Kadınların erkekleri sevip takdir etmeleri

Aşağıdaki tweetler gerçekten traji komik. Tweetler şöyle diyor:

“Şaka bir yana, kırmızı hap manosphere tayfasının benim tweetlerimi sevmeme nedeni, onlara sürekli olarak erkeklerin sevildiklerini ve takdir edildiklerini göstermem. Bu, onların kafasındaki kadın imajı ile çatışıyor ve bu nedenle de bunu haklı çıkaracak yollar arıyorlar.”

Bu ilk tweet. Erkeklerin sevilmediklerini ya da takdir edilmediklerini iddia eden yok. Ama bu onların hayat performansına bağlı. Bazı oğlanlar koşulsuz olmayan sevginin sahte sevgi olduğunu düşünüyorlar. Ama gerçek sevgi koşulludur, koşulsuz sevgi ise masal dünyasına aittir.

Asıl traji-komik olan ise ikinci tweet:

Bu ideolojileri takip etmek zorunda olduklarını inanıyorlar zira kadınların onları asla takdir etmeyeceklerini düşünüyorlar.

Sonra ben gelip “hayatımdaki erkekleri seviyorum zira onlar çok çalışkanlar ve benim için çok şey yaptılar” diyorum.

Onlar: Hayır. Nasıl olabilir? Bu benim kitabımda yazmıyor.

Hahaha 😀 Burada kendisi farkında olmadan kırmızı hapın dediğini doğrulayıp söylüyor.

“hayatımdaki erkekleri seviyorum zira onlar çok çalışkanlar ve benim için çok şey yaptılar

Erkeklerin sevilmediklerini ya da takdir edilmediklerini iddia eden yok. Ama bu onların hayat performansına bağlı. Senin de dediğin gibi. Ha tabii bu sürdüğü sürece sevgi ve takdir var. Geçmişte yapılmış olmasının etkisi pek fazla değil.

Tekrar ediyorum arkadaşlar, kadınlar erkekleri gerçekten sevip takdir edebilirler. Gerçek dünyada olan şeye gerçek diyorsak, koşullu sevgi gerçektir. Gayet de doyurucudur merak etmeyin. Eğer siz masal dünyasından, anne kucağından koşulsuz sevgiye gerçek diyorsanız, o sizin masal alemini gerçek sanmanızdan.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

32
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
10 Comment threads
22 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
Mahmut AbiKonqMehmetKingkongResul Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Küçükçekmeceli Keiran Lee
Guest
Küçükçekmeceli Keiran Lee

Mahmut abi kanımca redpill öğretisi önümüzdeki 10-20 sene içerisinde bayağı bilinen bir konu olacak. O zaman da abi, şuan erkekler içinde %10- %20 olan redpilli sayısı %40-%50 gibi olacak. Bu sefer değerli erkekler bluepilliler olmayacak mı zamanla ?

Raging Bull
Guest
Raging Bull

Red pill okuyanların hepsi red pill li olmuyor zaten. Red pillli olanlardan( daha doğrusu olduğunu sananlardan da ciddi bir kısmı real bir ilişkiye geldiğinde içkerindeki mavi hap ortaya çıkabilir vs). Her erkek okusa da gerçek manada özümseyenler yine azınlık olarak kalacaktır.

Benim temennim her erkek bir womenizera dönüşmeyecek(çok şükür) ya da bir anda karizmatik adamlar olmayacak da olsalar en azından belli şeylerin farkında olmaları. Çerçeve nedir? Kadınları idealize etmenin tehlikesi,Erkeğin ilişkide aşağı yukarı durması gereken pozisyon vs. Erkeklerin çoşunluğunun hareketlerine yansımış bir bilinç oluşur umarım. Mayamızda var zaten.

Aziz Nikolas
Guest
Aziz Nikolas

Alakası yok. Redpill yayıldıkça kitlesinin kalitesi düşüyor, zaten 100 kişi okusa bunun 20 tanesi doğru anlasa 2-3 tanesi anca uygulamaya koyabilir. Bir de şöyle acı bir gerçek var ki Türkiye 86 IQ ortalamasına sahip bir ülke sen ne kadar anlatırsan anlat adamın kapasitesi belli zaten internete biraz göz atsan fark edersin bir çok erkek redpill adı altında aptalca şeyler yazıp çiziyor. Mahmut Abi, karanlıkruya, yin, skeptico dışında adam akıllı yazana denk gelmedim. Bana kalırsa burada çok kullanılan 80-20 kavramı artık geçerli değil, o oran artık 85-15 oldu ve erkeksi erkek sayısı sürekli azalıyor.

Xyz
Guest
Xyz

Yok ya erkeklerin ne kadarına ulaşırsa ulaşsın red pilli yorumlayıp kullanabilecek olan kitle hep çok küçük olacak. Yani 1,5 – 2 senelik gözlemim insanların çoğundaki sıkıntı yorum yapamamaları. Teoriyi kendi hayatlarına uyarlayamamalari.

Resul
Guest
Resul

Herkes erkek adam gibi davranırsa bu sefer dış görünüş daha önemli olacak.

Aquares
Guest
Aquares

İkinci tweetin saat kaçta atıldığını görebilseydik “bir feminist kendisiyle çelişmeden kaç dakika dayanabilir?” adlı tezime bir katkı sağlardı. 🙁

Bro
Guest
Bro

Muhtemelen hemen ardindan atdi. Karakter limiti yuzunden sigmadi diye

Spartali
Guest
Spartali

Peki abi çoğu erkeğin neden koşulları sadece sekse indirgenmiş durumda.Bu durum beta erkeklerin fazlalığına mı bağlı yoksa feminen çağda olmamıza mı? Durun durun her ikisi de olabilir 🙂

acemineilstrauss
Guest
acemineilstrauss

Kadınların erkekleri taktir etmesinin işimize yarar hiç bir yanı yok. Bunu iş hayatındaki arkadaşlardan da görüyorum. Beta erkekleri kullanıyorlar adeta tamam kızlar da o beta erkeklere iyilik yapıyorlar ama asla o beta erkeklerin onlara iyilik yaptığı kadar olmuyor. Seks yoksa bence o kadın erkek ilişkisi değil arkadaşlık ilişkisidir.

Oguz
Guest
Oguz

Hocam ama siz kadın onayı ve takdiri peşinde koşarsak kadınları elde edemeyiz demiştin?

eskilerdenbiri
Guest
eskilerdenbiri

Kadının seni onaylaması ve takdir etmesi ile kadının onayını ve takdir etmesini isteyip peşinde koşman ayrı şeylerdir.

Pan
Guest

Bizim millete kritik düşünme yetisi kazandırmak gerekiyor. İkisi arasında ki farkı kavrayamıyorlar.

Sean
Guest
Sean

bizim millete neyi kazandırmak gerekmiyo ki

Mahmt tuncer ile halay vakti
Guest
Mahmt tuncer ile halay vakti

Mahmut abi, Redpill felsefesini 2 yila yakindir biliyorum. Yeni yeni icsellestirmeye basladim. Ancak kendimi nasil gelistirebilirim – sosyal beceriler anlaminda? Yabanci dil ogreniyorum. Kitap okuyorum genel kulturumu artiracak icerikleri takip ediyorum. Gibi bircok sey yapiyorum ama bir turlu SOSYALLESEMIYORUM ne zaman yalniz kalsam kendimi gelistirecek seyler yapiyorum – arada bir kacamaklar oluyor tabi cips kola film gecesi tarzinda – Sosyal ortama girdigimde BU INSANLAR BENIM SEVIYEMDE DEGIL diye dusunuyorum. Oysaki bu blogu kesfetmeden once kendimi butun insanlardan asagi gorurdum. Sence kendimi eskiden asagida gordugum icin mi simdi insanlari asagi goruyorum? Nasil sosyallesebilirim? Galiba insanlari cok kafaya takiyorum. Bu yuzden kasinti… Read more »

Bro
Guest
Bro

Aslinda sen onlardan degil, onlar senden ustun. Sosyal beceri her beceriden once gelir. Her kapiyida acar.

Pan
Guest

Ya bu kırmızı hap karşıtlığında genellikle gördüğüm şu: Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak. İşin ilginç tarafı incellikle karıştıran bile var. Örn: Ekşideki Kırmızı hap eleştirilerinin çoğunda açıkça görebilirsiniz bunu. Adam Hipergaminin kadınlara orospuluk atfetmek olduğunu düşünüyor mesela ya da çizdiği profil tamamen incellere ait.

Ermiş
Guest
Ermiş

Mahmut abi sevgi açlığı çekiyorum, annemi bunaltıyorum sevgi hareketleri mıçmıçlık yapıyorum, beni sevmesini istiyorum. kadın bunalıyor. Bundan nasıl kurtulurum, yani evlensem falan karım beni bu sebepten kesin boşar yani :d sevgi açlığı nasıl dindirilir sence?

Bu arada küçükken aile durumum karışıktı tahmin edebileceğin gibi. Yani annem ile falan büyümedim.

Bro
Guest
Bro

Kopek almayi dusundunmu?

Kingkong
Guest
Kingkong

Mahmut abi kız arkadaşım şimdiye kadar hakaret ettiğini pek duymamıştım ama bugün birilerine kızarak bunlarda aynı senin gibi mal dedi bende efendim anlamadım? dedim, ayni cümleyi söyledi sonra şaka yollu hadi ağla dedi bende gidiyordum zaten gülümseyip hadi görüşürüz dedim. Bana biraz şaka yollu demiş gibi geldi o cümlesi sen ne düşünüyorsun abi?

Mehmet
Guest
Mehmet

Mahmut abi selam. Bu konuda merak ettiğim bir şey var. Bir kadının bizi takdir etmesi için ya da arzu duyması için enstrüman çalmak şart mı? Yazılımcı adamım yaşım 21 ve pek fazla sosyal bir hobim yok(fitness ve yüzmeyi saymıyorum onlar gerekli olan şeyler çünkü). Daha çok soyut şeyler. Ama tanıdıklarımın birçoğu gitar,dans, tiyatro gibi şeylerle çok ekmek götürüyorlar. Yaptıkları işler bile (barmenlik) mesela iş yapıyor. Ben bilgisayarcıyım diyince “iyiymiş” diyip geçiştiriliyorum. Sen de yazılımcısın yani biz yazılımcıların kaderi mi yalnız kalmak veya fazla sosyalleşememek? Bir yazılımcı adama sosyal hobi olarak ne önerirsin? Hayatım eğlenceli ama düz yani hobim yok resmen