Discord Yayını – Mr. Deer Söyleşisi : Gündüz Oyunu

Mr. Deer ile 2020’de yapılan daygame (gündüz oyunu) söyleşisi.

Bir spotify hesabımız var ve bu yayınları oraya da koyuyoruz. Erkek Adam Spotify Poscast Listesi.

Yayını Youtube’da izlemek için.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

14
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
6 Comment threads
8 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
NixDex123GoosemanOlaylar Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
007
Guest
007

Mahmut abi iki üçtür aynı otobüste gördüğüm kızla sohbet başlattım ineceğimiz yere kadar devam etti ne yazık ki şarjım bittiği için telefon numaramı vermek zorunda kaldım( bu arada mesaja cevap vermiyeceksen numaranı almayayım diyorum kızlara son zamanlarda numarayı vermesine rağmen geri dönmüyorlar) mesaj yazmıyacaksan hiç vermeyeyim numaramı dememe rağmen kız aldı ve geri dönmedi ben bunu bir daha görürsem konuşma başlatıyım mı yoksa red olarak mı kabul ediyim ?

Olaylar
Guest
Olaylar

Merhaba Mahmut Abi, Ocak 2021 Saha raporum şöyle : 36 yaşındayım 2 yıla yakındır vücut geliştirme yapıyorum vücudu biraz düzelttim. 2 aydır sitedeki yazıları okuyorum, efendi erkek sendromuna yakalanmışım, kırmızı hapı özümsemeye çalışıyorum. Oyun kitabını bitirmek üzereyim, Robert Green-Baştan çıkarma sanatı kitabı var sırada. 1 haftalık rapor : 1- Day game için biraz dolaştım, birkaç kişiye yöneldim ama yemedi etraf çok kalabalıktı milletten çekindim. Çekik gözlü yarı rus bir kız gördüm, ilk açılışı güzel bir kıza yapayım bari diye bunu bir süre gözlemledim, parmağında tek taşa falan bakıyordu denizi izlerken neyse ben hedefe kitlendiğim için bunu önemsemedim. yürümeye başladı arkasından… Read more »

007
Guest
007

Mahmut abi geçen bahsetmiştim telefon numarasını veren ama sonradan mesaj atınca dönmeyen kızlara ayar oluyorum diye. Yine bir kızın numarasını aldıktan sonra yazınca geri dönmedi mesaj gördükten sonra direk silmiş beni profil fotosunun ilk başta gözükmesine rağmen sonradan görülmediğinden anladım bu ilk mesajda cevap vermeyen kızlara sonradan yazalım mı insanın hevesini öldürüyorlar

123
Guest
123

Selamlar, gündüz ve gece oyunlarında nasıl bir yol izlememiz gerektiğini bize söyler misiniz? Bir olayımı anlatmak istiyorum fakat öncelikle kendimden bahsedeyim, 1.70, küçük cüsseli, sarışın mavi gözlü, yüz hatları gayet güzel biriyim. insanların ilgisini kolayca çekebiliyorum. Sadece kızların ilgisini değil, erkeklerin saygısını da kolaylıkla kazanabiliyorum. Özellikle erkeklerin neredeyse çoğuyla, ilk konuştuğum zaman psikolojik üstünlüğü elime alabildiğimi, onların davranışlarından kolaylıkla çıkartabiliyorum. Etrafımda gördüğüm kızlara yürüyen birisi değildim, barfiks aletinin yanında duran bir kıza arkasından gelip müsait olup olmadığını sordum ve çok korktu, ya da korkmuş gibi davrandı, o sırada kızın arkadaşı bizi süzüyordu. 1 hafta sonra yanına gidip merhaba dedim, 2-3… Read more »

007
Guest
007

Mahmut abi bugün numarasını aldığım kızla biraz konuştuktan sonra evlerin de yakın olmaması sebebi ile şarap mı viski mi diyerekten kızın evinde buluşma ayarlamak için ataklar yaptım kız da şarap olur diyerekten onay verdi sonrasında hangi gün uygunsun cevabına Haftaya erkek arkadaşım geliyor şehir dışından iki hafta falan burada sonrasında bakarız cevabı aldım bu cevaba şaşırdım gerçekten bende tamam yazdım bu cevabı nasıl okumalıyiz abi fake mi yoksa gerçek mi ?

Dex
Guest
Dex

Numarasını aldığın kıza direkt daha hiç dışarıda buluşmadan evinde alkol alalım diye saldıray şekilde yaklaşırsan kızı korkutursun. Kız sana onay vermiş ama bence seni başından savmak için söylemiş olma ihtimali yüksek. Erkek arkadaşım var demenin de shit testi olmaz. Erkek arkadaşım var diyen kıza yaklaşmazsın.

Nix
Guest
Nix

Mahmut Abi daha önce söylemişti ancak bana çok mantıklı gelmemişti. Ama zamanla deneyimlerim gösterdi ki numara ya da Instagram aldıktan sonra aynı gün içerisinde yazmak daha iyi sonuç veriyor. Kız nasıl unutuyor bilmiyorum ama ertesi gün aradığım zaman kızın ilgisi çok yüksek değilse oradan bir iş çıkaramıyorum. İlgisi yüksek olan da zaten ben aramazsın sandım, arkadaşlarınla iddiaya girdiğini düşündüm gibi şeyler söylüyor. Mesela dün sabah tanıştığım ve yanağından öpüp ayrıldığım kızı bu akşam aradım. Bir iki dakika sohbet ettik, ben seni müsait bir zamanda arasam olur mu dedi. Ben de olur dedim ama %80 aramayacak. Gerçi bu kız numarasını verip… Read more »