21 yaşına girmek üzereyim ve hala incelim

Merhaba Mahmut Abi, ben birkaç ay sonra 21 yaşında olacağım. Üniversitede dil okuyorum, ikisi iyi derecede üç dilim var, profesyonel sporcuyum ve her gün de spor yapıyorum. Ayrıca internette dijital işler üretiyorum. ama benim sorunum şu ki ben de incelim.

Teknik olarak incel değilsin zira incel en sığ anlamı ile “21 yaş üstü ve istemesine rağmen son 6 aydır seks yapamayan” birey demek. Bence 21 yaş sınırı makul zira onun altında seks imkanı zaten kısıtlı olduğundan, 21 yaş altı çocuklara incel demek saçma olurdu.

Ama incel artık, bu seksiz yaşamını hiç tercih edilmeyecek (tipsiz, çok kısa, vs.) biri olmasına bağlamış ve bunu kimliğinin parçası yapmış adamlara deniyor. Yani 25 yaşında ve son 3 yıldır cinsel ilişkisi olmayan adam eğer bunu kimliğinin parçası haline getirmemişse incel demek zor. Ama 18 yaşında bir çocuk, nasıl tercih edilmeyeceği, nasıl it is over olduğu ile kimlik bağlantısı yarattıysa o incel oluyor.

Çok uzattım ama sen incel değil abazansın muhtemelen ki yaşına göre normal sayılır.

bu yıl 3.sınıf olacağım depremden beri okullar kapalı sosyal hayatım yok

Pandemi diye genç insanların hayatını en azından sosyal olarak mahvettiler, sonra da deprem gelince bu tahribat iyice uzadı. 6 yıldır bu site ile uğraşıyorum, 2020 öncesi aklımın almayacağı oranda bir sosyal izolasyon var. Bunu aşmak için özel çaba harcamanız lazım arkadaşlar zira ortam insanı asosyalliğe itiyor.

Öncelikle büyük şehirde yaşıyorsan, sosyalleşmek için üniversiteye ihtiyacın yok.

sadece 2-3 arkadaşım var arada çıkıyoruz. üniversitede de 2 tane arkadaşım var.

Çok acı ama az önce belirttiğim toplumsal yıkımın etkisi yadsınamaz olsa bile, bu durumun sadece dış güçlerin değil, aynı zamanda senin kendi eserin.  Bu konuda bir şeyler yapman, buna öncelik vermen şart.

aslında 18 yaşından beri redpilli biliyorum ama o zamandan beri daha çok blackpill kafasında kalıp yazın başlarında tekrar redpill oldum.

Sosyal hayatınızı geliştirin yazısında değinmiştim. Bu izolasyon ile istediğiniz kadar oyundur, red pilldir bilin. Kadınlar konusunda işinize yaraması, kadınlarla başarılı olmanız çok zor. Tüm sıkıcılığınıza rağmen online, sokakta oyun, vs. ile bir kız bulsanız bile, onun sizin sıkıcılığınıza katlanıp devam etmesi de zor.

Bu nedenle de ara ara siyah hapa kayman anormal değil. Senin gibi sosyal izolasyon içindeki, sosyal olarak güdük biri için oyunun, kırmızı hapın çalışma ihtimali çok düşük.

ama benim sorunum tipim ve sosyal hayatım sanırım.

Sosyal hayatının olduğu kesin. Tipinde sorun var mı bilmem ama muhtemelen tipindeki tek sorun, aşırı sosyal özürlü olmana rağmen bazı kızların yine de gelip seni deliğinden çıkarmaya çalışacakları kadar aşırı yakışıklı olmaman. Yoksa ben 42 yaşında senden 10 kat sosyal bir adamım ve sosyal çevrelerde insanları gözlemliyorum. Tipsiz hatta sizin keko demeyi sevdiğiniz adamların, sırf çok sosyaller ve özgüvenliler diye (en azından özgüvenli görünüyorlar diye) kimlerle olduğunu gidip biraz izlesen, tuvalete gider hüngür hüngür ağlarsın.

Önce bir sosyal hayatını düzelt de sonra tipine laf et. Gerçi şunu da söyleyeyim, senin gibi sosyal olarak güdük bir adamın sosyal hayata atılma süreci acılı ve sonuç alma süresi uzun olacak. Ama bunu yapmak zorundasın.

okul başlayınca sosyal hayatı düzeltmek istiyorum aslında rahat konuşan biriyim ama erkeklerde vs ilk tanışmada biraz çekingenlik var.

Okulu beklemene gerek yoktu ama okula da az kaldı. Git biraz sosyalleş. Ayrıca çok ayrıntı vermemişsin ama senin spor rejimin bana sanki sosyallikten kaçıp izole olmaya çalışan adamların yaptığı türden aşırı gibi geldi. Bunu bizim siteye gelen birçok insanda görüyorum. Sosyal hayata atılmaktan deli gibi korkan adam, “ya ben gyme yalnız ve asosyal takılıp kendimi öyle geliştirebilirim” diyerek spora abanıyor ve bunu sosyal hayattan kaçmak için bir bahaneye çeviriyor. Profesyonel sporcu olduğun için belki sosyal hayatını sekteye uğratacak kadar spor yapman anormal değil ama yine de bundan para kazanmıyorsan, spor için sosyal hayatından yaptığın fedakarlığa değmez.

yine de her şeye rağmen evrimsel süreçte elenme hissi içime çok ağır oturuyor.

Evrimsel süreç seni neden elemesin ki? Mağarana tıkılmış dışarıyı seyrediyorsun. Gerçi ben de 21 yaşında uzun süreler cinsellik yaşayamayan bir çocuktum, çoğu erkek de 21 yaşında yalnız ve cinsellikten uzak bir çocuktur.

biraz geç kalmış gibi hissediyorum ve bunun için sürekli arayış içindeyim

Bende bu yoktu işte. Senin sadece 20 yaşında bunu demen, akıl yaşının 14-15 civarında olduğuna işaret. 14-15 yaşında birinin zihniyle kendine bakınca tabii 21 geliyor çok geç diye panik yaparsın. Sosyal hayatını geliştirip insan ağına girmen, seni akıl yaşı olarak da olgunlaştıracaktır.

Haberin olsun diye söylüyorum, asosyalliğe devam edip de senin durumunda olan 28 yaşında adamlar da var. Senin için bunu “başarmak” çok zor değil. O nedenle kıçını kaldırıp sosyalleş. Sonra buna online mı eklersin, hayat oyunu mu eklersin orası senin bileceğin iş.

en azından bir tane bile bulsam en azından yapabildiğimi görüp bu konularda özgüvenim olacak

Bu işte çok ciddi bir sorun. Kendini bu şekilde paniğe sürüklersen, her kızla buluşmana “lütfen bu sefer olsun” diye gidersin ve bu muhtaçlık da her yerinden akar. Öyle hissetmesen bile elinden geldiğince, “daha 21 yaşındayım, bakalım bu kızla nereye gidecek” rahatlığında olman lazım.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

83
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
25 Comment threads
58 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
36 Comment authors
EfraimAnonimKGYElonMuskSinanSepulcros Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Görkem
Guest
Görkem

Yani benim yaş 25 istiyorum bu ara cinsellik bir dönem istememiştim onuda eklersek 6 ay oldu pek beğenilmediğimi düşünmüyorum geçmişimde birçok ilişkim oldu her türden ama bu son 1 senedir pek iyi değilim bu işlerde.turizmde çalışıyorum ama turizmde sanılanın aksine normal hayattan daha zor çünkü kız senin çalıştığın mekana gelene kadar bir ton yürüyeni edeni oluyor bizim mekanın ortalamasıda o kadar yüksek değil günde max 2-3 yürüyebilceğin genç gelir bunu nasıl aşabilirim

Ars
Guest
Ars

Abi selam yaşım 25. Genel olarak ciddi bir mizacım var ve çok ince espriler yapabiliyorum. Çocukluk arkadaşımla beraber aynı işyerinde çalışıyoruz. Kendisi ile tamamen zıt karakterdeyiz. Ben çok konuşmayan, sınırlarını koruyan ve saygısızlığa tahammülü olmayan biri iken, o konuşan, saygısızlığa tolere eden bir kişiliğe sahip. Bundan dolayı o sosyal anlamda çok iyi ben ise vasat bir görüntü sergiliyorum. Kasıntı bir kisiligimin olduğunu düşünmüyorum ancak bu durum hayatımın her alanında var. Bir yazıda çerçeve herşeydir diye bir şey hatırlıyorum ama bu tutumu sergilediğimde kendimi genelde dışarıda buluyorum. Bir diğer sorum ise bir ortamda kıza nasıl yürünmeli, erken yürüsem bir tarafı kalkıyor… Read more »

Mehmut Abe'ye sorular
Guest

Mahmut Abi şu” kekoların takıldığı kızları görürseniz ağlarsınız ” daki kızlar güzel anlamında mı diyorsun ? Yani niye ağlayalım onu da anlamadım gerçi.

Aynen alfayım
Guest
Aynen alfayım

Ağlama konusunu senin beynini oyun konusunda teori bombardımanına tutup ki biraz ön yargılı bir yorum yapıcam ama sitenin %80 i gibi hala daha harekete geçmemen o elemanin ise sadece sosyal bir cevrede dogru zamanda dogru yerde olması

Mehmut Abe'ye sorular
Guest

Açıklayıcı cevap için teşekkür ederim. Benlik bir durum yok. Hayatımda kız konusu dışında yolunda gitmeyen sorunlar olduğu için pek umursamıyorum bu konuyu.
Ayrıca niye bu kadar eksi yemişim ben be. Laf etmedim sadece sordum xd

theoldpetshop
Guest
theoldpetshop

Merhaba Mahmut Abi, hem bu yazı hem de geçenlerde attığınız ”kendizi ezikleyen liseli” (buna daha çok) kendimi benzetiyorum, ilk defa yorum atıyorum buradan detaylı cevap alabilirim umarım, biraz uzun yazacağım. şu an 17 yaşındayım, 14-15 yaşında bile maalesef böyle düşüncelere düştüm, tipim, kızlarla konuşamıyorum, zaten daha da küçüklükten beri o da içine kapanık denilen ve genelde odamda pc başında vakit geçiren biriydim. 14-15 yaşında böyle şeylere düşmüşken(o sırada yan sınıftan bir kızdan red yemiştim, daha 14 yaşındayım he) bir de üstüne covid gelmişti (2020 mart) iyice eve kapanan, kimseyle konuşmayan birine dönüştüm daha da, bu sırada bu incellerin dedikleri bana… Read more »

Memati
Guest
Memati

Üstadım merhaba yardımına gerçekten çok ihtiyacım var; seni ikidir rahatsız ediyorum ama uzun yıllardır beni rahatsız eden bir durum var belki sen bana yardımcı olabilirsin diye düşündüm, yardımcı olursan gerçekten çok müteşekkir olurum sana. Şimdi hocam 27 yaşındayım ben geçmişte özgüvensizlikden yetiştirilme tarzından genetik psikolojik rahatsızlıklardan dolayı oldukça pasif bir karakterim vardı. Son iki üç yıldır sizlerle tanışmam ve tedavi olmamla birlikte oldukça toparladım diyebilirim. Ama bugün birşey farkettim ve yıllar sonra farkettim. Benim kafamdan atamadığim bir sorun var; Nedendir bilmiyorum insanların daha doğrusu erkeklerin geçmişte yaşadıkları sevişmelerini kızlarla takılmalarını kısacası cinsel deneyimlerini “anlatmaları” beni çok üzüyor, modumu düşürüyor, açıkçası… Read more »

Sepulcros
Guest
Sepulcros

Mahmut abi 22 yaşıma giricem hala hiç cinsel tecrübem olmadı. Bu sıkıntı değil ancak işteyken, ordayken burdayken aklım sürekli cinselliğe gidiyor ve bu, odaklanmamı ciddi anlamda bozuyor. Mastürbasyon da yetmiyor artık. Düzenli olarak kızlara yürüyprum olumlu sonuç alamıyorum bu durumdan da sıkıldım ileriki hayatımda devam edeceğini düşünmüyorum. Yürüdükçe red yiyorum. Kadınları yürümeyi azaltıp kişisel gelişime odaklanmak daha mı iyi olur sence?

Sinan
Guest
Sinan

4 yıl üniversite okumuş ve flörtü bile olmamış biri ezik midir?

ElonMusk
Guest

Mahmut abi neredeyse 22 yasindayim. Maddi durumumdan dolayı sevgili işlerinden uzak duruyorum. Ayrıca asosyalliğin hakkını veriyorum. Ne gerçek ne de sanal alemde arkadaşım yok.(2-3 kişi var konuştuğum)
Ben incel miyim ?
Sadece merak ediyorum internette insanlara laf etmek için incel deniliyor.

Efraim
Guest
Efraim

Abi, 17 yaşında sevdiği kızdan karşılık bulamadığı için intihar eden ve ardında “Karşılık bulabilseydim böyle olmazdı” yazılı bir not bırakan genç hakkında bir yorumun var mı?

https://www.yenigiresun.net/haber/18908827/karsilik-bulabilseydim-boyle-olmazdi-lise-ogrencisi-intihar-girisiminde-bulundu