Erkek Adam sitesinde akıl dağıtmak

Nasıl alfa erkek olunur yazısının altında şu yorum yapılmış:

Bunun en önemli örneği de neden gerçek videolar ve gerçek kanıtlar yok? Ben buna benzer herhangi bir siteye girdiğimde gerçek kimliğini bile bilinmeyen bir kişi herkeze akıl dağıtıyor.?

Ben sadece kendi sitem hakkında konuşabilirim. Ulusal kanaldan kimliğim gizli bir şekilde kulağınıza kulağınıza sokarak akıl dağıtmıyorum. Kendi köşemde, kendi yayınladığımız bir site ve ona ek 2 – 3 sosyal medya hesabından bildiklerimi dinlemek isteyenlere anlatıyorum.

Sen bu soruyu asıl “Ben neden buna benzer herhangi bir siteye girip gerçek kimliği bile bilinmeyen birinden akıl alayım?” diye kendine sormalısın. Buna bir neden bulamıyorsan böyle sitelere girmemen yeterli. Yani burada dağıtılan aklı dinlemek gibi bir zorunluluğun yok.

Ben zamanında böyle kimliği gizli adamların (Pook, Michael W, Rollo Tomassi) yazdıklarını mantıklı buldum, uyguladım ve başarılı oldum. Burada anahtar kelime uygulama. İlişki Sihirbazı kitabını okuduktan sonra soluğu tartışma forumlarında değil sokakta aldım. Süreç pek de sevimli olmasa da ilk yaptığım şey bunları test etmekti. Benim avantajım kadınlarla iletişime geçmekten zevk almaktı belki de. Bir köşede boş boş oturmak yerine kadınlarla bir yere gitmese de iletişim kurmak zevk aldığım bir şey. Açıkçası cinsel hayatım da hemen olmasa da zamanla oldukça renkli hale geldi. Sonra birçok erkeğe başarı getirdiğini reel hayatta bir 10 sene kadar gözlemledikten sonra bu çerçevede yazmaya başladım.

Şimdi “ben ne bileyim senin 120 kilo bir 31ci olmadığını” dersen evet belki de doğru söylüyorsun “ne bileceksin?” Gerçi şunu iddia edeceğim, bu işlerde başarıya ulaşmış birçok erkek okuyunca burada yazdıklarımın fantezi değil tecrübe olduğunu kestireceklerdir. Zira bunlar herkese açık bilgiler değil. Ama eğer böyle siteleri takip etmeyeceksen ve dediklerinin başarısızlık getirdiğini düşünüyorsan takip etmeyeceksin.

Ben yazmaya devam edeceğim zira yararlı olduğunu görüyorum ama dediğim gibi soru “ben neden akıl veriyorum” değil “sen neden akıl alasın?”. O soruya cevap verecek kişi sensin, ben veya başka biri değil. Kadınlarla başarılı olmanın yegane sırrı bu sitede değil. Bu site senin için çalışmıyorsa başkalarını da dene.

Fakat siteyi doğru okuduğuna emin değilim. Mesela şu dediğin:

Şimdi benim yakışıklı arkadaşlarım var. Bir sürü kızla çıkıyorlar.Fakat burada sayfalarca yazdıgınız beta erkeklerin hareketlerini yapıyorlar hatta benden daha beta davranıyorlar.

Mavi haplı ile betayı karıştırıyorsun gibi. O yazıda beta korku – muhtaçlık – ben yetersizim motivasyonlu davranıştır diye yazdık. Yakışıklı ve bir sürü kızla çıkan bir adamın bir kızı kaybederim yalnız kalırım korkusu – muhtaçlık ve yetersizlik hissi ile davrandığına emin misin? Doğal yakışıklılık bunlara karşı önemli bir varlıktır ben yakışıklı ve birçok kızla çıkan adamın mavi haplı davrandığını gördüm ama beta olduklarını görmedim (çok yakışıklı ama kızlarla ilişki beceremeyen betalar da gördüm).

Alfa ise kabaca sürülerin lideri konumunda diğerlerinden fiziki ve mental olarak daha üstün kısaca daha iyi olan demek.

Sen sanırım sadece başlığı okudun! Yukarıda alfanın davranış sıfatı olduğunu, erkek sıfatı olmadığını vs. yazdık ama sen yine de bunu yazmışsın.

Ancak farkettim ki edinimler sadece kendimizi kullandırmamaya yarıyor.

Senin pratiğini bilemem ama bu bahsettiğin genelde harekete geçmeyen, sürekli reddedilmelerin cehenneminden geçmeyen ve sadece okuyan adam belirtisi. Evet yetersiz aksiyon ve sadece okuma ile sağlanacak fayda budur. Kendini kullandırmazsın. Gerçi bu da büyük bir kazanım.

Ancak malesef ki insanın edineceği kadın sayısında bir artış yaşayamadım.

Neden? Buna cevap aramamışsın ama zaten ben de cevap veremem. 300 – 400 kıza, kendi davranışlarını analiz ederek yürüdün ve yine de bir artış olmadı mı? Neden olmsdı? Neden 300 – 400 kız seni reddetti durdu?

Fakat bu dediklerini yazanların 99%u gibiysen muhtemelen 30 kıza bile yürüyüp pratik yapmamışsındır ama bunu ben bilmiyorum. Sen biliyorsun.

Eğer bu siteden faydalanmak istiyorsan kızlara yürü ve o kızlarla ilgili tecrübeni yaz ve değerlendirelim. Bir şeye dikkat çekmek istiyorum. Bu yoruma benzer şeyler yazanların istisnasız hepsi çok genel yazıyorlar.

“Olmuyor, yapamıyorum.”

Ne olmuyor ne yapamıyorsun? Bilmiyorum. Buradan gerçekten yararlanabilen adamların yorumlarına bakın. 1 – 2 senelik bir süreçte yürüdükleri kızlar var ve onlarla bir hikayeleri ve sonra hüsran var. “Kız şunu dedi / yaptı, ben şunu dedim / yaptım” diye somut bir konu var ve nerede hata yaptıklarını araştırıyorlar. Bu adamlara yardımcı olabilirim. Kızlara yürüyüp bu tecrübeleri üzerinden yanıt aramayan adamlara benim bir faydam olamaz. Gerçi bence kimsenin bir faydası olamaz.

Yeri gelmişken şunu da yazayım ama bunlar direkt yorumu yazana değil daha genel birçok yoruma cevap: Bu yakışıklı adamlar neden beta (muhtemelen mavi haplı) davransalar bile çok kız götürüyorlar, ben neden çabalamak zorundayım diye absürt bir kafa yapısı var. Bir kere bu adamlar muhtemelen beta falan değiller, gerçek yaşamda bu adamların bana gösterildiği hemen her durumda bunlara beta diyenlerin alfa diye kafalarında bir hödük canlandırdığını gözlemledim. Şuna bakın:

Muhabetleri falan slm nbr tarzında başlıyor ve mizah yönleri de berbat çoğunun.

Muhabbete ne diye başlayacaklardı ki? Ayrıca eğlenen ustalık ile mizah aynı şey değil. Mizah başkalarını güldürme sanatıdır, eğlenen ustalık ise kendini eğlendirme sanatıdır. Bir kadının shit testine eğlenen ustalıkla cevap verirken motivasyonunuz hatunu sizden hoşlansın diye güldürmek değil (onay bağımlılığı), hem kendinizi eğlendirmek hem de kızın dediklerinin / yaptıklarının sizin çerçevenizi bozmamasını sağlamak ve göstermektir.

Ama bu kafa yapısında asıl absürtlük şu: Adamların çok yakışıklılar yani babadan kalma varlıkları var ve “zenginler”. Siz değilsiniz. Piyango ya da keşfedilmemiş zengin akraba mirası falan yoksa zengin olmak için çalışacaksınız, risk alacaksınız.

Ama çok çalışırsam zengin olacağımın garantisi yok!

Evet yok. Samsaraya hoşgeldiniz. Hiçbir şeyin garantisi yok. Ama yasal veya yasa dışı yollardan zengin olmanın çabalamak dışında bir yolu da yok. Var mı?  Benim bildiğim yok. O nedenle zengin (burada kadınlarla daha başarılı) olmak için çalışacaksınız ve evet bazılarına yattığı yerden am yağacak.

Ama adamlar yakışıklı beta davranabiliyorlar (hadi davrandıklarını varsayalım) ama beni en ufak beta davranışımda siliyorlar!

Evet, Cinsel Pazardaki “mal varlığın” ne kadar yüksekse (artık o mal varlığın tipinden mi gelir, oyunundan mı, statünden mi, parandan mı bilemem) karşı cinste o kadar çok arzu uyandırırsın. Çok arzu uyandıranın bir sürü hata yapacak manevra alanı olur, senin yarattığın arzu sınırın bir tık üstünde ise tek hatanda silinirsin.

Tip her şey, para her şey!

Tip konusunda yapabilecekleriniz sınırlı ama böyle düşünüyorsanız gidin tipinizi en iyi hale getirin. Bol para kazanın. Bunun böyle olmadığını kendiniz görün. Yapın bunu. Yanıldığınızı kendiniz göreceksiniz ama en azından bol paranız ve çok daha iyi bir tipiniz olur fena mı?

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

57
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
27 Comment threads
30 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
37 Comment authors
WhatToDoBir postBir postblackviperHakan Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Zelda
Guest
Zelda

Mahmut abi bu siteye bu kadar emek verip sonra bir de bu tarz yorumlara cevap veriyorsun kendi adima tesekkur ederim. Bence bu yorumlari yapan arkadaslarin gercek hayat ile pek ilgileri yok, cok zorluk gormemisler. Resmen “neden armut pisip agzima dusmuyor Mahmut abi?” diye soruyorlar. Hayatin adil olmasi gerek gibi bir hayalleri var sanirim, senin tabirinle pembe disney masallari.
Olayin butun mantigini anlatip tool-seti insanlarin eline veriyorsun begenmeyen yine begenmiyor, bu da adil degil bence senin icin 🙂

UzaktanAlfa
Guest
UzaktanAlfa

Buradaki adamlarin tipe takilmasi beni uzuyor gercekten. Inanin bana “tip” dediginiz seyi sizin davranislariniz, ses tonunuz, BAKIŞLARINIZ, yuruyusunuz, FİZİĞİNİZ ve kendine bakiminiz olusturuyor. Bakin bunlarin hepsi gelistirilebilir seyler.

Daha statu para ozguven gibi olaylari saymadim bile. Bunlarin hepsini ust seviye yapin ve insanlarin tepkisi nasil degisecek gorun. Ben ilk paragrafin ekmegini cok yedim ama (kendim icin) kirmizilanmanin daha onemli oldugunu biraz gec anladim.

Kendinizi nasil gorurseniz insanlarda sizi oyle gorur. Ustelik bu sitede hepsinin nasil yapilacagi anlatirken hala “bende tip yok aq” diye gezmeyin artik 😀

Necati
Guest
Necati

Genel ortamlarda nasıl olmalıyız karakteristik özellikler nasıl olmalı bunlar ile ilgili bir blog yazar mısınız?
Örnek özgüven, Esprili vb..

Tilki
Guest
Tilki

Cevizler seni nasıl yönlendirirse öyle. Her insanın huyu bir olamaz ve olması gerekmez. Ortama uyum sağlamaya çalışmak için soruyorsan,bu ortama göre değişir. Ancak ben! Onların sana uyum sağlamasını sağla derim. İnsanların götünü yalama.

QWERTY JOHN
Guest
QWERTY JOHN

Bence artık bu bilinçaltında depresyonun tatmin edilmesi mekaniği üzerine birşey, yoksa bir adam kaybedecek birşeyi olmadığını nasıl idrak edemez, çok garip.

ASGARDLI
Guest
ASGARDLI

Önce discord sunucusuna çeki düzen vermeni öneririm. İçerde aldatma tavsiyesi isteyenden tut, yaşının 18 altında olduğu her yerinden belli olan onlarca eleman var. Üstüne belirlediğiniz gereksiz egolu modlar ve adminler kendi fikrini benimsemeyene hakaret edip banlıyor. Bilgi almak ve vermek için kurulmuş bir discord sunucusunda olmaması gereken her şey var. Sunucu amacını çoktan aşmış ne olduğu belirsiz bir yere doğru gidiyor. Sitede ne yazılır ne yazılmaz bilemem ama discord sunucusunun acilen kontrol edilip ehil ve insanalra konuşmayı bilen kişilere teslim edilmesi gerekiyor. Bu mod ve admin arkadaşlar kız konusunda çok başarılı olabilir ancak ne yazık ki kendilerini insanüstü falan sandıklarından… Read more »

14.Luis
Guest
14.Luis

katilmiyorum
mahmut abi bu konuda cok hassas
admin ve modlar uzun zamandir trpli.ve zekiler
bence discordda problemi olanlar genelde incel.ve trp delisi tiplerdir

L1n
Guest
L1n

Birçok dostum banlandı.Hepsi buradaki en iyi adamlardan daha fazla bilgi donanımına sahip ve daha sağlam adamlardı. Ben ve diğerleri zaten onların göz göre göre banlanmasından ötürü dcyi bıraktık. Hayat böyle kardeşim. Meydan birkaç ergene kaldı.Oradaki incel ve dip %1lik adamları ego mastürbasyonu olarak görüp,gerçek hayatta yapamadıklarını orada yapıyorlar. Adamlar ciddi ciddi bir şeyler bildiklerini sanıyorlar 😀 Gülmek için arada giriyorum.Uzun bir yazı yazmıştım,mahmut abiye. Lakin ayıp olmasın diye sildim.Çünkü onun gerçekten mahmut abi olduğunu düşünmüyorum.Sitenin satılmış olma ihtimali yüksek.Eğer mahmut abiyse de zerre iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.Bize hatta bana özellikle hak,dürüstlük,adaletlik aşılayan mahmut abi,benim boş yere mute yememi görmezden geldi.Şimdi… Read more »

Ali
Guest
Ali

Mahmut abi bir şey danışmak istiyorum. Devamlı red yemek normal midir? Sorun reddedilen de midir? Hadi diyelim reddedilen kişide sorun,ama bunu düzeltmek ve ilişkilerde başarılı olmak için ne yapmalı?

Aykut
Guest
Aykut

Ben ne okusam, izlesem, öğrensem, onları önce kendi zihin süzgecimden geçiririm. Her yazılanı doğru kabul etmek sabit fikirliliğe ve daha kötüsü kendine ait bir fikri olmamaya iter. Misal bu sitedeki yazıları okurken bir paragrafta “vay be hakkaten, ben bunu fark edememişim” diyorum, bir paragrafta, “hmm bu da mantıklı”, bir diğer paragrafta, “şu kısımlar mantıklı ama şuralar pek öyle değil gibi”, bir diğerinde “yok buna katılmıyorum, her zaman geçerli değil bu” diyorum. Böyle yapınca her şeyi körü körüne kabul etmek ya da her şeyi inkar etmek gibi yanılgılara da düşmüyorum. Bir de şu yakışıklılık mevzusu var ya, başarısız adamların klasik bahaneleri;… Read more »

Becausewhynot
Guest
Becausewhynot

O bahaneler bitmez tükenmez.bende tam tersini söylerdim.dışardaki çoğu insan vücuduma ve genetiğime imrenmesine rağmen “ben esmerim ,kıvırcığım ondan olmuyor türk kızları esmer çok olunca sarışınları beğeniyor ah bi mavi gözlü sarışın olsam böyle mi olurdu,ince telli düz saçlarım olsaydı vs” gibi bahanelerle kendimi kandır8rdim.halbuki sen istersen yunan heykeli gibi ol.dişiye saldıran bir tehdide göğüs geremeyip korkak gibi kızın yanına pusarsan bi bok olmazsın gözünde.o kız seni çerçeveletip duvara asmak için istemiyor.tüm maskülenitenle arzuladığı erkek ol diye istiyor.

Becausewhynot
Guest
Becausewhynot

Bu kafadakiler baştan kaybediyorlar zaten kaybetmeye mahkumlar.ne yakışiıklı çocuklar gordum adam omeglede sap sap kız arıyor ama o kadar yakışıklı ki tesadufen bir youtuberin omegle troll videosuna çıkıyor ve yorumlardaki kızların %95i “aaa şu saniyedeki çocuk ne kadar yakışıklı,bul beni yiğidim,hoooay maşallah,düşüyorum kaldirmayin,taş mübarek ” vs idi ama sonuç? Çocuk sap!! Yorumlara da “cidden öylemiyim,çok teşekkür edrim,selam ben o çocuğum vs yazmıştı” Çünkü zamanini pcde harciyor,yeterince cesur değil ve dışara onca kız onu dikizlemesine rağmen o bunu değerlendirip yürümüyor. Ya da zengin olupta parasini onlyfanstaki iki çıplak foto profiline para yatiran ,streaming porn sitelerinde sırf sütyen indirip vibratorü titreşsin diye… Read more »

Hakan
Guest
Hakan

Arkadaşlar Mahmut abi çok haklı. ilk once kendinize değer biçin karıyı kızı askıya alın. ik önce değerli erkek olun iyi saygın bir işiniz olsun kariyer yapın. iyi para kazanın eviniz arabanız olsun kendinizi geliştirin,CPD yı yükseltin onemli olan bunlar. Amelelik garsonluk ve.s yapıb daha iyi bir hayat için birşeyler yapmiyorsaniz kendinize değer vermiyorsunuz demektir. kendine değer vermeyen insana hiç kimse değer vermez o yüzden once kendine değer ver ve para için çalışma sevdiyin işi bul ve onu yap para kazanmakta güçlük çekiyorsan ilk önce onu hall et hayata birdefa geliyorsun komforlu bir hayatın olsun. 2000-3000 tl ye amelelik yapan erkek… Read more »

blackviper
Guest
blackviper

”Evet yetersiz aksiyon ve sadece okuma ile sağlanacak fayda budur. Kendini kullandırmazsın. Gerçi bu da büyük bir kazanım.”

Aynen öyle, sadece bu kadarı bile oldukça büyük bir artı.

Bir post
Guest
Bir post

Mahmut Abi bana da akıl dağıt. Diyorsun ki memur olmayın bana sorarsanız şu şu şu sebeplerden ki hepsine katılıyorum ben de memurluğu öneriyorum ama diyorsun ki saçma sapan akraba aile vs tarafından yönetilen ve sorf bilmem kimin abisi annesi babası va diye müdür olan şef olan yönetici olan kişilerin olduğu yerde çalışmayın buna da katılıyorum. Profesyonel kurumsal çalışanın yükseldiği akrabanın vs değil yerlerde çalışım diyorsun buna da katılıyoruö ama bu tarz kaç şirket vs var Türkiye de ? Yani kaç kişiye o şams denk gelcek sana gelmiş olabilir birşey demiyorum ne güzel ama herkese maalsef denk geşmiyor ki öyle. Şansa… Read more »

WhatToDo
Guest
WhatToDo

18 yaşımdan beridir kadınlarla ilişki içerisindeyim. Siteyle tanışana kadar 3 tane uzun ilişkim oldu. Biri 4 biri 3 bir tane daha 3 sene olmak üzere alfa başlayıp beta sonlandırıp ama en azından kendimin sonlandırdığı ilişkiler. Artık o hale gelmiştim ki bu ilişkilerden sonra kadınlardan tiksinir oldum. Ta ki kadınları yanlış anladığımı, farklı işleyişe sahip olduklarını kırmızı hap ile fark edene kadar. Son ilişkimden sonra 30’dan fazla kısa süreli ilişkim oldu. Bunu başarı olarak görmüyorum ama erkek adam olmamın faydalarını çok gördüm. Mahmut abi sen de hu süreçte hep yardımcı oldun bizlere. Belki de alfa olmak o çocuk parkında fütursuzca oynadığımız… Read more »