde, bu ara da adın neydi gibi basit bir soru yöneltmek bile, sizi kızın gözünde ona muhtaç duruma bile düşürebilir.Yani oyun başlamadan biter.

Bir sonra ki gün;Kızın kapısına gideceğim o şart zaten,şansımı denemeden kaybetmek istemiyorum.Amacım;Kapıyı çalıp benim 1 saat işim var döndüğüm de birlikte kahve içelim. demek.Kapıya yaklaşıp kapıyı çaldığımda kızın felaket bir şekilde ağladığını fark ettim.
Kız:Kapıyı açmadan önce Delikten baktı sanırım.ben olduğumu fark edince kapıyı açmasam ayıp olur mu dedi.bir yandan ağlıyor.
Ben:Hayır.Şu an bu kapıyı açıyorsun..emrivaki,sert bir sestonu ile(bu detayları verme sebebim;Gerçekten önemli.Bir şeyi söyleme şekliniz ne söylediğinizden daha önemlidir)
Kız:tamam biraz bekle ama olur mu diyerek 2 3 dakka sonra yüzünü falan yıkamış, saçı başı dağınık,dokunsan ağlayacak bir halde kapıyı açtı
Ben:Hemen üstüne bir şey alıyorsun ve benimle aşağı geliyorsun dedim.
Kız:Tamam dedi, benim eve indik.
Ben:ne oldu neden bu kadar ağlıyorsun?(Bir yakınını kaybetti zannettim gerçekten çok şiddetli ağlıyordu)
Kız:boşver ya ben arada canım sıkılınca ağlarım böyle dedi
Ben:Aynen aynen.. ben de her canım sıkıldığında ağlıyorum.Hatta arkadaşlarla buluşuyoruz canımız sıkılınca 3 5 kişi toplanıp ağlıyoruz.
Kız:Burada 5 dakka önce ağlayan kız kahkaha attı
Ben:Annemler geçen altın günü için toplandı bir baktım.Bütün teyzeler ağlıyor.Bitanesi bir yandan gözünü siliyor bir yandan okul ne zaman bitiyor diye soruyor falan diyorum.(Abarttıkça abartıyorum yani)

15 20 dakika sıradan sohbetler espriler falan.Önemli bir şey yok, shittest olduğunu düşündüğüm bir şey de yok.eğlenceli bir sohbet geçiyor.Sadece tanıştık, isimlerimizi öğrendik.Bir ara yemek muhabbeti geçti.Evde yemek yaptığımdan söz ettim,o hiç beceremezmiş,çok güzel yaparım falan bir gün sana da yapayım dedim. 1 gün sonrasına sözleşmiş olduk.Akşam arkadaşlarıyla görüşecekmiş eve gidip hazırlanayım diyerek kalktı.Ben de telefonu uzattım numarasını yazması için numarasını yazdı ve gitti.Yarım saat sonra arkadaşlarının yanına gitmeden(makyaj yapmış, süslenmiş falan,afet olmuş amk) kapıyı çaldı ben gidiyorum,senin numaran ben de yok ama falan dedi.tamam ben sana mesaj atarım kaydedersin dedim ve gitti.

Burada sanki numaramı istemesinin sebebi; arkadaşlarının yanındayken benimle mesajlaşabilmek olduğunu falan düşündüm.Ben epavarman diye mesaj attım cevap gelmedi.O gece hiç konuşmadık.Bir sonra ki gün aradım.Saat 6 gibi müsaitim, kaçta geleceksin ona göre yemek yapacağım ve eğer içiyorsa şarap alacağımı söyledim.Olur saat 6 benim için de iyi diyerek sözleştik.

saat 6 olduğunda tekrar aradım.5 10 dakika içerisinde geldi.Duş almış,Makyaj yapmış,4 kat aşağıda ki eve gitmek için baya bir hazırlanmış.süslenmiş yani,Ben tabi mesajı aldım.Fuck close çanları çalıyordu benim için 🙂
yemek yedikten, biraz şarap içtikten sonra,çok sıradan muhabbetler var o yüzden atlıyorum.Çoğunlukta olarak o anlatıyordu ben dinliyordum.bu ara da yan yana oturuyoruz.Duygusal bir anısını anlattı.Ben de fırsat bu fırsat. sen çok iyi bir insansın tarzı sarıldım. 5 10 dakika sonra sessizlik oldu.Biraz dudağına eğildim ve öptüm. hiç bir şekilde SDM ile karşılaşmadım.O gece fuckclose oldu.Kızın sol kalçasında iç çamaşırının örttüğü yerde Nal gibi HARUN yazıyor, bir insan neden böyle bir şey yapar ki amk.Bir insan götüne neden eski sevgilisinin adını yazdırır.Duygusal,şefkatli,güzel,tam harika sevgili adayımın, götünde Harun yazıyor vay amk yaa.Harun hakkında konuştuk biraz.”neden böyle bir dövme yaptırdın ve neden götünde” kendime hakim olamadım sordum tabi. fuck tan sonra ki betalıklarımdan bahsedeyim biraz da.harun dövmesine aldırmadan artık sevgilimsin moduna girdim.(kafamı sikeyim), kızın güzelliğinden betalaştım biraz da, tamam falan dedi, o gece birlikte uyuduk.Yarın sabah olduğunda her şey çok farklıydı.Kız kendi evine gittikten sonra, mesajlarıma çok geç dönüyordu, bazılarına görüldü atıyordu.1 2 gün böyle geçtikten sonra ben de NEXTledim, bir daha görüşmedik.Ben de aramadım, o da beni armadı.Bir daha hiç konuşmadık.Biraz sexten sonra betalaşmış olsam da. oyun; daygame de,nightgame de ,günlük yaşantıda da aynı dinamiklere dayanıyor.
Bu Raporda shittest ile karşılaşmadım.Ya da farkına varmadım…

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

50
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
27 Comment threads
23 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
35 Comment authors
EargeAbdülheroticjakobenMaksimBurki Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Daves
Guest
Daves

”neden böyle bir dövme yaptırdın ve neden götünde” Burada cidden kahkaha attım.

Aga senin raporlar iyi hoş ama detay vermiyorsun ya insan bi “alla alaaa” oluyor. 🙂

Kızla güzel ilerlemişsin bravo da bu kızla “yemek yaparım sana da yapayım” diyaloğuna girmek, biraz kız-kıza muhabbete girmeye kaymıyor mu?

HiperGami
Guest
HiperGami

Daves, zamanında senle aynı vakitlerde ilk açılışları yapmıştık, sonra takip edemedim seni, devam ettin mi açılışlara?

Daves
Guest
Daves

HiperGami, evet devam ettim ama zaman bulamamaktan baya bi az açabildim. Toplam 5-6 set falan açmışımdır ilk açtığım 2 seti de sayarsak. Bir de tabak bulmanın bir diğer kaynağı olan Tinder da biraz işler açılınca ve zamanım olmayınca pek daygame yapamadım ama dün yine 1 tane açtım uzun süre sonra. Çok daha rahat ve başarılı olarak görüyorum. Numara alamadım ama gelişme olduğu için böyle düşünüyorum.

HiperGami
Guest
HiperGami

Daves tinderı ücretli mi kullanıyorsun? Tinderı çok kaşarlar (hastalık riski büyük), insta takipçi kasanlar, kaç like alıcam diye ego kasanlar dışında asosyal birkaç kız kullanıyor bence. Senin karşına nasıl tipler çıktı eşleşmede, normal olan var mı yani:)?

Mahmut Abi
Admin

Tinder demek ki adamına göre farklı kız grupları gösteriyor 😄

Daves
Guest
Daves

Hipergami, Açıkcası Tinder işi zor. Kaç tane hatunla eşleştim hatırlamıyorum 50 vardır sanırım. 4 ya da 5 tanesi ile buluştum. 2si yatağa gitti. Zor olmasının sebebi de hatun seninle yazışırken aynı anda kim bilir kaç tane adamla konuşuyor. O yüzden bir yere kadar gidiyor, ama Tinder sonuçta fotoğraf işi, fotoğraflarınla satıyorsun kendini. Çok kötü fotoğraflarım olduğu zamanlarda uygulamaya bok atıyordum, kızlara bok atıyordum, çevreye vs vs. Şimdi fotoğraflar daha iyi. Çok çok iyi değil ama ortalama belki bi kaçı ortalama üstü. Benden daha iyi fotoğrafı olan adam doğal olarak hatunları daha fazla tutuyor. Yani önce tipin, sonra oyunun iş görüyor… Read more »

Daves
Guest
Daves

Tinderı da ücretsiz kullanıyorum. Bu arada düzeltiyorum 50den fazla eşleşme almışımdır rahat 80 vardır bir düşününce ama sonuçta 5 buluşma 2 yatak.
Maskülen kimliğini göstemiyorsun mesajda, duruşunu, bakışını, mimiklerini,jestlerini, kendimden eminliğini. O yüzden bence tırt.

HiperGami
Guest
HiperGami

Bi de şişkolarla çirkinleri unuttum Mahmut abi:). Ya kız ilk fotoda 45 kiloluk minyon bi tip, ikincide 60 kiloluk balık etli, üçüncüde 80 kilo, dördüncüde 100kilo, ulan nasıl bi dönüşüm geçirdin sen ya. Böyle kaç tane hesap var ya, bunu farkeden bi ben olmamalıyım. Açıklamaya da balık etliyim yazmış ağlamak istiyorum ya bu ne özgüven:)

Wowdbe
Guest
Wowdbe

Adamın seks ayagina gelmis.bizim binada da kız var ama 10 yaslarinda bisiklet surup tum gun bagirip kafa sikiyolar adamdaki şansa bak.

Özgür
Guest
Özgür

Hocam bu tarz olaylar dizilerde olmuyor mu ya tam olarak? Güzel seksi kız evde oyun oynayan nerd’ün kapısını çalıyor gözleri yaşlı… Ne bileyim bu kadarıda öh artık bizim kapıyı çalan genelde 55 yaşında tuz istemeye gelen Nalan teyze falan oluyor

Dkdnd
Guest
Dkdnd

Yuksek dozda yalan kokusu var

Epavar Man
Guest
Epavar Man

Sadece öğrencilerin yaşadığı kampüs civarına kurulmuş evler bunlar.Bu apartmanda 55 yaşında teyze tuz istemeye gelse kafama sıkardım aq

Hipergamik erkek
Guest
Hipergamik erkek

Mahmut abi sence kadın-erkek konusunda iyi olmak için -Pua seviyesi değil yeri geldiğinde ilişki yapabilmek testlerden sıyrılmak,friendzone bölgesine düşmemek- sadece kişisel gelişim yeterli olur mu yoksa illaki diğer şeyleri bilmek gerekir mi ?
Kişisel gelişimin yan etkisiyle oyun çerçeve ve kendimizi odağa koyma artıyor diye biliyorum.

Varnalı
Guest
Varnalı

Ulan epaver başına talih kuşu konmuş AMK dövme olayında kahkaha attım. 😁 Yalnız senin saha raporların bir garip oluyor.

BenLark
Guest
BenLark

2 sefedir am yağdığını gördük galiba Tristanın dediği the red pillin ağa babası bu eleman.Hayırlı olsun

Epavar Man
Guest
Epavar Man

1 yıldır paylaşım Yapmıyorum..hafta da mutlaka 1 kere daygame yaparım(yaşadığım yer daha fazlasını kaldırmıyor) Bazen rakam 2 olmuştur. 60 yürüme diyelim buna 60 yürüme de 4 fuck close oldu.1 seneye yayılmış bir rakam bu(2 tanesiyle uzun süreli takıldım). 6 yıllık day game tecrübesine sahibim..Am yağmıyor yani anlayacağın.Ben yağdırıyorum.İstanbul,izmir,antalya gibi bir şehir de yaşam,Yıllık en az 200 set açsam..15 civarı fuck close yakalardım diye umut ediyorum.tabi üst üste fuck raporu gelince am tanrısı olarak görüyorsun.. @neym ile tartışmalarını da çok okudum. Neden bu kadar negatif bir kafa yapısına sahipsin?Düşünce yapını düzeltmen lazım.

HiperGami
Guest
HiperGami

Ben Harunun kızın mevcut sevgilisi oldugunu dusunuyorum. Kız elemanla biraz tartışmış ve sonra seni denemiş olur mu diye veya sadece senle takılmak istemiş.
Biri niye görüne erkek arkadaşının adının dövmesini yaptırır? Erkek arkadaşının kıza güvenmediğini ve güven kazanmak için yaptığını düşünüyorum. Sonuç olarak bir kadın aldatmak isterse götüne adını da kazıtsan yine aldatır, ona göre seçim yapın. Güvenmiyorsan yol ver gitsin.

yeşilzeytin
Guest
yeşilzeytin

Hocam kızı neden yargılıyorsun? Belki cinsiyet değiştirmeden önceki adı Harun’du? Olmaz deme, 2019’da bu işin doktorları adamın aklını alır =D

Şaka bir yana, “Sulugöz komşu kız” konulu bu eğlenceli saha raporun iyi hoş ama kızın dövme sorusuna verdiği yanıtı acayip merak ettim, insan onu da bi yazar.

Haydar
Guest
Haydar

Doggy style yaptıysan,haruna da çakmış oldun.

Mahmut Abi
Admin

Hahaha ilahi Epavarman. Aksiyon filminden komediye döndü 😄 Harunun kızın eski sevgilisi olduğunu nerden çıkardın? Harun hala kullanımdadır belki.

Erkek
Guest
Erkek

Uğraştırmadan sonu kolayca sikişle biten hikayeleri duyduğumuz zaman neden yalanlama ihtiyacı duyuyorsunuz anlamıyorum. Hiç seks yapmamış gibi tepki veriyorsunuz. Sanki seks yapmak çok zor, kadınlar hep çok uğraştırıyor zannediyorsunuz. Kadınlar çoğu zaman uğraştırmadan (çok az çaba göstermek yetiyor) seks yapıyor. Bazen benimde bu kadar basit olmasına şaşırdığım zamanlar oluyor tabii ki. Bana bakınca uzun, kaslı, yakışıklı diyebileceğin bir tip değilim. Eli yüzü düzgün birisiyim. Kırmızı hap bilgisi yokken bile işler çok kolay sekse kayıyordu.Yalanlamayı bırakın gerçek bunlar, çoğu zaman insanlar bu kadar kolay seks yapıyor. Hiper maskülen erkek olmana gerek yok. Betada olsan kolay seks yaptığın zamanlar oluyor. Benim hiç… Read more »

anakonda ziya
Guest
anakonda ziya

“Kızın sol kalçasında iç çamaşırının örttüğü yerde Nal gibi HARUN yazıyor, bir insan neden böyle bir şey yapar ki amk.Bir insan götüne neden eski sevgilisinin adını yazdırır.Duygusal,şefkatli,güzel,tam harika sevgili adayımın, götünde Harun yazıyor vay amk yaa”

Kahkaha attım amk

Mahmut Abi
Admin

Harun savaşçı aslan demek, belki de hatun arkadan gelen aslanı gazlamak için yaptırmıştır o dövmeyi 😀

Undefeated
Guest
Undefeated

Dostum yanlış anlama ama senin için hiçbirşey yapmamış bir kıza yemek yapıyım demen felan ne biliyim gene şans’a götürmüşsün diyecem ama ayıp olacak başarılı diyelim 😀

Mahmut Abi
Admin

senin için hiçbirşey yapmamış bir kıza yemek yapıyım demen felan …

Gayet yerinde bir hareket. Benim hatunu eve getirmek icin en cok kullandigim bahanelerden biridir. Kiz aptal mi saniyorsun o eve adam kiza hizmet icin cagiriyor ?!?

Mahmut Abi
Admin

Yani demek istedim ki kız aptal mı ki adamın kendisini eve yemek yapıp hizmet etmek için çağırdığını sansın? Yemek en iyi eve davet etme bahanesidir. Olay kıza eve gittik sonra kendiliğinden gelişti bahanesi de verir.

Cem
Guest
Cem

mesela seneryoyu tersine çevirelim
kız bana erkek değil misin yumurta bile kıramazsın dedi bende onayla abart yaptım hala devam etti bende kolayı var en iyi yaptığın yemeği söyle yarın gel kapışalım dedim ve kız kabul etti şimdi bunu diyince ben kıza kendimi kanıtlama ihtiyacı mı hissetmiş oldum

HiperGami
Guest
HiperGami

Kızın çerçevesine girdin, sen de ona mesela dogru duzgun koşamazsın bişey olsa kaçamazsın gibi gibi bir özellik söyelip kendi çerçevende kapışmalısın. Bırak şimdi yumurtayı hadi yarın yarışa var mısın?

Mahmut Abi
Admin

Mesaj beklemekle birakma asik ol, cicekler al, kapisinda seranat yap.

LordMan
Guest
LordMan

Selam , sosyal hayattan (okul, arkadaşın arkadaşı vs.) tanışılan kadınlarla 2 3 ay uğraşmadan işi cinsel boyutlara ulaştırmak zor oluyor. Güven , bağlılık vs arıyorlar.Sizin bunu kısa sürelerde başarmanızın nedeni karşınıza çıkan kadın ile mi alakalıdır yoksa ? (one night şeklinde takılan)

Pantomath
Guest
Pantomath

Öncelikle buradaki hikayelerin özellikle bir kısmının ciddiye alınması hata olur. Kadınların çoğu farklı dozlarda güven/bağlılık ararlar ancak bu senin kurguladığın oyuna da bağlıdır. Senin konseptinde “güven” ve “bağlılık” gibi kavramlar ne kadar ön plana çıkıyorsa, kadının da bu mefhumlara talebi o derece artar. Sözel ve fiziksel yaklaşımınızı bu talebi minimuma indirecek şekilde geliştirmeniz gerekiyor. Örneğin bir kadına LTR sinyalleri gönderirseniz, öncelikle sizin buna uygun olup olmadığınızı test edecektir; ancak önceliğinizin seks olduğunu hissettirirseniz, karşı tarafın sizi test ederken düşündüğü şeyin temelinde de öncelikli olarak bu talebiniz olacaktır. Tabii, diğer her şeyi doğru yaptığınızı kabul edersek – yüksek değer, özgüven, bolluk… Read more »

Freddie Mercury
Guest
Freddie Mercury

Pantomath, gayet güzel bir yorumdu.

Mahmut Abi
Admin

Bizle de alakası var kendi sosyal çevremizin dışında kadınlarla beraber olmamızla da ve bazen kadınlarla da. Bizle alakası şu ki ben sosyal çevreden bir kızla birlikte olduğumda 2 3 ay beklediğimi hatırlamıyorum.

Ama erkeklerin 80%i 2 3 ay bekle erkeğidir.

Elansar
Guest
Elansar

Bize Harun D reyisi hatırlattın hacı teşekkürler 😃