Erkek Adam Türkçe Podcast: Ekonominin Geleceği – Prof. Dr. Celali Yılmaz

Özel davetlimiz Prof. Dr. Celali Yılmaz ile dünyada ve Türkiye’de ekonominin geleceğini, bu geleceğe nasıl hazırlanabileceğimizi konuştuk.

Yayınları sitemizin Odysee kanalından ya da  spotify kanalından da izleyebilirsiniz.

Youtube yayını aşağıda. Bu yayını beğenerek ve youtube kanalına üye olarak yayınların daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. İyi izlemeler.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

13
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
5 Comment threads
8 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
DragonnnMahmut AbiYolkeserTarı KAKANJanusz Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
licita
Guest
licita

Anıl Piyancı yerine Namık Ekin gibi isimlerin gelmesi çok daha mantıklı olur. Umarım görürüz

AntiFeminist
Guest
AntiFeminist

Mahmut abi Babala Kadın Erkek Eşitliği videosunu izledin mi?

Janusz
Guest
Janusz

Hocamızın Bitcoin’e ponzi demesi çok üzücü. Yayın sırasında “Yeni mal gelmediğince önceden alanlar sonradan gelenlere malı kitler ve sonradan gelenler dolandırılır şeklinde bir beyanı oldu” hatta bunu aptallık olarak nitelendirmesi ayrı bir talihsizlik. Bitcoin yapısı gereği madencilerin ödül hak etmesi ile yeni bitcoin üretimi sağlanır ve ödül yarılanma mekanizması ile son bitcoinin üretilmesi 2100 yılını bulacaktır. Son bitcoinin üretilmesi değer kaybetmesine sebep olmayacaktır. Toplamda 21 milyon adet olması onu daha değerli yapacaktır. Bitcoin için en büyük tehdit %51 saldırısıdır. Bitcoin mevcut yapısı ile günlük kullanıma çok uygun değildir ama alternatif çok fazla kripto para bulunmaktadır. Bitcoin dijital altındır, yeni çıkan… Read more »

Yolkeser
Guest
Yolkeser

Her şeyi zaman gösterecek. Bitcoin ileride evrensel para birimi olacak mı olmayacak mı? Shitcoinlere gelirsek hocamız onları gömdükçe gömdü bence iyi de yaptı. Bu arada en büyük ponzi sistemi elbette Dolar, Euro ve diğer Fiat paralardır. Bunu herkesin kafasına vura vura öğretmek lazım. Ya da kafasına vura vura öğretmesek de olur sokaklardan kağıt para süpürürken anlarlar 🙂

Tarı KAKAN
Guest
Tarı KAKAN

Mahmut niye hiç konuşmadın videoda yav? Yayın sen soru falan sormayınca biraz yavan kalmış. Senin lafa gireceğim kısmı bekledim yayın boyunca.

Dragonnn
Guest
Dragonnn

Mahmut abi türkiyenin ekonomi, yaşam, sıkıntılar yönünden geleceğini nasıl görüyorsun? Türkiyenin de içinde bulunduğu ülkeler arası sıcak savaş çıkma olasılığı hakkında düşüncen nedir abi? Türkiye’nin de suriye gibi olma ihtimali var mı? Türkiye de yaşayan hemen her genç gibi benim de Gelecegim açısından tereddütlerim var.