21 yaşına girmek üzereyim ve hala incelim

Merhaba Mahmut Abi, ben birkaç ay sonra 21 yaşında olacağım. Üniversitede dil okuyorum, ikisi iyi derecede üç dilim var, profesyonel sporcuyum ve her gün de spor yapıyorum. Ayrıca internette dijital işler üretiyorum. ama benim sorunum şu ki ben de incelim.

Teknik olarak incel değilsin zira incel en sığ anlamı ile “21 yaş üstü ve istemesine rağmen son 6 aydır seks yapamayan” birey demek. Bence 21 yaş sınırı makul zira onun altında seks imkanı zaten kısıtlı olduğundan, 21 yaş altı çocuklara incel demek saçma olurdu.

Ama incel artık, bu seksiz yaşamını hiç tercih edilmeyecek (tipsiz, çok kısa, vs.) biri olmasına bağlamış ve bunu kimliğinin parçası yapmış adamlara deniyor. Yani 25 yaşında ve son 3 yıldır cinsel ilişkisi olmayan adam eğer bunu kimliğinin parçası haline getirmemişse incel demek zor. Ama 18 yaşında bir çocuk, nasıl tercih edilmeyeceği, nasıl it is over olduğu ile kimlik bağlantısı yarattıysa o incel oluyor.

Çok uzattım ama sen incel değil abazansın muhtemelen ki yaşına göre normal sayılır.

bu yıl 3.sınıf olacağım depremden beri okullar kapalı sosyal hayatım yok

Pandemi diye genç insanların hayatını en azından sosyal olarak mahvettiler, sonra da deprem gelince bu tahribat iyice uzadı. 6 yıldır bu site ile uğraşıyorum, 2020 öncesi aklımın almayacağı oranda bir sosyal izolasyon var. Bunu aşmak için özel çaba harcamanız lazım arkadaşlar zira ortam insanı asosyalliğe itiyor.

Öncelikle büyük şehirde yaşıyorsan, sosyalleşmek için üniversiteye ihtiyacın yok.

sadece 2-3 arkadaşım var arada çıkıyoruz. üniversitede de 2 tane arkadaşım var.

Çok acı ama az önce belirttiğim toplumsal yıkımın etkisi yadsınamaz olsa bile, bu durumun sadece dış güçlerin değil, aynı zamanda senin kendi eserin.  Bu konuda bir şeyler yapman, buna öncelik vermen şart.

aslında 18 yaşından beri redpilli biliyorum ama o zamandan beri daha çok blackpill kafasında kalıp yazın başlarında tekrar redpill oldum.

Sosyal hayatınızı geliştirin yazısında değinmiştim. Bu izolasyon ile istediğiniz kadar oyundur, red pilldir bilin. Kadınlar konusunda işinize yaraması, kadınlarla başarılı olmanız çok zor. Tüm sıkıcılığınıza rağmen online, sokakta oyun, vs. ile bir kız bulsanız bile, onun sizin sıkıcılığınıza katlanıp devam etmesi de zor.

Bu nedenle de ara ara siyah hapa kayman anormal değil. Senin gibi sosyal izolasyon içindeki, sosyal olarak güdük biri için oyunun, kırmızı hapın çalışma ihtimali çok düşük.

ama benim sorunum tipim ve sosyal hayatım sanırım.

Sosyal hayatının olduğu kesin. Tipinde sorun var mı bilmem ama muhtemelen tipindeki tek sorun, aşırı sosyal özürlü olmana rağmen bazı kızların yine de gelip seni deliğinden çıkarmaya çalışacakları kadar aşırı yakışıklı olmaman. Yoksa ben 42 yaşında senden 10 kat sosyal bir adamım ve sosyal çevrelerde insanları gözlemliyorum. Tipsiz hatta sizin keko demeyi sevdiğiniz adamların, sırf çok sosyaller ve özgüvenliler diye (en azından özgüvenli görünüyorlar diye) kimlerle olduğunu gidip biraz izlesen, tuvalete gider hüngür hüngür ağlarsın.

Önce bir sosyal hayatını düzelt de sonra tipine laf et. Gerçi şunu da söyleyeyim, senin gibi sosyal olarak güdük bir adamın sosyal hayata atılma süreci acılı ve sonuç alma süresi uzun olacak. Ama bunu yapmak zorundasın.

okul başlayınca sosyal hayatı düzeltmek istiyorum aslında rahat konuşan biriyim ama erkeklerde vs ilk tanışmada biraz çekingenlik var.

Okulu beklemene gerek yoktu ama okula da az kaldı. Git biraz sosyalleş. Ayrıca çok ayrıntı vermemişsin ama senin spor rejimin bana sanki sosyallikten kaçıp izole olmaya çalışan adamların yaptığı türden aşırı gibi geldi. Bunu bizim siteye gelen birçok insanda görüyorum. Sosyal hayata atılmaktan deli gibi korkan adam, “ya ben gyme yalnız ve asosyal takılıp kendimi öyle geliştirebilirim” diyerek spora abanıyor ve bunu sosyal hayattan kaçmak için bir bahaneye çeviriyor. Profesyonel sporcu olduğun için belki sosyal hayatını sekteye uğratacak kadar spor yapman anormal değil ama yine de bundan para kazanmıyorsan, spor için sosyal hayatından yaptığın fedakarlığa değmez.

yine de her şeye rağmen evrimsel süreçte elenme hissi içime çok ağır oturuyor.

Evrimsel süreç seni neden elemesin ki? Mağarana tıkılmış dışarıyı seyrediyorsun. Gerçi ben de 21 yaşında uzun süreler cinsellik yaşayamayan bir çocuktum, çoğu erkek de 21 yaşında yalnız ve cinsellikten uzak bir çocuktur.

biraz geç kalmış gibi hissediyorum ve bunun için sürekli arayış içindeyim

Bende bu yoktu işte. Senin sadece 20 yaşında bunu demen, akıl yaşının 14-15 civarında olduğuna işaret. 14-15 yaşında birinin zihniyle kendine bakınca tabii 21 geliyor çok geç diye panik yaparsın. Sosyal hayatını geliştirip insan ağına girmen, seni akıl yaşı olarak da olgunlaştıracaktır.

Haberin olsun diye söylüyorum, asosyalliğe devam edip de senin durumunda olan 28 yaşında adamlar da var. Senin için bunu “başarmak” çok zor değil. O nedenle kıçını kaldırıp sosyalleş. Sonra buna online mı eklersin, hayat oyunu mu eklersin orası senin bileceğin iş.

en azından bir tane bile bulsam en azından yapabildiğimi görüp bu konularda özgüvenim olacak

Bu işte çok ciddi bir sorun. Kendini bu şekilde paniğe sürüklersen, her kızla buluşmana “lütfen bu sefer olsun” diye gidersin ve bu muhtaçlık da her yerinden akar. Öyle hissetmesen bile elinden geldiğince, “daha 21 yaşındayım, bakalım bu kızla nereye gidecek” rahatlığında olman lazım.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

83
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
25 Comment threads
58 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
36 Comment authors
EfraimAnonimKGYElonMuskSinanSepulcros Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Botan eyalet sorumlusu
Guest
Botan eyalet sorumlusu

22 yaşında yeni yeni uyanmaya başlamış tecrübeli bir incel olarak bu siteden kadın erkek ilişkilerine dair öğrendiğim en önemli bir kaç şeyi yazmak istiyorum; 1- kadın ne kadar güzel olursa olsun güzelliğini görmezden gel 2- reddedilmekten korkma bazen oyunu en iyi şekilde oynayıp tipin 10/10 olsa dahi reddedilebilirsin, kırmızı haplısın diye kızların hepsi erimiycek bir anda burada asıl önemli olan sana ilgisi en yüksek olan kızla devam etmek.( bu korku benim şuana kadarki incel olma sebebim bu arada) 3- ben ödülüm mantığını hayatının merkezine yerleştir, bakalım ben bu kızdan etkilenecek miyim sorusunu, bu kız benden etkilenecekmi sorusundan daha öncelikli yap… Read more »

Bigby Wolf
Guest
Bigby Wolf

Yazıyı yazan arkadaşın bire bir aynısının 23 yaşındaki versiyonuyum ama bazı fakülteler maalesef sosyalliğe izin vermiyor.Hafta boyunca tek bir gün bile dışarı çıkmak sosyal hayatın ile okuldaki başarın arasında bir seçim yapma ciddiyetinde maalesef.Böyle bir durumda önerin nedir merak ediyorum

Dario
Guest
Dario

Abi cevap vermeni bekliyordum ama yazıyı beklemiyordum 🙂 Teşekkür ederim. Haftaya tek başıma yunanistan turuna gideceğim sosyalleşmek adına. Sence üniversitede de ne yapmalıyım sosyalleşmek için?

Baverly
Guest

Mahmut abi ben de 24 yaşındayım hatta 25 olacağım. Bu sene üniversiteden yeni mezun oldum. Diş Hekimliği. Şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı. Eskiden takmazdım ama bu aralar çok takmaya başladım bu durumu. İlk sevgilimle de evlenmek istemiyorum biraz ilişkim olduktan sonra evlenmek istiyorum evleneceksem ama nasıl sevgili yapılır onu bilmiyorum. Benden tek tük ( gerçekten tek tük 2 kişi falan) hoşlanan adım atan olmuştu ama bir erkeğin benden hoşlanması bende stres de uyandırıyor ve kendi konfor alanıma dönmek istiyorum. Sonra da bazen pişman oluyorum. Sosyal medyam da yok sayılır yani o mecrada da aktif değilim profil resmim falan yok. Nasıl… Read more »

SakalsızDede
Guest
SakalsızDede

Mahmut abi Ankarada yaşıyorum 23 yaşındayım üniversite dışında nasıl 0 dan sosyal bir hayat kurabilirim. İlgin için teşekkür ederim.

Tarık
Guest
Tarık

Selam mahmut abi 21 yaşına girmek
üzereyim ve hala incelim. önümde üni okuma şansı var 290 günüm kaldı erasmus şansından dolayı ing bölümü okumayı düşünüyorum ne dersin? kazanabilir miyim?

ZzZ
Guest
ZzZ

ben: Emirhan hile yapıyormuş, hükmen galibim 😀 kız: ahahahah ben:senin yaş kaçtı? k:19 sen? b: tahmin et? k: 15 sjsjsj b: daha iyi tahmin etmen gerekiyordu k: 18 b: vay be 😀 k: buna da inanmadım ama neyse b: ideal bir imaj böyle olmalı işte ajdsknasjndka b: sen nerelsin? k: biyografide yazıyor. b: (biyografi böyle atarlı laflar dolu hep) senin biyografiyi okudum ve koluma jilet çekmeye başladım amsjdbjasd k: Ya ne güzel b: Dışardan çok masum görünüyorsun ancak bu biyografi her şeyi ele veriyor. k: Anlamadım desem b: Ya X öaskdnasdnkaj k: Sen ne yaşıyorsun içinde ya. (bu yazıdan sonra… Read more »

kriminal
Guest
kriminal

İncel değilim. Ancak tipi gerçekten kötü veya aşırı kısa elemanların işi gerçekten zor. Yakın çevremde orta yaşlı beta öderi damarlarına kadar yaşamış birisi var. Güzel bir fiziği var, çok parası var, güzel giyiniyor aşırı da temiz. Yine de kısa (170, evet ortalamanın altında. avrupaya göre çook kısa), kel yüzü çirkin vb. Elbette arzu duyacak bir kadın bulabilir (inancım yok ama redpille saygım var) ama yine de serveti tırnaklarıyla kazımış birinin ortalama çekicilikteki bir kadın için ödeyip durması veya işlerin hala inanılmaz zor olması beni endişeye sokuyor. Çünkü kendi parasını kazanan kadın büyük oranda arzunun peşinde. Elbette her şey alfa döller… Read more »

Selim
Guest
Selim

Adamın en güçlü silahı statü ve kaynaklar-senin tip..sadece bunları göz önünde tutarsak..adam seni pataklar 🙂

namS
Guest
namS

Ya gerçekten yaşıtlarımı anlamıyorum. Bu arkadaşın yaşının benimkine yakın olduğunu düşünüyorum o yüzden öyle söyledim. Hangisinden başlasam bilemedim. Başkalarının “boyunu” sorun olarak görüp (Bence adamın kendisi bile bunu düşünmüyor ama bu düşünmüş) beta öder olmasına veya başka sıkıntılar çekmesine kafayı takmış. Ortalama tipte bir erkeğin tinderdan nasıl eşleşme alacağını kafasına takmış ve daha da kötüsü bunu sadece tinder örneği vererek yapıyor. Gerçek hayat veya instagram vs dese neyse de aklına sadece tinder gelmiş. Aslında olay herkes için çok basit. Oraya veya buraya çekerek işi olduğundan daha da zor göstermekte üstünüze yok. Estetik yaptırdıktan sonra da tinderda eşleşme alamıyorsanız sizin için… Read more »

banasorusormayın
Guest
banasorusormayın

abi selam, 20li yaşlarda akran kızlarla kas-para ikilisi mi daha önemlidir yoksa oyun ve duygusal yatırım kontrolü mü ?

Okur
Guest
Okur

Bu tarz dostlarımız genelde sosyal medyadan gördükleriyle hüküm veriyor. Yapmayın. Gerçek hayatta kızların küçük bir bölümü kısa erkeklerden nefret ediyor. 170 altı ölsün yazanlara inanıp depresyona girmeyin.

ZzZ
Guest
ZzZ

Aslında kısa olanlardan nefret eden yok. Kızın sevgilisi 190 olunca seni kucumsuyor. Kız 1 ay sevgilisiz kalsa ya da alfa erkek kizdaki salakligo sezse kız zaten n’olacak ya kafasina geliyor.

SakalsızDede
Guest
SakalsızDede

Abi kitap seti satın aldım. Teslim edildiğine dair mail geldi fakat elime kitaplar geçmedi. Sipariş no: 780633963

sedat
Guest
sedat

24 yaşındayım lise mezunu bir garsonum sosyal hayatım yok hiç sevgilim olmadı görüştüğüm bir kız oldu cinsel yaşamım hiç olmadı öpüşmedim bile sadece görüştüğüm kızla el ele tutuştum genelde işim akşam vardiyası(14.00-23:00) arkadaşım yok.incelim yani hayatta ne yapacağımı hiç bilmiyorum amaçsızlık beni ele geçirdi önceden mma ye uğraşıyordum ama yaşım geçdi hobi olarak bile yapasım gelmiyor

acbitirsalam
Guest
acbitirsalam

tipini dert etmenin, insel oldugunu dusunmenin ve sosyal hayatta geri kalmislik hissine sahip olmanin en onemli sebebi yeterince basariya erismemen, erismeyi gec bir mucadelenin parcasi olmaya bile calismaman. 20’li yaşlarımın başındayım, 18 yaşıma kadar bizzat senin anlattıklarını yaşadım. bir mekana girerken ‘acaba nasıl gözüküyorum’ ‘acaba hakkımda ne düşünüyorlar’ diye bildiğin iliklerime kadar öz güvensizlik hissederdim, dışarıya çaktırmazdım tabii. Bir kızla konuşup reddedildiğimde aynada kendime bakar kusur denilebilecek noktalarımı bulmaya çalışır ve bildiğin kendime düşman olurdum. 18 yaşıma kadar böyle devam etti bu. 18’e gelince Red Pill’den habersiz bir şekilde Mahmut Abi’nin ‘hüsranı başarıya dönüştürün’ dediği şeyi uygulamaya başladım o zamanlar… Read more »

Sessizat
Guest
Sessizat

Abi ben de 22 yaşındayım ünideyim cok aktif cinsel hayatım yok ama ara sıra oluyor. Benim geleceğe dair endişem yok 30/35 olduğum zaman maddi olanaklarım kişisel gelişimim cok daha yüksek olacak ve illaki cinsel hayatım devam ediyor olacak fakat benim canımı sıkan şey şuan gencliğin zirvesindeyiz üniversite mekanlar takılmaca vs bunlardan geri kalmak istemiyorum fakat cok sosyal değilim bikac arkadaşım var ve yürüdüğüm kızlardan 1e1 datelerim oluyor onun dışında kovalamak istiyorum fakat nasıl yol izlemeliyim bilmiyorum mesela 5/6 kişilik kızlı erkekli arkadaş grubu olsun gidelim takılalım arkadaşın arkadaşıyla tanışayım ordan bi ilişki olsun vs gibi aktiflik istiyorum sosyal medyada kızlara… Read more »

Buğra
Guest
Buğra

Bende 21 yaşındayım.ve noktası virgülüne aynı şeyleri hissediyormuşum. Kendimi zorlayıp sosyal ortama girdiğim zaman anksiyeteden dolayı sanırım çok aşırı fazla konuşuyorum ve sanki özgüvensizlik kaynaklı onaylanma isteği içinde gibi hissediyorum. İnsanlar benim kadar konuşmayınca sorun tipimde diye düşünüyorum ister istemez ve kendimi o ortamda çok rahatsız hissediyorum. Uzun süre devam ediyorum düzelir diye o sosyal ortama uyum sağlıyorum ama yine de huzursuzum. Çene estetiği olmaya karar verdim bu yüzden. 2 sene önce kendimi zorlamak için İstanbul’a taşındım yalnız yaşıyorum konfor alanımdan çıkayım diye ama yeterli gelmedi.

Tema
Guest
Tema

Normalde sık nefes alır mısın dostum? Bende de vardı benzeri durum. Daha yavaş ve stabil bir nefes düzenine erişince konuşman da değişiyor. Burun tıkanıklığı vs var mi

Emir
Guest
Emir

Kronik anksiyeden ötürü sık nefes alıyorum hatta öyle ki bazen tek olduğum zaman bile bişey okurken zorlanıyorum nefes kesilmesi kelimelerin karışması vs oluyo. Bu durum hakkında bilgin var mı yani Meditasyon falan mı yapmak lazım