Saha Raporu – Rus kızı ile öpüşme kapanışı

Merhaba abi öncelikle yaptığın işler için teşekkürler bir kaç yıl önce böyle bir olayı başkası anlatsa inanmazdım ama artık başıma geliyor.

İkimizde 20 yaşındayız. Kız zaten rus, Türkiye ortalamasının çok üzerinde HB 8-8.5 Tinder da super like atmamdan bir-iki gün sonra eşleştik. İlk mesajı o attı ve merhaba yazdı. Peşine bir kaç dakika sonra çok yakışıklısın yazmış. Nasıl gidiyo falan derken 5-6 mesajda buluşmayı ayarladım. Türkiye numarası olmadığı için sonraki konuşmalar İnstagramda geçiyor. İnstagram dan kahvecinin konumunu ve saati gönderdim.

K:Buluşunca ne yapıcaz ?
B:kahveleri aldıktan sonra helikopter turu yaparız
K:ciddimisin
B:evet hatta uslu bir kız(good girl) olursan şirinleri bile görebilirsin.

Ertesi gün, kız “1 saat erken buluşalım mı, kaldığım yere erkenden dönmem gerek” dedi. Bakarız diye cevapladım. Buluşmaya bir kaç saat kala “saat 3te orada olurum” yazdım.(Kızın sorduğu gibi daha erken yani). Buluştuk tanışma, bağ kurma faslı vs. kızın yarım yamalak ingilizcesiyle birer kahve içip kaynattık. Ben bu sırada arkama yaslanıp göz teması kurmaya odaklandım. Bu sırada konuşurken ilk 15-30 dakikada falan ben kızın ne iş yaptığını anladım. Daha önce pavyona da striptiz kulübüne de gittim. Kızın bu sektörde olduğunu söylediği şeylerden anladım, zaten barizdi. Bütün süreç boyunca bunu bilmeme rağmen kıza hiç konuyu sormadım ya da
bildiğimi belli etmedim.

Kahvem bittikten sonra canım sıkıldı yakında bir park var hava almaya oraya gidelim dedim. Parkta hep elim kızın belindeydi, burada öpmeyi planlıyordum ama olmadı. Üşüdüğünü söyledi, içkili bir mekana gittik. Arabayla giderken aynada makyajını tazeledi, “benim için yeterince güzelsin daha makyaj yapmana gerek yok” dedim. Soğuktan bozuldu
falan dedi galiba, bende güldüm.

Önce karşılıklı oturduk, 5 dakika sonra video gösterme bahanesiyle yanıma oturttum. Daha önceden ilk Tinder buluşması olduğunu heyecanlı olduğunu söylemişti, yanımda otururken bilekliğiyle oynuyordu. Elini alıp niye oynayıp durduğunu sordum utandığını söyledi, utanmana gerek yok tarzı bir şey söyledim.

Bu bahaneyle elini tuttuktan sonra genelde benim elimi iki eliyle birden tuttu oturduğumuz süre boyunca. Ne içersin dediğimde seninle olduktan
sonra fark etmez, Türkiye de ilk defa bu kadar iyi zaman geçiriyorum tarzı iltifatlar etti.

Mekanda yan yana otururken bana bakıp bakıp sırıtmaya başladı bir şey konuşmasak bile, bende aşık gibi sırıtmaya başladığını görünce öptüm. Ağzını iyi kullanıyorsun, kokunu beğendim diye iltifat etti. (Parfüm falan değil doğal kokudan bahsediyordu) Saat 7de mekanlar kapandığı için çıktık arabanın arka koltuğunda yiyiştik. Sonra gitmesi gerektiği için
kaldığı yere bıraktım. Ne yazık ki kendi evim yok olsaydı oraya davet ederdim.

Mahmut’un yorumu: Maalesef yiyişince kız tahrik oluyor ama sonra bir yere götürüp birlikte olamadığın için kızla yatamamış oluyorsun ve bu da senin eksi hanene yazılıyor. Normalde de sorun ama normalde bunun işi bitirme şansı daha az. Ama HB 8 üstü Rus kız ve Tinder’da. Kızın bu bahsettiğin günden sonraki günler içinde en az iki erkekle buluşması ve bu adamların senin lojistik nedeniyle yapamadığın kapamayı yapması çok büyük ihtimal. Ondan sonra da kız birden buluşmalara gelmemeye başlar.

Çapkınlığın başarıya ulaşmasının yüzde 60 – 70’i lojistiktir. Gençsen ve yerin yoksa yeri olan bir arkadaşından anahtarını alacaksın, kız eve gelirse adama mesaj göndereceksin ve adam evden 2 – 3 saat çıkıp dolaşacak. Sonra geldi mi ev arkadaşım de kim bilecek?

Burada çoğunuzun yaptığı bir hata da yiyişmeye fazla kapılıp absürt abazanlıklar yapmanız. On dakika sonra içinde olmayacağınız kızın memelerine veya vajinasına ellerinizle abanmayın (sikeceğiniz kızın da vajinasını ellemenize gerek yok, sikerek tahrik edebilirsiniz merak etmeyin), silah arkadaşınızı pantolon üstünden bacak düdüklemeye çalışan fino gibi sürtüp durmayın. Kadını öpmek, belinden kalçalarından tutmak, vs. tahrik eder zaten.

Arabada vedalaşırken oyalandı “bir daha görüşecek miyiz” dedi, “daha sonra mesaj atarım” dedim. Çok sarhoşum falan deyince -“Do you NEED me to come with you?” dedim tabii böyle kızların kaldığı mekana bu şekilde
gitmek kötü bir fikir ama o an mantıklı geldi 😀 Kız “Do you MEET me?” diyorum sandı 😀 (biliyorum bir anlamı yok ama onun İngilizcesi
kötüydü zaten)

“Evet buluşalım” falan dedi, arabadan inip kaldığı yere gitmek istemedi pek.

2 Gün sonra nasılsın diye mesaj attım.

Mahmut’un yorumu: 2 gün çok değil ama Tinder gibi ortamda ve günümüz iletişim çağında 24 saat yeter.

K: O gün çok içtiğim için bana hiç yazmıycaksın sandım.
B: Bu sefer beraber içeriz. Günü ve saati yazdım.

Kabul edilebilir bir bahane sunup ertesi gün buluşalım dedi.

B: Ertesi gün erken saatlerde müsaitim 12 de buluşalım.
K: Saat 1de buluşalım uykuya ihtiyacım var.
B: 1 uyar.
K: niye bu kadar erken?
B: akşam işim var.
K: yarın olmaz mı?
B: hayır üzgünüm.

İkinci buluşmaya bir gün kala iptal etti. “Çarşamba boşmusun” dedim. “umarım perşembe” diye cevap verdi. “Perşembe 2de görüşürüz” dedim.

Perşembe gece 3te mesaj atmış yorgunum uyumam lazım gelemem diye 😀 Öğlene doğru ok diye cevapladım.

Bu konuşmadan 3 gün sonra nasıl gidiyo diye mesaj attım.

Mahmut’un yorumu: Can alıcı hatan bu. Kız seni iki kere ekmiş (reddetme). Üstelik dikkat et ikisinden de alternatif gün belirtmiyor. 2 kere reddedilince ne yapıyoruz. NEXT. Sen ne yaptın? Peşine düştün. Next eyleyip nadasa bıraksan sonradan gelme ihtimali 30% ise sen bu hareketinle 10% yaptın.

Bunu yapmayın. Kızı şimdilik başkası kapmış olsa bile o başkası 90% mavi haplı. 3 – 4 haftaya kalmaz kızı kaçırtacak. Eğer nextlesen bu kız o zaman sana gelirdi. Kızla zaten işinden dolayı çok ciddi takılamazdın. Geldi mi güzel bir tabak olurdu sana. Ama nextlemediğin için bunun olma ihtimali az.

Fazlaca kızla buluşursanız siz de bazen kızla iyi gitse de kızı sonra ekiyorsunuz. Zamanında Tinder’dan 25 yaşında çok güzel bir kadınla çok iyi bir akşam geçirmiştim ama ilk gece hemen eve gitmesi gerektiğini söylediğinden bize gidemedik. Sonra aradığımda buluşmaya istekliydi ve ertesi güne sözleştik. Fakat ben kızla ilk buluşmadan sonra başka bir kızla buluştum ve onunla şahane geçti ve sonrasında bir hafta tavşanlar gibi olduğundan ilk kızı ektim.  İlk kız aslında gayet iyiydi ve niyetim de vardı. Mahmut bunu yapıyorsa, HB 8 kızı misli yapabiliyordur.

K: Artık bilmiyorum, sıcak hava istiyorum veya kendi şehrime dönmek istiyorum.
B: ben seni ısıtırım.

Bu mesajı beğendi ve cevap olarak kalp attı (bu noktada kızın nice girl olduğunu düşünmedim değil)
B: Montumu vererek yani?
B: Sen ne sanmıştın yaramaz kız:)

Mahmut’un yorumu: Son iki mesaj çok yapılan bir hata. Cüretkar bir mesajdan sonra onu fazla ileri gittim diye geri almak. Ya da başka bir versiyonu cüretkar bir espri yapıp sonra ardından gülücük, dil göndermek (o mesajla yazsan sorun olmayabilir ama ardından göndermek zayıf bir hareket). Burada senin amacın bu olmasa bile böyle görünmüştür.

Görüldü attı.

Ertesi gün aklıma gelince seninle takılmak eğlenceliydi tekrar yapmak istersen haber ver demeyi düşünüyorum.

Mahmut’un yorumu: Yani tam peşine düşüp bir daha kızı görmemeyi garantilemek istiyorsun. Olabilir. Çoğu erkek bunu yapıyor zaten 🙂

İlk buluşmadan sonra kızı düşünmedim değil (bence bu oneitis değil, kıskançlık vs. hissetmedim) aklıma gelince refleks topuyla boks yaptım kitap okudum kendi işime baktım kafamı dağıtmak için. İlk andan itibaren kendime kurtarıcı moduna girmememi söyledim ve girmedim. Bu kadar ilgili bir kızla neden ikinci buluşmayı ayarlayamadım bilmiyorum, casual dating ayarında takılmak isterdim, o kadar iltifat hoşuma gitmedi değil.

Mahmut’un yorumu:

Bu süreçte ben hiç iltifat etmedim. Belki Ukrayna-Rusya sınırında ki gerginliktendir. Belki aramızda başka bir şey olmaması benim için iyi olmuştur, kızın güzelliğinden etkilenmedim ama kendimi kaptıracak gibiydim sanki.

Mahmut’un yorumu: Stiprizci kıza kendini kaptıracaksan zaten evet olmaması iyi olmuş. Hep derim. Birçok erkeğin beta davranışları aslında onları koruyor. Bir kafese kapatıp aç bırakarak koruyor ama pavyon çalışanı kıza kendini kaptıracağına kafeste aç kal daha iyi.

Saha raporu MIAVICE nickli okurdan. Kendisi daha önce kütüphane diye bir saha raporu daha göndermişti.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

51
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
22 Comment threads
29 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
28 Comment authors
AnonimOttomanMarthezSherlockMahmut Abi Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Neo
Guest
Neo

K: Artık bilmiyorum, sıcak hava istiyorum veya kendi şehrime dönmek istiyorum. B: ben seni ısıtırım. Bu mesajı beğendi ve cevap olarak kalp attı (bu noktada kızın nice girl olduğunu düşünmedim değil) B: Montumu vererek yani? B: Sen ne sanmıştın yaramaz kız:) Mahmut’un yorumu: Son iki mesaj çok yapılan bir hata. Cüretkar bir mesajdan sonra onu fazla ileri gittim diye geri almak. Ya da başka bir versiyonu cüretkar bir espri yapıp sonra ardından gülücük, dil göndermek (o mesajla yazsan sorun olmayabilir ama ardından göndermek zayıf bir hareket). Burada senin amacın bu olmasa bile böyle görünmüştür. Mahmut abi bu hataya bende sıklıkla… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Abazan görünmekten korkuyorsan başından yazmayacaksın.

Bro
Guest
Bro

(Ard arda curetkar espiri yaparsan abaza olursun ama sadece firsat buldugunda yaparsan oyunu iyi oynamis olursun) diye dusunuyorum ben. Dogrumuyum ?

Asdalas
Guest
Asdalas

Evet kardeşim

sen ne sanmıştın kıllı bebeğim
Guest
sen ne sanmıştın kıllı bebeğim

“…B: Sen ne sanmıştın yaramaz kız:)..”

no context amcı da ki meşhur “tek bildiğim yer wc nin yeri değil tatlı kız” repliğinin sahibi baytarın tarzı la bu. ama onda steteskop yalamalı fantezi vardı, yani bu biraz köylü pazarlığı. “..sen ne sanmıştın…”. bir amerikan gobra çıkacak sanmıştı belkide, ama arabada ellemeli recep ivedik filmi çıkmış. çalışalım gençler, her utanç ta her övünç te insan için ne yapalım.

Blade
Guest
Blade

“Mahmut Abi” bir sözün vardı yıllar önce demiştin. “Dışarı çıkıp yürüyen set açan kişinin çabası, yürümesi ne kadar abes olursa olsun muhakkak yorum yaparım. ” gerçekten de bütün saha raporları en ciddiye alınmayacak gibi görüneni bile içinde çaba olduğu için konfor alanından çıkılıp yapıldığı için ve başkaları gibi sadece siteye okuyarak ömrünü bitirmediği kendini gerçekten değiştirmeye az bile olsa çalışan kişilerin raporlarına yorum yapıp onları anlatıyorsum ve yıllardır da devam ediyorsun. Bu saha raporu için değil bütün herkes için söylüyorum bunu.

Blade
Guest
Blade

Sonunda bütün Erkekler adına sana teşekkür ederim yazacaktım unutmuşum.

Alehandro
Guest
Alehandro

Mahmut Abi benim yaşım 20 buluştuğum kızlar 18-19-20 yaşında oluyor. Buluşma iyi giderken teması arttırdığım zaman utangaç davranıp kendilerini geri çekebiliyorlar bu durum shit test mi yoksa yaşımız küçük olduğu için ve bu kızlar çok tecrübeli olamadığı için gerçekten utanıyorlar mı ? Geçen buluşmamız da kız arkadaşım küçük bir tartışma sonrasında “beni hiç kıskanmıyorsun, senin için değerli değilim” diyip ağladı ne yapacağımı şaşırdım. Ben bu tepkileri çok alıyorum, sana güvenemiyorum, gözün hep dışarıda, senin için bir şey ifade etmiyorum, bana değer vermiyorsun vs. Abi benim rahat bir karakterim var iyi zaman geçirmek benim için yeterli kızın hayatına giydiğine falan karışmam… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Aynı soruda kızlara yürüme sorup sonra kız arkadaşım bla bla soruyorsun sonra kız haklı olarak ağlayınca ne yapacağım diyorsun. Ya kızlara yürüme ya da kız arkadaş yapma.

Alehandro
Guest
Alehandro

Abi ilk sorum önceki deneyimlerinden çıkardığım sonuçtu şu an kız arkadaşım var ve kimseye yürümüyorum

Mahmut Abi
Admin

İkisini şimdi sorman yine de ilginç. Gözünün dışarda olduğuna işaret ediyor ki çok anormal değil.

Bakın 20 yaşındayken ilişkilere gittiği yere kadar diye bakın, yarı resmi evlilik değil. Kız ağladı mı “aşkım birtanem olur mu öyle şey” diye öpüp koklayarak yatıştırmaya çalışırsın ama bu karın ağrısına devam ediyorsa salar gidersin. Bunlar çok genç kız aptallıklarıdır ve 25 yaşına kadar özellikle hiçbir şekilde idare etmenize gerek yok.

Gerçi 25 yaşından sonra da kızın arızalarını düzeltme moduna gitmeyin. Onun problemi. 2 – 3 kere sevecen bir şekilde savuşturun, hatanız varsa tabii sessizce düzeltin ama kız hala böyle sorun çıkarıyorsa bırakın gitsin.

Myth
Guest
Myth

“Saat 7de mekanlar kapandığı için çıktık arabanın arka koltuğunda yiyiştik.”
Kuytu bir yer bulup arabada f close bir seçenek olabilir miydi acaba. Yer sıkıntısı olunca malum tek seçenek orası oluyor ben de birkaç defa bu ikilemde kaldım fakat Arkadaşlarımın bekçi veya kampüs güvenliği tarafından basılma hikayelerini duytuktan sonra pek göze alamadım. Bide bunun hukuksal boyutuyla ilgili bilgi sahibi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.

ahmed
Guest
ahmed

Mahmut Abi selamlar. Kadınlarla buluşmadan önce lojistik hazırlığın çok önemli olduğunu belirtiyorsun. Benim şöyle bir sıkıntım var. Muhtemelen büyük şehirlerde yaşayanların çoğunda vardır. Kızla buluşup önce kahve içiyorsun, sonra yürüyüş mesafesinde alkollü bir mekana gidiyorsun ve oradan da işler iyi devam ederse eve davet ediyorsun. Bulunduğum şehirde merkezi noktadaki evlerin kiralarının uçuk olması nedeniyle merkeze yarım saatlik uzaklıkta bir evde oturuyorum. Kızla buluştuk ve kahve içtik. Sonrasında alkollü bir mekana gittiğimiz zaman eve dönüşün sıkıntı (Polis çevirmesi vs.) olacağını bildiğimden maalesef liseliler gibi avmde sinema, yemek gibi aktivitelere yöneliyorum. Sonrasında da haliyle avm gezmesi, sinema çıkışı veya kafede sohbetten sonra… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Buluşmaya otobüsle git kızla taksiye bin. Arabayla gitmeye mecbur değilsiniz. Arabam vayyyy diye göstermek zorunda hissetmiyorsanız tabii.

Pan
Guest

Güzel gitmiş fakat, sonrasında olayın güzel gelişmesinden etkilenip kıza biraz fazla yoğunlaşmış gibi. Bir diğerini de Mahmut aga söylemiş zaten. 2 kere ekilmişsin ve next’leyip nadasa bırakmamışsın.

Küçükçekmeceli keiran lee
Guest
Küçükçekmeceli keiran lee

Efsane saha raporu. Birçok ders çıkartılabilir. Mahmut abi eskiden sosyal ortamımda olan şimdilerde yeniden karşıma çıkan bir kıza yürüdüm. Kız çok fena zarf attı (öküz gibi baktı) bende anlık atesledim kendimi, hemen yürüdüm kıza. Abi hiç uzatmadan sonuca geliyorum… Kızın numarasını alamadım, bana – numarami vermek istemiyorum”dedi. Ben o an shit test kabul ettim çünkü gözleri aşağıda ve utangaç şekilde söyledi. Bende son bir kez daha teklif ettim. Ben-Cidden vermiyicekmisin? Kiz- Hayır vermek istemiyorum. Işte tam burada şunu dedim. -Iyi o zaman sen kaybettin! Ünlem işaretine takılmayın abi, orada alaycı bir şekilde söyledim bunu. Şimdi abi ben burada numarasını alamadım… Read more »

Mahmut Abi
Admin

İyi o zaman sen ksybettin düşüncesi doğrudur ama bunu söylemek ayrı şeydir. Söylemek tarzını alaycı yapsan da kuyruk acısı yansıtır.

acemineilstrauss
Guest
acemineilstrauss

Mahmut hocam ”Birçok erkeğin beta davranışları aslında onları koruyor.” burda ne demek istediniz? Nasıl koruyor beta davranışları onları?

Mahmut Abi
Admin

Birlikte olsalar kendilerini çiğ çiğ yiyecek kızlar yüzlerine bakmıyor.

Tunay
Guest
Tunay

Otobüs beklediğim durağın yanında bir eczacı vardı ve 2-3 gündür kesiyodu. Bugün de 5 6 saniye aralıksız bakınca ben de fırsat bu fırsat diyip gittim yanına. Selam tanışıyo muyuz dedim hayır dedi. Niye bakıyosun o zaman dedim , bilmiyorum tarzı bi hareket yaptı ve gittim ben de . Sanırım 2.sorduğum soru saçma oldu ama asıl sormak istediğim bu tarz kızın ilgisiz gözüktüğü durumlarda hafif yoklayalım mı yoksa direk next mi ?

Mahmut Abi
Admin

İkinci sorun sadece saçma değil ayrıca arıza. Kıza ne bakıyorsun lan ayılığında olmuş. Merhaba ben Tosuncuk diye devam edeceksin.

cımbız
Guest
cımbız

nasıl bu kadar sıçmayı başardın, ilgisiz olsa niye baksın, kıza dersen ne bakıyon ay seni çok beğendim ondan mi diyecek amk?

Tunay
Guest
Tunay

İlk day game heyecanı, yürürken eski hatunun da ortamda bulunması(kime neyi kanıtlıyosam), plansız, bir anlık gazla yürümem, yaş farkı vs. Sıçmaya çalışsam bu kadar sıçamazdım heralde, eyvallah öneri için

Gozluklu Nigga
Guest
Gozluklu Nigga

merhaba Gozluk takmak game basarimizi dusurur mu ?

Mahmut Abi
Admin

Düşürmez.

Pandador
Guest
Pandador

Abi böyle bir durumda otele gitmek, otele gitmeyi teklif etmek hatalı bir davranış mı olur?

Mahmut Abi
Admin

Olmaz ama kızın gelip gelmeyeceğini bilemezsin.

H2SO4
Guest
H2SO4

Bazılarınızın kurduğu cümleler çok absürt farklı olacağım diye bu kadar kasmaya gerek yok. Tabii bu durum sizin başarı oranınızı arttırıyor da olabilir.

Burjuva
Guest
Burjuva

abi bir şey sormak istiyorum hazır saha raporu yazısı gelmişken. son zamanlarda instagram gibi uygulamardan numara alıp whatsapp’a geçiyoruz. wp’de de belli bir süre sonra buluşma teklif ediyorum ama genel olarka bahanelerle karşılaşıyorum ve alternatif gün de alamıyorum. bu numarasını aldığım kızlar genelde konuşmayı onlar başlatıyor wp’de ama iş buluşmaya gelince kaçıyorlar gibi. 18-21 yaş hb 5-6.5 hatunlar oluyor bunlar genelde. ne diyorsun abi? kızlar mı kaçıyor yoksa ben mi yanlış yapıyorum? başka bu işi bilenlere mesajları gösterdiğim zaman oyunumda sıkıntı olmadığını söylüyorlar

Mahmut Abi
Admin

Bir süre daha mesajlaşıp ikinci kere buluşma teklif ediyor musun? İki teklif sonra next.

Burjuva
Guest
Burjuva

2.kere buluşma teklif ettiğimin birçoğu herhalde niyetimi mi anlıyordur nedir muhabbeti kesiyor. bir tanesi 2.ci teklifi bile geçiştirip benimle görüşmeye devam ediyordu ve konuşma başlatıp duruyordu.

Mahmut Abi
Admin

Niyetini ilk mesaj yazdığın zaman anlıyorlar zaten, buluşma teklifine kadar anlamıyorlar sanmıyorsun umarım.

Örnek bir iki kız anlatmazsan neyin yanlış olduğunu bilemeyeceğim. Tabii şu yanlışı yapıyor olabilirsin: Bugüne kadar instadan 10 kızla mesajlaşıp bunu yazmak. Kızların çoğu sizinle buluşmayacak. Eğer sayı azsa hepsi reddetti durumu olabilir.

2. buluşmayı reddeden ile konuşmana gerek yok. O yazsın dursun önemli değil.

Haydar
Guest
Haydar

Slm Mahmut abi,Buluşma teklifine net olarak evet/hayır diyenlerin yanısıra bir de net bir tarih/saat belirttiğin halde ,net cevap vermeyenler var.

Mesela (bakarız,olabilir.o gün musaitmiyim bilmiyorum ,o gün konuşuruz,ayarlarız,görmezden gelip konuşmaya devam edenler vb)

Bu tiplerde ,iyi zamanın olunca haber ver deyip direk next mi ?ya da 1 hafta sonra ikinci tekliften sonra mı next mi?
Yada ne yapmalı?

Mahmut Abi
Admin

Bakarız diyenleri de kesin hayır diyenlerden sayıp onu bir kere reddetme olarak sayacaksın.

NEXT iki reddedilmeden sonra olur.

Necromancy
Guest
Necromancy

bu arkadaş iyi analiz etmiş, işini görmüş ve göndermiş.
kadın iletişimi kesmek istemese bile bizim erkek çoktan iletişimi kesmiştir tabiki,
kendinisi takdir ediyorum. başarılarının devamını diliyorum