Saha Raporu – Kütüphanede açılış

Az sonra okuyacağınız saha raporu, koronavirüsün Türkiye’de peydah olmasından hemen önce yaşandı. Şubat 2020 sonları olması lazım. Mart ayından sonra yaşanacakları tahmin edebilseydik, peygamberliğimizi ilan ederdik. Vaziyetten pek haberimiz yok. Neşeliyiz, coşkuluyuz ama biraz da telaşlıyız. Spor Bilimleri öğrencisi olduğumdan anatomi gibi ezber gerektiren dersler alıyorduk ve kafamız da başka yerlerde olduğundan zorlanıyorduk. Vaktimizin çoğunu kütüphanelerde geçirmeye başladık; haliyle açılış maçılış peşinde değildik. Aklı fikri Bitcoin, sanal para gibi şeylerde olan bir arkadaşımız vardı, PUA işleriyle en çok o ilgilenirdi. Diğer arkadaşın da başka sıkıntıları vardı. Kısacası saha raporumun yan karakterleri, karı kız işleriyle uğraşacak durumda değildi. Her neyse, fazla uzatmadan raha raporuna geçelim.

Öğle yemeği için kampüse gittik, karnımızı bir güzel doyurduk. Kütüphaneye gidelim de ders çalışalım, yoksa anatomi belamızı okuyacak havasındaydık. Yanımızdaki kızlar kütüphaneye gitmek istemeyince üç erkek kalakaldık. Neyse dedik, gece akarız alemlere şimdi işimize bakalım. Kütüphanenin alt katında grup çalışmaları için bir araya gelebildiğiniz bir yer vardır. Orada biraz gürültü patırtı olur. Biz de oturduk, Kalf kaslarının Latince isimlerini falan çalışıyoruz. Ortam sıcak, yok Soleus yok bilmem maximus yok şunun lif tipi derken beynimiz muşmulaya döndü. Ara verdik. Tam o esnada arkamdaki masada bir hareketlilik oldu. Şöyle göz ucuyla döndüm baktım esmer bir hatun masaya katılmış. Önce pek dikkatimi çekmedi, arkamda kalıyor çünkü.

Önümdeki arkadaş kızı süzdü etti, vücudunu beğendi. “Kalçaları küçük ama böylesine daha iyi çakılır” minvalinde bir şey söyledi. Yetiştiği ve girdiği ortamlardan gelen bir rahatlığı vardı.

Diğer arkadaşla “az sessiz ol, kız duyacak” dedik. Sonra döndüm tekrar baktım, şöyle bir kızın vücudunu avcı gözüyle süzdüm. Döndüm arkadaşa “Hacım, bunun her yeri küçük” dedim. “Üflesen kırılacak, şu kollara bak.”

Gerçekten de ufacık tefecik bir şey. Bizim diğer Bitcoinci arkadaş, “El falına bakma bahanesiyle bir yanaşayım kızlara, siz de arkamdan gelirsiniz.” dedi. Biz boşver moşver derken arkadaşı ikna ettik, vazgeçti. Kısmet banaymış tabii, haberim yok. Kızı mızı boşver, kalf kasına dön birader derken kız sandalyeme çarptı, ofladı pufladı. O an dedim tamam, bu iş bende. Benim çantada çikolata vardı, dedim kız pası verdi çikolata ile golü atarım. Çıkardım çantadan çikolatayı, döndüm arkamı uzattım kıza.

“Al abi bi snicker ye” dedim hafif gülümseyerek. Herkes güldü tabii, ortam bi ısındı. Kız “yok diyetteyim ben, tatlı, şeker yemiyorum” minvalinde bir söyledi. Aha dedim, ben Spor Bilimleri öğrencisiyim. Beslenme dedim mi bana soracaksın. Bizim Bitcoinci arkadaş da biliyor işleri tabii, rekabet istiyor.

“Sen biraz fazla kalmışsın diyette.” deyiverdi. Çalı çırpıdan farkın kalmamış, ne olacak bu halin?” Bir anda kızların odağını kendisine kaydırdı. Bir şeyler söylemem gerekiyordu, aklıma geleni pat diye söyleyiverdim.

“Kızın doktoru benim birader, hastayla doktor arasına girme.”

Aslında Bitcoinci eleman orada bir şeyler diyebilirdi ama hafif güldü, mevzuyu çaktı. Kısacası kızı bana bıraktı. Kız tüm vücudunu bana döndürmüştü artık. Suratında aptal bir gülümseme vardı, bunu pasif ilgi işareti olarak attım cebe. “Allah allah, bak sen.” dedi. “Sanki tıp okuyorsun ha!” dedi, orada bana bir shit test atmış oldu.

Tabii arkadaşları da durmadı. Onlardan da bir ton laf geldi. Ben de şöyle bir gevşedim. Vücudumun yarısı kıza dönük, yarısı bizim masaya. Ama kafam olduğu gibi kızın suratına bakıyor. Göz kontağı kuruyorum ama en fazla 3 saniye. 2 saniye başkasıyla göz kontağı kuruyorum, sonra 3 saniye yine kızla. O hafif, alaylı gülümsememi ve gözlerimdeki kısık bakışı koruyorum. Hatta bazen dudaklarımı vesaire yalıyorum. Kızın shit testine verdiğim cevap “O zaman hastan olayım, tedavi et beni.” oldu. Orada açılış ve tanışma kısmını koparmış oldum bence; orada kızla iletişimin kapısı açıldı. Adın ne, memnun oldum, hangi bölüm, hangi hoca vesaire klişe soru cevaplarla tanıştık. Masaları birleştirdik, ben doğal olarak kızın yanına oturmaya yeltendim ama başka bir arkadaşı hemen kapıverdi orayı. Kız evi naz evi meselesi anlayacağınız. Sana kızı kolay vermeyiz diyorlar akıllarınca. Ama kızın ilgisini çekmeyi başarmışım ki kız pasif ilgi işaretleriyle gel beni tavla diyor. Bakışları bende, elleri hiç durmuyor. Ya saçlarında, ya elindeki bileklikte, vücudu hafif bana dönük. Bir ara dudaklarını yaladı. Dedim normaldir yalar, olabilir. Hemen sazan gibi atlama. Ancak vücut dili her şeyi anlatıyor. Hem göz kontağı kuruyor hem de dudaklarını yalıyor. Bilinçsizce yapılan bir flört hareketidir bu.

Masada muhabbeti artırdık ama kıza tam ilgi gösteremiyorum. Rahatlık, vücut dili, muhabbet vesaire tamam ama zamanlama ve bağ kurma konusunda sıkıntı var; kızın yanındaki cadaloz taş koyuyor. Bitcoinci arkadaşı yendik, kızın arkadaşına yeniliyoz. Oğlum malafatı masaya vurman şart dedim kendime. Kütüphanenin çıkışında langırt masası vardır. Millet kahve sigara içer, langırt oynar. Döndüm kıza, “Gel seninle langırt oynayalım.” dedim. Yanındaki arkadaşı “Biz bostan korkuluğu muyuz burada?” deyiverdi.” Şöyle bir benim arkadaşlara bakış attım. Biraz yardımcı olun, wingman falan olun; bu kız kıskançlık krizine girdi yol vermiyor bana. Ama yok, onlar diğer kızlarla bilmem nerenin kahvesi şöyle böyle muhabbeti yapıyor. O an aklıma bir cümle geldi, dedim söyle gitsin. “Langırt oynayabilmek için ehliyetin olması lazım. Var mı senin langırt ehliyetin.”

Kızların “sen ne diyon oğlum” bakışı vardır, bilirsiniz. O bakışla “Langırt ehliyeti ne lan, kıçından uydurma. Hadi diyelim ki öyle bir şey var, arkadaşım X’in (esmer hatun) ehliyeti var mı?”  Haydi, oğlum dedim kendime, bitir şu işi. “Ben langırt federasyonu başkanının çaycısıyım. Ben ehliyetini verdim ona, sen karışma.” O zaman benim esmer hatun da bir shit test atıverdi. Gülerek, “Önce doktorum dedin olmadı, sonra hasta oldun şimdi de çaycı oldun; az kolpacı değilsin sen de hee” dedi. “Ben de her türlü meslek var, sen langırt oynamaya gel anlatırım.” diye yanıt verdim. Benim esmer hatun bayağı güldü buna, pasif ilgi işaretlerinden aktif ilgi işaretlerine geçti. Benim tarafıma geçmeler, bana espriler yapmalar, şakalarıma gülmeler. Biz masada bir süre daha sohbete devam ettik. Ben bazı şakalar, komik sözler söyledim. En sonunda kızla masadan kalktık, langırt oynamaya gittik. Kız tam beceremiyor, ben de yardım bahanesiyle vücuduna dokunuyorum. Orada kino dediğimiz şeyi bolca yaptım. Ama belli belirsiz. Sonradan diğerleri de katıldı, malum iki kişi langırt oynanmaz. Ben kızı yanıma aldım, o kaleci oldu. Öyle oynadık. Dedim oğlum Alduin, açılış ve bağ kurma tamam. Bokunu çıkartma kapanışı yap. Kızın numarasını almaya kararlıyım. “Doktorun olarak söylüyorum,” dedim “durumun kritik. Seni bir ara tedavi etmem lazım numaranı verirsen bir randevu ayarlarım.” Kız bana şimdi hatırlayamadığım hafif argo bir ifadeyle shit test attı. “O zaman hastan olarak söylüyorum, durumum kritik. Beni bir ara tedavi etmen lazım, numaranı verirsen randevu alayım.” dedim.

Olay benim için orada kapandı zaten. Şakalaştık, gülüştük, kız telefon numarasını verdi. Numarayı alır almaz döndüm bizimkilere, dedim hayde gidiyoz ben işimi hallettim. “Akşam kulüp toplantısı olacak, biz kaçıyoruz.” dedik, çıktık okuldan. Tabii kızın numarasını alırken dikkat edersiniz biraz üsteliyorum. Yani ısrar ediyorum. Burada şu önemli; kızın zaten telefon numarasını verme niyeti vardı, bunu bildiğimden üzerine gittim. Eğer niyeti olmasaydı ve tabii ben kızla önce bağ kurmamış olsaydım o ısrar bildiğiniz muhtaçlık göstergesi olurdu. Burada kız flört oyununu oynamak istiyor, numarayı vermek için son kez direncinin kırılmasını istiyor.

Peki, Alduin, sonra ne oldu derseniz. Kızla onlarca kez buluştuk, hem ortak arkadaş ortamında hem de baş başa bir şeyler yedik içtik. Flört ediyorduk aslında ama işi cinselliğe getirmedik. Nedeni korona söylentisinin iyice yayıldığı zamanlara denk gelmesi. Yok devlet hastanesinde korona virüslü varmış, sağlık bakanlığı söylemiyormuş muhabbetleri dönüyor. Okullar da kapanacak gibi. Kız öyle hemen yatağa atılacak ya da tek gecelik olacak biri değildi. Flört ederken kızı tanımaya çalıştım, gözlemledim. Uzun sureli ilişki için bir potansiyeli vardı ama kızlara pek güven olmaz, biliyorsunuz. Bir-iki buluşmadan sonra anladım ki kızın cinsellik yaşamak için partnerine güvenmesi gerekiyor. Zaten ben de kızdan hoşlanmıştım, tam benlikti. Şu flört aşamasını sevgililik aşamasına getirelim, sonra hayır ola dedik. Dedik ama önce korona, sonra YÖK vurdu. Okullar kapandı, ben de kızla kurduğum bağı kaybettim. Bakalım, ne olacak.

Konuk Yazar: Alduin

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

39
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
11 Comment threads
28 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
unknownAxEİlyasMarsdribblingmaster Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Mahmut Abi
Admin

Temel olarak aklıma gelen eleştirilecek yer şurası: “Kız öyle hemen yatağa atılacak ya da tek gecelik olacak biri değildi … Bir-iki buluşmadan sonra anladım ki kızın cinsellik yaşamak için partnerine güvenmesi gerekiyor. Şu flört aşamasını sevgililik aşamasına getirelim, sonra hayır ola dedik. ” Onlarce kez buluşmuşsunuz bunun hemeni, tek gecesi kalmamış. Tek gecelik dediğin zaten genellikle buluştuğun gece ya da bilemedin 2. buluşmada olur. Bu dediğin onlarca kez buluşup yatamamanın bahanesi değil, bir yere gitmemesine rağmen onlarca kez buluşmanın bahanesi hiç değil. Yürüme iyi ama oradan sonra anladığım kadarıyla hem arkadaş takılmışsın hem de ilişki öncelikli erkek moduna girmişsin. Ayrıca… Read more »

B166ER
Guest
B166ER

Mahmut abi “Bir kadının seninle niye yatmayacağını anlamasını HER ZAMAN kadına bırak, asla bunu onun için yapma.”
Kanununu biraz ayrıntılı bir şekilde açabilir miyiz?

Mahmut Abi
Admin

Alduin
Guest
Alduin

Raporumu paylaştığın ve yorumladığın için teşekkürler, Mahmut abi. Çok haklısın, son golü atmam gerekiyordu ama yavaş davrandım. Onlarca kez buluşma meselesine de açıklık getireyim. Sonradan ortak arkadaşlar ortaya çıkınca arkadaş ortamlarında çok sık karşılaştık. Birebir çıktığımız buluşmalar da yakınlaşmalar oldu, hatta bir ara kızı eve davet etmek istedim. Dilimin ucuna geldi, vazgeçtim. Kafamı duvarlara ne kadar vursam yeridir 😀

Pan
Guest

Kafanı duvarlara vurmayacaksın. 3 buluşma kuralı aklında olsun yeter. Tek şansın bu kız değil.

Pan
Guest

Aynı şey aklıma geldi. Burada kendi kendi kendini baltalamış sanki. Halbu ki, yürüme tarzını ben de beğendim.

Alduin
Guest
Alduin

Teşekkürler dostum. Benim durumum başka arkadaşlara örnek olur inşallah 😀

UzaktanAlfa
Guest
UzaktanAlfa

Suan konustugum hatunu bi kiz arkadasim paslamisti. Aman he sakin hemen bulusmaya cagirma, nefret eder oyle seylerden, biraz da ilgilen dedi. Ben hafif ilgilendim ve 3 gun konustuk sonra haftasonu biyere davet ettim fclose oldu. Olmasaydi da bikackez daha bulusur vermezse salardim ipini.

Cok iyi gitmissin ama sonradan kiz arkadasi olmussun bence. Pandemiyi bahane etme, sende o kariyi goturecek potansiyel vardi 😉

Alduin
Guest
Alduin

Bence ne kız arkadaşı oldum ne de erkek arkadaşı. Arada bir yerde kaldık, hatanın büyüğü bende tabii. Bunu da tecrübe etmiş oldum, yorumun için teşekkürler.

BSS
Guest
BSS

Yürume gayet iyi. Veren kız veriyor. Bunun bence kızın iyi ya da kötü olmasıyla pek alakası yok.

Mahmut Abi
Admin

Bir kızın sizinle yatması onu iyi ya da kötü kız yapmaz ki. Hele 2 – 3 kere buluşmuşsan.

Alduin
Guest
Alduin

Mahmut abi haklı. Ben yatırımcı kız, bilmem neyci kız saçmalıklarından henüz kurtulamamıştım. Çok ağırdan aldım, sonradan pişman oldum. En azından kızın telefon numarası, instagramı vesaire hala duruyor.

Küçükçekmeceli keiran lee
Guest
Küçükçekmeceli keiran lee

Efsane diyalog dönmüş. Ardından telefon alınmış, buluşma yapılmış. Ah ulan turnayı gotunden vurmak kalmıştı.

Alduin
Guest
Alduin

Teşekkürler hocam. Çoğunluğun zorlandığı ilk aşamaları kolayca geçtim, son aşama balık gibi kaydı gitti elimden 😀 Çok pişmanım ama yapacak bir şey yok. Acısını çıkarırım elbet.

Mars
Guest
Mars

Alduin senin kadar üzülmemiştir 😀

Dex
Guest
Dex

Oyun çok iyi seviyede. Seks olmamış ama merak ettiğim bir şey var. Buluşmalarda öpüşe gittin mi? Öpüşme falan da mı olmadı yani?

Alduin
Guest
Alduin

Oyunumla alakalı yorumun için teşekkürler. Kendime en çok güvendiğim şey oynadığım game olmuştur ama eksikliklerimi de biliyorum. En azından başlangıç seviyesinde olmadığıma eminim. Buluşmalarda öpüşme olmadı ama dudakların birbirine çok yaklaştığı anlar oldu. Dokunmalar, sürtüşmeler vesaire oldu, cinsel tansiyon yüksekti. O zamanlar aklımdan neler geçiyordu bilmiyorum, işi neden yatakta bitirmemişim ben de tam çözemedim. Raporda dediğim gibi kızı uzun süreli ilişki isteyen kızlardan olarak görmüştüm ama ben öyle biri değildim 😀 Kafam sonradan çalıştı ama geç kaldı.

Thisrock
Guest
Thisrock

Hamleni çok erteleyip kızın gözünde zararsız tavşana dönüşmüşsün, o da ilk başta açtığı kapıları kapatmış. Evet o kapıları başta çok net açmış

Arda
Guest
Arda

İyice hayal ürünü yazılan amatör seks hikayelerine döndü bu saha raporları. Obez liseli ergenlerin bilgisayar başından yazdığı hikayeleri okuyorsunuz. Neymiş “al abi bi Snickers ye” demişmiş, langırt ehliyetiymiş… Sizin dilinizden konuşayım, “cringe”.

phenomenon456
Guest
phenomenon456

daha sacmaları bende var aq ahahahah

Küçükçekmeceli keiran lee
Guest
Küçükçekmeceli keiran lee

Bilader sitede 4 aydır neredeyse tüm saha raporlarini okudum. Sitedeki kendini kanıtlamış pualar dışında ki saha raporları bazen hayal ürünü okuyormusum hissiyatı vermiyor değil. Eğer öyleyse aramızda mavi hapli hainler var. 😀 ve bizleri bu hikayelerle hayal dunyalarina isinliyorlar. 😀

Küçükçekmeceli keiran lee
Guest
Küçükçekmeceli keiran lee

Aslında Mahmut abi discordaki gibi. Bu siteyede hesap açarken bazı şartlar koyucak; yaş, soyad, kimlik yada en azından telefon numarası gibi.

Blade
Guest
Blade

Hikaye olabilir. Ama belki de bunları başaramayana hikaye gibi gelme olasılığı da var. Hatta belki 2.si daha olası.

Mahmut Abi
Admin

Sen genelde nasıl yürüyüp açılış yapıyorsun?

dribblingmaster
Guest
dribblingmaster

Kimse burda ejderha öldürüp prensesi kurtardığından bahsetmiyo, yatağa gidememe hikayesini “cringe” şekilde uydurmuş olması abes değil mi?

Alduin
Guest
Alduin

Bir saha raporunun kurmaca olabilme ihtimali her zaman vardır. İnternet ortamında gizlediğimiz kişiliklerin arkasında kendimizi kanıtlamak veya ustalığımızı sergilemek isteyebiliriz. Ancak ben liseli ergen değilim, bunları aştım. Saha raporumu yolladığım zaman da dedim ki: Ben yanlışlarım var mı, eksiklerim var mı görmek istiyorum. Kimseden övgü beklemedim, aksine eleştiri bekledim. Ancak bana obez liseli ergen denmesi hiç hoş değil. Ne dememi bekliyorsun? Merhaba, seni gördüm enerjin hoşuma gitti; merhaba demek istedim mi deseydim? Üniversitedeki sosyalleşme muhabbetlerinden çok uzak olduğunu düşünüyorum. Yaşın büyük ise şimdiki kuşağa uzak kalman normal. 30 yaşındaki insanlara açılış yapmıyorum, kendi yaşıtım genç kızlara açılış yapıyorum. Felsefe, politika… Read more »

Arda
Guest
Arda

@Blade – @MahmutAbi şimdiye kadar ki hiçbir açılışımda böyle teatral yazılmış diyaloglarla karşılaşmadım, inanır mısın şimdiye kadar olan hayatımda hiç “al abi bir Snickers ye” repliğini de kullanmadım. Belki arkadaşın abes bir dili vardır, yargısız infaz yapmış olmayalım ama kurgusal gözüktü gözüme.

@Alduin ‘liseli ergen’ lafını pek aşmışa benzemiyorsun, eğer öyle olmadığını biliyorsan seni etkilememeli bu. Üstte söylediğim gibi belki mizacından belki yazım tarzından uydurulmuş bir hikaye gibi gelmiştir gözüme veya belki de gerçekten uydurma bir hikayedir, bilemeyiz. Ben yalnızca inanmadığımı, yazdığın raporun fazla abes olduğunu söyledim

Mahmut Abi
Admin

Adamın mizacı farklı ama asıl sorma sebebim diğerlerine bir şey öğretmek: kızlara açılış öyle çok mucizevi sözlerle olmuyor. Ben şahsen kızlarla abili konuşmam ama yeni nesilde bunu yapan çok var. Yine de bir snickers ye kısmı abes değil.

İlyas
Guest
İlyas

Mahmut abi çok sağlam okuyucun ve uygulayıcınım sana maximum iki soru sormuşumdur 1 yıl içinde çünkü okuduklarımı özümseyip denedim ve hatalarımı zaten kendim farkettim şimdi bir soru daha sorucam. Son üç farklı kızla olanları yazıyorum şimdi Kızlarla buluşuyorum çok eğlenceli vakit geçiriyorum ilk buluşmada hepsiyle öpüştüm, kızların ilgisi çok fazla ikinci buluşmada ben yeltenmeden şehvetli bir şekilde öpüyorlar öpmeye çalışıyorlar sürekli, morarıyordu artık dudaklarım ama iş yatak kısmına gelince yanaşmıyorlar. Bunun sebebi ne olabilir? Şansıma tüküreyim ki bu üç kızla buluşmadaki kızlar bakire olduklarını söyledi. (İstanbulda arasan bulamazsın 🙂 ) Cinselliğe gelmeyince bende konuşmayı bıraktım onlarla çünkü kadınlar betalara kural… Read more »

AxE
Guest
AxE

Abi vaktimin çoğu üniversite kütüphanesinde geçiyor. Başka masadaki bir kıza açılış yapmak istiyorum ama sevgilisi çıkar ya da benim tanıdığım birini tanıyordur diye çekiniyorum. Kütüphanede bizim bölümdekiler de var ve farklı insanların birbiri ile etkileşimi olabiliyor. Yürümüş olmamın konuşulmasını istemiyorum. Ayrıca hâlâ bana tanımadığım birinin oturduğu masaya gitmek garip geliyor. Açılışı nasıl yapabilirim?

Mahmut Abi
Admin

Hayat oyunu oyna. Bağlamdan konu aç. Kız yürüdüğünü biliyor ama hayat oyununda bu çocuk bana yürüyor diyemez zira ne alakası var desen aksini ispatlayamaz.

Kütüphanede burası boş mu diye sor otur. Kantinde falan tek başına oturan kızın yanına başka yerler boşsa zaten oturman zor.

AxE
Guest
AxE

Abi benim sorduğum durum şöyle gerçekleşiyor: kütüphanede yürürken başka masada oturan bir kızla göz göze geliyorum. Bakışıyoruz bir süre. Gözünü önce o kaçırıyor. Ama ne diyeceğimi bilemediğimden, heyecanlandığımdan, ya bizim bölümdense korkusundan yanından geçip gidiyorum. Bu durumda ne yapabilirim? Mesela küçük bir gülümseme ya da el sallama yapıp tepkisini ölçerek yanına gitme fikri kötü bir fikir mi?

Mahmut Abi
Admin

Gülümse ve başınla selam ver. Ya da git selam ver. Korkunuzu bir şekilde aşmanız gerekiyor yoksa istediğin kadar tavsiye al bir işine yaramaz.

AxE
Guest
AxE

Selam verdikten ya da gülümsedikten sonra bir karşılık bekleyip mi gidiyoruz direkt gidiyor muyuz?

Mahmut Abi
Admin

Selam verip gülümsedikten sonra karşılık veriyorsa ya da en azından gözlerini aşağı doğru hafif utangaç bir şekilde kaçırıyorsa git. Burnunu havaya kaldırarak, gözlerini yukarı kaçırarak başını çeviriyorsa gitme (bu bana yürüme demek).

AxE
Guest
AxE

Abi kız arkadaşıyla beraber benim oturduğum masaya oturdu. Hemen yanımdaki sandalyeye değil bir yanına oturdu. Tam oturacakları sırada bakıştık bir süre ama ne diyeceğimi bilemedim. Oturduktan sonra ders çalışıp ara ara çaktırmadan göz teması kurmaya çalışıyorum bir şey demek için. Kızlarda bana çaktırmadan bakıyor. Ama ne yapacağımı bilemedim. Genelde hep böyle oluyor. Ne yapmalıyım şu durumda? İlk baştaki bakışmamız dışında bir daha göz göze gelmiyoruz genelde. Hemen yanımdaki sandalyeye oturmadığı için aramızda biraz mesafe var.

Mahmut Abi
Admin

Grupla muhabbet kur ve sonra özel olarak kızla tanış.

unknown
Guest
unknown

Mahmut abi teşetturlu ve aile kızı kızlarinı yatağa göturme olasılığı ne kadar? Denemeye değmez alternatiflere bak diyorlar ama senin de bu konuda fikrini almak istiyorum ve cevaplarsan çok sevinirim.Şimdiden teşekkurler!

Mahmut Abi
Admin

Hiçbir fikrim yok ama dışarıdan iyi aile kızı görüntüsünün gerçek mi yoksa kılıf mı olduğunu bilemezsin.