Erkek Adam sitesinde akıl dağıtmak

Nasıl alfa erkek olunur yazısının altında şu yorum yapılmış:

Bunun en önemli örneği de neden gerçek videolar ve gerçek kanıtlar yok? Ben buna benzer herhangi bir siteye girdiğimde gerçek kimliğini bile bilinmeyen bir kişi herkeze akıl dağıtıyor.?

Ben sadece kendi sitem hakkında konuşabilirim. Ulusal kanaldan kimliğim gizli bir şekilde kulağınıza kulağınıza sokarak akıl dağıtmıyorum. Kendi köşemde, kendi yayınladığımız bir site ve ona ek 2 – 3 sosyal medya hesabından bildiklerimi dinlemek isteyenlere anlatıyorum.

Sen bu soruyu asıl “Ben neden buna benzer herhangi bir siteye girip gerçek kimliği bile bilinmeyen birinden akıl alayım?” diye kendine sormalısın. Buna bir neden bulamıyorsan böyle sitelere girmemen yeterli. Yani burada dağıtılan aklı dinlemek gibi bir zorunluluğun yok.

Ben zamanında böyle kimliği gizli adamların (Pook, Michael W, Rollo Tomassi) yazdıklarını mantıklı buldum, uyguladım ve başarılı oldum. Burada anahtar kelime uygulama. İlişki Sihirbazı kitabını okuduktan sonra soluğu tartışma forumlarında değil sokakta aldım. Süreç pek de sevimli olmasa da ilk yaptığım şey bunları test etmekti. Benim avantajım kadınlarla iletişime geçmekten zevk almaktı belki de. Bir köşede boş boş oturmak yerine kadınlarla bir yere gitmese de iletişim kurmak zevk aldığım bir şey. Açıkçası cinsel hayatım da hemen olmasa da zamanla oldukça renkli hale geldi. Sonra birçok erkeğe başarı getirdiğini reel hayatta bir 10 sene kadar gözlemledikten sonra bu çerçevede yazmaya başladım.

Şimdi “ben ne bileyim senin 120 kilo bir 31ci olmadığını” dersen evet belki de doğru söylüyorsun “ne bileceksin?” Gerçi şunu iddia edeceğim, bu işlerde başarıya ulaşmış birçok erkek okuyunca burada yazdıklarımın fantezi değil tecrübe olduğunu kestireceklerdir. Zira bunlar herkese açık bilgiler değil. Ama eğer böyle siteleri takip etmeyeceksen ve dediklerinin başarısızlık getirdiğini düşünüyorsan takip etmeyeceksin.

Ben yazmaya devam edeceğim zira yararlı olduğunu görüyorum ama dediğim gibi soru “ben neden akıl veriyorum” değil “sen neden akıl alasın?”. O soruya cevap verecek kişi sensin, ben veya başka biri değil. Kadınlarla başarılı olmanın yegane sırrı bu sitede değil. Bu site senin için çalışmıyorsa başkalarını da dene.

Fakat siteyi doğru okuduğuna emin değilim. Mesela şu dediğin:

Şimdi benim yakışıklı arkadaşlarım var. Bir sürü kızla çıkıyorlar.Fakat burada sayfalarca yazdıgınız beta erkeklerin hareketlerini yapıyorlar hatta benden daha beta davranıyorlar.

Mavi haplı ile betayı karıştırıyorsun gibi. O yazıda beta korku – muhtaçlık – ben yetersizim motivasyonlu davranıştır diye yazdık. Yakışıklı ve bir sürü kızla çıkan bir adamın bir kızı kaybederim yalnız kalırım korkusu – muhtaçlık ve yetersizlik hissi ile davrandığına emin misin? Doğal yakışıklılık bunlara karşı önemli bir varlıktır ben yakışıklı ve birçok kızla çıkan adamın mavi haplı davrandığını gördüm ama beta olduklarını görmedim (çok yakışıklı ama kızlarla ilişki beceremeyen betalar da gördüm).

Alfa ise kabaca sürülerin lideri konumunda diğerlerinden fiziki ve mental olarak daha üstün kısaca daha iyi olan demek.

Sen sanırım sadece başlığı okudun! Yukarıda alfanın davranış sıfatı olduğunu, erkek sıfatı olmadığını vs. yazdık ama sen yine de bunu yazmışsın.

Ancak farkettim ki edinimler sadece kendimizi kullandırmamaya yarıyor.

Senin pratiğini bilemem ama bu bahsettiğin genelde harekete geçmeyen, sürekli reddedilmelerin cehenneminden geçmeyen ve sadece okuyan adam belirtisi. Evet yetersiz aksiyon ve sadece okuma ile sağlanacak fayda budur. Kendini kullandırmazsın. Gerçi bu da büyük bir kazanım.

Ancak malesef ki insanın edineceği kadın sayısında bir artış yaşayamadım.

Neden? Buna cevap aramamışsın ama zaten ben de cevap veremem. 300 – 400 kıza, kendi davranışlarını analiz ederek yürüdün ve yine de bir artış olmadı mı? Neden olmsdı? Neden 300 – 400 kız seni reddetti durdu?

Fakat bu dediklerini yazanların 99%u gibiysen muhtemelen 30 kıza bile yürüyüp pratik yapmamışsındır ama bunu ben bilmiyorum. Sen biliyorsun.

Eğer bu siteden faydalanmak istiyorsan kızlara yürü ve o kızlarla ilgili tecrübeni yaz ve değerlendirelim. Bir şeye dikkat çekmek istiyorum. Bu yoruma benzer şeyler yazanların istisnasız hepsi çok genel yazıyorlar.

“Olmuyor, yapamıyorum.”

Ne olmuyor ne yapamıyorsun? Bilmiyorum. Buradan gerçekten yararlanabilen adamların yorumlarına bakın. 1 – 2 senelik bir süreçte yürüdükleri kızlar var ve onlarla bir hikayeleri ve sonra hüsran var. “Kız şunu dedi / yaptı, ben şunu dedim / yaptım” diye somut bir konu var ve nerede hata yaptıklarını araştırıyorlar. Bu adamlara yardımcı olabilirim. Kızlara yürüyüp bu tecrübeleri üzerinden yanıt aramayan adamlara benim bir faydam olamaz. Gerçi bence kimsenin bir faydası olamaz.

Yeri gelmişken şunu da yazayım ama bunlar direkt yorumu yazana değil daha genel birçok yoruma cevap: Bu yakışıklı adamlar neden beta (muhtemelen mavi haplı) davransalar bile çok kız götürüyorlar, ben neden çabalamak zorundayım diye absürt bir kafa yapısı var. Bir kere bu adamlar muhtemelen beta falan değiller, gerçek yaşamda bu adamların bana gösterildiği hemen her durumda bunlara beta diyenlerin alfa diye kafalarında bir hödük canlandırdığını gözlemledim. Şuna bakın:

Muhabetleri falan slm nbr tarzında başlıyor ve mizah yönleri de berbat çoğunun.

Muhabbete ne diye başlayacaklardı ki? Ayrıca eğlenen ustalık ile mizah aynı şey değil. Mizah başkalarını güldürme sanatıdır, eğlenen ustalık ise kendini eğlendirme sanatıdır. Bir kadının shit testine eğlenen ustalıkla cevap verirken motivasyonunuz hatunu sizden hoşlansın diye güldürmek değil (onay bağımlılığı), hem kendinizi eğlendirmek hem de kızın dediklerinin / yaptıklarının sizin çerçevenizi bozmamasını sağlamak ve göstermektir.

Ama bu kafa yapısında asıl absürtlük şu: Adamların çok yakışıklılar yani babadan kalma varlıkları var ve “zenginler”. Siz değilsiniz. Piyango ya da keşfedilmemiş zengin akraba mirası falan yoksa zengin olmak için çalışacaksınız, risk alacaksınız.

Ama çok çalışırsam zengin olacağımın garantisi yok!

Evet yok. Samsaraya hoşgeldiniz. Hiçbir şeyin garantisi yok. Ama yasal veya yasa dışı yollardan zengin olmanın çabalamak dışında bir yolu da yok. Var mı?  Benim bildiğim yok. O nedenle zengin (burada kadınlarla daha başarılı) olmak için çalışacaksınız ve evet bazılarına yattığı yerden am yağacak.

Ama adamlar yakışıklı beta davranabiliyorlar (hadi davrandıklarını varsayalım) ama beni en ufak beta davranışımda siliyorlar!

Evet, Cinsel Pazardaki “mal varlığın” ne kadar yüksekse (artık o mal varlığın tipinden mi gelir, oyunundan mı, statünden mi, parandan mı bilemem) karşı cinste o kadar çok arzu uyandırırsın. Çok arzu uyandıranın bir sürü hata yapacak manevra alanı olur, senin yarattığın arzu sınırın bir tık üstünde ise tek hatanda silinirsin.

Tip her şey, para her şey!

Tip konusunda yapabilecekleriniz sınırlı ama böyle düşünüyorsanız gidin tipinizi en iyi hale getirin. Bol para kazanın. Bunun böyle olmadığını kendiniz görün. Yapın bunu. Yanıldığınızı kendiniz göreceksiniz ama en azından bol paranız ve çok daha iyi bir tipiniz olur fena mı?

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

57
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
27 Comment threads
30 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
37 Comment authors
WhatToDoBir postBir postblackviperHakan Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
DDZ
Guest
DDZ

Bu siteye 2 sene once giris yaptigimdan beri yalnizca hatun skorumu degil, daha farkli pek cok seyi ikiye katladim diyebilirim. Mahmut Abi olmasaydi bundan 10 yil sonra nafakami odeyebilmek icin calisan birisi olma ihtimalim cok yuksekti. Sayesinde şuandan cok mutlu ve gelecekten umutluyum. Benim gibi pek cok insan olduguna eminim. Adam hicbir beklentisi olmadan yardimci olmaya calisiyor ama size yaranamiyor. Lutfen herkese akil dagitmaya devam et Mahmut Abi. Kendi adima tesekkurler. Ekleyeyim; yakisikli sayilirim, eskiden az begendigim hatuna alfa davranabiliyordum ve onlarla oluyordum. Cok begendiklerime beta davranip avcumu yaliyordum. Skor vardi ama asla mutlu degildim. Simdi hatun seviyeleri daha yuksek… Read more »

tblion
Guest
tblion

Yakışıklıyım = tuzum kuru.

Neo
Guest
Neo

Bu arkadaş olaya sadece hatun odaklı yaklaşmış , ki bu da odağında kızlardan başka bir şey olmadığını gösteriyor. Tamam itiraf ediyorum bir çoğumuzun yaptığı gibi bende kırmızı hapla ilk karşılaştığım zamanlar hatun odaklı düşünüyordum , çünkü buraya gelen bir çok insan gibi kadınlarla iletişim konusunda problem yaşıyrodum. Ancak zamanla aslında meselenin kadınlar olmadığını , meselenin kendim olduğunu fark ettim. Bir maddi gelirim yoktu , spor yapmıyordum , stabil bir depresyona girmiş ve evden dışarı çıkmıyor dolayısı ile sosyalleşmiyordum. İlk zamanlar ibadet eder gibi set açıyordum ancak başarı oranım çok düşüktü. Heralde benim bünyemin kırmızı hapa bağışıklığı var falan diye düşünürken… Read more »

tblion
Guest
tblion

İlerlemek. Kutsal ilerleme!

osman
Guest
osman

Bu posttaki yorumu açan benim. Evet söylediğin gibi hatun odaklıyım çünkü benim sorunum bu. Doğal olarak da uğraştığım mesele bu. Benim hayatım seninkine çok yakın. Senden daha fazla dışarı cıksam da kadın olan ortamlar değil buralar. Evdeyim bende maddi durumum fena sayılmaz ama aile kaynaklı yani çalışmıyorum.

Halil Sezai Betacıkoğlu
Guest
Halil Sezai Betacıkoğlu

Dostum burada mesele paranın kendisi değil, onu kazanacak güçte bulunman ve bu uğurda “yıpranmış” olman.
Yoksa babanın parasıyla kızların rehberlerindeki bir numaralı herif yine olursun ama istediğin sonucu asla alamazsın.

14.Luis
Guest
14.Luis

hocam bu degerli yaziniz icin tesekkur ederim… sunu eklemek isterim kadinlarla iletisim basta olmak uzere bircok konuda problemleri cozen sey aslinda PARA …

mesela buyuk otel insaati santiyesinin onunde beklerken , otelin sahibi muteahit son model Range ten indi ve sonra artist gibi kafa salladi calisanlara ama gormeniz.lazim….

parasiyla hava atmaktan keyif alan ve ayricaligi kokune kadar.hissetmek isteyen biri…

sizlanmiyorum , calisiyorum…dimdik sınsıkı taş gibi umudumuz var

BSS
Guest
BSS

Tip ve paranın önemi var ama maskülen enerjinin önemi çok daha fazla. Tipim iyidir ve yeterince param da var. Ama kızlar konusunda pek başarı sahibi olamadım. Çekingenlik, tembellik, korku, özgüvensizlik, porno ve mastürbasyon etkisi ve depresyon herşeyimi öldürdü. Kızlara yürüyecek enerjim, isteğim yok. Hatta herhangi bir birşeyi istekli bir şekilde yapacak enerjim kalmadı. Yıllarca bu şekilde yaşayıp sonradan bu siteyi keşfedip bunlardan kurtulmaya çalışmak çok zor. Spora başladım, porno ve mastürnasyonda önemli gelişmeler var. Kitap okuyor ve kızlara yürüme amaçlı (yürüyemezsem de) sahilde 1 saat takılırım. Bir yerlerden başlamak lazım. Bu süreçte enerjim, isteğim biraz arttı, artmaya devam ediyor. Bunlar… Read more »

Kaptan
Guest
Kaptan

Ben şunu anlamıyorum adamlar mavi haplının kız götüremeyeceğini düşünüyor ben çevremde gördüğüm kadarıyla mavi haplı bir çok erkek hoşlandığı kıza yürüyor ve elde ediyor bu çocukların tipi de ahım şahım değil ama yürüyolar olay bu sen istediğin kadar kırmızı haplı ol yürümezsen meme yok bir de takmışsınız tipe ulan 180 yakışıklı erkek toplumun küçük kısmı zaten bu adamlar da sizin radarinizda ki hb 5-6-7 ler ile çok ilgilenmiyor çok çirkin değilseniz gym ile yaptığınız güzel bir vücudun aslında bir çok kusurunuzu kapattığını görürsünüz ha bi de pornoyu azaltın sonra hb 8 aşağısı olmaz diyorsunuz şahsen bir hb8 ile seks yapacağıma… Read more »

filth
Guest
filth

Merak ettim herşeyim tam bir param eksik bu yüzden hatun bulamıyorum diyen var mı?

Magician F
Guest
Magician F

Yazıya katılıyorum. Trp’de çoğu kişinin paranın gücünü küçümsediğini görüyorum, para denilen şey gücün doğrudan bir göstergesi. Bundan daha net bir gösterge yoktur, tek başına bir erkeği yeterli bir uzun ilişki adayı yapar, sadece para nasıl yapsın diyen arkadaşlar olabilir ama para tek başına gelen bir özellik değil, özgüven, hırs, cesaret, imkanlar da paket dahilinde geliyor zaten para ile. Ben oyunu koyarım, maskülenliği koyarım para olmasa da olur düşüncesi kolaya kaçmak. Fakir veya orta halli birini ele alalım, gayet maskülen ve oyunu güçlü olsun, ancak geliri yüksek olmadığı için eşi/sevgilisi bazı imkanlardan faydalanamıyor, bu imkanlardan kasıt lüks bir araçtan tut da… Read more »

tolga
Guest
tolga

Mahmut abi sen olmasaydın ciddi söylüyorum evliliğim bitecekti, ne anlatıyor bunlar?

tblion
Guest
tblion

Yav Mahmut abi fikirlerin güzel ama bu sayı olayına fena takmış gibisin. 300-400 kıza yürüdüm mü diye sorduğun yerde içimden yok anasının *** dedim kusura bakma. Hangi kadın-kız konularında başarılı adam bunu 300-400 kıza yürüme ve bu yürüme sonuçlarına yaptığı analizlere borçlu. Reyis her şey sonradan çalışarak kazanılmıyor, bak bu çok net. Öyle olsa zaten bu kadar çaresiz erkek dolu olmazdı piyasada. Cidden şanslı bir kesim ekmek yiyor, senin tabirinle bunlara am yağıyor. Kalanlar da çabalar, olursa biraz olur, olmazsa geçmiş olsun. Transformers değiliz ki bir düğmeye basarak form değiştirelim.

Neo
Guest
Neo

Birader her gün 1 set açsan yılda 365 tane hatuna yürümüş olursun. Sence günde bir set açmak imkansız mı ? Eğer bunun böyle olduğunu düşünüyorsan zaten buradaki bilgiler sana faydadan çok zarar verir , benden demesi. Büyük ihtimalle hiç bir adamın başarısı 300-400 yürüme ve analize bağlı değildir bu konuda sana hak veriyorum ; en fazla 50 yürümeden sonra bir adamın gözle görülür bir başarı elde etmesi gerekir, bunun doğal olanı da bu zaten. Analiz dendiği zaman senin aklına veri analizi gibi set analizi yapmak mı geliyor bilmiyorum ama burada amaç setleri analiz edip bilimsel inceleme yapmak değil , sadece… Read more »

eskilerdenbiri
Guest
eskilerdenbiri

Kim ne derse desin. Hangi konu olursa olsun. Bol bol sıktır yiyin.
Efektif kullanılırsa zaman makinası bile yapılabilir.

Kurt adam
Guest
Kurt adam

Klasik siyah haplılık… Ben bu site ile tanışmadan önce sadece kadınlar konusunda başarısız değildim.(eskiden kendimi başarılı olarak gördüğüm halde).Site bana sadece karı kız düşürmeyi değil, Günlük hayatta bir erkeğin nasıl erkek adam gibi davranacağını öğretti.Mesela çalıştığım şirkette “Erkek Shist testi” yoğun olarak geldiğinde,siteden Eğer bilgi edinmeseydim belki de işi bırakacaktım.İşin korkunç yanı benimle uğraşanların yenilip işi bırakmaları.Ha suç benim mi burda?Tabiki hayır…Ben ekmeğimin peşinde koşan ve kendimi her açıdan geliştirmeye çalışan biriyim ancak elemanın biri her zaman çıkıp sizi test etmeye kalkacaktır.Eskiden olsa kızıp sinirlenip yenilirdim şimdi ise sitenin bana kattığı şeyler ile eskiye göre çok farklı bir adam oldum.Ben… Read more »

Arda
Guest
Arda

Siteye forum bölümü açmayı düşünüyor musunuz?

Anakin
Guest
Anakin

Öncelikle her kese Azerbaycandan kucak dolusu selamlar ! Ben 20 yaşındayım.PUA,kımızı hap tarzı şeylerle ilk tanışlığım 18 yaşımda “Based Zeus” adlı youtube kanalını takip ederek başladı.(ki hala takib ediyorum).Sonra Mystery method,Neil straus – Game ve s. ve kendimi 1yarım yıl önce burada buldum ve bence en güzel,en bilgilendirici yazılar bu sitede.Mahmut abi’nin akrabası,arkadaşı değilim.Yalakalık değil yani.Gelelim konuya,alfa bbeta omega tarzı şeylerle çok kafanızı yormayın bence.Basit manalarını bilin de geçin.Sadece şunu söylemeden geçemicem.Hani diyorsunuz ya yakışıklı değilim ve s.Olsaydım ayda 698 kadınla yatardım.Öncelikle eğer Amerikada yaşamıyorsanız,Türkiye ve benim ülkemde böyle yakışıklı olduğunuz için kadınlar gelip üzerine zıplamıyor.Sanırım açılma davetiyyesi yazısında Mahmut… Read more »

Macho
Guest
Macho

Bu siteyi nerdeyse 1.5 2 senedir okuyorum çoğu şeyi uyguladım.Alanya ya gittim,askere gittim,spora gittim ve gidiyorum.Hobiler edindim.ortalama en az 120 kıza yürüdüm.Tecrübelerimden yola çıkarak şunu diyebilirim hayatınız iyi ve pozitif ruh halindeyseniz kızlara yürüyün yoksa nadir durumlar harici iş çıkmıyor.
Ayrıca Mahmut abi bu sıralar yaptığım yürüme kızın yanına gidip Merhaba seninle tanışmaya geldim ben XXX gibi birşey oluyor, başarı oranımı düşürür mü ? Çünkü ben düz adamım çok laf oyunu yapmak benim tarzım değil.

karanlikruya
Guest

Aklıma twitterda okuduğum saçma bir mesaj geldi:

“TRP saçma kanka, feminizm gibi bir şey. Habire kadınları kötülüyor, erkeklere gaz veriyor ama işe yaramıyor. Pua daha iyi. Karı götüyorsun.”

Hep derim, bir konu hakkında bir paragraf okuyup, kulaktan dolma bilgilerle iş yapmamak lazım.
Bir şeyi hiç öğrenmemek, yarım yamalak öğrenmekten iyidir.