Saha Raporu – Rus kızı ile öpüşme kapanışı

Merhaba abi öncelikle yaptığın işler için teşekkürler bir kaç yıl önce böyle bir olayı başkası anlatsa inanmazdım ama artık başıma geliyor.

İkimizde 20 yaşındayız. Kız zaten rus, Türkiye ortalamasının çok üzerinde HB 8-8.5 Tinder da super like atmamdan bir-iki gün sonra eşleştik. İlk mesajı o attı ve merhaba yazdı. Peşine bir kaç dakika sonra çok yakışıklısın yazmış. Nasıl gidiyo falan derken 5-6 mesajda buluşmayı ayarladım. Türkiye numarası olmadığı için sonraki konuşmalar İnstagramda geçiyor. İnstagram dan kahvecinin konumunu ve saati gönderdim.

K:Buluşunca ne yapıcaz ?
B:kahveleri aldıktan sonra helikopter turu yaparız
K:ciddimisin
B:evet hatta uslu bir kız(good girl) olursan şirinleri bile görebilirsin.

Ertesi gün, kız “1 saat erken buluşalım mı, kaldığım yere erkenden dönmem gerek” dedi. Bakarız diye cevapladım. Buluşmaya bir kaç saat kala “saat 3te orada olurum” yazdım.(Kızın sorduğu gibi daha erken yani). Buluştuk tanışma, bağ kurma faslı vs. kızın yarım yamalak ingilizcesiyle birer kahve içip kaynattık. Ben bu sırada arkama yaslanıp göz teması kurmaya odaklandım. Bu sırada konuşurken ilk 15-30 dakikada falan ben kızın ne iş yaptığını anladım. Daha önce pavyona da striptiz kulübüne de gittim. Kızın bu sektörde olduğunu söylediği şeylerden anladım, zaten barizdi. Bütün süreç boyunca bunu bilmeme rağmen kıza hiç konuyu sormadım ya da
bildiğimi belli etmedim.

Kahvem bittikten sonra canım sıkıldı yakında bir park var hava almaya oraya gidelim dedim. Parkta hep elim kızın belindeydi, burada öpmeyi planlıyordum ama olmadı. Üşüdüğünü söyledi, içkili bir mekana gittik. Arabayla giderken aynada makyajını tazeledi, “benim için yeterince güzelsin daha makyaj yapmana gerek yok” dedim. Soğuktan bozuldu
falan dedi galiba, bende güldüm.

Önce karşılıklı oturduk, 5 dakika sonra video gösterme bahanesiyle yanıma oturttum. Daha önceden ilk Tinder buluşması olduğunu heyecanlı olduğunu söylemişti, yanımda otururken bilekliğiyle oynuyordu. Elini alıp niye oynayıp durduğunu sordum utandığını söyledi, utanmana gerek yok tarzı bir şey söyledim.

Bu bahaneyle elini tuttuktan sonra genelde benim elimi iki eliyle birden tuttu oturduğumuz süre boyunca. Ne içersin dediğimde seninle olduktan
sonra fark etmez, Türkiye de ilk defa bu kadar iyi zaman geçiriyorum tarzı iltifatlar etti.

Mekanda yan yana otururken bana bakıp bakıp sırıtmaya başladı bir şey konuşmasak bile, bende aşık gibi sırıtmaya başladığını görünce öptüm. Ağzını iyi kullanıyorsun, kokunu beğendim diye iltifat etti. (Parfüm falan değil doğal kokudan bahsediyordu) Saat 7de mekanlar kapandığı için çıktık arabanın arka koltuğunda yiyiştik. Sonra gitmesi gerektiği için
kaldığı yere bıraktım. Ne yazık ki kendi evim yok olsaydı oraya davet ederdim.

Mahmut’un yorumu: Maalesef yiyişince kız tahrik oluyor ama sonra bir yere götürüp birlikte olamadığın için kızla yatamamış oluyorsun ve bu da senin eksi hanene yazılıyor. Normalde de sorun ama normalde bunun işi bitirme şansı daha az. Ama HB 8 üstü Rus kız ve Tinder’da. Kızın bu bahsettiğin günden sonraki günler içinde en az iki erkekle buluşması ve bu adamların senin lojistik nedeniyle yapamadığın kapamayı yapması çok büyük ihtimal. Ondan sonra da kız birden buluşmalara gelmemeye başlar.

Çapkınlığın başarıya ulaşmasının yüzde 60 – 70’i lojistiktir. Gençsen ve yerin yoksa yeri olan bir arkadaşından anahtarını alacaksın, kız eve gelirse adama mesaj göndereceksin ve adam evden 2 – 3 saat çıkıp dolaşacak. Sonra geldi mi ev arkadaşım de kim bilecek?

Burada çoğunuzun yaptığı bir hata da yiyişmeye fazla kapılıp absürt abazanlıklar yapmanız. On dakika sonra içinde olmayacağınız kızın memelerine veya vajinasına ellerinizle abanmayın (sikeceğiniz kızın da vajinasını ellemenize gerek yok, sikerek tahrik edebilirsiniz merak etmeyin), silah arkadaşınızı pantolon üstünden bacak düdüklemeye çalışan fino gibi sürtüp durmayın. Kadını öpmek, belinden kalçalarından tutmak, vs. tahrik eder zaten.

Arabada vedalaşırken oyalandı “bir daha görüşecek miyiz” dedi, “daha sonra mesaj atarım” dedim. Çok sarhoşum falan deyince -“Do you NEED me to come with you?” dedim tabii böyle kızların kaldığı mekana bu şekilde
gitmek kötü bir fikir ama o an mantıklı geldi 😀 Kız “Do you MEET me?” diyorum sandı 😀 (biliyorum bir anlamı yok ama onun İngilizcesi
kötüydü zaten)

“Evet buluşalım” falan dedi, arabadan inip kaldığı yere gitmek istemedi pek.

2 Gün sonra nasılsın diye mesaj attım.

Mahmut’un yorumu: 2 gün çok değil ama Tinder gibi ortamda ve günümüz iletişim çağında 24 saat yeter.

K: O gün çok içtiğim için bana hiç yazmıycaksın sandım.
B: Bu sefer beraber içeriz. Günü ve saati yazdım.

Kabul edilebilir bir bahane sunup ertesi gün buluşalım dedi.

B: Ertesi gün erken saatlerde müsaitim 12 de buluşalım.
K: Saat 1de buluşalım uykuya ihtiyacım var.
B: 1 uyar.
K: niye bu kadar erken?
B: akşam işim var.
K: yarın olmaz mı?
B: hayır üzgünüm.

İkinci buluşmaya bir gün kala iptal etti. “Çarşamba boşmusun” dedim. “umarım perşembe” diye cevap verdi. “Perşembe 2de görüşürüz” dedim.

Perşembe gece 3te mesaj atmış yorgunum uyumam lazım gelemem diye 😀 Öğlene doğru ok diye cevapladım.

Bu konuşmadan 3 gün sonra nasıl gidiyo diye mesaj attım.

Mahmut’un yorumu: Can alıcı hatan bu. Kız seni iki kere ekmiş (reddetme). Üstelik dikkat et ikisinden de alternatif gün belirtmiyor. 2 kere reddedilince ne yapıyoruz. NEXT. Sen ne yaptın? Peşine düştün. Next eyleyip nadasa bıraksan sonradan gelme ihtimali 30% ise sen bu hareketinle 10% yaptın.

Bunu yapmayın. Kızı şimdilik başkası kapmış olsa bile o başkası 90% mavi haplı. 3 – 4 haftaya kalmaz kızı kaçırtacak. Eğer nextlesen bu kız o zaman sana gelirdi. Kızla zaten işinden dolayı çok ciddi takılamazdın. Geldi mi güzel bir tabak olurdu sana. Ama nextlemediğin için bunun olma ihtimali az.

Fazlaca kızla buluşursanız siz de bazen kızla iyi gitse de kızı sonra ekiyorsunuz. Zamanında Tinder’dan 25 yaşında çok güzel bir kadınla çok iyi bir akşam geçirmiştim ama ilk gece hemen eve gitmesi gerektiğini söylediğinden bize gidemedik. Sonra aradığımda buluşmaya istekliydi ve ertesi güne sözleştik. Fakat ben kızla ilk buluşmadan sonra başka bir kızla buluştum ve onunla şahane geçti ve sonrasında bir hafta tavşanlar gibi olduğundan ilk kızı ektim.  İlk kız aslında gayet iyiydi ve niyetim de vardı. Mahmut bunu yapıyorsa, HB 8 kızı misli yapabiliyordur.

K: Artık bilmiyorum, sıcak hava istiyorum veya kendi şehrime dönmek istiyorum.
B: ben seni ısıtırım.

Bu mesajı beğendi ve cevap olarak kalp attı (bu noktada kızın nice girl olduğunu düşünmedim değil)
B: Montumu vererek yani?
B: Sen ne sanmıştın yaramaz kız:)

Mahmut’un yorumu: Son iki mesaj çok yapılan bir hata. Cüretkar bir mesajdan sonra onu fazla ileri gittim diye geri almak. Ya da başka bir versiyonu cüretkar bir espri yapıp sonra ardından gülücük, dil göndermek (o mesajla yazsan sorun olmayabilir ama ardından göndermek zayıf bir hareket). Burada senin amacın bu olmasa bile böyle görünmüştür.

Görüldü attı.

Ertesi gün aklıma gelince seninle takılmak eğlenceliydi tekrar yapmak istersen haber ver demeyi düşünüyorum.

Mahmut’un yorumu: Yani tam peşine düşüp bir daha kızı görmemeyi garantilemek istiyorsun. Olabilir. Çoğu erkek bunu yapıyor zaten 🙂

İlk buluşmadan sonra kızı düşünmedim değil (bence bu oneitis değil, kıskançlık vs. hissetmedim) aklıma gelince refleks topuyla boks yaptım kitap okudum kendi işime baktım kafamı dağıtmak için. İlk andan itibaren kendime kurtarıcı moduna girmememi söyledim ve girmedim. Bu kadar ilgili bir kızla neden ikinci buluşmayı ayarlayamadım bilmiyorum, casual dating ayarında takılmak isterdim, o kadar iltifat hoşuma gitmedi değil.

Mahmut’un yorumu:

Bu süreçte ben hiç iltifat etmedim. Belki Ukrayna-Rusya sınırında ki gerginliktendir. Belki aramızda başka bir şey olmaması benim için iyi olmuştur, kızın güzelliğinden etkilenmedim ama kendimi kaptıracak gibiydim sanki.

Mahmut’un yorumu: Stiprizci kıza kendini kaptıracaksan zaten evet olmaması iyi olmuş. Hep derim. Birçok erkeğin beta davranışları aslında onları koruyor. Bir kafese kapatıp aç bırakarak koruyor ama pavyon çalışanı kıza kendini kaptıracağına kafeste aç kal daha iyi.

Saha raporu MIAVICE nickli okurdan. Kendisi daha önce kütüphane diye bir saha raporu daha göndermişti.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

51
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
22 Comment threads
29 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
28 Comment authors
AnonimOttomanMarthezSherlockMahmut Abi Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
phenomenon456
Guest
phenomenon456

Mahmut abi az önce bir text oyunu gerçekleştirdim senden rapor istiyorum. Kız: Hey ordaki Ben: Hey Kız: napıyorsun Ben: yabancı dil ödevim için video çekiyorum Kız: harika, hangi dil? Ben: tahmin et, 3 hakkın var Kız: doğru cevabı verirsem ne olacak? Ben: sana gül almayacağım Kız: o zaman umrumda değil yanılmıyorsam Ben : eğer bir çiçek seni mutlu ediyorsa, o zaman birbirimize aşık olamayız (if a flower makes you satisfied, it means we can’t have love. Do we?) Kız: ne demeye çalıştın? Ben: romantizmin çok sıkıcı olduğunu söylemek istedim (Burada 2 dakika bekledim ne yazsam diye ama bundan baska verecek… Read more »

Toygun Murat
Guest
Toygun Murat

Kız uykum var diye bahane sunmuş mesela bunu shit test saymalı mıyız? Mesela ben sana kahve yaparım vs diye bahaneyi geçiştirmeye çalımalımıyız

Mahmut Abi
Admin

İlk duyduğunda shit test sayarsın ama yine kabul etmezse orada bırakırsın.

Eminim kiMahmut Abinin iq su en az 150
Guest
Eminim kiMahmut Abinin iq su en az 150

Zekana hayranım Mahmut ustam

demir
Guest
demir

mahmut abi selam.belki benim bu yazımdan da bir saha raporu yazısı çıkarırsın diye yazıyorum.2 gün önce antalyada tatildeyken bir kızla tanıştım.sahilde güneşlenirken fark ettim yanına gidip açılışı ingilizce yaptım.nerelisin diye sordu türküm deyince türkçe biliyorum konuşabiliriz dedi türkçeye geçtik.kız 28 ben 21 yaşındayım.yaşıma da takılmadı 1 saat falan muhabbet ettik daha sonra muhabbet tükenmeye başlayınca biz arkadaşımla biraz denize gireceğiz dedi ben de sizle 10 dk yüzeyim sonra akşam görüşürüz arkadaşınla takıl biraz da dedim.denizden çıkınca instanı ver haberleşelim dedim verdi sen yazana dek görüşürüz dedim ve ayrıldım.sonra aradan 4-5 saat geçmesine rağmen hala isteği kabul etmediğini gördüm.saat 9 oldu… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Yaşının etkisi büyüktür. Ama bir kızla yürüme sonrası iyi muhabbet o kızın sonra buluşacağı anlamına gelmez. Ben havuza denize her gittiğimde öyle bir hatunla tanışırdım ve orada beraber takılırdık. Üçte ikisi ya da daha fazlası sonra buluşmazdı.

Kızı bir daha göreceksen instasını almana gerek yok. Tamam aldın diyelim sırf seni eklemedi diye yanına gitmedin mi? Bu instada eklemedi, görüldü attı, hikayeme baktı,vs ile kendi kendinizi iğdiş ediyorsunuz haberiniz yok. Instagramı veya sosyal medyayı kız gibi takmayın.

demir
Guest
demir

yanına gitmek istenmediğim halde ısrar etmek kızı ikna etmek olur diye düşündüm yani öyle yorumladım tam olarak ne yapmak gerekirdi peki abi

Mahmut Abi
Admin

Sosyal medyada ne olduğunu göz önüne almayacaktın. Gidip konuşacaktın. Erkek adam gerçek hayatta iş görür, sanalın ekledi – eklemedi, görüldü attı- hikaye sevmedi, vs. şeyleriyle ilgilenmez.

Sherlock
Guest

Galiba kızın ilk saatlerde seni takmamasını shit test olarak görmen gerekiyordu.Kızın isteklerini yapmak ona göre davranmak nice guy hareketleri.

demir
Guest
demir

sanırım shit testmiş tecrübesizlik işte..

Marthez
Guest
Marthez

Selamlar! Deneyimlerle dolu f close ile biten bir saha raporu yazmak istiyorum. Hem artılarımı arkadaşlar görsün hem varsa eksiklerimi görüp açığımı kapatabileyim. Nereye nasıl gönderebilirim?

Mahmut Abi
Admin

s close bir yazının altına yorum olarak yazabilirsin ama yazıya çıkar çıkmaz onu bilemem. Yazıya bağlı.

Ottoman
Guest
Ottoman

Mahmut abi bu yiyişme olayını yapmayın diyorsun. Öğrenci olduğum için de ev bulmak yada airbnb düzenli yapabileceğim bir şey değil aile evindeyim çünkü. Arabada sex yapabilir miyiz ara sıra bu da bizi düşürür mü

Mahmut Abi
Admin

Evsizlikten ara sıra üniversitenin bahçesinde çalılar arasında seks yapmış adama soruyorsun. İdeal değil ama yapacak bir şey yok.

Anonim
Guest
Anonim

Kız öpüşene kadar iyiydi öpüştükten sonra soğudu. Kötü öpüştüm sanırım. Bu konuda iyi olmak için neler yapmalı? Ayrıntılı olarak anlatabilir misiniz? Hareketler nasıl olmalı gibi. Ayrıca öpüşme erkeğin tecrübesini gösteren bir şey midir?

Mahmut Abi
Admin

Ağzın kokuyor da olabilir. İyi öpüşme diye bir şeyi hiç düşünmüşlüğüm yok. Öpüşüyorsun işte, kendiliğinden oluyor.

Bu arada öpüşürken kızı fazla ellerseniz de soğutursunuz, kıza fazla abazan bir şekilde abanırsanız da soğutursunuz.