Erkek Adam Türkçe Podcast: Piçin Sırrı, Hatunların Efendi Adam Yerine Piç tercihi, vs

Piçin sırrı ve Dr. Glover ile söyleşi (No More Mr. Nice Guy kitabının yazarı) üzerinden hatunların efendi adam yerine piç tercihini konuşmuşuz. Bu konuda dünyanın düzeni  (Pook’un kitabı‘ndan), iyi çocuk olmak ve iyi çocuklar yazılarına da bakabilirsiniz.

Yayını arşivinden çıkarıp bize gönderen Limitless’a teşekkür ederiz.

Yayınları sitemizin Youtube kanalından ya da  spotify kanalından da izleyebilirsiniz.

Yayını Odysee kanalından izlemek için.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

4
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
3 Comment threads
1 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Mahmut AbiMaykDreeKaptanPan Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Pan
Guest

Çanta örneğinde Mahmut agama katılıyorum. Yalnız, Hank dostumuza Pandemi pek yaramamış gibi. “Sevgilin olsa neyse”, “Tekmeyi yemek” cımbızla çektiğim kelimeler oldu. Mesajımı okuyorsa 1-2 Asyalı piliçle detoks yapmasını öneriyorum buradan kendisine acilen.

Kaptan
Guest
Kaptan

Sonunda 80/20 olayından bahsettiniz gerçekten olay artık 90/10’a falan döndü, ilerleyen yıllarda maskülen erkek nadir bulunan bir canlıya dönüşecek sanırım

MaykDree
Guest
MaykDree

Abi benim bir sorum var. Bir kadın neden genç yaşta (21) efendi bir erkekle evlilik yoluna girer? Çevremde çok güzel diyebileceğim bazı kızların hem efendi hem de çulsuz adamlarla evlendiğini görüyorum buna eski kız arkadaşım dahil. Çevre ve aile kadınların seçimlerini etkiliyor sanırım çünkü çoğu ya aileleri tarafından tanıştırıldıkları ya da onunla evlendiğinde çevresinin onayını alacakları biriyle evleniyor. Bir nevi o erkekten elde ettikleri çıkar, aile ve çevre onayı oluyor. Özellikle ailesine düşkün, daha sakin ve ağırbaşlı, ortam kızı diyemeyeceğimiz tipler yapıyor bunu. Bunun çok uç durumlarına bile şahit oldum. Üst seviye adamlardan ayrılıp sırf ailesi istedi “kızım bu efendi… Read more »